L'entrada d'ahir va ser una inocentada, desde el blog voliem celebrar el dia dels Sants Inocents.

Varem pensar amb una inocentada que realment tingués a veure amb la realitat del Municpi de Santanyí, voliem aprofitar per donar un toc de humor a problemàtiques del municipi, encara que ha semblat que algú no l'hi ha semblat el mateix, al manco ho ha deixat dit a un comentari "Es trist i penós haver d'utilitzar el dia dels inocents per fer seguir fent política basura".

L'entrada inocent anomenar els següents problemes que viu el Municipi de Santanyí:

1.- Pàrquing a Santayí, una problematica real de cada dia i sobretot els dies de mercat, el batle de Santanyí a l'any 99 un poc abans de ser batle ja va dir que si era batle ho solucionaria i encara ho patim.

2.- Plaça del Llombards, un actuacuió de aproximadament 200.000 euros perquè "el batle Vidal i el batle Contestí trobaven que era necessari fer ho així, bé, perventura ho pensaven un o dos més però no gaire més."

3.- Superavit, " Som l'enveja del 90% dels municipis de Espanya????"

4.- Venda de solars a Cala D'or, l'ajuntament de Santanyí no pot fer inversions al municipi sino ven solars per fer doblers, es troba al límit de l'endeutament que pot estar un ajuntament segons la llei pressupostaria.

5.- Normes Subsidiaries, es comenta que estàn preparades però hi ha una qüestió de pagaments als tècnics.

6.- Gravera de Consolació, sentencies de jutges i el camí és del Bisbat.

Aquesta és la real.litat de la inocentada d'ahir, però aprofitam avui aquesta altre entrada per penjar la fotografia que veis d'aquest cotxe que es troba al carrer Rafalet, no és cap inocentada però si que és una VERGONYA veure cotxes amb aquest estat dins els carrers de Santanyí.

30 Comments:

  1. Anònim said...
    Si yo aparco delante de un vado y reconocen mi coche es multa segura pero para retirar esta verguenza seguro que estan en cala dor
    Anònim said...
    No provassis de criticar ningú de s'Ajuntament !!
    Es PP ha llogat un FRANCOtirador virtual, per aquest blog, que encara te farà creure que es cotxo sense rodes es teu.
    Anònim said...
    Aquest cotxe, les rodes le hi ha llevat l'amo o els hi han robat a la nit? Sabeu el protocol d'actuació de la policia local amb un cas d'aquests?

    1. PARKING A SANTANYI: hi ha el parking de darrera el teatre principal, hi ha el parking de la Plaça Ramon Llull, hi ha habilitat com a tal el parking de davant l'arc del camp de futbol, els voltants del bar de la residencia també n'es un de parking. EL PROBLEMA NO ES L'APARCAMENT EL PROBLEMA ES QUE TOTS VOLEM ANAR AMB EL COTXE FINS A LA PORTA D'ON TENIM LES FEINES.

    2- LA PLAÇA DEL LLOMBARDS: Es una plaça que al principi no agradava, al igual que la plaça de santanyí en el seu dia,però ara tothom n'està encantat, es una plaça pels temps que corren avui, una plaça accesible per els minusvalids, una plaça per poder-hi celebrar festes sense por a caure per les escales, es una plaça feta per la gent del Llombards amb tot el bon interés i bona fè per part de l'Ajuntament, al igual que el centre civic multifuncional.

    3-SUPERHAVIT: Si senyors, encara no heu anat a cercar el document públic on es mostra el balanç de l'any econòmic on es vou perfectament i sense engany, perque recordem que tots aquests documents primer passan pel Ministeri D'Hisenda, el qual dona l'OK, i podem estar orgullosos dels nostres polítics del Partit Popular de Santanyí, els Santanyiners hem tengut un SUPERHAVIT als nostre contes públics de 1.600.0000 Euros. TOT ES PÚBLIC, TOT ES POT DEMOSTRAR.

    4- VENDA DE SOLARS: Precisament jo, personalment jo, vull vendre un pis que tenc a palma perque no n'hi trec cap rendiment,ni per mi ni per la meva familia, i provablement amb els diners que em donaràn i un parell que n'hi afegiré, me faré un xaletet a sa Torre Nova. Això es el mateix que fà l'Ajuntament, cerca alternatives als temps de crisi que vivim per no haver de aturar l'inversió i no haver de pujar els imposts als ciutadans. GRACIES PP!!

    5- NORMES SUBSIDIARIES: ES COMENTA, ES COMENTA ES COMENTA, JA HO VAIG DIR JO, FA MOL BON CONFONDRE LA GENT AMB "COMENTARIS MALICIOSOS" Les normes subsidiaries, seràn oficials d'aquí a 3 o 4 mesos, encara no estan preparades, a l'Ajuntament no els agrada improvisar, les coses s'han de fer be i després surtiran oficialment i amb total vigor.

    6- Gravera Sa Creu S.L, sentencies de jutges que la propietat de la Gravera Sa Creu S.L va interposar en contra de l'Ajuntament amb la finalitat de deixar a tots els Santanyiners sense pujar a Consolació. Per cert, hi ha una sentencia de 2007, una sentencia formal que dona la raó a l'Ajuntament per haver precintat la Gravera i dona la CULPA de la caiguda del camí de Consolació a l'activitat il.legal que es feia a la Gravera.
    Anònim said...
    No fa un dia que estar així aquest cotxe, ja en fa un parell.

    Si tots els protocols de la policia son iguals estam arreglats...
    Anònim said...
    La policia local no pot fer les coses del seu cap, hi ha un protocol d'actuació establert.

    En primer lloc s'ha de saber QUI es el titular.

    En segon lloc si el cotxe te en vigor els imposts municipals, així com l'inspecció tècnica de vehicles i l'assegurança.

    En tercer lloc i sense tenir en compte l'imatge que pugui donar, s'ha de evaluar si obstaculitza o dificulta la circulació vial.

    També s'ha de tenir en compte si al titular d'aquest cotxe li han robat les 4 rodes o si els hi han foradat i les te a can mateu des taller perque els hi repari.

    Una vegada fet tot això, s'ha de notificar formal i oficialment al titular del vehicle que te un plaç determinat per arreglar el cotxe i posar-lo en estat de marxa o si no, una vegada esgotat el plaç fixat el vehicle serà retirat al depòsit municipal.

    Com ja he dit, es molt facil criticar l'actuació dels altres sense coneixement de causa, que si bé es vera que aquesta es la manera d'actuar que tenen els administradors i futurs opositors del PP a les properes eleccions municipals. Ja es tot un tòpic d'aquest blog l'expresió, "es diu", "es comenta"......
    Anònim said...
    APARCAMENT:
    Els nostros governents del PP no han sabut ni tan sols gestionar una tema com s'ORA. Ara tots els funcionaris i empleats de bancs i demés gent encorbatada aparca allà on vol, en perjudici dels petits negocis del centre.
    Anònim said...
    Si al propietari d'aquest cotxe li han robat les 4 rodes o si els hi han foradat i les te a can mateu des taller perque els hi repari, el que ha de fer no és llevar les rodes i dur les a reparar, deixant el cotxe de la manera en que estar, i amb el perill que suposa, el que ha de fer és cridar a la grua per dur el cotxe al taller.

    No fa unes hores, fa dies que el cotxe estar així.

    Però el que passa és que ningú dels que ho han de veure ho havien vist encara i ningú ha fet res al respecte.

    Aqueta és la deixadesa de les coses al municipi per part dels que governen a Santanyí
    Anònim said...
    M'agradaria que explicassis perquè perjudica al comerços del centre el que la gent encorbatada aparqui allà on vol, no te ni cap ni peus.

    En referència al cotxe, SUPOSICIONS, SUPOSICIONS, SUPOSICIONS. Jo he dit ben clarament quin es el protocol que es segueix en aquests casos, punt per punt perque tot lector del blog ho pugui entendre, i arriba l'administrador de "Guardia" i amolla per tota la cara i sense tenir cap indici o saber que el que diu es veritat, que això es la deixadesa dels que governan a Santanyí.

    Però be, haurem de dir que pels administradors del blog aquesta notícia es una BOMBA, es un "foc per tot arreu", es una catàstrofe mediambiental i paisatjistica, be no, això darrer no, que això ja basta amb la Gravera que va esbucar el camí de consolació i que ara no el volen arreglar.

    VISCA EL PSM DE FA 20 ANYS I VISCA L'EQUERRÀS!!!
    Anònim said...
    No no és una es una catàstrofe mediambiental i paisatjistica, però el que sap greu es veure que gent com tu, de dins l'ajuntament, pensi aquestes coses i s'enfoti d'aquesta manera.

    Si hi ha unes ordenançes son per fer les cumplir, sino no fan falta que hi siguin.
    Anònim said...
    Per primera, jo no soc de l'Ajuntament, ho diré les vegades que facin falta.

    I veig que per fí em donas la raó, m'ha costat però al final ho he aconseguit. S'han de complir les ordenançes i el protocol que hi ha inclos en elles. Totalment d'acord. (vease protocol d'actuació policia local al comentari nº 5 d'aquesta entrada)
    Anònim said...
    Ells, estan per damunt d'ordenances. Ells saben on acudir per que els hi retirin una multa. Ells tenen es carnet des PP. O estàs amb ells o estàs contra ells, no hi ha termes mitjos, talment la mafia siciliana.

    T'agradaria que t'expliqués perquè perjudica al comerços del centre el que la gent encorbatada aparqui allà on vol? No te ni cap ni peus?

    Amb lo vius que sou, no sabeu perquè els ajuntaments (normals) tenen un sistema de ORA dins el casc urbà?

    PREMISSES:
    Empleats de bancs, gestories, notaria, inmobiliàries i... s'Ajuntament !!! Fan feina de 8 a 14 h. (llevat d'es Batle).
    Posem que de cada 2 n'hi hagi 1 que vengui amb cotxe. I ara contau els aparcaments que hi ha de s'abeurador fins a sa porta murada, i de can Mañas fins als 4 cantons.
    PROBLEMA:
    No hi ha aparcaments lliures en el centre de la vila si un client vol acudir a algún petit comerç.
    EXEMPLE:
    Si has de menester anar a ca'n Fesol per comprar un pot de pintura has d'anar a aparcar darrera es teatre, però si frises un poc vas a Pinturex i aparques davant es portal. (Sabeu llegir entre línies?)
    SOLUCIÓ:
    Regular els aparcaments del centre de Santanyí de 8 a 14 hores.
    SOLUCIÓ ALTERNATIVA:
    Anar fins a Campos o Felanitx, aparcar en el centre del poble, fer ses compres tranquilament i oblidar-se del petit comerç de Santanyí.
    Anònim said...
    Quin és el protocol a seguir si els cans fan les seves feines a la via pública, quin és el protocol per sancionar al propietari del ca????

    Tampoc es compleix.
    Anònim said...
    Ueeeep, ara començam a mostrar les cartes, C'an Fesol ehhh, no t'explicaré la diferència que hi ha entre anar a comprar a C'an Fesol o a Pinturex perquè tothom de la vila ja la sap i el problema no es precisament l'aparcament.

    Quina diferència hi ha, entre aparcar a la porta murada o a l'aparcament del teatre si has d'anar a Radioborne?? Quina diferència hi ha entre aparcar al parking del teatre o a l'abeurador si has d'anar a la tenda "Bit a Bit"? Quina diferència hi ha entre aparcar el cotxe al parking del teatre o davora c'an manyas si has d'anar a s'òptica?(supos que tots sabeu que hi ha un carreró que travessa del parking al carrer Bisbe Verger). Es lo que jo dic, tohom vol anar amb el cotxe fins a la porta d'on te les feines.

    Per cert,supòs que això d'anar a Campos o sobretot a Felanitx i aparcar al centre del poble ho has llegit al "Bild Zeitung" o simplement no hi has anat mai. Tota una odisea.
    Anònim said...
    La policia local, esta amb dubte si sap fer la seva feina correctament, perquè a s'Alqueria Blanca a la carretera principal ni ha molts de cotxos que aparquen malament, damunt línia groga, pas de vianants, a la banda que no toca del mes, fent que aixo camions, i vehicles de grans dimensions tenguin problemes per passar, i ara res, en s'estiu si que es fan uns embossos! Però no, la policia local no pot fer res referent a tot aixo. Es bastant indignant tot aixo.
    Anònim said...
    Bé. Ja veig que t'ha instruccionat com cal. La teva independència ideològica és nul·la.
    Que saps tu si he anat a Felanitx o no?
    Ca'n Fesol? Idò parlem de sa Farmàcia antiga... O no vos convé??
    Que me'n dius dels encorbatats que ocupen tots els pàrquings del centre de la vila?
    Pilotes fora?
    Els afiliats a partits disciplinaris de pensament únic estau en constant campanya electoral, no vos llevau ses cucales per por a ser engegats.
    La vostra indigència moral és trista i vergonyosa.
    Anònim said...
    Ueeeep, ara començam a mostrar les cartes, C'an Fesol ehhh, no t'explicaré la diferència que hi ha entre anar a comprar a C'an Fesol o a Pinturex perquè tothom de la vila ja la sap i el problema no es precisament l'aparcament.

    Podrías aclarar este comentario??
    Anònim said...
    Visca AP de fa vint anys, haurien de torna i treure fora tots aquest ROJILLOS progressistes que es varen canviar de color i es varen passar al PP per tenir el cul calent i la butxaca plena.
    Anònim said...
    Jo, i ja he de tornar a dir JO perque en lloc de treure esmenas a les meves exposicions vos limitau a canviar de tema o a parlar,com fa el senyor oprimit, de JO com a persona, he de dir que no duc cap cucales posades i de fet veig molt be s'herba de ses voreres.
    No tenc res que agraïr a cap grup polític ja que tot el que tenc m'ho he guanyat pels meus pròpis mitjans i tant puc criticar en Rajoy com en Zapatero, en Bauçà com en Francesc Antich, en Miquel vidal com.............. be aqui ho deixarem amb punts suspensius perque encara no sabem res de l'oposició. Pèr tant no tenc por a que m'engegin d'enlloc, ja que la meva feina me la vaig guanyar amb unes oposicions.

    "Els afiliats a partits disciplinaris de pensament únic", "O estàs amb ells o estàs contra ells, no hi ha termes mitjos, talment la mafia siciliana."
    Tu estas be psicològicament? et van fer beure oli de resino o alguna cosa similar, estas en constant lluita interior amb un règim desconegut que hauries de compartir amb un profesional de la medicina neurològica, i si vols tenc un company que fa feina a la Rotger que et donaría una ullada. No es broma, tu ets una persona "perillosa", d'allò que sen diu un psicòpata no diagnosticat.
    Anònim said...
    Tot aixó per un cotxe sense rodes????a davora el castillo hi ha una barca aparcada dins la carretera que molesta!!!!!!!
    Cualsevol dia anant a Cala Santanyí la s'enduran, per no xerrar des cotxes que aparcan adavant "sa fabrica" tambe carretera...o abans de sa rotonda d pinturex...
    Anònim said...
    Per ventura sí que som "psicòpata no diagnosticat", no t'ho dicutiré. En Jiménez Losantos me diria lo mateix. Venint de la caverna mo prenc com un elogi.
    Així i tot, m'agradaria que algú m'expliqués si és normal haver d'anar a aparcar davant es col·legi Blai Bonet per anar a fer una gestió a Sa Nostra.
    Vos pareix normal veure sempre els mateixos cotxos des mateixos funcionaris aparcats tot lo dematí als mateixos llocs per manca de un sistema regulador dels aparcaments??
    O tots els pobles de Mallorca van errats o hi anam noltros.
    Anònim said...
    Tenguent en compte que el centre de la vila es zona peatonal, no es gens estrany haver d'aparcar a Blai Bonet o a l'aparcament del Teatre.
    També podem penjar un picarol als encorbatats i fer-los deixar el cotxe a s'olivó, així els tenim controlats. Però això sería molt típic d'Hugo Chavez,Gaddafi o Paul Kagame. Malgrat, que donada la posició esquerrana que tenen tots son bons i un exemple a seguir.

    D'aqui aprofit per fer un mini-homenatje a nen Federico Jimenez Losantos, que per culpa de l'esquerra moderada amb peus dins la dictatorial de Zapatero va aconseguir callar la boca a un dels seus més reconeguts crítics, el qual mitjançant la Cadena Cope arribava a milions de ciutadans. Però va perdre la seva feina per culpa d'aquest govern que d'entrada s'entenia socialista i que al final haurà estat al mes estil Chavista.
    Anònim said...
    Uy uy uy... que començam a mostrar es peus...
    Anònim said...
    Obviant el master de pol·lítica internacional digne de las FAES i del seu ilustre Jose Mari Aznar vull tornar al tema que pareix que no vols ententre de cap manera:
    El centre de la vila es peatonal: Correcte !!!
    Però jo te parl del carrer que va de s'abeurador fins a can vadell, des 4 cantons de felanitx a la caixa, de la plaça de sa porta murada, de sa costa d'en verger voltant al carrer rafalet, de ca'n mañas fins a can fesol arribant fins a can simonet. Tota aquesta zona NO ÉS PEATONAL !!!
    Si es pogués limitar l'estacionament de vehicles en horari comercial hi guanyarien molt els comerços i usuaris.
    El que passa és que hi ha desgana, desídia i menfotisme.
    Per cert, Chavez, Gaddafi, Kagame, Però...que m'estàs contant??? Memòries al teu amic de la Rotger.
    Anònim said...
    I de sa barca que en feim??????
    El demanam en el Nico????
    Anònim said...
    Fa més nosa en Nico que sa barca
    Anònim said...
    En nico ja ha promés als caminers que els pujarà el sou perque son els que mes feina fan de dins l'ajuntament. Per atre part també ha promés als de les oficines que els pujarà el sou perque son la base del bon funcionament de l'Ajuntament. I a algun carrec de confiança li ha dit que seguirà al seu carrec perque la seva feina es esencial.

    Pel carrer, tot lo contrari.
    Anònim said...
    Quin desastre !!!
    Anònim said...
    A MI ME HA PROMETIDO LA PLAZA DE DIRECTOR DEL NUEVO TEATRO PRINCIPAL, 3000 AL MES SIN DAR PALO AL AGUA, TENGO QUE IR A HABLAR CON UN TAL TOFOL Y CON UN TAL ANDRES SERVER
    Anònim said...
    Pues no se de donde sacará tanto dinero!!! Por cierto el coche de la foto ya tiene las ruedas puestas y está aparcado al lado que toca de la calle.
    Anònim said...
    Pero la barca todavia esta en el castillo...

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites