Durant tota aquesta legislatura s'ha pogut escoltar el comentari sobre el PSM de Santanyí de que no es sap si tornara a presentar se a les properes eleccions municipals. Això no ha de ser d'aquesta manera, ja que per poder tenir un CANVI ál Municipi de Santanyí es necessita l'ajuda de tots.

Amb aquesta entrada es vol fer una crida al PSM de Santanyí perquè presenti al proper ple la mocío de defensa de la Llei de Normalització Lingüística del català, aquesta ha estat presentada pel PSM a nou municipis de Mallorca: Inca, Pollença, Sa Pobla, Lloseta, Búger, Mancor de la Vall, Porreres, Alaró, Marratxí i Llubí. Dels sis primers, tots els regidors, inclosos els dels grups municipals del PP, han votat a favor, i per tant s’han aprovat per unanimitat. En el cas de Porreres la moció també ha sortit endavant però amb l’abstenció dels regidors populars, mentre a Alaró s’ha produït una votació peculiar, ja que quatre regidors del PP han votat a favor, mentre un s’ha mantingut en l’abstenció. En qualsevol cas, tan sols en dos municipis, Llubí i Marratxí, els regidors populars han votat en contra.

D’aquesta manera es demostra la perillosa contradicció que es produeix entre les decisions dels grups municipals del Partit Popular i les directrius que intenta marcar el líder del partit a les illes, José Ramon Bauzá, unes directius que condueixen a la deriva ultradretana del president conservador i les incongruències que obliga a materialitzar als seus regidors, que al cap i a la fi mostren un major coneixement de la realitat lingüística i un major sentit de la responsabilitat que el propi líder polític.


I també d'aquesta manera els ciutadans del Municipi de Santanyí podrem saber si el grup municipal del Partit Popular de Santanyí segueix les directrius que intenta marcar el seu lider, Jose Ramon Bauzà, unes directius dirigides a una deriva ultradretana.

Esperam que els polítics de Santanyí no tenguin un problema amb la llengua, com el tenen altres polítics.

46 Comments:

  1. Anònim said...
    Un “bordell” és una casa de prostitució.

    És, també, com diu Borja Moll, “desordre o confusió de moltes persones que no s’avenen, o conjunt de moltes coses desordenades i difícils d’aclarir”.

    L'Ajuntament de Santanyí és, en aquest darrer sentit, un autèntic bordell.
    Anònim said...
    I qui es la madame?
    Miquel Amengual said...
    "Durant tota aquesta legislatura s'ha pogut escoltar el comentari sobre el PSM de Santanyí de que no es sap si tornara a presentar se a les properes eleccions municipals. Això no ha de ser d'aquesta manera, ja que per poder tenir un CANVI ál Municipi de Santanyí es necessita l'ajuda de tots"

    TAL COM JO HE DIT UNA I MIL VEGADES, AIXÒ ES EL QUE ENS ESPERA A LES PROPERES ELECCIONS. L'OPOSICIÓ NO PENSA EN GUANYAR LES ELECCIONS SINÓ EN LA POSIBILITAT DE FER UN PACTE DE PERDEDORS EN CONTRA DEL PP ("VÉASE" TRIPARTITO CATALUNYA, PACTE DE PROGRÉS) ES AIXÒ EL QUE VOLEM PER SANTANYÍ?? SI DOS NO S'ENTENEN QUE HAN DE FER TRES.........PODEM SER PÒBRES PERÒ TAMBÉ VOLEM SER BENEÏTS?????
    Anònim said...
    Tu mateix ho has dit si don no s'entenen, però resulta que el PP de Santanyí només és un i governa en majoria, però resulta que els que formen l'equip no s'entenen,n'hi ha que fan el que diu el president, n'hi ha que no ho veuen bé i el municipi a fer punyetes, com ho poden fer per governar bé.

    PODEM SER PÒBRES PERÒ TAMBÉ VOLEM SER BENEÏTS????? si ells mateixos no s'entenen i els perjudicats som els ciutadan, lo necessari és un CANVI
    Anònim said...
    No te res, però res de res a veure que uns siguin partidaris d'un o altre president regional, lo important es tenir un sol programa electoral pel municipi, el qual a la vigent legislatura s'ha seguit bastan bé. Tot lo demés sobra!!

    Digam una sola declaració de contrarietat entre els regidors de l'Ajuntament, una refrega alguna declaració pública que demostri que no s'entenen i et donaré la raó, mentrestan crec que en teniu moltes ganes de que pasi alguna cosa, de que es barallin, de que facin alguna cosa malament, perque vos importan ben poc els ciutadans, feis prevaleixer els vostres interessos polítics anti PP costi el que costi als ciutadans!!!!!

    Per cert, pregunta, Quins han de ser aquests del canvi??

    Juli Fuster (Qui el coneix?) Aina Rado, Joan Sbert
    Biel Vidal, Tomeu Bonet
    PSM Quien sabe donde?
    O per ventura una mescla de tots plegat "Dios nos coja confesados"

    QUIN DESAAAAAAAAAAASTRE!!!!!!!
    Anònim said...
    Basta xerrar amb el responsables de alguna area de responsabilitat, mercat, cultura, festes, els mateixos regidors, el besaculs del batle, per ventura quan no són davant ell diuen mentides o per ventura diuen la veritat, però sempre diuen que tot és un desastre, mala organització etc... i a la vista estar, el municipi de cada dia estar pitjor.
    Anònim said...
    Una altre cosa si el PSM presenta la moció al ple i tots els regidors del PP de Santanyí voten el mateix es veurà que tots van units.
    Anònim said...
    No m'has demostrat res amb aquestes paraules i et torn dir que no demostrarà res el que votin tots el mateix o no, es una cosa que no te a veure amb la gestió global del municipi.

    La meva pregunta era molt clara però veig que no s'ha contestat. CAP A ON HA D'ANAR AQUEST CANVI QUE PROPOSAU?????????????

    Juli Fuster (Qui el coneix?) Aina Rado, Joan Sbert
    Biel Vidal, Tomeu Bonet
    PSM Quien sabe donde?
    O per ventura una mescla de tots plegat "Dios nos coja confesados"

    QUIN DESAAAAAAAAAAASTRE!!!!!!!
    Anònim said...
    A vegades pens que els forofos del PP de Santanyí no surten pel carrer o com que estan tan segurs de governar fan orelles sordes als sentiments del poble, esta ben clar que els ciutadans del Municipi de Santanyí volen acabar amb aquesta dictadura de Santanyí.

    Tant sols en Llorenç Galmes la gran promesa del PP de Santanyí no es capaç de dir res davant els que realment governen a Santanyí, només calla i no diu res, que han de fer els altres que només pensen amb la seva nòmina.
    Anònim said...
    Torn demanar,

    Quins han de ser aquests del canvi??

    Juli Fuster (Qui el coneix?) Aina Rado, Joan Sbert
    Biel Vidal, Tomeu Bonet
    PSM Quien sabe donde?
    O per ventura una mescla de tots plegat "Dios nos coja confesados"

    QUIN DESAAAAAAAAAAASTRE!!!!!!!
    Anònim said...
    El canvi suposa acabar amb aquesta majoria absoluta del PP a Santanyí, el municipi ja no pot seguir amb aquesta manera de governar, sense escoltar les opinions del ciutadà, YO MANDO Y ORDENO, no pot seguir així.

    Un exemple clar i actual és el cas del camí del Puig de Consolació, per culpa d'un parell, tot el que s'ha fet i no s'ha arreglat el camí. I ara tots haurem de pagar els interesos i els mals ocasionats.

    No es trata de treure el PP fora, però si de rompre la majoria absoluta.
    Anònim said...
    Tan mateix el PP de santanyi tornarà a guanyar les eleccions per molt que volgueu un canvi. Santanyí ha estat, es i serà sempre del PP. VISCA EL PP I PER MOLTS D'ANYS. ANIM LLORENÇ
    Anònim said...
    Visca el PP. Força PP. Jo també votaré el PP per molts de desbarats que digueu per aquest blog.
    Anònim said...
    Miquel, Miqueló
    que hi anaves d'equivocat
    un que no tenia es graduat
    t'ha guanya el primer plet
    del cami de Consolació.
    Anònim said...
    I jo també que votaré el PP. Anim Llorenç que arribaras molt enfora.
    Anònim said...
    I ja en podeu fer de gloses i mes gloses que tan mateix tornareu perdre les eleccions. Visca el PP.
    Miquel Amengual said...
    Jo també votaré el PP a les properes eleccions!!!!!!!!!
    Anònim said...
    Però si encara no saben qui seràn els candidats a Santanyí, l'únic que s'ha dit ha estat en Miquel Vidal que repetix, i això que només havia de ser batle vuit anys.

    Una de dues: o l'hi agrada molt la cadira, o en Llorenç encara no esta tant preparat com diuen.
    Anònim said...
    I que ja no pensau amb el Nico i el Senyor Nuñez.( No hay que vender la piel del oso antes de cazarlo)

    Encara les queden sis mesos de pegar bufatades.
    Anònim said...
    FORÇA PP
    Anònim said...
    Yo tambien votaré al PP!!!
    Anònim said...
    A aquesta gent que li agrada tant el pp, els agrada tenir balte i 2on batle que viven a Palma? que els pujin els imposts, que le regidories i regidors no es comuniquin entre ells i se solapen els actes.....aixo es estimar el nostre poble!
    Que tornaran guanyar casi segur, pero es feina del que els voten exigir que millorin, no? pq al carrer i per darrera molta critica i davant molt bona cara.
    Saps si es regulassin els sous segons el resultat de feina, com qui me qui manco....
    Visquen els batles que "veranean" al seu poble!!!!
    Anònim said...
    Aquests que els hi agrada tant el PP son amiguets, o enxufats a s'ajuntament. Una guarda de "nuevos ricos" que no tenen ni idea de política ni del funcionament intern dels partits ni tenen la mes minima cultura democratica. VISCA EL PP, JO TAMBÉ VOTARÉ EL PP !!! Au idò, aqui s'acaban els arguments. Republica bananera, això es lo que som. Però anau alerta, que els doblers s'arriben a acabar i per sort els principis i ses idees no.
    Anònim said...
    No hay ninguna contradicción. El grupo municipal del PP de Santanyí no pinta nada, nadie sabe nada. El Sr Galmés se somete al dictado de Bauzá, y éste a las órdenes de Madrid. Santanyí no le importa un pimiento a nadie del PP, y el que intente algo.... a la p--- calle !! O no, Sr Tòfol Vidal??
    Anònim said...
    A mi todo esto me da exáctamente igual. Vivimos bien, tenemos un municipio puntero de España, todo lo demás son mentiras políticas de unos pocos a los que la envidia les corroe y que provablemente lo harían mucho peor.

    He vivido los primeros 30 años de mi vida en Sevilla y siempre había votado al PSOE pero en 6 años que llevo viviendo en Santanyí, los del PP han conseguido cambiar mis ideas a base de hacer las cosas bien, me podeis llamar chaquetero o simplemente reconocedor de los hechos. En Baleares y sobretodo en Santanyí, no hay a dia de hoy, opción valida que no sea el PP.

    Yo también votaré el PP en las próximas elecciones!!
    Anònim said...
    Hablando el Sevillano durante 30 años y ahora con seis ya entiendes bién el catalan, porque estas comentando en un blog que practicamente todo esta en lengua catalana.
    Anònim said...
    Pues yo tambien creo que en santanyi no hay otra opcion que no sea el PP. No me puedo imaginar el tripartito en santanyi, que desastre que seria, nos venderian hasta el ayuntamiento.
    Anònim said...
    nos venderian hasta el ayuntamiento.

    Si com els que governen ara que ja han venut els solars de Cala D'or, patrimoni de tots els ciutadans del Municipi i així i tot estam hipotecats fins a les orelles.
    Anònim said...
    El sevillano ha hecho cuatro duros y se ha pasado al PP, es ley de vida. Pero no digas que los del PP te han hecho cambiar las ideas "a base de hacer las cosas bien" Ahora entre peperos y uemitas han colapsado los juzgados mallorquines, creo que tambien me han hecho cambiar las ideas, lo que antes eran dudas ahora son certezas :SON UNA PANDILLA DE CHUPÓPTEROS CORRUPTOS Y MENTIROSOS. A ti sevillano lo que te ha hecho cambiar el voto ha sido la buena vida. Como dijo Grouxo Marx: "Estos son mis principios, y si no le gustan, tengo otros"
    Anònim said...
    Però demà el PSM de Santanyí presenta moció o no??? Algú ho sap??
    Anònim said...
    No som gaire de comentar coses al blog, no per no tenir opinions sino perque no se escriure gaire en catalá. Pero jo tambe votare a nes PP a ses proximes elecsions.
    Anònim said...
    Soy "el sevillano" como ya me llaman algunos, espero que no sea de forma despectiva como "el foraster" y se me olvido decirles que el grupo de amigos que nos juntamos 1 domingo de cada mes para ir al pequeño cortijo de un amigo a comer, tenemos todos las mismas ideas con respecto a nuestro ayuntamiento ya nuestra comunidad autónoma, no así con el gobierno central, pero lo importante para el pueblo y para Baleares es que yo y 30 personas mas vamos a votar al PP en las próximas elecciones. Como se dice por aqui. Força PP!!!
    Anònim said...
    Però sembla que la real.litat supera la ficció, molts de comentaris de força PP, gent que ens vol fer creure que son sevillanos i votaran el PP, etc... però no n'hi cap de capaç de fer un comentari argumentat del problema que exposa aquesta entrada, ¿ Que pensen els del PP de Santanyí de la defensa de la llei de Normalització lingüística?.
    Anònim said...
    "El sevillano" dice, no hay mas ciego que el que no quiere ver. A ver cuando se daran cuenta que a los ciudadanos nos gusta el trabajo del Ayuntamiento y que no queremos cambiar y peor ahun viendo la oposición.
    Anònim said...
    Pues jo i tota la meva familia tambe votarem el PP.
    Anònim said...
    El vot és secret i no tothom vota el que diu, sobretot els llepaculs, i al PP de Santanyí n'hi molts d'aquest i en sabem com si haguesin fet un MASTER en llepaculs.

    Jo no votare el PP de Santanyí, al Parlament no ho vull dir encara i al govern central ho tenc clar que si que el votaré.
    Anònim said...
    Pues yo y todos los mios vamos a votar el pp en santanyi.
    Anònim said...
    Yo soy de cala d'or y tambien vamos a votar el pp de santanyi. Creo que en cala d'or y en todo el municipio han hecho un buen trabajo.
    Anònim said...
    Pues yo y toda mi familia también iremos de vacaciones a Saint Maurice, te lo juro, tía, o seaa...

    Vamos a ver: a quién co..nes le importa su tú y tu familia vais a votar al PP, si teneis almorranas o si quemas moscas con una lupa ???
    No tiene ningún interés (y menos aun desde el anonimato)
    En un blog se exponen ideas y se debate sobre ellas. O es que acaso no teneis niguna idea para rebatir los argumentos de la entrada del blog??

    Yo y toda mi familia compraremos el turrón en Mercadona. Que interesante. no?
    Anònim said...
    La verdad es que este blog está tan lejos de la realidad y de la veracidad de las cosas que en el se publican que no hay nada que rebatir, la gente de la calle, los ciudadanos saben la verdad de lo que les pasa y de lo que necesitan y no hace falta que venga gente como esta del blog a contar patrañas que nadie se cree para intentar quitar unos votos al PP. El problema es que la gente es muy lista y van a votar a aquellos que mejor crean que lo van a hacer y eso es lo que quema a los del blog, porque saben que la gente va a votar al PP.

    Desde Cala D'or yo y mi familia votaremos al PP.
    Anònim said...
    Los ciudadanos saben la verdad de lo que les pasa y de lo que necesitan y no hace falta que venga gente como esta del PP al blog a contar patrañas que nadie se cree para intentar quitar unos votos a UM. El problema es que la gente es muy lista y van a votar a aquellos que mejor crean que lo van a hacer y eso es lo que quema a los del blog, porque saben que la gente va a votar a UM.

    Desde Calonge yo y mi familia votaremos a UM.
    Anònim said...
    Pues estais bien arreglados estos de calonge si votais a UM porque vais a fracasar bien.

    Yo y los mios votaremos el PP que ganará de calle.

    Vota PP
    Anònim said...
    Jo crec que si se mirau sa IP de cada un d'aquets que diu que votarà al PP, vos dureu una sorpresita!
    Me mata veure declaracions tan cegades a votar a un partit faci el que faci. En de Santos quiere conocer tu familia, a tus hijos concretamente...
    Anònim said...
    Ja mos diràs com es fa per mirar la IP i així tots ho podrem mirar.
    Anònim said...
    Ho pot fer l'administrador del blog.
    Anònim said...
    Ahhh fotre, fotre, idò aquell que ha dit que havía rastreat les IP o deia mentides o era l'administrador del blog parlant de forma anònima, si es que aquesta gententa del blog no s'atura de dir mentides!!!!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites