Les medalles, les seves.





Avui a Diario de Mallorca trobam la noticia de que el primer mercat de Cala Figuera va ser un èxit i com sempre la foto per penjar se les medalles, en Salvador, batle pedaneo i en llorenç Galmes.

Però les medalles, les seves, la proposta de fer un mercat a Cala Figuera va ser idea de Pedro Burguera, regidor encara de la LLiga (encara perque no sebem com es dirà el nou partit junt  amb CxI ), de fet hi ha una entrada al blog de la LLiga que ho explica la proposta del mercat.

La proposició i el mercat



El darrer Ple de l'Ajuntament de Santanyí va aprovar, per unanimitat de tots els partitsamb representació, la proposició presentada per la Lliga Regionalista que instava la creació d'un mercat comercial a Cala Figuera durant la temporada d'estiu

Els motius pels quals es va promoure aquesta proposició són els següents: 

1) Aquest mercat dotarà al nucli de Cala Figuera amb un servei públic que fins ara no rebia, que repercutirà en la millora de la qualitat de vida dels seus habitants.

2) Constituirà un atractiu pel turisme, complementari als altres atractius naturals i culturals de la zona. La creació d'aquests atractius és important ara que la conjuntura internacional ens permet recuperar visitants en detriment d'altres destinacions competidores.

3) Contribuirà a allargar el temps d'estada dels visitants que "passen" per Cala Figuera i, per tant, incrementar els ingressos de la despesa que es puguin efectuar. Així mateix si s'aconsegueix allargar la duració del mercat des de maig a octubre, tal com suggereix la proposició, això pot contribuir a la perllongació de la temporada turística. 

4) Ajudarà a dinamitzar l'economia del poble i a crear nous alicients per visitar-lo. 

5) És una iniciativa de baix cost que inclús pot crear ingressos addicionals per l'Ajuntament. 

6) No constitueix una activitat invasiva que pertorbi el tarannà del poble.  

El batle pedani de Cala Figuera, Salvador Ferrer,  ens ha comunicat que els preparatius per celebrar aquest mercat comercial ja estàn enllestits. En principi, el mercat es celebrarà alcarrer Sant Pere, amb possibilitats d'ampliar-se si té l'èxit que tots esperam. De moment ja hi ha inscrits molts de mercaders per participar-hi. 

El primer mercat es celebrarà el dia 4 de juny (dilluns). 

Animam a tothom a participar i gaudir d'aquest nou mercat i de Cala Figuera. 





Font: Lliga Santanyí  

10 Comments:

  1. Anònim said...
    I en Salvador no fa de caminer??? Que punyetes fa al mercat ben vestit en lloc d'anar a fer feina i buidar papereres. De l'altre ja ho sabem el seu ofici és fer de polític i la seva activitat principal de moment dintre de la política es sortir a les fotos.
    Anònim said...
    Lo que li atotga dignitat a n'en Salvador és que ha sobreposat els interessos generals de sa Cala als del seu partit. ës igual de qui fos s'idea, si s'idea era bona i ell l'ha feta possible, essent-li igual que li tirin pels morros que va ser en Pere Burguera qui ho var proposar, un 10 pen Salvador !!!! Un altre no ho hagués fet per collons, i no mir ningú...
    Anònim said...
    Jo crec que en Pere i en Salvador s'entenen molt bé i això és molt més positiu que la política "dels teus i els meus". Tal com diu l'entrada anterior en Salvador bé podria haver dit que no, pero també en Pere també es podria haver callat. No obstant tots dos han decidit treballar pel bé de tots i mirau lo bé que ha anat. Si tothom fes igual demà s'acabava la crisi.
    Anònim said...
    Ja se com es dira el partit den Pedro Burguera, lliga& cxi no es dira PP.
    Anònim said...
    Crec que la meva consideració dels batles pedanis i de part de l'oposició de l'Ajuntament de Santanyí ha millorat bastant després de veure els resultats de la seva feina. Enhorabona!
    Anònim said...
    Salvador i Pere; Pere i Salvador. Chapeau!
    Anònim said...
    En Pere tornara al PP, es ben clar, no es juntara amb el de la gravera.
    Anònim said...
    En Salvador fa de Caminer, exàctament, amb una jornada laboral que va variant segons la setmana, una setmana es fa feina de dilluns a dissabte tenguen el diumenge i dilluns següent lliure i l'atre setmana que va de dimarts a divendres. Aquest dilluns de mercat en Salvador tenia lliure ja que havia treballat el dissabte anterior, crec que tothom te dret fora d'horas laborals faci o no feina a l'Ajuntament a anar mudat o amb sa roba plena de fang.
    Per altre part, les medalles fa molt bon posarselas damunt la feina dels altres, tothom sap i el que no ho sabi ho pot anar a cercar ja que deu estar gravat a la Radio Santanyí, que abans de saber com aniria el mercat de nadal ja es va explicar la iniciativa de fer un mercat semanal a Cala Figuera. Es molt facil proposar una cosa que ja esta proposada i posar-se totes les medalles.......
    Anònim said...
    Nomes dir que segons el blog de la lliga santanyi, la mocio v ser presentada per part de la Lliga el 5 de decembre. http://www.lligasantanyi.blogspot.com.es/2011/12/bones-vibracions.html

    Tens tota la rao es molt facil proposar coses que ja han estat proposades, d aixo va l entrada.
    Anònim said...
    Fins a on jo se no hi va haver cap proposta de celebració del merat de nadal a Cala Figuera i molt manco amb les dimensions i el format en que va ser organitzat i preparat, el que si que me pareix es que si el mercat de nadal va ser la primera setmana de desembre les iniciatives de fer mercats son de molt abans del 5 de Desembre. Que tothom pensi el que vulgui.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites