En el seu dia ja varem proposar en aquest blog una iniciativa que pensam que és bona per donar vida els comerços del municipi de Santanyí, aquesta iniciativa trate de organitzar una fira de Stoks, present ja a altres municipis de Mallorca.


Amb aquestes iniciatives no sols es pretén potenciar el comerç en aquesta època de cisis, ja que aquesta activitat pretén millorar aquesta situació, sinó també per fer saber a la gent les possibilitats de negoci que hi ha a Santanyí.

És una bona ocasió per poder liquidar mercaderia acumulada i per aumentar les vendes . S'ofereix el material d'una manera atractiva i és més possible que la gent compri productes de gran qualitat a preus molts rebaixats.

És una iniciativa que no suposa una gran despesa per la seva organització, només basta la participació dels comerços del Municipi de Santanyí.

Aquesta iniciativa després de dos anys, desde que la varem proposar en el Blog, no s’ha duit a terme, però si que han estat organitzades altres iniciatives, per part de l'ajuntament, que han resultat ser bastant criticades, com son els mercadillos dels nuclis turístics de Cala D’or i Cala Egos, on el 90% dels comerciants han presentat la seva signatura en contra d’ells a l’ajuntament, ja que suposen una competència en els seus negocis, tots els venedors d’aquest mercadillos són gent de fora del municipi i venden les mateixes mercaderies que els comerços de la zona.

Si això no es suficient ara sembla que el regidor de comerç de l’ajuntament de Santanyí ha tengut un altre iniciativa, la de organitzar un mercat de nadal per tot el Municipi, durant la segona quincena de decembre.

Molt bona iniciativa si la majoria de venedors d’aquest mercat fossin comerciants del Municipi de Santanyí, però sembla que no que els venedors també són gent de fora i tornaran a fer la competència als comerços del Municipi.

Tots els comerços del municipi que haguin pogut fer una previsió de vendes per aquests dies de nadal i amb conseqüencia haguin comprat les mercaderies necessaries, amb aquesta iniciativa de l’ajuntament les espenyen les seves previsións ja que a dia d’avui els comentaris que es senten entre els comerciants, és que l’ajuntament ha tornat organitzar uns mercats de nadal sense haver se reunit amb ells i sense haver escoltat la seva opinió o els seus suggeriments, no els han tengut en compte per res.

Un altre vegada tornam trobar nos amb una mala organització i una vegada més podem dir que el Municipi de Santanyí necesita un CANVI , encara que n'hi ha que diuen TANMATEIX TOT QUEDARÀ IGUAL.

5 Comments:

  1. Anònim said...
    Miren més pel de fora del poble, que pels del poble, però passa amb tot amb les empreses de construcció, amb les tendes... Tot s'ho menjen les empreses de fora.

    Ido que vaigin a demanar el vot a aquestes empreses.
    Anònim said...
    Ells no han de mirar per ningú, es comerç es lliure, i si santanyí es un poble de estufats no es cupa seva, molts de santanyiners sen van a comprar a fora poble perque es mes barato, es mateixos placers reconeixen que cobren mes aqui que als altres pobles per lo mateix, de qui es sa cupa??
    Anònim said...
    I en Nico que hi diu a tot aixo??????
    Anònim said...
    Ell ja te es seu lloc asignat, segons ha comentat en Carlos, tenc entes que ha de fer dolços de nadal.
    Anònim said...
    y el regidor este ¿vive en cala d'or? que yo sepa el 29 y el 30 no hay nadie por cala d'or y va y los deja para el ultimo día ´, espero que ningún comerciante de cala d'or se moleste en sacar los trastos a la calle ,para solo pasar frío

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites