A l'entrada d'avui voliem contestar a un comentari que fa referència al blog del Municipi de Santanyí, a l'entrada anterior,  i que diu el següent:

"Què passa al blog del municipi?? Tots els diaris d'avui (el mundo i tot!) anaven plens de l'homentage a en Julià Vila... Ah! no hi pensava, ho han fet els d'esquerra... i aquests no conten! Idò en Vidal Ferrando, en Miquel Sbert o en Miquel Pons eren a aquest acte...
Vos interessen es botifarrons, polititzar la residència, però la feina de l'oposició gens ni mica. Com que no ho fa sa Liga...
Informau objectivament, si voleu... "

Però no contestarem amb paraules nostres si no amb les paraules d'un altre comentari que ha fet un seguidor del blog a la mateixa entrada i donant resposta al primer comentari.

La resposta és la següent:

" Aquest blog, desenganau-vos, no és un blog informatiu del terme de Santanyí. Aquest blog és una eina que serveix unicament per denunciar a "bombo y platillo" totes ses irregularitats i abusos de poder que se cometen des de s'equip de govern. A escala petita es con El Mundo, s'ABC, Intereconomía, etc respecte de tots els partits llevat del PP.


És informació tendenciosa i subjectiva encaminada en una única direcció: Desgastar el PP de Santanyí.



Però per altra banda hem de reconèixer que a lo unic que tenen por es qui comanden és a la premsa i altres mitjans de comunicació, i aquest blog es util i necessari perquè vagin -al manco un poquet- alerta amb ses cacicades típiques de la dreta arrogant i inculta que mos ha tocat aguantar.

De s'Escarràs se'n reien, perquè no acabava d'arribar a tothom, però això de s'internet...



Però no siguem il·lusos, no demaneu objectivitat, rigor i equidistància al Blog.



S'entrada anterior té molta raó: Aquest Blog no vos costa res, sa web municipal mos costa 4 vegades més de lo que és habitual, la pagam entre tots, per no parlar de s'altra aparell propagandístic del PP: Santanyí Ràdio, i no diuen ni una paraula sobre s'homenatge a Julià Vila, i vos queixau d'es Blog?? Ja és ben cert que tenim els politics que mos mereixem. "


I per acabar només cal dir que des de el blog hem publicat ja varies entrades diguent qui era en Julià Vila, la darrera entrada que publicarem va ser en data 7/10/11 i la podeu trobar al següent enllaç: http://municipidesantanyi.blogspot.com/2011/10/sabeu-qui-era-en-julia-vila.html  

Aquest blog sempre ha parlat bé den Julià Vila el que és lamentable és que els que ens governen a Santanyí no hagin volgut participar d'aquest homenatge a un santanyiner.



9 Comments:

  1. Anònim said...
    Gracias al blog se pueden denunciar abusos como el badén destrozacoches que el alcalde Don Miguel Vidal ha ordenado construir en la ronda de circunvalación.
    La normativa dice:

    Orden del Ministerio de Fomento (FOM/3053/2008, de 23 de septiembre) por la que se aprueba la Instrucción Técnica para la instalación de reductores de velocidad y bandas transversales de alerta en carreteras de la Red de Carreteras del Estado.


    Esta normativa establece que el modelo de los reductores de velocidad será "una plataforma trapezoidal de 10 centímetros de altura como máximo, construida en hormigón o material asfáltico, con un máximo de 4 metros de largo y unas rampas de subida y bajada de entre 1 y 2,5 metros, dependiendo del límite de velocidad existente: 1 metro para límites de 30 Km.; 1,5 mts. para 40 Km. y 2,5 m para velocidades de 50 Km"


    Como veis, el badén no se ajusta a la ley. En caso de desperfectos en vehículos podeis denunciar al ayuntamiento para solicitar una indemnización. Al señor alcalde le dará igual, ya que se pagará con el dinero de totos los santanyiners.
    Que tengan un buen día!!!
    Anònim said...
    El blog costa 0 Euros
    La web de l'Ajuntament 4 vegadas mes. x4

    Idò 0x4= 0 Euros???

    Quant costa la web de l'Ajuntament????
    Anònim said...
    S'entrada deia 4 vegades més de lo que és habitual. És a dir; hi ha gent des poble, que per una quarta part de lo que mos ha costat als santanyiners aquesta plana web, en crearia una de ben igual o millor.
    Ho has entes ara??
    La p con la e: PE, la p con la e: PE.
    Quin nivell!!!!
    Anònim said...
    Perdonau la meva ignorància amb les nòves tecnologies, pero que costa l'allotjament web i el diseny d'un espai amb el seu corresponent manteniment i actualització??? Que ens costa la plana web de l'Ajuntament????
    Anònim said...
    Que per cert, els administradors del blog, ja que aquest blog es plural i lliure, es el blog de tots els santanyiners i sense les notícies nostres no funcionanira ni tan sols existiria, ja podrian compartir les ganàncies que obtenen dels banners publicitaris i dels click que es fan sobre ells. Per ventura podrian pagar la panxeta de les torrades????

    AQUEST BLOG, NO TAN SOLS NO COSTA DINERS SINO QUE EN GUANYA. PERO QUI EN GUANYA?? ELS ADMINISTRADORS. FAN SOPARS, DINARS?? PERQUÈ NO EN FAN UN FONS COMÚ I S'EMPRA PER ARREGLAR MALGRAT SIGUI UN FORAT D'UNA ACERA???
    Anònim said...
    SI QUE NO HO VEUS, ELS DEL BLOG FARAN EL QUE NO FA L'AJUNTAMENT.
    Anònim said...
    Idò no estaria gens malament, que s'apliquin el cuento i no pedriquin lo que no creuen!!!!!
    Anònim said...
    Anem per parts:

    Això és correcte, no?

    "Aquest blog és una eina que serveix unicament per denunciar a "bombo y platillo" totes ses irregularitats i abusos de poder que se cometen des de s'equip de govern"

    "És informació tendenciosa i subjectiva encaminada en una única direcció: Desgastar el PP de Santanyí"

    1) Si és així, per què no treis la notícia d'Esquerra -publicada als diaris- referent als batles pedanis, on es demostrava que són els que més cobren de tot Mallorca?

    2) Si és així, per què no treis la negativa del PP a la creació d'una aula d'adults (moció d'Esquerra) que també es va publicar? Tota l'oposició hi estava d'acord: no és això desgastar es PP?

    3) Per què no deis que l'oposició va votar en bloc la proposta d'Esquerra per als pressupostos d'enguany, deixant es PP de nou tot sol? Abusant del poder que tenen, tenen la barra d'augmentar la despesa dels òrgans de govern. Per què no ho treis???

    4) Per què no deis que el PP va ser l'únic partit a oposar-se al reconeixement a Julià Vila, si tant el voleu desgastar? I que la cultura de Santanyí s'ha posicinat a favor de la proposta? Per què no ho deis??

    5) Per què no treis la denúncia d'Esquerra de l'augment sonat de les dietes den llorenç galmés que va denunciar Esquerra? Per què no ho treis???

    6) Per què no deis que Esquerra és s'unic partit de s'oposició que no troba urgent una moció per agrair coses al Consell de Mallorca? Per què no deis que més valdria saber què p..... se farà amb aquests dobers? PER QUÈ NO HO TREIS??

    7) S'única informació que treis d'Esquerra és que no va a nes dinar des batle, perquè també sortia que sa Lliga retransmetrà els plens, amb el títol "dos regidors que si fan feina". O sigui, si surt sa Lliga ho posam tot d'una no? Per favor...



    Aquesta gent d'Esquerra sí que fa oposició, des que ha començat la legislatura no aturen de posar temes damunt els diaris. No seria millor per a l'objectiu del blog aquest de desgastar es pp, que fóssiu un poc més coherents?
    Supòs que no...
    Menos mal que hi ha qui gent que llegeix els diaris i sap qui és aquí que posa el PP a prova un pic i un altre.

    Enserio vos ho dic, si lo que voleu és desgastar es PP, trob que ho feis molt malament. Vos quedaria millor dir que sou es blog de sa Lliga i no mostrar pus es peus.
    Anònim said...
    el pp ala mierda

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites