ME LLAMAN LA BIEN PAGÁ





Un seguidor del blog que fa uns dies ens deia que tenia moltes de ganaes d'escriure ens envia una altre escrit.

ME LLAMAN LA BIEN PAGÁ

 Ahir me va extrenyar veure al Bloc que, Cala D´or està brut. Jo no ho crec. Veam, veam el càs i, el final pasarem comptes.
     Cala D´or es el nucli més interessant del municipi per la cantitat de turisme i per les persones que viuen allà, Entre elles hi ha un foraster que li diuen en Solana. A la comedia de la vida real,no sé quin paper representa, pero a la vida oficial es ni més ni manco Tinent d´Alcalde i representant d´aquest a l´anomenat nucli.
     Aquest home té dedicació exclusiva de l´Ajuntament. ¿Quant cada mes?. El qui ho sapi, que ho digui. Amb la dedicació exclusiva té obligació de dedicar la jornada oficial a traballs de l´Ajuntament. A Cala D´or, s´enten. Clar que no agafara uns gal.livans i es posara a cavar els jardins. Ell té el carreg de mandar. I perque ho pugui fer, té una brigada d´operaris bons i fainers, que si no fan més feina es perque no les hi manden. ¿Cumplex en Solana amb la obligació d´essessorar els traballadors?. Si Cala D´or esta brut no es deu a n´aquets homes. Es deu al Tinent d´Alcalde amb dedicació exclusiva i un sou sobrat.
     Cala D´or i les demés platges -seguint les directrius del Govern Balear- , tenen que estar com una patena d´or. I si no, destitucions i nous nombraments. Clar que jo me fiï del que deie el Bloc i ,convendria ,per opinar, veurer-ho.

                                                                                                                                       PONENT




6 Comments:

  1. Anònim said...
    Idò quan Cala Figuera/Cala Llombars/S'Alqueria o qualsevol altre poblucho que no sigui la gran capital santanyinera no estigui bé, ja us queixareu ja al batle pedani...

    Interessant que el batle del municipi només s'hagi de preocupar de la capital.

    Ja ho diuen ja que la gent que viu a la capital té aires de grandesa. Aquí en tenim un clar exemple!

    Ave ponent!
    Anònim said...
    El Sr. Solana és un exemple de cultura, de respecte, d'educació de sebre estar, feiner, etc etc. A que es bo aquest acudit??????
    Anònim said...
    El Solana para lo unico que vale es para levantar el CODO, vaya ejemplo de un cargo público, esto Vidal no lo VEEEEEEEEEEEEE
    Anònim said...
    El senyor solana pasara a l'historia com el batle pedani mes incompatent que hagin tingut mai a cala dór ja que nomes fa lo que li manen desde Santanyi, sense mirar pels interesos de la gent de cala d'or. Si el volen veure es molt bo de trobar en els bars de costum fent cerveses de dia y whiskis de nit ja que fins que es ben de dia no surt de ca seva esperand a anar clar, es lo que heu votat.
    Anònim said...
    Tens molta de raor ja que si a la rotonda de Cala Egos el fesin bufar romprìa s'aparato , es lo mes inutil que he vist mai, ja que si cualque dia tens un problema com vaig tenir jo i el crides acabarás enviantlo a prende per sac ja que no te sabra arregla res, ja que no s'entera de res de lo que passa a Cala D'Or, i aixó que cobra molt per no fer res, ja diuen que en es PP qualsevol serveix, i an agafat es mes inutil i gat des poble.
    Anònim said...
    Jo em pensava que per esser qualcu a dins un ajuntament havien de tenir un minim de cultura(batxiller,BUP,ESO) i es fenomeno del senyor Solana es un incult total, ja que el coneg desde que va arribar a Cala D'Or i sempre ha estat un poca vergonya i un gat.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites