Com dèiem a l' entrada d'abans ha començat el ball a l' Ajuntament de Santanyí, després d'aquest darrer any de legislatura, podríem dir ben avorrida, ja que el municipi de Santanyí sembla ser un municipi apartat del reste de Mallorca, som els únics que tenim superavit, no tenim crisi, no hi ha deutes amb els proveïdors, l' oposició no discuteix el problemes reals del municipi ( la deixadesa de Cala Figuera i Cala D'or, carretera de Consolació, cases il.legals, assessora de la policia local...) amb un any l' únic que ha fet un poc de renou ha estat el pinar de Cala Figuera i perquè el GOB s'hi ha ficat, amb la gran crisi que hi ha els de la oposició,  tant sols no han estat capaços de treure els grans sous i dietes que cobren els càrrecs  polítics de Santanyí, com feia el senyor Nuñez,  per tots els altres municipis es manifesten en contra del President, a Santanyí ve el President i com si no hagués vengut i moltes més coses que ens diferencien com a Municipi.

Però ara sembla que hi haurà canvis, amb el càrrec de Secretari general del PP sembla que en Miquel Vidal deixarà la batlia, i ja hi ha dos possibles candidats a la batlia, en Llorenç Galmés i na Maria Pons.

¿ Qui vos sembla millor candidat ? Això si que serà divertit.

9 Comments:

  1. Anònim said...
    Na Maria, de totes totes.
    En Llorenç és un "animal polític" am es punt de mira molt alt. Veig a na Maria més propera i més "persona" per dir-ho de alguna manera. Més batlessa, dedicaria tot el seu esforç al municipi (dedicació exclusiva) cosa que dubto den Llorenç.
    Tot això ho dic sense tenir cap simpatia ni una pel PP, més bé al contrari, en Delgado i en Bauzà són lo pitjor que mos ha governat des de que hi ha democràcia.
    Anònim said...
    I per cert, sa millor notícia seria que en Miquel Vidal abandonés definitivament sa politica municipal. Ha fet molt de mal al municipi, molt. I d'una manera molt curiosa, sense fer res, no ha fet una punyeta, se'n ha rigut des santanyiners cara alta. L'han sobrevalorat molt, és bastant més curt de lo que sa gent se pensa, i na Maria ho demostrarà. Serà com es canvi de na Tiu pen Salvador a sa Cala. I si no, al tiempo.
    Anònim said...
    Ell PP ha fet en Miquel Vidal secretari general perque no podia fer altre cosa, en Bauza al seu voltant tot son joves que no han romput mai un plat n'hi han pixat fora de test.

    En Miquel al manco ve d'un poc més enfora, i té el caracter un poc més de poble que altres.

    En Llorenç Galmés és un altre d'aquest joves que tot ho ha trobat fet, no ha hagut de lluitar per arribar on és, no sap que es viure en crisi o viure bonança econòmica, algú dirà que té estudis, però senyors ha quedat ben demostrat que malgrat a la política hi ha hagut gent amb estudis i com deien bon gestors del que no era seu, tot patim la crisi, ara es necessita gent amb valors, que han de saber escoltar a la gent i a més han de saber fer els fets necesaris per ajudar en aquesta gent, no basta amb escoltar.

    Na Maria és molt millor, sap escoltar i fer feina.
    Anònim said...
    Jo també crec que na Maria. En Llorenç de tant estar per palma ha tornat llonguet. No volem un batle a mitja jornada i paga sencera com hem tengut fins ara. Na Maria sense cap dubte! na Maria!
    Anònim said...
    Pes coions dun poden penjar s'altre si en tenguesin que no es es cas.
    Anònim said...
    En Matas en Matas, pensau amb en Matas!
    Anònim said...
    Na Maria es més falsa que un duro sevillano i en Llorenç en no sabre que ha de fer, cridarà en nen Miquel, així que per mi s'ho poden partir una semana cada un, pentura entre tots dos en faran un de bó.
    Anònim said...
    Tan faran un com un altre, almenys qui sigui que per favor no castellanitzi el nom del poble... ja que es veu que hi ha noves maneres d'escriure SANTANYI, no Llorenç?, es veu que per ell és SANTAÑY, estam perduts...
    Anònim said...
    Tam um com saltre heu faran be per que tots dos son des PP. Si no fósìn des PP ni un si saltre heu farien be. (Escrit em dialecte Delgado-Bálèá).

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites