Aquest cap de setmana a Santanyí ha estat ben mogut, per una part l'Ajuntament (PP) torna a organitzar com ja és tradició el dinar de germanor.  El pavelló Poliesportiu municipal de Santanyí, fou escenari d’un dinar multitudinari celebrat dissabte, 9 de juny, on es reuniren casi 900 persones( 10 euros el menu, 9000 euros, més les hores extres dels caminers, més l'autobús)  majors de 65 anys procedents dels distints nuclis de població de tot el terme municipal de Santanyí.



Des de fa molt de temps, és ja una tradició, l’Ajuntament de Santanyí organitza una vegada a l’any un dinar multitudinari que aglutina a tota les persones que tenen més de 65 anys d’edat, acompanyats per la seva parella. També posa a disposició dels majors que viuen als distints nuclis de població del terme municipal, un autobús per traslladar a aquelles persones que no disposen de mitjans.


Curiosidats d'aquest dinar hi varen assistir representació de tots els partits de l'oposició ( PSOE, Lliga i CXI), manco Esquerra, que més be que no assitir per demostrar els seu desacord amb aquest acte, un dinar, que malgrat ja sigui tradició, pagam tots i en temps de crisi no és el més adecuat continuar amb la tradició.També queden pendents moltes altres curiosidats com per exemple que hi feia l'assesor jurídic, assegut a la taula de les autoritats, que hi feia na Maria Tiu, que hi feien els batles pedaneos, que hi feia la jutgesa de Pau i el seu marit i altres assesor com molts d'altres convidats.....Podem dir que és més un dinar de partit???.

Per un altre part avui diumenge s'ha celebrat l'acte reivindicatiu a favor da la Llengua catalana, d'entrada hem de dir que no hi havia arròs brut i porcella, menu típic den Biel Canyelles, com hi havia al Pavelló, però  malgrat no hi havia menjar, hi ha hagut unes 300 persones contant les de santanyí i les  vingudes dels pobles de veinat, de l'oposició només s'ha pogut veure el de la Lliga que sembla va per tot, j que el menjar no el preocupa, va magre, i els de Esquerra Santanyí, PSM,  també hi eren, de CxI com que no hi havia que menjar, a fer punyetes la llengua i el nacionalisme, no hi eren i el PSOE tampoc en vol saber res, al manco el senyor Nuñez haguès fet acte de presencia, i del PP no hi havia ningú, llevat del parell d'informadors.

Ja ho sabem però i ho repetim Santanyí és diferent i és molt mal de fer canviar.



14 Comments:

  1. Anònim said...
    En Juan Marinez i la seva al.lota tambe hi eren, que hi feien que tenen que veure amb els majors??. En Damia Rigo i sa dona, En Manolo el Municipal i tots els que hi volien ser. Aixo es una presa de pelll.
    Anònim said...
    El que és trist és que una associació de pares que praticament viu de la subvenció de l'ajuntament, vulgui organitzar actes en caire polític, això és polititzar. Sort que els meu fills no van al Bali Bonet. Col.legi d'esquerrans.
    Anònim said...
    300 persones?????????????? no hi havia mes de 100 persones!!!!!!!!!
    Anònim said...
    I una merda col.legi d'esquerrans, on veus tu el llaç per la llengua. El director no l'ha volgut penjar.Per aixo l'amipa ha organitzat aquest acte.
    Anònim said...
    Si mirau la foto del dinar, veureu que la cistella de bàsket que apareix no és pot emprar, algú va carregarse-la.

    Bona mostra de com estan les instal·lacions municipals.
    Anònim said...
    Hi va haver molta gent discriminada i que esta molt agraviada per aquest dinar que a l'hora del cafè es varen quedar sense. Segur que tots aquets llepa culs perque no se pot dir res mes que llepa culs que hi havia i que no hi havien perdut res a aquest dinar segur que en varen tenir de cafè.
    Anònim said...
    Pòbres ingènus!!! 100 persones a la reivindicació de la llengua, 25 que hi van anara per la llengua i 75 per la ballada popular= 25 vots a les esquerras. Dinar pels majors del terme de Santanyí 900 persones= 800 vots pel PP. A Santanyí ara i sempre PP!!!! Visca el PP!!!!!
    Anònim said...
    Oh quina magro 300 persones si llevau ses foranes que vos queda, res no faceu pues rialles i això que hi havia balla popular amb el millor grup a les hores de ball mallorquí que vagin a von vagin omplen sa placà. Qui es va queda sense cafe es per que va voler pentura per por de que l'autocar no el deixàs així son les persones majors. Crec que qui fa es dinar convidar el qui vol si no vos agradar pintauli floretes. I es ben hora que les amipas facin els que les toque i no rialles i començant en fer mirar aquest idol de primer que teniu els esquerrans que dona classes a una escola privada i des bisbat ni més ni pus i cobra dos sous de tots els contribullents de Santanyí un de regidor i s'altre de profe de piano de s'escola de musica de s'ajuntament a n'hi un altre sa dona de s'artista garrit també coloca pel seu sogre ai ai predicam el que no creim ai ai I mai cregeu que els que ahir no vengerem a sa vostra festa no estimam Mallorca i sa nostra llengua per ventura més que voltros.
    Anònim said...
    Jajajajaja, no tens d'altre argument, a totes ses noticies que tenen alguna cosa a veure amb esquerra, que aquesta no li té, pq esquerra no tenia res a veure amb l'apte, sempre dius el mateix, que si en Jaume cobra de dos llocs diferents i que si sa dona des fill den garrit l'han colocada. Ets molt graciós. I per sa teva informació i per si no ho sabies, també fa feina a campos i també a una escola concertada. Au, perque així tenguis més cosetes a comentar. Pobret, que ho ets de be.ei.et.
    Anònim said...
    Noooo be.ei.et tu jo només dic que predicau el que no creis i només mirau sa vostra butxaca beneit tu, no donau llum donau fum.
    Anònim said...
    Molt bé campeon....
    Anònim said...
    "Molt bé campeon"???? Crec que lo adient seria dir "molt be campió".... o no?
    Anònim said...
    Ho he escrit així pq ho entenguis...
    Senyor X said...
    Els del PP a tot li veis política... quin oi!! La llengua no és política, malgrat els polítics cregueu tenir la manera d’esborrar-la del mapa. Per altra banda, crec que ficar-se amb un jove com en Jaume perquè tengui dues pagues és un doi, perquè no crec que aquestes pagues siguin tan grosses com la del sr. Vidal, ni siguin tantes, ni les paguem tots com a la majoria de les del batlle.

    PD: A Santanyí haurem de pintar floretes per moltes moltes bandes...

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites