La estratègia política del batle Miquel Vidal referent a la disputa amb el camí de Consolació sembla que ara ha canviat.

Si des-de que va caure el camí, ara fa tres anys la estrategia era crear problemes, posar sancions milionàries, avals milionaris, embargaments, deficiències en els projectes de restauració, discutir sobre un camí de titularitat privada i no pública.., tot una persecució política al límit, que pot acabar amb una denuncia per prevaricació, però ara sembla que després de que un jutge, haguí dictat la primera sentencia favorable a uns dels propietaris de la gravera, tot canvia.

Ara tot és favorable, el batle no es cansa de dir que no executara l'embargament del 1.033.000 euros als propietaris de la gravera, per no haver presentat l'aval, ara diu que els propietaris de la gravera poden començar en voler, inclús com diu a un dinar amb la premsa , " confia que el camí començarà a restaurar-se a principis de 2011".

Ara segons aquesta estratègia sembla que la pilota torna al terrat d'en Biel, el proper 22 de Maig hi ha eleccions municipals, i l'estrategia del PP de Santanyí sembla que ara és seguir desgastant el Biel diguen-te que ara és ell que no arregla la carretera que l'Ajuntament no posa cap impediment.

Per què no va existir aquesta bona voluntat des-de el principi, i el consistori hauria estalviat 46.000 euros que ha gastat en despeses d'advocats, per què pels interessos polítics del PP de Santanyí, els Santanyiners no han de poder pujar a Consolació, com. pot ser que aquesta gent que ens governa a Santanyí actuí d'aquesta manera canviant els seus pensaments en benefici dels seus interessos electoralistes.

91 Comments:

  1. Anònim said...
    Tot partit polític actua amb interessos polítics de cara a guanyar les eleccions totes cuantes legislaturas sigui possible. El problema es que en aquest cas, els qui estan utilitzant el tema de Consolació com a estratègia política son els creadors-administradors del blog i Unió Mallorquina de Santanyí.

    L'explicació es molt clara, en Biel Vidal, hauría d'haver donat la primera passa el mateix dia del derrumbament de la carretera, -ell va fer tot el contrari- sentint-se fort i recolzat pel Consell de Mallorca i indirectament pel Govern de les Illes Balears (prova d'això es la multa que varen deixar prescriure dintre d'un calaix els del PSM i la seva conselleria) va seguir la seva vida com si res agués passat, diguent al poble que no pagaría res i que no arreglaría res..... ara venen els rots!!
    Donat aquest cas, l'Ajuntament de Santayí, tot i sabent que podía donar-li problemes de cara a les properes eleccions, va actuar de la manera com s'havía de fer, pensant en el poble i deixant de banda els interessos polítics.

    Per acabar vull fer una reflexió, si l'Ajuntament no s'hagués tirat al mig amb aquest tema, moguent cel i terra i fent molt de enrenou, podeu estar ben segurs que ni en Biel ni cap organísme públic s'hagessin fet carrec de res!!! Ara, gracies a la tasca de l'Ajuntament, hi ha processos judicials oberts i ja serà mes difil que algú o alguns puguin fer oblidar lo que ha passat i qui es el responsable.

    Per cert, en Biel no dirà la veritat de lo que passa, però dintre de l'Ajuntament li han intentat donar moltes facilitats perquè pogues comencar a arreglar el camí, però ell està encabotat en anar d'advocats i de judicis que tanmanteix no li donaràn la raor. Vull recordar que l'ajuntament ha hagut de llevar una multa per no ser compentent en posar-la però aquesta mateixa multa s'haurà de pagar a un altre organisme, no es que ara de cop i volta la Gravera tengui la raor i no sigui el responsable de la caiguda de la carretera, res mes lluny de la realitat, la Gravera te tota la culpa del derrumbament.

    Una darrera reflexió, pot ser que sigui en Biel que intenti que tot això no s'arregli abans de les eleccions, per si UM torna a entrar al Govern o al Consell i li paguin tot o part de la reparació??? NO ES ORO TODO LO QUE RELUCE!!! PENSAU-HI BE!!!!
    Anònim said...
    Si el batle de Santanyi a la darrera sessió plenaria va dir que així i tot en Biel s'hi reparar el camí i restaura la gravera, encara guanyarà doblers perquè farà un negoci amb els enderrocs.

    No sembla un poc estrany que no voler ho fer.

    En Biel no ha dit mai que no volgui reparar el mal ocasionat, sempre ha estat a favor de reparar ho, de fet va fer el seu projecte que contempla restaurar la gravera i l'ajuntament en lloc de ajudar a subsanar les deficiencies, molt bones de solventar si un no posa traves, no va fer res.

    En Biel diu que ho vol arreglar però vol estar segur dels que fins ara han duit a sis homes a l'atur, han sancionat amb 144.000 euros a una familia i fins que es va demostrar que el cami era de titularitat del Bisbat de Malorca es demanava un aval de 1.033.000 euros per poder començar a repara els mals.
    Anònim said...
    La por que tenen els del PP no és que UM torni entrar al Govern o el Consell, la por és que llevaran la majoria absoluta al PP de Santanyí i el PP no governara a Santanyí.

    En Biel és una persona que escolta a la gent i es pot xerrar amb ell, té bons amics tant al PP com a UM i no veuen bé el que ha fet en Miquel Vidal amb aquest tema de la gravera,i el batle ho sap, aquest és el vertader problema que té en Miquel Vidal.

    N'hi ha que diuen que en Miquel era el que tenia més punts per ser el candidat al Consell pel PP, però degut a tot això de la gravera i per por de ser demandat per prevaricació i abús de poder s'ha quedat fora.

    Ara sembla que segons diu el diari tampoc té clar lo de ser candidat per Santanyí. Saps si ho haguesis fet tot tan bé com dius Miquel¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
    Anònim said...
    Que UM llevarà la majoria absoluta de Santanyi?????????? Men ric d'aqui a cap d'any i encara no hauré acabat!!!! Però aquest que diu això es de Santanyi o del refugi de Pollença??? Ves a fer una volta per la vila i prova de parlar un poc de política, prova de parlar den Biel i dels seus amiguets i voràs el que et diu la gent... Aquest només servia per riures de la gent quan en cobrava 55.000 Euros a l'any, però d'ença varen tancar l'aixeta les vaques han tornat molt maaaagres!!!

    Per cert, i pegant a una altre banda, algú sap que va passar a l'AMPA de Blai Bonet?? diuen que no sortian els contes.... si algú sap alguna cosa estaría be posarla en coneixement del poble...
    Anònim said...
    No només hi ha UM per llevar la majoria hi ha altres partits.
    Anònim said...
    independents!!
    Anònim said...
    Seria molt positiu per aquest poble que sorgís un partit santanyiner que no rebés ordres de Palma ni de Madrid. Així no passaria lo que passa ara, que entren a s'Ajuntament amb s'objectiu final d'acabar a una conselleria de Palma.
    Gent d'es poble, amb ganes de feina pes poble, i no pes partit com passa ara amb els qui governen. Un batle que no se mogui d'es poble, i no com en Miquel Vidal que viu a Palma, ve un parell d'horetes cada setmana i cobra la jornada completa, on s'ha vist mai !!! Si no vols dedicar-te a fer de batle, no te presentis !!!
    Estic d'acord amb el el primer comentari: "Tot partit polític actua amb interessos polítics de cara a guanyar les eleccions totes quantes legislatures li siguin possible" I el PP de Santanyí ho ha fet molt bé, és lo que millor sap fer, però no basta, perquè si a Palma no governen "els teus" ja l'has cagada. El partit no serveix per res.
    En canvi, si hi hagués un partit santanyiner, que no hagués d'agenollar-se davant d'en Bauzà de turno cada vegada que hagués de dur a terme una iniciativa pes bé d'es municipi de Santanyí tendríem molt guanyat, governés qui governés a Ciutat, s'Ajuntament de Santanyí podria treure sempre el màxim profit a ses relacions amb el Govern i el Consell.
    També se veuria qui està més compromès amb es partit o qui ho està més amb es poble, se veuria qui estima més Santanyí i qui estima més sa paga i sa poltrona.
    Molts dels que ara figuren a llistes de partits amb normes disciplinàries quasi bé militars es passarien al nou partit, per poder fer feina tranquils i sense pressions ni ordres externes.
    És ben hora de acabar amb sa teoria de que hem de votar els qui hi ha, perquè els de l'oposició ho farien pitjor.
    Portes obertes a tots els habitants i associacions d'es terme de Santanyí per entrar a formar part d'un projecte de futur, net, transparent, i sense ordres externes. Ni dretes ni esquerres, que se barallin els altres: Santanyí i no més !!!

    Però... és un poc prest per escriure sa carta dels Reis.
    Anònim said...
    Tot lo que tu dius esta molt be, si es tractàs de la nova versió d'Alicia en el país de las maravillas"

    Tot això, seria en una petita part possible, sempre que aquest partit estigués format per gent que mai s'hagi dedicat a la política, perque en el moment en que n'hi hagi un parell de polítics procedents d'altres partits voldrà dir: rencor, odi, fam de protagonísme i enriquiment personal....
    Hem de ser realistes, no volguem viure dins un món de contes i rondalles, si es fa un partit independent a Santanyí, format per santanyiners amb ganes de fer feina pel polbe...bla bla bla, anant be treurà 1-2 regidors, això suposa haver de pactar amb UM-PSM-PSOE-Independents (ja tenim sa vaca pes collons), això suposa que segons el partit que comandi a la Comunitat Autònoma, les relacións seran igual o més dolentes de les que hi ha ara, per tant aquesta no es la millor opció!!!!

    Aquesta legislatura a Santanyí ha anat molt bé tot i no haver conicidit amb el mateix color polític a la comunitat autònoma i el tribi partito haver aportat ZERO a Santanyí, imaginau si les enquestes es compleixen i el PP governa a la comunitat autònoma i el PP a Santanyí, això suposaria una bona mama pels santanyiners. Pel meu punt de vista, aquesta es la millor opció!!!!

    Deixauvos de partits independents que lo unic que fan es dividir als ciutadans i crear problemes de governabilitat, apostem per la majoria absoluta, sigui de dretes, centre o equerras!!!
    Anònim said...
    He vist molts del batles del PP avui per la Costa, hora de dinar, i els del PP de Santanyi eran a la residencia. On han anat a dinar????
    Anònim said...
    Has vist molts de batles del PP??? Jo que sabi només n'hi ha un a Santanyi de balte del PP, que es en Miquel Vidal..... si no t'expliques un poc mes.....
    Anònim said...
    Per cert, i tornant a l'enunciat d'aquesta entrada, Quina estrategia política deu tenir en Biel Vidal per no haver començat a reblir el forat de la pedrera d'escombraries, quan ja ho podia començar a fer d'ençà el 3 de novembre?
    Anònim said...
    "Gent procedent d'altres partits" no vol dir que siguin ressentits, cremats ni rencorosos; vol dir gent desenganada de la disciplina interna dels grans partits, gent valenta tot i saber que per ventura no faran res, donen la cara a s'hora de denunciar públicament els abusos dels qui han fet de s'Ajuntament la seva "possessió" particular, exercint de "senyors", amb els seus corresponents "amos", "missatges" i "porquerets".
    És molt fàcil presentar-se pel PP, és anar a tir segur, és anar directament a n'es mac. És fàcil i sospitós. En alguns casos molt sospitós.
    Ànims i coratge a totes ses opcions minoritàries, no vos deixeu acoquinar per s'extrema dreta !!!
    Anònim said...
    No es gens sospitós que la gent vulgui fer feina pel seu poble desde el partit més votat de tota l'història de les Balears d'ençà va entrar la democracia.
    No es gens extrany que la gent vulgui votar al Partit Popular sabent que si no hi ha res de nou també guanyarà a la Comunitat Autònoma. (a no ser que hi hagi la possibilitat d'un altre pacte de perdedors que ens duguin encara més a la ruina, s'acabin de carregar el turisme i ens haguém de tornar posar a cullir ametles per viure)

    No ve de nou que la gent no vulgui més partits minoritaris que fomentin aquest pactes de perdedors en contra de la voluntat de la majoria, que n'estiguém fins a nes nàs de pactes de progrés i de tripartitos catalans!!!

    Sabeu com haurien de ser les eleccions, idò primera volta per tots els partits i segona volta pels dos parits més votats. Aquests pactes extranys haurien de ser anticonsitucionals!!!!

    Per cert, m'agradaría saber, que d'això va aquesta entrada, quin interés polític te en Biel Vidal per no voler començar a omplir d'escombraries la pedrera, ja que ho pot fer d'ençà el 3 de Novembre.
    Anònim said...
    De batles del PP gracies a deu només n'hi ha un a Santanyí, però n'hi ha d'altres a altres municipis, com pot ser Felanitx.... hi ha diputats hi ha gent de l'executiva, hi ha afiliats del PP i per ventura gent d'aquesta, han estats vist per la Costa, quin interés hi ha??? És possibe un pacte PP-UM a Santanyí???????
    Anònim said...
    Muahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahaahahahahahahahahaahahah y mil muahahahahahassssss!!!! Un pacte PP-UM????? De cada dia estau mes sonats.... primera, en tehoria el PP no necessita pactar amb ningú i molt manco ho faría amb UM, a no ser que canviassin el integrants!!!!!!!

    Quin interés politic te en Biel Vidal per no voler arreglar la carretera de Consolació???? Ja ho hagués pogut començar a fer legalment d'ençà el 3 de Novembre....
    Anònim said...
    I quin interés tenen tots aquests del PP que han anat a dinar a can Biel a la Costa.
    Anònim said...
    ueppppp, esta confirmat aixó, que hi diu en Nico a aixó??????????
    Anònim said...
    A jo, m'importa tres pitos tots aquests del PP que han anat a can Biel. Els de Santanyí eran a dinar a la residencia i el que facin els de fora poble no mos interessa gens als Santanyiners.

    Jo lo que vull saber es Quin interés politic te en Biel Vidal per no voler arreglar la carretera de Consolació???? Ja ho hagués pogut començar a fer legalment d'ençà el 3 de Novembre....
    Anònim said...
    a ho hagués pogut començar a fer legalment d'ençà el 3 de Novembre....
    Perque no explicau com podia començar legalment, si no ha presentat l'aval de 1.033.000 euros, i la gravera esta precintada.

    Ho podrieu aclarir. Gracies
    Anònim said...
    Es molt senzill, a partir de día 3 de novembre ja està en vigor el permis per poder OMPLIR el forat de la pedrera. Es una manera facil i sense advocats de pel mig, d'explicar-ho perque tothom ho pugui entendre.
    Anònim said...
    Però i l'aval milionari i el precinte??? i totes les traves fins ara que havia posat l'ajuntament???
    Anònim said...
    L'Ajuntament de Santanyí no ha posat cap trava a ningú, els qui han posat moltes traves, sense atendre a raons han estat els propietaris de la Gravera, els qual no han volgut escoltar ningú i s'han limitat a anar de pleits i de advocats en lloc d'intentar arribar a un acord amb l'Ajuntament.

    L'Ajuntament els hi ha dit que no els costaria res la creació del projecte. No ha anat be.
    L'Ajuntament els hi ha dit que no hauràn de pagar el 3 per cent del valor total que contempla el projecte. No els hi ha anat be.
    L'Ajuntament els hi ha dit que podien començar les obre presentant el 50 per cent de l'aval. No els hi ha anat be.
    L'Ajuntament els hi va posar la multa més petita que es podía posar, al final van pagar 60.000 Euros, no han estat bons fins que han recurrit i ara n'hauràn de pagar 120.000 a Minas.
    El Batle de Santanyí ha intentat parlar amb ells en mes de 10 ocasions i no han volgut saber res.

    QUE MES VOLEN?? QUE HO PAGUI EL POBLE?? EL QUI ESPENYA PAGA!!!!!
    Tot hauría esta més facil si haguessin donat la cara i haguessin intentat arribar a un acord, però l'Ajuntament ho ha tengut manera de fer-los entrar en raó.
    Anònim said...
    Però si resulta que el cami és del Bisbat, no de l'ajuntament, perquè l'ajuntament desde el principi es va voler fer càrrec del projecte de no cobrar el 3%, de posar traves al projecte de la gravera, etc.

    Perquè el batle va fer un reunió informativa a s'Alqueria explicant la situació del camí si realment no era seu.

    Perquè el poble ha de pagar un projecte si els propietaris en tenen un de fet, perque no es poden subsanar les deficiencies del projecte de la gravera.

    Puc entendre que l'ajuntament sancioni administrativament per no tenir llicencia, però no que l'ajuntament faci un projecte d'una cosa que no es seva i demani un aval millonari.
    Anònim said...
    Aquest camí ja ha estat esfaltat una partida de vegades per l'Ajuntament, quan hi havía Don Cosme, a més l'accés superior a Santuari també va ser costetjat per l'Ajuntament, no hi ha cap barrera al llarg del camí, tothom el pot utilitzar, per tant es d'us públic. En consecuencia l'Ajuntament pot gestionar l'us del camí independentment del propietari "legal" del mateix.

    El poble no ha pagat cap projècte, simplement s'hauría, i estic parlant hipotèticament perque provablement l'haurà de pagar la Gravera, deixat de cobrar, per donar facilitats a la propietat de la Gravera donada la magnitut de la catàstrofe, però no els ha anat bé.
    El pleit que cridaven pel mig de la plaça que havíen guanyat, res més enfora de la realitat, aquesta múlta l'hauràn de pagar multiplicada per 2 a Minas i a més a més l'ajuntament no els hi ha de tornar cap doblér, simplement haurà d'especificar que la multa no era pel desenvolupament de l'activitat sinó que era per no tenir llicencia. Una altra bastonada, i no n'aprenen!!!!

    El Batle va fer el que hagués fet cualsevol polític amb dos dits de seny, donar una informació al poble d'un bé públic, repetesc que el camí es d'us públic.
    En el cas del projècte, l'Ajuntament ha actuat de forma inmillorable, a jo si me fan dos presuposts per fer una casa i un es de 100.000 Euros i l'altre de 300.000 Euros, pensaré que per ventura la casa de 100.000 Euros tot seràn goteres, humitat, mala qualitat de materials i que per ventura caurà al cap de 2 anys; per tant l'Ajuntament vetlant per un treball ben fet i per la seguretat dels usuaris del camí ha presentat el projècte millor i mes segur i llogicament mes car.

    Es ben hora de que la gent sabi la veritat del camí de consolació i que el comencin a arregar al més aviat possible i es dexin de pleits i jutjes i advocats que tanmateix l'unic que fan es allargar la cosa per anar a acabar irremediablement allà mateix.
    Anònim said...
    es dexin de pleits i jutjes i advocats que tanmateix l'unic que fan es allargar la cosa per anar a acabar irremediablement allà mateix.

    Val per aquest motiu, l'ajuntament és el primer que ara pot moure fitxa, si l'ajuntament no apela recureix la sentència, posara fi a un pleit, per ventura els propietaris veuran un poc de llum i també s' aturaran amb els altres procediments oberts.


    aquesta múlta l'hauràn de pagar multiplicada per 2 a Minas i a més a més l'ajuntament no els hi ha de tornar cap doblér, simplement haurà d'especificar que la multa no era pel desenvolupament de l'activitat sinó que era per no tenir llicencia. Una altra bastonada, i no , vols dir perquè actuarà ara minas sinó va actuar abans, que vols dir que el batle infromarà aa a minas perquè sancioni, perquè no s'atura també l'ajuntament de pleits i advocats, els de la gravera si perd les costes les pagaran els propietaris, però si guanya totes aquestes costes d'advocats les paga el poble.

    Veig que estas molt ben informat del tema però també veig que amb el que penses no s'arribarà a un entenement, esper que el batle tengui un poc més de seny que el que tu tens o sigui un poc més objetiu en la realitat.
    Anònim said...
    El qui no es objectiu ets tu, et torn repetir que tot ja està al mig, ara ja no hi ha marxa enrera, si els propietaris de la gravera haguessin donat la cara el primer dia i haguessin intentat arribar a un acord les coses hauríen anat per una altra banda.

    L'ajuntament no ha dit ni dirà res a mines, el que transmetrà la multa per l'activitat que es feia a la pedrera a Minas serà el jutje que segons ells "els va donar el pleit per guanyat". 120.000 euros més.
    L'Ajuntament ha de recorrer la sentencia si o si, no te mes remei que fer-ho o estaría, amb la llei en mà, afavorint els interessos personals dels propietaris de la gravera, perque es donaria per suposat que l'ajuntament no sanciona una activitat il.legal tot i saber que es va fer, i a part de l'ajuntament també ho saben les autoritats competents (Jutges,minas, mediambient) ara ja no hi ha possiblitat de marxa enrena. Tot i que podeu estar ben segurs que per part de l'Ajuntament s'ha fet tot el possible per no arribar a aquests extrems, es una llastima però inevitablement la cosa no anirà gaire be pels propietaris de la gravera. Però la culpa serà tota seva, tot i sabent que no tenen raó, han entrat a un terreny que no els afavoreix gens, la llei es molt clara i en aquest cas el qui espenya paga.

    Vull recordar que d'ençà el 3 de novembre ja s'hagués pogut començar l'activitat per reblir la pedrera, però no hi ha interés per part de la gravera de fer-ho, provablement per fer-se les victimes i poder dir pel poble que l'Ajuntament els persegueix per qüestions polítiques i no se quines hsistòries mes....

    També vull dir que tot això no hagués passat si hagessin donat la cara el mateix dia en que va començar tot. Haguessin arribat as un acord de ben segur.
    Anònim said...
    Bé discutir i discutir, i no es fa res de res, podem trobar problemes a tor arrreu.

    Recurriran la sentencia, i seguiran els pleits per no tenir llicencia municipal, però per arreglar el camí els propietaris han de poder entrar dins la gravera, ara com ara no hi poden entrar, la gravera clandestina esta precintada i els propietaris nomé hi poden entrar amb un municipal.

    Jo deman llevarà el precinte l'ajuntament a la gravera i de la mateixa manera que si no recorria la sentencia, afavorint els interessos personals dels propietaris de la gravera.

    Ja t'ho he dit esper que en Miquel Vidal, batle de Santanyí, tengui més seny amb aquest tema que el que tu tens i sobretot ara que al sopar del PP ja es va procalma candidat a les properes eleccions.
    Anònim said...
    Ho diré una mil vegades, no per afavorir nigú sinó perquè així es va dictar a principis de novembre, ja es poden dur escobraries per tapar el forat de la gravera, sense cap agent de la llei.

    I fes el favor de no dir mes lo de "tenir mes seny", la cosa no va de seny, quan hi ha la llei pel mig i els jutjes i els advocats no hi ha seny que valgui, el seny s'hagués tengut si les coses per part de la Gravera, també s'hagessin començat amb "un poc més de seny". Ara ja prevaleix la llei per sobre del seny.
    Anònim said...
    a cosa no va de seny, quan hi ha la llei pel mig i els jutjes i els advocats no hi ha seny que valgui, el seny s'hagués tengut si les coses per part de la Gravera,

    Però tu mateix te contradius sino hi ha seny i bona VOLUNTAT no es llevaran els pleits, i molt manco els advocats, segons el teu poc seny només ha de tenir bona voluntat la Gravera i llea els contenciosos, però l'ajuntament no, l'ajuntament ha de seguir ha de recorrer les sentències i així donar coneixament al jutge i a mines de que la multa ha de ser més grossa.

    La via judicial la poden aturar les parts si arriben a un acord i en cap moment van fora la llei.

    Per entendrer se dues parts hi han de estar d'acord les dues i s'han de beneficiar , no pot ser que tot ho posi una sola part i en aquest cas segons tu ho ha de posar tot la gravera.

    Com ja he dit abans esper que el batle Miquel Vidal, tengui més seny i afegirem bona voluntat, que no la que tu tens.
    Anònim said...
    Ara ja estas posant paraules en boca meva que jo no he dit i estas fent interpretacions subjectives de les meves explicacions.

    Ho tornaré dir una altre vegada, si ara ja no ho entens, es perquè tu tambe tens interessos electoralistes o econòmics darrera tot aquest crim mediambiantal i social.

    Partint de que l'Ajuntament es un organisme públic, que ha de donar contes de tot el que fa a altres organismes públics, com poden ser el Consell Insular, el Gover de les Illes Balears o incús al Govern Espanyol, era d'esperar que tot això de la Gravera hagi trascendit a altres organismes. Per tant, l'Ajuntament esta "observat" per aquests altres organismes i ha d'actuar així com mana la llei.`

    Però lo bò de tot això es que l'ajuntament no ha denunciat la Gravera a mediambient o a Minas, l'Ajuntament només havia sancionat la Gravera amb la multa "MES PETITA QUE ES POT POSAR" (si això no es bona voluntat), i li va dir que l'havíen d'arreglar ells. Fins aqui, tot molt be i molt rapit. El problema ve cuant la Gravera comença a posar pegas, advocats i pleits, tot es trastoca, el pleit que es suposava que havien guanyat, res mes enfora de la realitat, aquesta múlta l'hauràn de pagar multiplicada per 2 a Minas i a més a més l'ajuntament no els hi ha de tornar cap doblér, simplement haurà d'especificar que la multa no era pel desenvolupament de l'activitat sinó que era per no tenir llicencia. (TOT AIXÒ NO HO HA CERCAT L'AJUNTAMENT, HAN ESTAT ELS SEUS PLEITS QUE HAN DUIT LA SITUACIÓ FINS AQUI) (BONA VOLUNTAT PER PART DE LA GRAVERA?????)JO DIRIA QUE NO!!!

    La Gravera està en situació de poder començar a fer-hi negoci, l'Ajuntament només els hi demana el 50 per cent de l'aval i ja hi poden dur escombraries desde principis de Novembre per omplir el clot, de cada viatje que hi duguin els constructors, poden cobrar 300 euros, QUIN NEGOCII!!!.(ENCARA TROBAU QUE HI HA POCA VOLUNTAT PER PART DE L'AJUNTAMENT)

    VAL MES QUE DEIXEU DE FER TANT DE RENOU I ARREGLEU LA GRAVERA D'UNA VEGADA PER TOTES, QUE COM MES RENOU MOUREU PITJOR PER VOSALTRES I PITJOR PELS CIUTADANS.
    L'AJUNTAMETN NO POT TENIR MES BONA VOLUNTAT DE LA QUE JA HA TENGUT!!!
    Anònim said...
    Torn a dir discutir i més discutir, el que sembla que té molt d'interés ets tu, jo no h'hi tenc cap, soc realista.

    Quan dius tot es trastoca, el pleit que es suposava que havien guanyat, res mes enfora de la realitat, aquesta múlta l'hauràn de pagar multiplicada per 2 a Minas i a més a més l'ajuntament no els hi ha de tornar cap doblér,

    Aquest pleit que han guanyat ´´es la multa que es va posar al propietari del terreny on hi ha la gravera, si es posa una multa a la gravera com a empresa per no tenir els permisos corresponents, perquè es denuncia al propietari del terreny que ell només ho te cedit a l'empresa, el propietari del terreny si no té res a veure amb l'empresa no té perquè ser denunciat el que incumpleix és l'empresa, entenc que en tot cas pugui ser sancionat subsidiariament en cas de que la gravera no pagui la sanció, però un pic la gravera ha pagat no té sentit també fer pagar al propietari del terreny.

    No trobas que en aquest cas si que l'ajuntament va pecar de persecució i abus de poder.

    No volgueu cercar discusions, que si es vol arreglar es pot arreglar.

    I torn a demanar i amb el precinte que han de fer???
    Anònim said...
    Miquel, Miquelo
    saps que hi anaves d'errat
    pensaves presidir
    aquella procesor
    que pujava a Consolació
    i hauràs d'anar pel carreró.

    Però no serà lo pitjor
    peruqe el proper mes de maig
    te llevaran el mogueró.

    Miquelet jo t'ho diré
    com a bon santanyiner
    que del ridicul que ens has fet fer
    empegueit estaré
    de torna votar el PP

    I UM votaré
    si es presenta el mateix
    del mal que l'hi has volgut fer.
    Anònim said...
    Be com que veig que tanmateix es com que pedricar a sa paret, en es cap trobareu ses voltes.

    La Gravera n'hagués pogut sortir amb una multa de 60.000 Euros pagada a l'Ajuntament, perque l'altre de 70.000 l'hi varen amagar els de la conselleria del Psm, i fent un projècte realista proposat per l'Ajuntament. A més també haguesin costetjat el 60 per cent del projecte cobrant als constructors per deixarlos tirar les escombraries dintre del forat de la pedrera i a dia d'avui ja estaria tot molt avançat, pero ells varen triar el camí judicial, perjudicant-se a ells mateixos i als ciutadans.

    El precinte es pot llevar inmediatament després de que la Gravera comuniqui la seva volutat per poder començar a omplir el clot, però pareix que no els interessa. Pot ser estiguin esperan a voure si UM torna a entrar al Consell o Govern i poden afavorirlos econòmicament o legalment. Aquesta es una posible estrategia del propietaris d'UM, perque amb les facilitats que li han posat desde l'Ajuntament no s'enten que encara no hagin començat.

    La Gravera mos privà
    de pujar a Consolació,
    i en Miquel Miqueló
    que ho volia arreglar
    sense haver de apel.lar
    a l'autoritat superior,
    es va trobar amb en Bieló
    que en raó no volia entrar
    d'advocats i jutjes s'en va anar
    i ara que venen els rots
    no sapr per on tirar.
    Anònim said...
    El que s'ha de tenir clar és que dos no s'entenen si un no vol i el que té dit per arribar a un acord si les dues parts hi posen voluntat s'hi pot arribar, i recorda també que s'aigua mai es perd pel mateix lloc.

    Ah i un altre cosa vols dir que el batle en el cami de c'an espina que un jutge va dir que era privat i el batle va recorre fins a l'audiencia i aquesta també ratificar la sentencia, ¿ el batle es pensava tanir la raó? ¿ Va obrar bé quan va recorrer la sentencia?
    Anònim said...
    El camí de can espina no te res a veure amb aquest, les condicions no son les mateixes ni de bon troç. I si, va obrar molt bé, ja que ho va fer en benefici dels ciutadans que sempre havíen utilitzat aquest camí, com a minim va posar bona voluntat i ho va intentar, tot i que els relutats no van ser el esperats.
    Anònim said...
    Tu has dit; tot i que els relutats no van ser el esperats.

    No no ho varen ser i a més l'ajuntament va haver de pagar les costes del pleit, a compte del santanyiners, no del batle.

    I qui diu que amb la gravera els resultats del pleits seràn el que espera i vol el batle o seran uns de diferents com al camí de C'an Espina.

    No s'ha d'oblidar i molta gent ho pensa que la culpa de la caiguda del camí no va se deguda a la gravera, sinó a la siquia que es va fer al camí poc temps abans.

    Qui va donar permís per fer la siquia, els proietaris del camí no varen donar permis per fer la, qui va donar el permís per fer aquesta siquia??? Però tampoc s'ha d'oblidar que aquest camí esta dins un ANEI o per això la Conselleria de Medi Ambient ha de donar el permís corresponent, es va demanar aquest permís a al Conselleria de Medi Ambient?????

    Com pots veure si un vol discutir i vol posar traves, és molt bo de fer, i si un vol arreglar les coses també és molt bo de fer.

    Per això tu que sembla que estat molt aprop del batle convendria que l'hi fesis arribar el missatge de que si els resultats de c'an espina no vare ser els que esperava, per ventura els de la gravera tampoc ho seran i tampoc els resultats de les properes eleccions municipals.
    Anònim said...
    Amb aquesta explicació està ben clar el que es troba l'Ajuntament dia a dia, traves i mes traves per part de la Gravera. Vos n'estau riguent de tots els habitants del municipi de Santanyi a cara destapada.

    Trobau que encara heu d'embullar mes fil posant en qüestió una cosa que esta tan clara?? Qui es creu que va caure la carretera degut a la siquia que es va fer? en tot cas hauría pogut ser culpa de la siquia si la dichosa siquia arribàs al fons de la Gravera i no tengués només 70 cenímetres de fondaria. Però m'agrada que vos mostreu al poble d'aquesta manera perquè així vos donau a coneixer tal com sou i tal com teniu planetjat fer les coses. Si una cosa està clara, i així ho va dictar mines interposant les sancions que després la conselleria del PSM va deixar caducar, es que la culpa de la caiguda del camí de consolació es per culpa de l'activitat d'enriquiment il.legal que es duia a terme a la Gravera.

    També es vera que dos no s'entenen si un no vol, i de cada dia està mes clar amb tot el que es diu, que el qui no vol, i no es sap molt be perquè, es la Gravera.

    Vull recordar que desde principis de Novembre, ja hi ha s'OK donat per començar les tasques per omplir el forat de la Gravera, però suspitosament no es fà. Quins interessos polítics tenen els propietaris de la Gravera per no fer-ho? Esperan a voure si UM torna entrar al Consell o al Govern per que els hi pagui o els hi doni beneficis legals?? Me pareix que per aquí van els tirs i si no es així es que son ben curts i es pedregen les seves teulades.
    Anònim said...
    Tu ets del PP, partit preumtament corrupte com ho pot ser UM, a les properes eleccions si UM torna entrar al govern o al Consell hi entrara juntament amb el PP o amb el PSOE.

    Quan dius Esperan a voure si UM torna entrar al Consell o al Govern per que els hi pagui o els hi doni beneficis legals? si hi entra amb el PP vols dir que seguira la corrució política???


    Torn a demanar no era necessari el permís de la Conselleria de Media Ambient per fer la siquia, per estar el camí dins un ANEI, i aquest permís no es va demanar, en canvi l'ajuntament ho va permetre.

    ës legal això o també aquesta siquia es va fer de forma clandestina¡¡¡¡¡¡¡¡
    Anònim said...
    Sou uns mentiders i d'això viviu, la gent de Santanyi vorà el que preteneu fer!!
    EL TROÇ DE CAMÍ QUE VA CAURE PER CULPA DE LA PEDRERA NO ESTA DINTRE DE LA ZONA ANEI.

    Jo lo que dic ho puc demostrar a diferència de la Gravera. Mirau aquesta direccio web, o si no també ho podeu consultar al Catastre virtual. Seguiu la carretera de santanyi i despres anau seguint la de consolació, una bona ressolucio es al 150 per cent. Així voreu la ubicació de la pedrera i també voreu que el cami que hi pasa a la vora no es zona ANEI. http://www.ajsantanyi.net/libre/www.ajsantanyi.net/AvancNNSS/5000/CS7.pdf

    Mentides i mes mentides!!!! Anim Santanýiners, destaparem aquesta farsa i els farem arreglar el nostre camí.
    Anònim said...
    Ja hi som amb els insults de mentiders i amb els dibuixets de l'ajuntament.

    Per si no ho saps mira una gran casa nova que hi ha construida a les rondes de Santanyí just a la rotonda que va a Son mojer, aquesta casa i mira si es gran no surt dibuixada a les normes subsidiaries però la casa esta feta, això vol dir que no ens podem fiar molt d'aquest dibuixos.

    En canvi la barraca d'obres que varen fer quan fein les rondes( Un Water i un magatzem)toa pintada de grafitis, si que surten dibuixades.
    Anònim said...
    D'això, amics santanyiners, s'en diu desviar l'atenció, ara ja no parlam de la Gravera, vos ne donau conte???? ara parlam de cases de les rondes i bah, sobren les paraules....... si voleu també podeu fer la mateixa consulta, en lloc de "dibuixets de l'Ajuntament" al catastre virtual, es exàctament el mateix.

    No teniu mes marge, no teniu mes credibilitat, vos he dit "sou uns mentiders" i no es cap descualificació, es una realitad que he demostrat amb documents, cosa que vosaltres no feis. Venga, deixau-vos de comèdia i començau a arreglar el camí, que com més parlareu i mes coses cercareu menys raó tendreu i mes malparats en surtireu.
    Anònim said...
    Es trist i penós que es des PP domés tengueu sa gravera per aferrarvos, voleu desjectar una gent que no ha tengut mai s'oportunidad de governar per una cuestió, que cuant se sápiga tota sa veritat vos umplirá de merda tota sa campaña electoral, de cada vegadestá mes clar que sa majoria absoluta del pp te es dies contats, y ademes teniu sa poca vergoña de presentar a nen Miqui de primer perque a nes cap de tres mesos presenti sa dimisió i fer a nen Llorens coix batle de santañí, perqué no ho deis antes de ses eleccins a n'aixo? perque engañau sa gent d'aquesta manera? de que teniu por? sou ben retiradors
    Anònim said...
    Comentaris com aquest, falts de contingut, plens de rabia, son lo que fan grans a nes PP de Santanyí.

    Segons tu, quina es tota la veritat? si la saps l'hauríes de compartir amb la gent del poble, perque fins ara, no han demostrat res en contra de l'Ajuntament, tot el contrari.

    A voure mem si serà com es cas "cavallistes" que tots ja veieu a nen Miquel a sa presó i va sortir totalment net de tot el que li imputaven. No seguiu aquest camí, pensau amb els ciutadans i aprofitau les facilitats que vos dona l'Ajuntament!!!!

    Per acabar, vull fer una reflexió als Santanyiners i Santanyineres que llegeixen aquest blog, al començament de l'entrada anterior, diuen que " es trist i penos que els del pp noés tenguin la gravera per aferrarse", jo diría que això demostra que la legislatura ha estat excelént, ja que l'unica notícia important ha estat la de la gravera i vull recordar que no ha estat l'Ajuntament que ha tomat la carretera!!!!! Per tant, ho han fet tot bé!!!!
    Anònim said...
    Teniu sa poca vergoña de presentar a nen Miqui de primer perque a nes cap de tres mesos presenti sa dimisió i fer a nen Llorens coix batle de santañí, perqué no ho deis antes de ses eleccins a n'aixo? perque engañau sa gent d'aquesta manera? de que teniu por? sou ben retiradors
    Anònim said...
    El Partit Popular de Santanyí no te por a res i tampoc te por a ningú, fent les coses bé com s'estan fent es pot anar per tot amb la cara ben alta.

    Aquestes afirmacións estèrils només confirman una cosa, la impotència de l'oposició, que se li acaban els arguments per intentar mantenir els vots que tenían o com a minim no perdren tants a les properes eleccions.

    Tot això confirma el que ja s'ha dit, la excelént legislatura duita a terme pel PP de Santanyí deixa sense possibilitats de critica real i han de recorre a suposicions i desqualificacions que res tenen a veure amb l'òptim funcionament d'un municipi.

    Però aquestes entrades m'agraden molt, perque deixen veure realment "de quin peu es calçen" els de l'oposició..... Santanyiners i Santanyineres lectors d'aquest blog, jutjau vosaltres mateixos. Vos anim a que perdeu un poc de temps en rellegir totes les entrades publicades d'ençà l'obertura del blog i així podreu veure les insignificants críticas que s'han anat fent, vos puc asegurar que no n'hi ha cap de real, tot son críticas al mes pur estil "chafarder". Per tant bona legislatura vol dir que, lo que be va no s'ha de canviar.

    Per fer-vos una petita idea, de les 298 entrades que han fet els administradors del blog:

    107 son de l'Ajuntament, Que vol dir això? que son críticas d'organització, de presuposts, de mercats, i també del PUIG DE CONSOLACIO.

    25 son de l'alqueria blanca, NOMES 25 EN 4 ANYS??? SI i lo millor de tot es que hi ha notícies que diuen el mateix amb diferents paraules, la dimissio de na Catalina, una que es una broma d'un funicular, y clar, també n'hi ha de mesclades del PUIG DE CONSOLACIÓ.

    23 son de Cala D'or, NOMES 23 NOTICIES DE CALA D'OR EN 4 ANYS!!!!!!!!!!!!! AIXÒ SI QUE ES NOTÍCIA!!! A més a més, vull que les llegigueu vosaltres mateixos!!!!! Un parell son d'un particular i els seus interessos personals, n'hi ha que son críticas personals i no d'interes general.

    29 Denúncies, gairebé totes son de l'abocador de Mondragó i altres que també son típiques d'una legislatura sense esurts, senyals de transit, clavegueram....

    Lo que jo vos deia, una legilatura inmillorable que per suposat, l'oposició no ho pot sufrir, i les sería ben igual que santanyí paras per ui contal de guanyar uns vots.

    Santanyiners i Santanyineres, el Partit Popular de Santanyí ha estat sempre compromès amb vosaltres i ho segueix estant mes que mai!!!!! Que no vos enganin!!!!
    Anònim said...
    Ara vos explicaré el significat de la paraula "fal·làcia":
    Una fal·làcia és un error de raonament en una argumentació, que resulta independent de la veritat de les premisses. En sentit estricte, una fal·làcia és l'aplicació incorrecta d'un principi lògic vàlid o l'aplicació d'un principi inexistent. Per accident, o a voluntat, les fal·làcies exploten reaccions emocionals en l’audiència o l’interlocutor o s’en aprofiten de les relacions socials entre la gent. L’argumentació falaç és freqüentment estructurada emprant patrons retòrics que ofusquen l’argument lògic, fent les fal·làcies més difícils de diagnosticar.
    I ara vos ne posaré un exemple:

    "Per acabar, vull fer una reflexió als Santanyiners i Santanyineres que llegeixen aquest blog, al començament de l'entrada anterior, diuen que " es trist i penos que els del pp noés tenguin la gravera per aferrarse", jo diría que això demostra que la legislatura ha estat excelént, ja que l'unica notícia important ha estat la de la gravera i vull recordar que no ha estat l'Ajuntament que ha tomat la carretera!!!!! Per tant, ho han fet tot bé!!!!

    Aquest raonament no té cap ni peus; davant la idea de que el PP només empra el tema de la gravera per desqualificar l'oposició la llumbrera en qüestió dedueix que el PP tot ho ha fet bé, ignorant per complet la part que parla de la farsa que suposa presentar don Miguel Vidal d'alcalde.
    Esper que sa gent que llegeix per aquí no sigui tan limitada com es creuen alguns.
    Anònim said...
    diría que això demostra que la legislatura ha estat excelént en lloc d'excelent jo diria que no s'ha fet res, ni ben fet ni mal fet.

    Perquè no dius el que ha fet tan excelent i valorerem, perquè aquesta legislatura crec qe no s'ha fet molta de cosa i el que s'ha fet ho va deixar ben clar co exemple, s'altre dia el batle del Llombards, s'ha fet aquesta plaça nova gracies al ZAPATERO¡¡¡¡¡, encara els del PP de Santanyí l'hi heu de donar les gracies.
    Anònim said...
    Santanyiners i Santanyineres, el Partit Popular de Santanyí ha estat sempre compromès amb vosaltres i ho segueix estant mes que mai!!!!! Que no vos enganin!!!!


    Comprmesos per la NOMINA de cada mes¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ au venga si això és la campanya del PP podem aplegar.
    Anònim said...
    Lo que jo deia, no tenen arguments per posar damunt la taula, paraules i mes paraules que no tenen cap significat i ara resulta que tot es gracies a nen Zapatero??? Esper, que sigui vera el que dius i la gent no sigui tan limitada per entendre tot això. Quin desastre!!!!

    Per altre part, presentar en Miquel Vidal de batle no suposa cap farsa, el que passa es que l'oposició de Santanyí viu de moure rumors, sembrar incertesa perquè no tenen res mes per fer campanya i d'aqui que diuen que en Miquel se n'anira al cap de tres mesos i bla bla bla, paraules i mes paraules, estèrils totalment perque ningú pot afirmar que això sigui així i molt manco demostrar-ho.

    Torn reafirmar que no es el PP que empra la Gravera per fer política sino tot el contrari, com ja he dit les obres no han començat perque els propietaris no han volgut, ja que desde principis de Novembre ja es pot començar a dur escombraries per omplir el clot de la pedrera i suspitosament encara no han començat.

    La millor part es la de "compromesos per la nòmina", si no cobrassin serian una ONG, jo vaig a fer feina i tenc un compromis amb una empresa, en la cual treballare la jornada estipulada i l'empresari te un compromis amb jo, el qual em pagarà el salari estipulat. Jo ho vull veure quin polític sigui del color que sigui no cobra res.....
    Anònim said...
    Només fas criticar, encara no has dit que és el que ha fet el PP perque la legislatura hagi esta excelent.

    Si i el PP esta comprmes però també ha fet comprometre a tots el Santanyiners a pagar una deute durant 25 anys.

    Jo també pens que els polítics han de guanyar un bon sou i sobretot si fen feina, però tu també saps que n¡hi ha molts que cobren una nòmina i pasan dues coses o no fan la feina suficient per guanyar el que guanyen o no són polítics son enchufats del PP.

    Per altre part diuen que el batle guanya uns 120.000 euros ( 20.000.000 de pts) trobes que les se guanya???? no és molt per la feina que fa.

    Una cosa esta clara i és que el PP de Santanyí esta ben tocat, sino no ferieu els comentaris que feis.
    Anònim said...
    "Una cosa esta clara i és que el PP de Santanyí esta ben tocat, sino no ferieu els comentaris que feis"

    Això es el que voldrieu vosaltres, però només passa als vostres somnis, la realitat es ben diferent, i perdona que et corregeixi però jo no critic a ningú, el PP no viu de criticas a altres partits sinó de la feina de 30 anys a Santanyí.

    El PP no ha fet comprometre res, l'Ajuntament ha fet inversions pel poble, inversions que han requerit fer una serie de prestecs que s'aniràn pagant amb els pressuposts de cada any. No es diferent del que fa una familia per comprar una casa, esta clar que no tothom pot pagar 150.000 o 200.000 Euros al contat, es fan préstecs i van pagant la casa a poc a poc, i mentre pagan la casa també compran un cotxe i un ordinador......no volgueu confondre a la gent!!!

    Coses que s'han fet, no vos diré tot lo dels quatre anys perque no me bastaría tots el MB d'allotjament web del blog però si que en podem anomenar alguns d'aquest darrers mesos:

    Local 3ª edat C.D'or
    Centre civic Llombards
    Clavegueram Alqueria Blanca
    Clavegueram Llobards
    Plaça Llobards
    Remodelació Avenida Marina C.D'or
    Servei de menjar a domicili juntament amb la Creu Roja.
    Reforma de l'escola de S'Alqueria Blanca.
    Il.luminació de C.Figuera a C.Santanyí amb faròles ecològiques.
    Remodelació Rotonda entrada C.D'or.
    Adquisició solar a Calonge per ampliació de l'escola i Unitat Bàsica de Salut.
    Unitat Bàsica de Salut a C.D'or.
    Remodelació del carrers voltans a la Plaça Major de Santanyí.
    Noves pistes de Padel a Santanyí.
    Nova maquinaria esportiva al Poliesportiu de C.D'or.
    Adquisició del Casal de Can Jaume Antòni per fer-lo edifici multifuncional a Santanyí.

    Això es lo que men record d'aquests darrers mesos, fixàuvos si mos documentam un poc bé i posam totes les inversions dels darrers 4 anys.
    NO hem d'oblidar el superhavit de 1'6 milions d'Euros.

    He posat això perque ho heu demanat, pero no vos heu de pensar que els ciutadans no ho saben a tot això per motl que vosaltres parleu i els volgueu fer creure que no s'ha fet res.

    AIXÒ DEMOSTRA LA SERIETAT POLÍTICA DEL PP DE SANTANYÍ I EL TOTAL COMPROMIS AMB ELS CIUTADANS. UN PROGRAMA ELECTORAL AMB EL 95 PER CENT COMPLIT. QUIN ALTRE MUNICIPI HO POT DIR A AIXÒ??? TENIM UN DELS MILLORS MUNICIPIS DE MALLORCA I TOT GRACIES ALS CIUTADANS I AL PARTIT POPULAR I LA SEVA GRAN GESTIÓ.
    Anònim said...
    Però i que no és lo que he dit a un comentari anterior, moltes d'aquestes coses han estat fetes gracies al Plan E del ZAPATERO sino l'ajuntament no les hages pogudes fer.

    Per altre part el 30 anys el PP els ha d'agrair a la compra dels TRANSFUGUES a l'any 99.

    I dels 120.000 euros (20.000.000 pts) que cobra el batle no has dit si te sembla bé????????
    Anònim said...
    Tu ets un mentider, tu dius mentides. El batle de Santanyí no cobra 120.000 Euros anuals, el batle de Santanyí, de fet, no te cap sou estipulat, només cobra dietes per plens.

    Això de que totes les inversions s'han fet gracies a Zapatero, crec a aquestes altures ningú so creu!!!! Vull recordar que el Plan E de 2010,posa a la disposició de 8112 Ajuntaments de tota espanya un total de 5000 milions d'Euros. Es un insult als ciutadans que digueu que totes aquestes obres han estat finançades pel Plan E,ja que, si hipotèticament tots els ajuntaments han de rebre la mateixa quantia ens tocarian 616.000 Euros, que no bastan ni per començar les obres. Però lo que pasa es que no es reparteix per igual a tots els ajuntaments, per exemple no rebrà el mateix l'Ajuntament de Madrid, Barcelona, Sevilla, Valencia, Bilbao.... que l'Ajuntament de Santanyi o de Ses Salines.

    DEIXAU DE DIR MES MENTIDES!!!!!!!
    Anònim said...
    Tu has dit: Tu ets un mentider, tu dius mentides. El batle de Santanyí no cobra 120.000 Euros anuals, el batle de Santanyí, de fet, no te cap sou estipulat, només cobra dietes per plens.

    I clar que cobre dietes però no nom´´es per plens, el batle cobra dieta per assistencia a l'ajuntament, o sigui cada dia que hi ve. cobra per comissió informativa, de govern i per ple, tambre cobra per ser el president del consell de administració de l'empresa municipal i totes aquestes dietes son degudes perque d'aquesta manera també pot cobrar la seva nòmina de funcionari, si fas la suma de tot el resutat seran aproximadament aquest 120.000 euros (20.000.000 de pesetes)

    I per un altre part:
    Local 3ª edat C.D'or
    Plaça Llobards
    Remodelació Avenida Marina C.D'or.
    Il.luminació de C.Figuera a C.Santanyí amb faròles ecològiques.
    Remodelació Rotonda entrada C.D'or.
    Remodelació del carrers voltans a la Plaça Major de Santanyí.
    Noves pistes de Padel a Santanyí.
    Nova maquinaria esportiva al Poliesportiu de C.D'or.
    TOTES AQUESTES S'HAN FETES AMB ELS DOBLERS DEL ZAPATERO, PLAN E.

    Adquisició del Casal de Can Jaume Antòni per fer-lo edifici multifuncional a Santanyí.
    I AQUESTA ALTRE EL CAPRITXO DEL BATLE S'HA FET UNA HIPOTECA AL BANC I L'HEM DE PAGAR EN VINT ANYS!!!!!!!!!!
    Anònim said...
    L'obra de l'Avenida Marina i C/voltor de Cala D'or han costat 613.000 Euros....... que es suposa que hem rebut del plan E per poder finançar tot lo altre?????

    No has me mesclar ous amb caragols, lo que cobri es batle a una altra feina poc mos importa, lo que importa es el que cobra al nostre ajuntament. Per aquesta regla de 3 també podem dir que en Biel Vidal, mentres explotava il.legalment la pedrera, cobrava els beneficis de l'empresa, 55.000 euros anuals de la conselleria de Trurisme per no fer res, allà demanaves pen Biel Vidal i ningú sabia qui era i + 120.000 Euros de multa que no li varen cobrar. Quants diners suposa tot això??? posats a parlar,ho podem fer de tots.

    Però estic content, perque em moc per tot el terme de Santanyi, i la gent està contenta amb l'Ajuntament, els descontents sempre son els mateixos, els de l'oposició. Els nostres joves també saben que a Santanyí la millor opció es el PP, tots coincideixen en el mateix "no se pot fer be per a tohom,però jo no tenc res que dir d'aquest batle" I de fet, l'encuesta que hi ha a nes blog, ens dona una petita idea del que pot passar a les properes eleccions (i això que estam parlant d'una encuesta que està posada a un blog anti-PP), amb un total de 549 votacions (això ens demostra la poca rellevancia que te el blog dins un municipi de 14.000 habitants)dona al PP la majoria absoluta amb un 53.01 per cent dels vots.
    Anònim said...
    Però en Biel no era el batle, i per cert quan feia feina a la conselleria la gravera ja estava precintada i els homes a l'atur.

    A Santanyí també hi ha regidors que si els anomenes, hi ha molta de gent que no sap qui son.

    Santanyi necessita un batle les 24 hores, tu saps bé com esta Santanyí, Cala Figuera, Cala D'or, tot això esta com esta per la mala gestió que s'ha fet.
    Ja diràs com ho fa el batle per poder fer la feina de funcionari????

    Tots aquest argument que estas donant en refenrencia a la gestió del PP a Santanyí, demostran el semtiment d'un perdedor.
    Anònim said...
    El que demostran es l'ilusió d'un parit que vol continuar estant al costat dels ciutadan i ciutadanas de Santanyí perque està convinçut de ser la millor opció, de fet, basta mirar l'interes que hi tenen els altres partits que encara no es sap qui seran els candidats a la batlia a les properes eleccions municipals. Que jo sabi només ho ha dit el PP.
    No es lo mateix no coneixer un regidor dins un municipi de 14000 habitants o no coneixer un company de feina d'unes oficines on hi treballen 20 persones.

    Tot això esta com està per la mala gestió!!!!!! I te quedas tan panxo..... Explicans com està que tots ho volem saber, les darreres noticies dels ciutadasn es que esta tot correcte.....

    Vosaltres vos sentiu tan perdedors que ni tan sols teniu arguments per aportar alguna cosa nova, no teniu lideratge i voleu donar classes al PP.
    Anònim said...
    Jo te tret arguments però tu quan no te interesan tires la pilota fora, ja te sembles al batle, fas el mateix que ell.

    He demanat que te sembla com ho fa el batle per fer la feina de funcionari o el manco tenir el sou a fi de mes i les dietes de l'ajuntament, i has sortit per les bardises i d'aquesta manera guanyar 120.000 euros (20.000.000 de pesetes).
    Anònim said...
    Jo no he sortit per cap bardissa, he dit que lo que fa el batle fora de l'Ajuntament m'importa ben poc, i torn repetir que fin a on jo se, el batle no te cap sou de 120.000 Euros, només cobra les dietes per assistir als plens.

    Però be, aplaudesc la desviació del tema de la notícia que heu fet, ara ja no parlam de la Gravera, ja no parlam d'inversions ni de la legislatura vigent, parlam del sou del Batle. Es lo que jo deia, no hi ha cap argument real i demostrable que digui que han fet les coses malament.
    Anònim said...
    Uep...comença el "chou", fins ara es peperos no entravan a rotlo...pareix que han canviat de estrategia,,,ara anam...se acostan eleccions
    Anònim said...
    Sabeu sumar ?? Idò provau-ho:

    http://municipidesantanyi.blogspot.com/2010/06/antich-cede-y-reduce-las-consellerias.html
    Anònim said...
    Aquest paper cercava jo. Sabeu restar?? Dels 120.000 Euros que un comentari malicios va fer a 55.000 que en cobra n'hi van una partida.

    Senyors lectors del blog, em torn dirigir a vosaltres per fer una reflexió mes, vos ne donau conte de que per l'oposició santanyinera es mes important lo que cobra en Miquel Vidal que el que passa a peu de carrer al nostre municipi?? Veis tan bé com jo el poc interes que han mostrat fins a dia d'avui l'oposició pel que passa als Santanyiners??? Ells van cegats, volen penjar es cap den Miquel Vidal enmig de la plaça, volen llevar el PP d'enmig, i estaria molt bé si ho fecin lícitament i no a base de infondre mentides i mes mentides, i sobre tot, si ho fecin pensant amb els ciutadans, ells no hi pensen amb els ciutadanas, si per ells fos, vendrían la rectoría al dimoni per poder governar. Hem de tenir clar que a aquesta classe d'oposició que tenim a Santanyí els importan ben poc els ciutadans, BEN POC!!!!!
    Anònim said...
    La verdad es que me saco el sombrero ante este señor que defiende al Ayuntamiento. La verdad es que yo me creo lo que nos dice ya que al igual que ustéd pienso que los partidos opositores de Santanyí, desde siempre, actúan como sicarios del Partido Popular, interponiendo sus fines electorales y anti peperos ante los intereses de los ciudadanos.

    Chapó por el aguante e interés en demostrar a la gente la verdad de la cantera de consolación, por sacar las mentiras oportunistas de algunos, por hacer ver al pueblo la diferencia que hay entre los opositores y los del Partido Popular.
    Anònim said...
    El que cobra eL el batle és molt important, ja que el que cobra ho cobra per fer feina pel poble i cobra dels doblers desl contribuents.

    Si els 55.000 euros com tu dius només son de les dietes del plens, ja n'hi ha¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    Vols dir que de l'empresa municipal no cobra res??????? això ho has de sumar als 55.000 euros, despres també has de sumarla nòmina de funcionari, tot això és el que suma 120.000 euros (20.000.000 de psetes).

    Ah i tot això sense contar amb les COMILONAS que pagam tots.
    Anònim said...
    No se d'on treus tants de doblers... a voure si ja t'ho tens estudiat per si entrau vosaltres a comandar i has posat el que voleu cobrar vosaltres i no el que cobra el Batle......

    Per tenir credibilitat hauríes d'aportar un document com el que ja es va aportar den Biel Vidal, fent referència al BOIB on es diu les dietes que ha de cobrar, el que sen du de Semdesa, etc... De fet, estant vosaltres a l'oposició, també podeu demanar un document oficial amb el segell de l'Ajuntament..... Aqui hi ha el model.....
    http://2.bp.blogspot.com/_2zCq1XXJEw0/SrORYTozE9I/AAAAAAAAAUI/FDVzu7JocuE/s1600-h/Sou+Senyor+Gabriel.JPG
    Anònim said...
    Però si el tema és que el batle cobra dietes per poder cobrar dels dos llocs de l'ajuntament i de la Conselleria i no va a fer hi feina...

    Si és així no se perquè te sap tant de greu reconeixer ho.
    Anònim said...
    A aquest senyor fanàtic del PP li voldria dir que no es pot defensar una tasca simplement desqualificant a l'oposició. Hem de tenir ben claret quina és la funció dels qui governen (amb majoria absoluta de tota la vida) i quina és la funció de l'oposició, no mos heu de voler vendre sa moto de que els dolents són els "altres", si mai han tengut s'oportunitat de governar. Criticar l'oposició per lo que faria si governés és absurd, surrealista i pobre. Lo que heu fer és defensar la vostra gestió i engrescar els votants amb propostes atractives, no fer oposició a la oposició. Si estau tan segurs de guanyar i de voltros mateixos no vos hauria d'importar lo que diu s'oposició. Vols que et torni a recordar lo que és una fal·làcia?? Treure conclusions falses i populistes sobre premises errònies, que no vol dir que no siguin veritat, però no són pertinents. Exemple,
    Presmises:La oposició és magre (cert), els candidats no han demostrat res mai (cert), els polítics gairebé tots son iguals (cert)
    Conclusió: La gestió de l'Ajuntament ha estat correcte = Fal·làcia
    Deixau que sa gent pensi i voti amb llibertat, els qui no votam PP hem viscut (políticament)tota sa vida com a perdedors resignats i no mos hem mort, així és que no cal passar tanta pena, passar cuatre anyets a l'oposició, inclús vos seria bo, farieu net de xupópteros i llepetes.
    Anònim said...
    Un altre incognita: Si el batle l'any 99 va dir que si guanyava les eleccions només seria batle vuit anys, perque ara es torna a presentar i anira cap al 16 anys??

    No n'hi ha d'altre de preparat dins el PP, oer anar de primer?? tans com són.

    Oh ja va enganar als ciutadans abans de ser batle!!!!!!!!!!!!!!!!
    Anònim said...
    Ara ja no aclarim res de donar tantes voltes a lo mateix, ja no me fa ganes repetir les coses que ja he repetit cent pics i que tornaría repetir ja que els meus arguments sempre son el mateixos, no canvien segons l'interés.

    Només una petita cosa que vull dir en respecte a l'afirmació "passar cuatre anyets a l'oposició, inclús vos seria bo, farieu net de xupópteros i llepetes"
    Respecte a això, vull dir que pot ser que ara hi hagi xupópteros i llepetes del PP, però siguent realistes per un pìc,només vos deman que ho sigueu un sol pic, si el PP perdés les eleccions, no guanyaria cap altre partit per majoria absoluta, per tan hauríen de fer pactes, pactes de tots els altres partits, PSOE-PSM-UM-¿INDEPENDENTS?. Crec que encara sería pitjor,perque hauríem de mantenir els Xupópteros del PSOE mes els xupópteros d'UM més els xupópteros del PSM més els xupópteros dels ¿INDEPENDENTS?. Tot plegat, una autèntica locura!!!
    Anònim said...
    Però que dius i quans d'assessors té en Miquel Vidal?????????????????????????
    Anònim said...
    Fent feina cap¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
    Cobrant a fi de mes i votant al PP molts¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    Ah i algún comentant en aquest blog¡¡¡¡¡¡
    Anònim said...
    Ses faroles de Cala Figuera a Cala Santanyí les se podrien haver ficat allà on els hi càpiguen. Són lletges de coions, pareix que han de prendre es vol amb aquestes ales com a plaques solars que tenen i fan un impacte visual... Vamos, fan por i són lletges de coions!
    No podrien haver augmentat el llum dins sa Cala (amb plaques solars), que falta que en fa?? Si no vos ho creis, provau de fer-hi una volta un vespre a peu, entre edificis abandonats que cauen, solars buits i poc llum, pareix que estàs a una peli de por
    Anònim said...
    "Crec que encara sería pitjor,perque hauríem de mantenir els Xupópteros del PSOE mes els xupópteros d'UM més"...

    ...CREE EL LADRÓN QUE TODOS SON DE SU CONDICIÓN
    Anònim said...
    El ladron no cree nada, a los hechos me remito:

    PSM: roban al pueblo balear 120.000 Euros de multa que debía haber pagado Gabriel Vidal como multa a Minas.

    UM: El Gobierno de Francesc Antich los tuvo que sacar fuera porque se llevaban los pomos de las puertas...

    Sigo???
    Anònim said...
    Les faroles de Cala Figuera seran guapes per uns i lletjes pels altres, per això cuan vas comprar pintura et donen una carta de colors....... me sap greu si no t'agraden, a ca teva hi has de posar ses que mes t'agradin....

    Solars buits a Cala Figuera, que proposau??? Les compra tots l'Ajuntament i vos fa un xaletet per cada un???......

    Poc llum a Sa cala??hi ha el mateix llum que a cualsevol nucli urbà, les faroles estan a la distancia marcada pel ingenyers.... si posam molt de llum ens diran que a Cala Figuera no estalviam energia....

    En fi, no se ni perque em molest en contestar aquestes botxades!!!
    Anònim said...
    I els 120 mil euros ( 20.000.000 de pts) que guanya el batle no es robar??????????

    Sembla mentida que una persona com tu, amb la posició que tens dins el PP facis aquest comentaris de Cala Figuera.

    Si tots els del PP pensau igual, es bo de veure perque el municipi esta com estar.
    Anònim said...
    Me fa unes rillalles aquest darrer comentari!!!!

    I.lumínans, quina posició tenc jo dins el PP??? També ho saps??

    No saps res, fas política basura`, no saps que has de dir o tens un lloro dins el cap que et repeteix sempre el mateix.
    Anònim said...
    Sembla que saps moltes coses del PP i el defenses molt bé, arribant a l'exageració.

    Encara no has dit con ho fa el batle per cobrar de funcionari i no anar a fer feina...
    Anònim said...
    Però quins mals de cap tens amb el batle, perquè no vas a demanarli a ell????

    A mi em van dir que existia un Blog a Santanyí on es debatían temas polítics municipals, i a això vaig venir ara fa uns dies, però vist lo vist crec que no es lloc idoni per parlar de política d'una manera seriosa. Puc deduir que només hi escriuen 2 o 3 persones com a molt, i axiò contant els administrados que contestan de forma anònima, per tant la rellevancia dins el mon polític i social d'aquest blog, es pràcticament nula.
    He inetentat obrir temas de conversació que heu fet desviar a altres temas que no es que fossin manco interessants però al moment de debàtre vos quedau sense arguments i passam al tema seguent. Exemple d'això es que vaig començar parlant de la gravera, despres vareu passar pel partit independent i totduna que vaig exposar la meva opinió sobre això "varen voure batles del PP per la costa", despres, tornam a la Gravera intentant confondre la gent, diguent que el camí va caure per cula d'una siquia, després pegam bot a les cases de les rondes, després pegam a que en Miquel Vidal es torni a presentar de Batle per seguidament parlar de les coses que s'han fet, però quan intent explicar algunes de les coses que s'han fet durant aquests darrers mesos surt un il.luminat i diu que es gracies a Zapatero, però després tornam pegar al Batle......

    En fi, això no es debat sobre les coses que interessen al poble, això es atac indiscriminat contra el PP, passant per damunt el poble, com si no existis....

    Però tranquils, no heu de passar gens de pena, el poble es sobirà i si realment les coses no s'han fet bé, no tornaràn a donar la seva confiança al PP. Lo que no es pot tolerar es que s'intenti manipular a la gent, contant mentides sobre coses demostrables, per tant no es d'extranyar que la gent que sabem un poc com esta la situació del municipi, no poguem tenir la boca tancanda davant aquest intent d'assesinat polític que estau fent, el consol de tot axiò es que la gent no es creu res, així m'ho han transmés varies persones que se que segueixen el blog desde fa temps i també comentan aquestes coses amb la gent del carrer, sopars amb amics.

    La meva conclusió es que aquest bloc te una rellevancia ridícula dins el terme de Santanyí i que darrera la carcàsa de transparent i cristalí s'hi amaga un complot d'interessos econòmics i polítics brutals, indiscriminats i sobretot, antisocials, ja que superposan els interessos econòmis i polítics als dels nostres com a ciutadans.
    Anònim said...
    Idò si estas tan tranquila, els del blog sempre som els mateixos cremats, i ningú mos fa cas, no importa que passis gens de pena. Voltros, com en Juan Palomo, yo me lo guiso y yo me lo como. Jo si fos tu ja no me molestaria en entrar al blog i perdre es temps i sa llavor rebaixant-te a discutir amb els mortals d'aquest blog tan cutre, total, guanyareu de majoria absoluta.... o no?
    Anònim said...
    O no!!!! Els del PP de Santanyí no donan res per guanyat ni res per perdut, saben que han fet les coses be i presentaran un projecte real per a gent real. I també saben que han de seguir fent feina pel poble i lo mes important, fer feina amb el poble.

    Jo no em rebaix a parlar!!!!!!! Crec que tots estam a la mateixa altura i que podem debatres les coses de tu a tu, sempre i quan es respectin les regles, no entrar en desqualificatius personals que no tenguin a veure amb la política, no dir MENTIDES, parlar de coses que es poden demostrar, en fi, fer política neta i per damunt de tot, respectar al ciutadà, no confondrel, no enganar-lo, no manipularlo a conveniencia, cosa que per desgracia i llegint un poc les altres entrades del blog, està a l'ordre del dia.

    Per cert, no estic tranquila, estic Tranquil.
    Anònim said...
    fent feina pel poble i lo mes important, fer feina amb el poble.
    I el batle 24 hores al poble, no ha Palma¡¡¡¡¡

    Per cert encara no has dit com ho fa el batle per cobrar de funcionari i no anar hi a fer feina, perquè en teoria és a l'Ajuntament.

    I si es pot demostrar documentalment però algú es va preocupar d'embullar la documentació una mica.

    Jo crec que és un tema que interessa molt als santanyiners, mlagrat tu pensis que no.

    Ah i un altre cosa tu que xerres tant de la multa del PSM que va quedar dins un calaix, i el batle que no té una sentencia i una multa també dins un calaix referent a una casa il.legal a S'Alqueria??????
    Anònim said...
    Jo ja no se com t'ho he de dir perque ho entenguis.....

    Si tens alguna cosa que preguntar al Batle, hi vas i li demanas personalment, jo no puc contestar per ell.....Si trobas que ha comes un delicte, per això hi ha els jutjats.....

    De fet jo no estic defensant a personas puntuals, estic donat la meva opinió d'una bona gestió que ha fet un grup de persones, entenc que tu no tens res que defensar ni res que recriminar de la legislatura i t'has de centrar en coses puntuals i personals. Això em fa dir gracies, gracies als ciutadans per triar la millor opció política a Santanyi.
    Anònim said...
    Però tu fas voltes pel poble o ets com el batle que viu a Palma i només ve per tancar se dins el seu despatx i després surt per anar a dinar, normalment a Porto Petro i despres s'en trona a Palma d'aquesta manera no sap el que passa al poble.

    Quan dius bona gestió que ha fet un grup de persones, tothom sap que aquest grup de persones esta desfet, uns no poden veure els altres i molt no poden sofrir l'autoritarisme del batle, com vols que facin una bona gestió un grup que no s'entén entre ells.

    I no diguis que no es vera perque si es així deuen ser alguns d'aquest grup que diuen mentides als ciutadans perquè surt de les seves boques el bordell que hi ha dins l'ajuntament.
    Anònim said...
    Paraules i paraules...........

    Pots estar tranquil, que si no s'entenen, a les properes eleccions en posaran que si s'entenguin...... paraules i paraules.....

    El Batle sap el que passa a la vila perque ve cada dia i perque te un grup de gent al seu costat que representen els seus nuclis de població i s'en cuidan de fer-li arribar les necessitats del ciutadans.....

    Per cert, l'altre dia varen dir que també hi ha molta crissis a UM de Santanyi, que volen llevar en Biel i posar en Nuñez. Que els del PSM estan més dividits que mai ja que no saben qui han de presentar i a més la meitat volen tornar repetir legislatura amb el PSOE i l'altre meitat no.I el PSOE no poden ni convocar una reunió, en Nico vol anar de numero 2 però ells hi volen posar en Joan Sbert, i na maria sa metgesa els ha dit que es presentàs de primer sa tia Rita.....
    Anònim said...
    Veus amb això te don la raor, és tant cert com que el batle quan era jove ja s'hen duie els amics a beure cafe a l'arreoport perquè el cafe era més barato.

    Però fa falta dir que també hi ha algun regidor del PP que festetja als de UM.
    Anònim said...
    I be que feia, tot sigui per l'economía familiar.

    Per cert, algú sap qui es aquest tal Juli que es vol prensentar de nº1 de PSOE de Santanyi? no es una pregunta amb segones, es que només sent en Juli en Juli i no se qui es, només se que s'ha fet un chalet a Cala Figuera.
    Anònim said...
    Home si ve a verenear a Cala Figuera i l'altre temps esta a Palma, sera un numero 1 com el del PP que també esta a Palma.

    O no és aixi????
    Anònim said...
    Me qued igual, no se de que parlau, viu a Palma? Es que jo em pensava que vivia a Cala Figuera, de fet he intentat informar-me de qui es però ningú del poble en sap res.

    Si algú pot aportar un poc de llum....
    Anònim said...
    Tu has dit :He inetentat obrir temas de conversació que heu fet desviar a altres temas que no es que fossin manco interessants però al moment de debàtre vos quedau sense arguments i passam al tema seguent.

    Te torn dir; tu si que ten vas per ses bardisses.

    encara no has dit que penses de com ho pot fer el batle per tenir la paga de funcionari i no anar a fer feina.

    I de la sentencia i la multa dins un claix del batle d'una casa il.legal a S'alqueria????????
    Anònim said...
    Julio Miguel Fuster Culebras. No el coneixeu de res, però sé ben cert que la màquina gobeliana del PP aviat se posarà en marxa per fer-nos creure que és un corrupte i un lladre etc. etc.
    Cree el ladrón que todos son de su condición.
    Ah no !!! Perdonau, no me'n recordava de que els del PP de Santanyí sou de mel i sucre, sou perfectes, no vos equivocau, en sabeu més que la resta de mortals, i estau dins la política per servir al poble, i no més.
    Sa culpa és sempre dels altres, malos malotes !!!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites