Santanyí feudo del PP


Bé ja ha passat el  congrés del PP i en Miquel Vidal ja és el Secretari General, ara només ens fa falta saber qui serà el futur batle de Santanyí, en LLorenç Galmes, jove sobradament preparat amb estudis, molt conegut per Palma, però manco preparat amb gestió i experiència i poc carisme a Santanyí o na Maria Pons no tant sobrada però si amb més carisme dintre del poble.

Avui penjam aquesta imatge del congrés del PP, es xistosa mirau la bé tots els que surten o tenen un càrrec o algún familiar seu el té, és ben normal que Santanyí sigui uns dels pobles que més soport ha donat al President Bauza,¿  quants n'hi ha que cobren dels nostres doblers?

9 Comments:

  1. Anònim said...
    Si la dona del batle, gerenta de SITIBSA, na tiu que encara té una plaça d'interina pel Consell, segurament no l'hi efectaràn les retallades, , na Maria Pons, candidata a batlesa, en Solana, la noche me transforma, sa peluquera, la filla és batlesa pedanea de la Costa i el novio el core ve i dile de l'ajuntament, na simoneta regidora de cultura i el seu marit asesor juridic de l'ajuntament, i gracis als sindicats l'hi han bolquejat el quedar fitxo, la secretaria del batle acompanyada del seu pare, en de la camiseta del 09 també samble un que fa feina per l'ajuntament, en puça que té el seu fill amb toto una carrera i aparca barques a Cala Figuera, un altre que abans era d'Um i ara fa feina per l'empresa municipal, en Joan Serra, que ha de fer, no n´hi ha més, en Pere LLadonet, amb el seu sogre i el seu amic de can Salto, en Bernat Covetes i l'amo de can Estelrich, ja sabem que hi ha familiars seus fent feina a l?ajuntament i que han vetat a un altre empresa d'autocars del poble.
    L'assessor de cultura Damia Rigo, el sogre d'un caminer.....

    Esta ben vist si te fas del PP tandràs beneficis.
    Anònim said...
    Quines rialles que té na Maria Pons, com si ja fos batlesa.
    Anònim said...
    Hi faltan molts regidors I batles pedanis, deu ser que no combregan amb sa doctrina den Baussa??
    Anònim said...
    no combregan amb sa doctrina den BauZà?? Santanyí és un dels municipis amb un major percentatge de vots a favor d'en BauZà!!!!
    De cada dia aquest blog és menys creïble!!!
    Anònim said...
    I que vols dir amb aquest darrer comentari???
    Anònim said...
    respondre a la darrera pregunta!!!!
    Anònim said...
    Dons haver hi anat i votar en contra, el que no es pot fer es el que ha fet en Pastor, si no estas d'acord ara era el moment.
    Anònim said...
    La envidia mata,
    Anònim said...
    Akest senyor o senyora anonim ke dona tants de noms pq no comensa x donar el seu, Valent!!!!!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites