Qualque cosa fa el bastó.






Ahir a Diario de Mallorca varem poder veure la següent noticia, alabant als dos partits de l'oposició santanyinera que fan més renou.

Aprofitam per penjar una crida que fa en Pedro Burguera i que ens ha deixat al nostre Facebook.


Qualque cosa fa el bastó.



El títol és un aforisme mallorquí que serveix per indicar que donar branca (en el bon sentit en aquest cas) dóna fruits.

Al Ple celebrat el 17 d'agost de 2011 La Lliga es va queixar de la desatenció i falta de finançament que havia sofert el pla d'acció de l'Agenda Local 21.


El pla de 2011 de l'Agenda Local 21, a les seves conclusions, indicava que: “degut a l'escenari actual on predominen la crisi econòmica i crisi financera de l'administració local, juntament amb una baixa participació ciutadana ha provocat que l'any 2011 no s'inicii cap nou projecte”.


La nostra resposta va ser que era molt incongruent parlar de crisi a un ajuntament amb un batle que ufanejava de tenir dos milions d'euros de superàvit (recordau la campanya electoral). I que òbviament, si hi havia hagut falta de participació la culpa era del que s'encarregava d'organitzar l'Agenda Local 21 és a dir: el batle (d'això darrer inclús Miquel Vidal em va haver de donar la raó, mirau l'acta). No era molt normal dir que la culpa era de la gent (tal com indicava el document que s'havia redactat).


Per dijous dia 26 de gener s'ha convocat el Fòrum Ciutadà de l'Agenda Local 21” amb el títol “L'escenari actual i els reptes de futur”. Es celebrarà la reunió a les 20:00 a la Casa de Cultura de Ses Cases Noves. Carrer s'aljub 22, Santanyí.


Com a representant del meu partit i de les persones que varen depositar la seva confiança en el nostre projecte, jo hi aniré. No obstant, seria molt interessant que aquest acte “cívic” i amb influència en la definició del nostre terme municipal pogués gaudir d'una elevada participació. Així que vos anim a participar-hi i a donar branca al batle.

Pareix que aquest programa mort i congelat torna a la vida. Alguna cosa fa el bastó.

Pareix que aquest programa mort i congelat torna a la vida. “Qualque cosa fa el bastó”.





0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites