¿QUÍ COBRA ?



Ara pàs una època que si no escric, rebent. I començ la contarella. A vegades he anat a la Residència, per a visitar una persona major amiga. I la veritat és que he sortit content i admirat, al veure aquelles atlotes enfermeres com traten els vellets. I qué contents estàn el veure aquelles jovenetes que sols viven i es desviven per ells. Són responsables,  dil.ligents, simpàtiques, rialleres, amb unes mans de núvols per a no fer mal a n´aquelles pells de 70, 80 ó 90 anys. Aquestes nines mereixen un monument i, efectivament, els dirigents i responsables les fan un monument de deutes. Diuen que fà uns dies les pagaren el mes d´octubre; ara les deuen el novembre i desembre, endemés de l´extraordinària de Nadal.

     Elles s´han de pagar l´alquiler d´un pis, el llum, netejada, anar al mercat, a la carnissería, el móvil per a estar conectades amb el lloc de feine, etc. ¿Com ferho?. La veritat que son unes valentes...

     Jo me deman: Els caps pares de l´empresa que explota el negoci, ¿cobren la seva nòmina cada mes, puntual i en billets de curs legal?. Posaría la mà al foc, ara que està tant de moda i ,diría que sí. I endemés de l´empresa, ¿quin doblers deu el Govern Balear a n´aquesta?. El Govern Balear deu molt i tots sabem d´on ve aquest "batiburrillo", pero sens dubte els seus dirigents i "sub-dirigents", també a final de cada mes deuen cobrar el que les pertoca.

     Malament, molt malament. Si els que estan a peu de carrer cobrassin i no les deguessin res, molt bé que els "jefes" a la vagada cobrassin, pero el grossos de cada vegada són més grossos i els petits que no tenen per a comprar el aigua mineral.

     .....Amos, anda.
                                                                                                    EL SOLC.

2 Comments:

  1. Anònim said...
    EL SOLC, es teu comentari està molt bé. Però exactament... que reivindica??
    Quí n'és el responsable d'aquesta situació??
    Què hi poden fer ses autoritats municipals??
    On és la novetat??
    Quantes empreses presenten es mateix problema???
    Conta-mos alguna cosa que no sapiguem
    Una treballadora said...
    Crec que està molt clar el que reivindica el comentari. Probablement hi ha moltes empreses que presenten aquets problema però, on queden els treballadors? I les persones majors, la majoria depenents? A on hem d'arribar!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites