Sessió del Ple del 13/01/12

Ja podeu veure la sessió del pel extraordinari del passat dia 13 on es va debatre la presentació d'al.legacions a l'Anvantprojecte de modificació de la LLei de Funció Publica.





Ajuntament de Santanyí. Ple 13.01.12 from Lliga Regionalista Santanyí on Vimeo.

29 Comments:

  1. Anònim said...
    He observat que qui renya els firmants d'un escrit amb faltes no pot recriminar res en aquest sentit. El seu discurs, formal com ho requereix una plenària, està ple de faltes, com per exemple: "per lo tant", "de modo que", "lo que diré darrere", "al menos", "mentres", nivell "C" (pronunciat am c espanyola), etc. No és necessari dir que la llengua no només és escrita, també és oral. "Que tiri la primera pedra...."
    Anònim said...
    Pot recriminar el que li doni la gana!!! No es ell qui presenta la moció plena de faltas!!!!!
    Anònim said...
    Ningú defensa que s'hagi de presentar una moció plena de faltes. No és correcte i s'ha d'anar molt alerta amb això. Però qui vol "estirar les orelles" per aquest fet hauria de donar exemple i no xerrar amb tanta incorrecció en una plenària. Però ja sabem que "s'ase va dir al por orellut". Igualment tenim tot el dret a criticar el batle pel mateix que ell critica.
    Anònim said...
    I els nacionalistes de CxI que son els que més havien de defensar aquesta moció on eran, que volien haver signat la moció però no la signaren???.

    Això és el que diu el seu portaveu.

    Eren de copes?????
    Anònim said...
    Quan hi ha cadires pel mig sa careta de "centredreta" se destenyeix i surt a rotlo qui són en realitat i de veres que això fa por. Al·lots defensem lo nostro, que aquests faran matx.
    Anònim said...
    Sou massa generosos amb ses vostres suposicions. El PP de Santanyí no vota res, no saben res, lo unic que fa és servir als "senyors" de Palma, com han fet sempre. Lo que diuen en Delgado i en Bauzá va per davant dels interessos des poble de Santanyí. Però sa culpa no és seva, és dels qui els han votat, i si demà hi tornés a haver eleccions els tornarien a votar, aquests són els responsables de que tinguem aquest govern municipal teledirigit desde Palma.
    Anònim said...
    Al qui no li agradi, ja que es la voluntat del la majoria de la gent que els va votar i ho tornaria a fer avui mateix, només vos queda l'exili a la terra santa (Catalunya). Hi surten dos barcos cada dia i una trecafila d'avions!!!
    Anònim said...
    Ja els aniria bé fer una netetja política, de tots els qui no son des PP. En Franco també pensava així, i no tothom era precisament des seus.
    Que no tothom es des PP!!! Resulta que de cinc grups de la sala quatre no estan a favor (encara que no tenguin majoria). No sou qui per ajudar a llevar drets als mallorquins per donar-los al de fora.
    Anònim said...
    Drets????Quins drets???? Vos han dit que no pogueu xerrar mallorquí??? Simplement han fet d'un requisit un mèrit!!!! No n'hi ha tant per tant!!!
    Anònim said...
    Idò si no n'hi ha pe tant, què vos costa no rompre el consens que hi havia hagut fins ara amb TOTS els governs anteriors?
    La resposta és clara, un viratge cap a la extrema dreta més radical que hagi conegut Espanya des de la mort del general feixista Francisco Franco.
    I Santanyí s'hi ha afegit sense piular. Enhorabona Santanyiners!!!!
    Anònim said...
    Això vol dir que podran ocupar llocs públics (mestres, administratius, etc etc etc) gent que ni entén ni xerra mallorquí, que molts d'ells fins i tot se'n riven des mallorquins. Si no entenen es mallorquí ni el xerren, perquè ningú els hi obliga, estant a Mallorca!!!! Voleu dir que els nostres drets queden protegits? Què ens contestaran quan els insistiguem amb la nostra llengua? Possiblement "Habla cristiano o Habla la lengua del Imperio.
    Veig que hi ha gent del PP ( els d'aquí no, per descomptat, perquè aquests son el sector duro) que es manifesten en contra d'aquest projecte de llei, per qualque cosa deu ser. Segurament els costarà sa cadira, però amb el tema de llengua defensen lo nostro, com ha de ser.
    Anònim said...
    Personalment, aquells que han defensat la llengua pròpia essent del pp han guanyat moltíssima estima entre la gent d'aquesta terra, perquè han decidit sacrificar la seva carrera política a favor d'uns drets i ideals del poble mallorquí.

    Aquells que no ho han fet, com els nostres estimats polítics santanyiners (miguel vidal, lorenzo galmes, antonio matas, maría puentes...) simplement han demostrat que estan a la política pel seu propi interés, no per ajudar al poble. I estimats ciutadans del municipi, que no us enganin, el seu propi benestar és molt més important que donar la cara pel poble, per nosaltes.

    Quina guarda de covards! Vergonya els hauria de fer aixecar-se cada dematí tenint aquesta cara tan dura.
    Anònim said...
    Han perdut el meu vot i tot el meu respecte!
    Anònim said...
    Si si si...... Feis una muntanya d'un grà d'arena...... Vos prohibeixen parlar el mallorqui???? NO. El que no s'enten es que un funcionari de l'estat espanyol, Mallorca incluida, no pugui presentar-se a unes oposicions per no saber parlar el mallorquí, perque la llengua oficial de l'estat espanyol es el castellà. Ni mes ni pus!!!
    Anònim said...
    Encara tornarem veure el yugo y las flechas y actuar los coros y danzas de la sección femenina mentre uns exaltats rememoren eufòrics temps que ningú enyora, fent discursos en espanyol, és clar amb algun refrany mallorquí per posar una nota exòtica.
    Anònim said...
    "Si si si...... Feis una muntanya d'un grà d'arena...... Vos prohibeixen parlar el mallorqui???? NO. El que no s'enten es que un funcionari de l'estat espanyol, Mallorca incluida, no pugui presentar-se a unes oposicions per no saber parlar el mallorquí, perque la llengua oficial de l'estat espanyol es el castellà. Ni mes ni pus!!!"

    El problema és que no enteneu que aquí parlam català i que per atendre als ciutadans que parlem en català s'ha de saber parlar en català.

    Les institucions públiques són per servir als ciutadans no per servir als funcionaris. Si jo pag, vull rebre.

    A qui no li agradi que vagi a fer oposicions a Valladolid. Allà no fa falta català. Ni més ni pus.
    Anònim said...
    Aquest darrer comentari expressa la xenofobia i els ideals dictatorials del catalans. Jo no som català ni el parl, jo som mallorquí i parl es mallorquí.

    Aqui parlam mallorquí com a llengua cooficial, la llengua que tot espanyol te el dret i el deure a coneixer es el castellà. Per tant estant a Mallorca o a Valladolid, el castellà prevaleixerà damunt tota altra llengua reconeguda com a "oficial". Per tant cap funcionari de les Illes Balears ha de tenir el deure de coneixer el mallorquí com a requisit, si be li serà reconegut com a un mèrit.
    Anònim said...
    Els esquerrans sou pocs pero feis molt de renou, i vos ajuden a fer-ne els ex-peperos resentits i amb comandera: sa reforma de sa llei de funció pública diu que "Per ocupar tots els llocs que tenguin com a funció principal la informació i l’atenció al públic, en què l’instrument d’ordenació de llocs de treball ha d’exigir com a requisit el nivell B2 de coneixements de llengua catalana o equivalent.". Per tant, ni perdem drets ni hi ha por de que a l'Administració i "no mos entenguin".

    i pes mestres diu que "Per accedir i ocupar llocs de la funció pública docent, que s’ha de regir per la seva normativa reglamentària específica". Per lo qual es projecte de reforma tampoc afecta directament al personal docent... ni yugos ni flechas ni exaltats...
    Anònim said...
    Es perdemés siular si s'ase no te set. Aquesta tropa de independentistes han trobat amb aquesta botxada de modificació de llei sa excusa perfecte per poder fer renou. Ara començarem un altre pic, que si independencia per aqui, que si sang dels forasters per allà, barres, estrelles i mem si encara tornaran a formar terra lliure i posaran bombes. Vadeu segrat ara que s'ha desfet la eta vendran aquesta guara de sinverguensas. Catalans a Catalunya i no emprenyeu mes es bou des betlem.
    Anònim said...
    Quin nivell !!!
    Es fatxes vos retratau cada vegada que obriu sa boca. Ignorants!!!
    Anònim said...
    Això és molt bo! a la Wikipedia algun equip de frikis del PP ha traduït el nom de Santanyí al castellà. Segons aquest grup d'imbècils que, apart de no saber d'on ve el nom de Santanyí, no deu saber escriure ni en castellà, el nostre poble ara es diu:


    Santañy

    (Amb "y" grega!)


    A Sa Pobla li han posat "La Puebla".

    Com que són un esbart de cafres incultes que no saben on tenen la ma dreta, no han pensat a afegir-li "de Mallorca" per que no es confongui en pobles com"La Puebla del Río", que està a Sevilla.

    Era això el que volíeu? Idò ja ho teniu pels morros! Sutros! Més que sutros!
    Anònim said...
    Tu que ho saps d'on ve el nom de Santanyi???
    Anònim said...
    òbviament ve de la contracció de les paraules SANT i ANYELL.

    d'aquí que l'escut del municipi tingui un anyell.

    p.d. ara ja sabem com es diu anyell en castellà: añy!!!!!
    Anònim said...
    Que en saben de llei aquests ultrapeperos! En realitat han preparat una llei que no canvia res de res, tot queda igual. Idò per què volen canviar la que hi ha? Per engominar-la ?
    Coneixem aquesta cançó, allò de que se note el efecto sin que se noten los medios fa molts d'anys que es va cantar quan per primera vegada volien llevar la nostra llengua d'enmig "mañosamente" com en deien a l'època, perquè feia nosa. Sempre es troba qui vol fer la feina bruta d'entabanar un poble.
    Anònim said...
    Pentura també ens canviaran d'animal a l'escut.
    Anònim said...
    Ara ens posaran un toro...
    Anònim said...
    Sí, amb Santoro s'evitarien problemes de traducció, perquè així com Sa Pobla apareix com La Puebla, no estaran gaire a passar de Santañy a Santoborrego i després ens podríem sentir insultats i ens haurien de dir que tot queda com abans etc etc.
    Cati said...
    I mentres estam dicutint de la llengua( que no es que no ho trobi important) haurem de pagar per la tarjeta sanitaria,les baixes dels funcionaris no es cobreixen, els recursos al hospitals disminuixen...i aixi anam de "mal a peor"!!!
    Anònim said...
    seria bo, santoborreguiños!!!!!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites