Durant tota la legislatura passada hem mantingut una intensa activitat a internet, amb una finestra per l'intercanvi d'informació, aportacions i crítiques amb els ciutadans. Més de 300 articles i 3.000 comentaris han convertit el nostre blog del Municipi de Santanyí en un dels més visitats del municipi més de 100.000 visites, el blog del Municipi de Santanyí és un referent al municipi. A més, comptam amb més de mil amics al nostre perfil de facebook i una llista de correu amb més de 400 persones. Tot això ha estat possible perquè creim de bons i de veres en la participació i transparència, eines imprescindibles per a una bona gestió pública, eines que volem utilitzar des del govern per tenir-vos informats del que fem i deixam de fer, per rebre les vostres queixes i suggeriments. Perquè el nostre govern pugui estar al servei dels ciutadans, gestionant els espais i doblers de tots amb honradesa, coherència i feina.

A aquesta legislatura, a més de publicar noticies de política, hem hagut de publicar entrades com a denuncies publiques sobre les irregularitats que vam sorgint al municipi. Moltes d’aquestes denuncies rebudes , per gent del Municipi que ha col.laborat amb el blog.

També hem pogut escoltar i hem rebut missatges de gent que volía un CANVI al municipi de Santanyí, ja que la situació del nostre municipi és la que tothom ja sap, però les eleccions son la prova definitiva del que vol la gent i és ben clar que la gent no ha triat un CANVI ha volgut el mateix que hi havia, la situació política al Municipi de Santanyí no ha canviat, per això sembla que aquest blog de moment farà una pausa amb les seves publicacions a l’espera de veure que fara aquest nou equip de govern del mateix color polític en aquesta legislatura.

10 Comments:

  1. Mtrfufur said...
    Me siento identificado con este artículo, , llevamos 2 años que tod@s nos quejamos de lo abandonado , sucio, destrozado, descuidado y mal que está todo , solo voto el 55 % de la población, hemos pagado todos los partidos menos el pp la mala gestión del gobierno central, vamos a pagar una factura que espero no sea demasiado elevada por mezclar la política nacional con la local, tal vez es que no hemos sabido conseguir llegar a vuestro corazón ni a vuestra mente, tendremos que lograr que se nos conozca más y que se vea que amos nuestro municipio, de forma noble y no por motivos egoístas, tal vez así ese 45 % que no voto, quiera darnos su apoyo ( no votar es favorecer al PP Santanyi , ya que la derecha vota siempre si o si ) y tal vez así podamos por fin hacer algo positivo y necesario por el municipio, que se nos esta muriendo. Intentaré dentro de mis posibilidades , hacer la mejor oposición posible, aunque no tenga acta de concejal, y esperemos que para las próximas elecciones consigamos más apoyos, ahora tenemos los partiros de la oposición por delante 4 años para conseguir ganarnos vuestra confianza, esperemos no volver a pagar de nuevo los descalabros y las anomalías del gobierno central en ese momento. GRACIAS POR EL APOYO Y GRACIAS POR EXPRESAR VUESTRAS QUEJAS Y OPINIONES ! Un abrazo a tod@s. PSIB-PSOE.
    Anònim said...
    Santanyí és i serà un poble de dretes, és molt dificil fer veure a la gent la realtat de les coses, de fet han tret 1 regidor més que la pasada legislatura.
    Anònim said...
    Com es que aiagut comentaris que no san publicat a nes blog? que pasa que ia cosetes que no conve que se sabim per se gent des poble?
    Anònim said...
    Si, és molt difícil, però no impossible. I no han tret un regidor més, el 2007 també en tenien 10.
    Anònim said...
    M'agradaria que tots aquests partits que s'omplen tant la boca de que el municipi està brut i de que no es cuida el turisme, començassin pel seu redol. Crec que quasi una setmana després d'haver passat les eleccions, és més que hora de llevar tota la propaganda electoral que hi ha penjada per tot arreu i que no fa més que embrutar la imatge del municipi.
    Anònim said...
    D.E.P.
    Anònim said...
    Ja tenim el canvi que tots voliam........... es clar, al Govern i al Consell!!!!
    Anònim said...
    Si perque a Santanyí hem quedat tal com estavem, però una cosa es clara que ara no podran donar la culpa de les coses que no es fan o van malament a Palma, perque seran del mateix color polític.
    Anònim said...
    "Ja tenim el canvi que tots voliam........... es clar, al Govern i al Consell!!!!"

    Un canvi a pitjor que hi farem.
    Anònim said...
    "propaganda electoral que hi ha penjada per tot arreu"

    I n'hi ha qualcuna que no la despenjaran ni amb una escala de tan amunt que la varen penjar! En tot cas no hi havia un equipo que s'encarregava de despenjar sa propaganda de tothom? ;D

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites