Un altre seguidor del blog ens ha fet arribar aquest escrit, tornam repetir vos que el blog el feim tots així que tohom a escriure.


Es curiós que no es sàpiga res de les intencions del consistori en quan a presentar al·legacions contra la reforma de la Llei de la Funció Pública en relació al català. Deu ser perquè el nostre batlle, MIGUEL, hi està conforme. Una altra vegada més tirant pedres damunt el seu terrat. 



I parlant de català, ara només li deu fer falta decidir els noms traduïts per als nostres pobles... serà curiós! Però ja que hem de reflectir la societat en la que vivim, no seria més útil traduir-los a l'alemany!!!!

Hi havia una cançó que deia "que le pasará al pobre Miguel". Això és el que em deman cada dia...

Visca Franco i visca el nostre batlle MIGUEL!!!!


Indignad@




19 Comments:

  1. Anònim said...
    S'altre dia vaig escriure lo següent:
    El dia que el PP condemni oficiosament el franquisme, i sen desmarqui clarament podrem parlar de centre-dreta. Mentres elements com Fraga Iribarne sigui adorats com a messies, els valors democràtics del PP se poden qualificar de dubtosos.

    Però aquest fotomontatge me pareix del tot fora de lloc. Per 2 motius.

    1. En Miquel Vidal no és cap franquista ni ho ha estat mai. Me sembla un insult a la seva persona, per part del Blog, publicar aquesta foto. Me sembla molt greu. Si jo fos en Miquel, iniciaria accions judicials.
    Com a batle, jo som es primer que crtitic la seva ineptitud total (no n'hi ha pus), però personalment me sembla un bon tipo, i una bona persona, així que si teniu un poc de dignitat, feis el favor de retirar aquesta ofensa del Blog.

    2.S'altre motiu, és que mos hem avesat a emprar amb massa lleugeresa la figura d'aquest fastigós dictador, terrorista, assassí, torturador, i mil coses més, com qui recorre a la figura d'un personatge qualsevol.
    Es tracta de un militar colpista, només comparacle als dictadors que han sembrat el terror i la mort arreu del mon.
    Emprar la seva figura amb tanta normalitat suavitza els seus crims i la pena de totes ses seves víctimes.
    Cada vegada que vos posau en Franco a sa boca amb tanta facilitat, pensau que es tracta de Hitler, eren exactament igual de cruels. No juguem amb aquestes coses, per respecte a ses víctimes.

    I parlant del tema de la entrada, sa cosa està ben clara. En Miquelet nostro, farà lo que li mandin els de Palma, en Delgado, Bauzà, i demés membres de la extrema dreta espanyolista que mos governa gràcies a la majoria de votants d'arreu de Balears.
    En Miquelet nostro és una titella en mans dels de adalt. No li demaneu res més, perque no se li pot demanar res més, no n'hi ha pus. I abans farà mal als santanyiners que no posar-se malament amb Palma o Madrid. Això va així, tant dins el PP com al PSOE.
    Anònim said...
    Es feliz en las montañas, i el nostre Miquel és feliç per Palma......
    Anònim said...
    És conèixer ben poc del franquisme, comparar a qualsevol polític actual, amb la figura del Dictador.
    Per altre banda, si no fos pels "alemans" que han comprat finques abandonades, cases enderrocades i articles a les nostres tendes, no sé, sincerament, qué hauria estat de Mallorca.
    Ah! I, estimada indignada, més et valdria defensar la teva cultura que els trets diferencials catalans, doncs el mallorquí acabarà desapareixent gràcies a persones com tú, que reneguen del que és seu per deixar-se dur cap al centralisme de Barçalunya.

    Catalan@, (jo sí que sóc catalana, però mira per on, companyera, em sent ben orgullosa de conèixer i estimar la teva cultura).
    Anònim said...
    Es feliz en "la montaña"...
    "La montaña" és el CIM (Consell Insular de Mallorca)?

    "Entre nosotros se encuentra muy extraño"...
    No és raro amb les coses que diuen al PP.

    "¿Qué le estará pasando al probe Miguel que jase musho tiempo que no sale?".
    ¡Pues que cobra puntualmente cada mes! ¡Qué va a ser señora!

    Triana Pura.
    Anònim said...
    "Per altre banda, si no fos pels "alemans" que han comprat finques abandonades, cases enderrocades i articles a les nostres tendes, no sé, sincerament, qué hauria estat de Mallorca".


    També penses que hagués estat dels pobres negrets d'Africa sense els europeus, eh? Sobretot al Congo. Saps tu que ho som de beneïts els mallorquins... uuuuh i morts de fam!



    "Ah! I, estimada indignada, més et valdria defensar la teva cultura que els trets diferencials catalans, doncs el mallorquí acabarà desapareixent gràcies a persones com tú, que reneguen del que és seu per deixar-se dur cap al centralisme de Barçalunya

    Catalan@, (jo sí que sóc catalana, però mira per on, companyera, em sent ben orgullosa de conèixer i estimar la teva cultura)".

    Si tu penses que defensar la meva cultura és rebaixar la meva llengua oficial de requisit a mèrit... que és del que estem parlant aquí. Només et diré que els amics com tu podeu anar allà on no hi plou.

    Si vols discutir ses parides d'intereconomia i en César Vidal envia "GATOALGUA" i el teu missatge al 555. Entraràs al sorteig d'un exemplar de les memòries del pare de Jorge Lorenzo.


    Au a corre!
    Anònim said...
    Gracias a un PP sin fisuras, como el de Santañí, a diferencia de otros pueblos, se ha dado un paso importante para proclamar la voluntad española de nuestras bellas islas Baleares. Santañí, a partir de la votación de ayer (¡qué torpe moción!) ya es un referente para los que queremos España Una. Que seais recompensados por vuestra colaboración.
    Anònim said...
    Que cachondoooo !!!!!!
    Anònim said...
    Santañí ??? Y esto, esto dónde es ???
    Jajajajaja!!!
    A veces, incluso sois graciosos.
    Ya es porque tiene que haber de todo....
    Anònim said...
    ¡¡¡Lo que no se puede entender es que solo quereis "el català" y empezando por este blog solo sabeis hacer faltas de ortografia!!!
    Anònim said...
    Phues si so lo puesdhes hentender, ha lo megor ès porqué eres más tonto que pegar a un pare con un calsetín sudao.
    Qúe tiienen que ber las faltas de hortografía con las ideas????
    Puedo estar en contra de la política ultraderechista del Sr, Bauzà, a las órdenes del Sr. Delgado y demás elementos radicales, y en contra de la destrucción de la lengua y cultura de nuestra tierra (que no es tuya), pududiendo hacer todas las faltas de ortografía que me salgan de la punta del ----, estamos???
    El cateto, como siempre, eres tu, españolito cañí !!!!
    Anònim said...
    En referència a la persona que es queixa de l'ortografia: querÉis, sabÉis, ortografÍa... Si no sabes torear pa' que te metes?
    Anònim said...
    Si Judas vendió a Jesús por 30 monedas de plata... ¿Tanto os extraña que Miguel Vidal y Lorenzo Galmés vendan a su gente por 3.600 euros mensuales de Bauzá y Carlos Delgado?

    Si es que la democracia es cojonuda. Los pueblos tienen el gobierno que se merecen.
    Anònim said...
    "Gracias a un PP sin fisuras, como el de Santañí, a diferencia de otros pueblos, se ha dado un paso importante para proclamar la voluntad española de nuestras bellas islas Baleares. Santañí, a partir de la votación de ayer... ".

    Y Puerto de Pedro.
    Y Cala de la Higuera.
    Y Calita de la niebla.
    Y Cala de Oro.
    y Lombardos.
    Y Cala Lombardos.
    Y El Amarrador.

    Vivir para ver y ver para creer. Dios los cría y ellos se juntan.
    Anònim said...
    Estoy completamente de acuerdo con el comentario, que por lo visto a unos les da risa. Ya era hora que los que somos españoles y no queremos aprender vuestro idioma no nos sintiéramos "forasteros", palabra tan usada por mallorquines incultos. Estamos en España y el español es la lengua oficial. Me sumo a la enhorabuena a los miembros del PP de Santanyí por su valentía y contundencia . Su determinación sin zozobras, no como otros del PP de diferentes pueblos de Mallorca que, desgraciadamente, no se han atrevido a votar la protección del español y de los españoles, merece un agradecimiento.
    Anònim said...
    "Somos españoles y no queremos aprender vuestro idioma".

    Mai un foraster havia definit tan bé el que és ser un foraster.
    Anònim said...
    A molts de foresters barco de requilla, dic a molts perquè ni ha que no son subnormals i es saben adaptar, ara a tots aquests ineptes,que no en saben... domes els hi queda l'exili, cap a caseva peroo!!!
    Anònim said...
    ¿Quién es forastero aquí? Un español nunca es forastero en Mallorca porque esto es España. Los que hablais lengua mallorquina sois minoría. Queda bien para vuestros bailes populares y canciones tradicionales, forman parte de la riqueza de España, pero no queda bien en asuntos serios ni oficiales. No sé de qué os quejais si los políticos que vosotros también votasteis aquí, en Baleares y en Madrid , del PP, son anticatalanistas y antiautonomistas y tiene MAYORÍA ABSOLUTA.
    Anònim said...
    forastero, ra.

    1. adj. Que es o viene de fuera del lugar.

    2. adj. Dicho de una persona: Que vive o está en un lugar de donde no es vecina y donde no ha nacido.

    3. adj. Extraño, ajeno.


    Por si no ta quedado claro!
    Anònim said...
    Vaja uns forasters que hi ha per aquí, Deu meu... a jo hem faria vergonya anar a viure a un altre lloc i no tenir coions d'aprendre sa llengua daquell lloc. M'agradaria vorervos an aquests peninsulars que vos queixau si anassiu a viure a Alemanya, vos muririeu de fam perque allà "Birras y Jamón" no saben que es.

    Sa cupa es nostra per no haver-vos tret defora quant tocava almenys ara es Mallorquins tendriem feina i voltros seguirieu amb sa vostre actitut inculta per allà adalt.

    I recalc, no tots es peninsulars són iguals, perque n'hi ha que han vengut, s'han adaptat i son bellissimes persones.

    Un Santanyiner anti Bauzà!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites