Hi ha els qui no descarten que davant les desevinences dels polítics del municipi amb les cúpules de Palma es pugui crear un nou partit polític

La rumorología i els formiguers polítics a Santanyí no és que no descansin ja ni en cap de setmana. No. És que es dispara amb pólvora i metralla pertot arreu.

Durant les últimes setmanes s'accentua el rumor, ja de tots coneguts, del desmesurat desencantament que existeix en el PP de Santanyí davant la falta d'expectatives de mantenir la majoria absoluta en el municipi, amb una pèrdua absoluta de forces, amb tots els seus dirigents municipals en situació de cremats i sense expectatives. I amb la por en el cos a enfrontar-se a l'actual batle, Miquel Vidal.

El mateix que en el PSOE de Santanyí s'insisteix en la gravetat dels distanciaments entre Jesús Núñez i la cúpula de Palma, amb postures, que se suposa, irreconciliables.

D'altra banda també sembla existir distanciaments entre militants d'UM a Santanyí i les actuacions de alguns dirigents de Palma.

Davant això s'apunta amb insistència que alguns polítics veterans, podrien anar aproximant posicions i estudiar la possibilitat de cercar i trobar un buit polític, amb la finalitat de presentar-se a la cita electoral del 22 de maig del proper any.

Per a això alguns d'aquests polítics del Municipi de Santanyí ja podrien haver-se reunit, almenys en tres o quatre ocasions.

Haurem d'esperar veure aquest cap d'any com acaba i com comença l'any nou per aclarir les coses.

10 Comments:

  1. Anònim said...
    Hi ha els qui no descarten...
    La rumorología i els formiguers...
    S'accentua el rumor...
    S'insisteix en...
    Sembla existir...
    S'apunta amb insistència...
    Podrien haver-se reunit...

    No trobau que aquesta entrada és bastant inconsistent pel que fa als arguments?? Això no és seriós, semblau xafarderes malpensades !!!


    Amb entrades com aquesta donau arguments als peperos perquè vos facin cosa poca.
    Anònim said...
    Idò perquè vos pensau que s'ha fet aquest blog? Qui vos pensau qui son? Ja s'ho tenian ben estudiat a tot això cuant varen començar el blog ara farà 3 anys i "pico".
    Els integrants del possible partit polític independent son els administradors i creadors d'aquest blog. Aquest mateixos que per por a les represalies dels del PP no han tengut collons a dir qui son ni que pretenen, aquest que una i mil vegades han dit que no tenen res a veure amb cap partit polític, mentiders, perucs, falts de personalitat, interessats...... em faltan adjectius per qualificarlos.

    Un partit independent suposa un grup de gent, cremada de la política per no haver pogut escalar posicions al seu partit majoritari (PP- PSOE), i que de rabia volen fer un partit independent per tenir la clau de la governabilitat, pero el problema ve quan volen governar a cualsevol preu, passant per sobre dels interessos dels ciutadans i tenguent com a unic objectiu destruir "l'enemic", al cas de Santanyi i a molts altres, "l'enemic" es el PP.

    Faig una crida als ciutadans perque reflexionin sobre aquest tema, pensau-hi bé, voleu un tripartit a Santanyi? Mirau be el que ha passat amb el Pacte de Progres a Balears i amb el tripartito de Catalunya.....
    Anònim said...
    Però si un partit independent a Santanyí es una ganga pels del partit popular. Endavant independents que en lloc de canvi donareu un regidor més al PP.
    Anònim said...
    Torn a dir que aquest bloc te fecha de caducitat, domes voleu debilitar al qui comanda pero sense fonaments, vaja entrada ·"metralla per tot arreu"...domes la veis voltros, es ben hora de donar sa cara o amagarla per sempre...teniu massa dubtes i vos estau convertint amb so millor aliat d'en miky, enhorabona i molts d'anys
    Anònim said...
    Independéncia i llibertad!!!!
    Anònim said...
    Però si n´hi ha que diuen que aquests blog el controla el mateix PP.
    Anònim said...
    Ja,i tu heu creus, molts d'anys per dia 28...inocent
    Anònim said...
    Si, i n'hi ha que varen veure una somera que ponía un ou damunt el campanar i que un porc li va prendre i el sen va dur volant!!!!!!!!!!!!!!!
    Anònim said...
    I altres diuen que hi ha superavit a l'ajuntament
    Anònim said...
    Au, au, au Soletes deixa de dir dois de partits independentes i d'altres coverbos. Abans m'ho creuria de gent del PP o el PSOE abans que de UM. Si basta veure en Bielet ben col.locat entre els independentistes acomplexats que conformen l'executiva den Melià i en Monjo.

    A jeure!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites