Sembla que començarem el 2012 amb mobilitzacions. Els treballadors de la Residència de Santanyí fa dos mesos que no han cobrat el seu sou i tampoc la paga extra de Nadal. Per aquest motiu han convocat una mobilització pel dimarts dia 17 fora del Parlament i els dias 24 i 31 fora de la residencia de Santanyí.

Quan es varen iniciar les obres de la Residència, el batle de Santanyí, Miquel Vidal, es va comprometre a que la majoria del personal que es contractaria per fer feina a la Residència seria de Santanyí. Per fer complir aquest objectiu, “des de l’Ajuntament es va impulsar la creació de cursos d’atencions bàsiques i sanitàries en geriatria”. Tot i que l’empresa que va seleccionar el personal per fer feina a la Residència era ASER S.A., la regidora de Serveis Socials  es va  assegurar que “les persones que varen realitzar aquests cursos fosin les primeres que es tindrien en compta a l’hora de fer l’entrevista per a la selecció del personal, així com altres, que havien  remés el seu currículum directament a l’Ajuntament de Santanyí”.

Un treballador ens ha enviat al nostre facebook,  la següent petició de suport: 


RESIDÈNCIA DE SANTANYI:os pedimos QUE NOS APOYEIS Y NOS DEIS VUESTRA FUERZA EN UN GRITO QUE TENDRA QUE SER LO MÁS ALTO POSIBLE, POR ESO OS NECESITAMOS. Las manifestaciones serán el día MARTES 17 DE ENERO A LAS 10 HORAS ENFRENTE DEL PARLAMENTO EN PALMA , las otras los días 24 Y 31 ENFRENTE DE LA RESIDENCIA SANTANYI, animaremos con bocinas, pancartas, pitos, cacerolas ... y todo aquello que sirva para ser escuchados y NO SERÁ RUIDO SIN MÁS, SE ESCUCHARÁ NUESTRA INDIGNACIÓN Y ES TANTA QUE SE ESCUCHARÁ EN CADA RINCÓN DE ESTA ISLA!!

No al cierre de la Residencia de SAntanyi, y sí a que nos paguen nuestro dedicado trabajo.




9 Comments:

  1. Antònia M. Suau said...
    M´agradaria que quedàs molt clar que el que han escrit i demanat els treballadors de la residència és la petició de recolzament i res més. Tot l´escrit anterior res té a veure amb el que està pasant a aquets moments, i a la meva opinió s´ha aprofitat la nostra petició per ficar-hi temes politics que res tenen a veure amb els treballadors i el seu estat actual. No mesclem ous amb cargols, per favor.
    Antònia M. Suau
    Anònim said...
    Això es el que passa a aquest blog companyera. Jo no se com heu acudit a aquesta gent per denunciar res. Als del blog els importa ben poc la vostra situació, si ho han publicat ha estat per poder-hi ficar la part política, si no ni s'haurien interessat per res. Però això si, son un blog plural i lliure, sense interessos polítics!!!!!!!!
    Anònim said...
    A Santanyi es una Malaltia, aixo de no pagar es sous...
    Admin said...
    L'escrit anterior esta tret de la web de l'Ajuntament en el següent link:

    http://www.ajsantanyi.net/noticies/noticia.es.html?tIte=la-residencia-de-santanyi-podria-estar-en-funcionament-dintre-de-la-segona-quinzena-de-maig&cIte=22805

    Són les declaracions del batle i de la regigora d'afers socials. Que feien política colocant gent o intentaven ajudar a la gent a trobar feina.
    Anònim said...
    animaremos con bocinas, pancartas, pitos, cacerolas ... y todo aquello que sirva para ser escuchados y NO SERÁ RUIDO SIN MÁS, SE ESCUCHARÁ NUESTRA INDIGNACIÓN Y ES TANTA QUE SE ESCUCHARÁ EN CADA RINCÓN DE ESTA ISLA!!

    Però vosaltres que voleu fer renou o fer teatre.

    No podeu tirar la pedra i despres amagar vos.

    http://www.santanyinoticias.com/noticia.php?id=5849
    Anònim said...
    Això és un tema polític!!!!
    Què vos pensau que és sa política? Només ses eleccions, es plenos i ses sigles des partits?
    Tot és política, desde una acera sense fer, un baden il·legal de 18 cm, una multa sense posar, Un Sant Antoni sense botifarrons, TOT ÉS POLÍTICA, i els qui diuen que "no se volen posar malament" amb s'Ajuntament, lo que han de fer és callar !!!!! Ara vos foteu!!!!
    Antònia M. Suau said...
    No tiram pedres, ni mos amagam, ni callerem ni mos fotrem.- El blog del municipi de Santanyí a partit d´aquest moment estarà a fora de les meves amistats. Ah! i jo donc sa cara i firm, no com tots voltros senyors anònims.
    Antònia M. Suau
    José Luis said...
    que tiene que ver si firmo o no, si doy la cara o no, en estos blogs lo que cuenta son las ideas y los argumentos, al margen de su autor.
    No sé quien es Antonia M. Suau, pero creer que la politica es algo sucio, raro y lejano me parece una irresponsabilidad intelectual. Otra cosa son los politicos, que mienten como bellacos, y curiosamente en Santanyí siempre son del mismo partido.
    La oposición, el debate y la crítica (como es el caso de este blog) son elementos que ayudan a mantener la salud democrática de un pueblo.
    Anònim said...
    La correa que une a algunos con el ayuntamiento está tirando...¡A CALLAR ESCLAVOS!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites