L'Agenda Local 21 pretén ser l'eina capaç de trobar l'equilibri entre la ciutadania i l'Administració; establir un vincle de comunicació fluida, perseguint la implicació de tots per a la valoració i correcció dels problemes mediambientals. 

Participar en aquesta eina de gestió municipal està en mans de tots aquells ciutadans que desitgin "prendre part" en aquesta recerca de la sostenibilitat municipal. 

 Es va convocar una reunió del Forum Ciutadà, pel dia 7 de juny, la reunió es va celebrar al centre Cultural Ses Cases Noves de Santanyí, l'objectiu era reprioritzar els projectes del Pla d'Acció Local de 2007 i les propostes de nous projectes per incorporar. 

En el següent link http://www.ajsantanyi.net/wms/ofo/imgdb//archivo_doc235841.pdf  podeu veure l' acte del Fòrum que recull la tasca realitzada pels assistents, que com podeu veure a la mateixa acte no foren molts, dos tècnics, en Miquel Contestí com a regidor de Medi Ambient i sis ciutadans.




Des de el blog del municipi de Santanyí pensam que com a ciutadans de Santanyí, ens interessa. Des de l’Ajuntament haurien d’animar a assistir a aquest Fòrum perquè informin de tot el que suposa l’Agenda Local 21 i, especialment, del valor i de la repercussió que la opinió del ciutadà i Associacions pot tenir sobre la marxa del procés i les actuacions que es duràn a terme i per això resulta molt poc coherent que des de l'ajuntament de Santanyí es convoqui un fòrum ciutadà i no es faci gens de publicitat. PER VENTURA PODEM PENSAR QUE NO INTERESSA A L'AJUNTAMENT QUE LA GENT PARTICIPI AL FÒRUM CIUTADÀ, però  també és molt poc coherent que els polítics de Santanyí tampoc hi participin. Que passa? que els regidors no cobren per assistir al Fòrum com ho fan al Ple, perquè no protesten com ho fan amb els plens, perquè no promouen la participació dels ciutadans al Fòrum.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites