Fes un llaç per la llengua




A la fi un acte reivindicatiu en favor de la llengua catalana a Santanyí, ja no podem dir el que varem dir a una entrada,  que el Municipi de Santanyí no era com els altres, perque no feiem manifestacions n'hi actes reivindicatius com els altres Municipis.

Ara a la fi un acte reivindicatiu a favor de la llengua catalana i en contra del canvi de la llei de normalització lingüística.

Però sembla que encara hi ha coses que ens fan diferents dels altres municipis, aquest acte reivindicatiu no l'ha organitzat l'escola, l'ha organitzat l' Associació de Pares i Mares del Blai Bonet, sembla que els mestres no hi han participat amb l'organització i això preocupa a alguns pares.

De fet un seguidor del blog que fa un temps ja ens va enviar un escrit ens ha tornat enviar un altre i és el següent:


Un pare encara més indignat.


Han passat uns mesos del escrit que vaig fer com a pare indignat, escrit que vaig enviar en aquest blog i va ser molt comentat, no havia tornat escriure res més, encara que la meva indignació anava creixent de cada día més.


La meva indignació va creixer el día de la caserolada,  veigent i escoltant el que els infants cantaven fora del col.legi, " Bauza cabrón " i altres coses més. Com pot ser que un col.legi que ha de formar, educar als infants els faigin sortir a manifestar se i a insultar a un president, encara que ho faci bé o malament, l'educació per davant, no diu tothom que estem a un estat democràtic.


Ara la meva indignació ha tornat a creixer, quant veig que l' AMIPA ha organitzat un acte reivindicatiu en defensa de la llengua i convidar a tos els pares e infants a particiapar hi, però la meva indignació no és perque sigui un acte reivindicatiu en defensa de la llengua, jo defens la llengua, la meva indignació i preocupació resulta dels rumors que es poden escoltar, un d'ells  és que l'equip directiu del col.legi no esta conforme amb aquest acte de fet no hi participa n'hi l'acte es fa al col.legi.


També un altre rumor i  es ben comentat és que la direcció del col.legi no ha volgut penjar el llaç reivindicatiu a la façana com han fet a molts altres col.legis de l'illa,perque no esta d'acord,  això si un bon cartell amb angles de benvinguda.


Em preocupa que tots aquest rumors que es comenten si son veritat no perjudiquin realment el bon ensenyament dels nostres infants. També com ja vaig dir a l'altre escrit em sembla indignant veure tot el temps que es perd amb tot això, quant realment hem pogut veure que de la mateixa manera que les eleccions varen donar la majoria al PP, ara el pares dels alumnes han dit que no a l'educació amb castellà, només un 7% a favor, he dit que es perd el temps amb tot això perque d'aquí a tres mesos molts de pares passaran pena per poder comprar el llibres degut a que no tenen feina, ha pensat algú amb aquest tema, lo preocupant és que molts de pares estan a l'atur i  no arriben a  fi de mes, no val més intentar fomentar iniciatives per ajudar als pares i als infants en aquests moments de crisi, i tothom, mestres i pares,  estirar del carro,   en lloc d' anar a fer manifestacions que a la fi ja no duen en lloc el resultat ja s'ha vist un 7% només a favor del castellà.


Un pare més indignat.


Malgrat aquest escrit del pare indignat, des de el blog animam a que la gent participi en aquest acte i que no sigui com la poca participació del passat congrés del PP,  que la gent va anar a la platja, o el manco això és el que va dir un membre de la nova executiva, per justificar ho,  malgrat sigui en diumenge la gent hauría d'animarse a participar hi.




10 Comments:

  1. Anònim said...
    Només un 10% de pares ha triat el castellà, un 62% ha triat el català i un 28% al que dirà el centre.

    Això és seny comú dels pares que han pogut triar i han triat el català.

    Tot el demés, manifestacions, caserolades... no són més que manipulacions polítiques dels partits de l'esquerra e independentistes.
    Anònim said...
    Da pena hablar de lengua vehicular, cuando el deglutir incluye la lengua…y en este momento político-social, deglutir alimentos es un lujo!!!

    En estos momentos se debe de pensar en las prioridades?.

    Yo personalmente prefiero que los niños coman ,y las subvenciones destinadas a promocionar la lengua catalana que llevan su “gasto”, o me equivoco?…,las prefiero en becas en las que las notas sean prioridad para ser conseguidas (vamos, como tocaria ser).

    Es cierto tambíen que en unos meses veremos a muchos padres con muchos problemas para comprar los libros, si en los tiempos buenos ya había quejas, que van hacer ahora?..

    Ya es hora de pensar en la realidad en que vivimos,vamos a intentar dar soluciones al problema real de España, la crisis y dejemos las cortinas de humo y los intereses políticos aparcados, mientras el principal problema sea la economía y no la lengua.

    Atte un mallorquín.
    Anònim said...
    Aquí hi ha el dilema. Saps quin és el nostre problema, dons Espanya. Estariem molt millor si no fosim part d'aquest estat. Ha costat més tota aquesta merda que ha mogut el president Bauça que no qualsevol subvenció a nel català. Però que cony pasa, es la nostra llengua, es la nostra cultura. No ens hauriem ni de plantetjar aquestes coses. Que ho som de curts.
    Anònim said...
    I tu vols dir que ballant el ball de bot podras guanyarte el teu pa, tambe es cultura com ho es la llengua, i com ho son molts d'oficis que ara s'han perdut i ningu fa res per recuperar los.
    Aquesta cultura dels oficis si que dona per menjar i no es fa res de res, saps perque??.. Dons perque amb aquest tema dels oficis els funcionaris no hi tene res a fer i amb la llengua tenen un arma de presio.
    Anònim said...
    Ein????
    Anònim said...
    Aixo q els nins cridaven bauza cabron el dia de la cacerolada es fals!!!!Procurau no manipular la informacio. Hi ha videos que ho demostren
    Anònim said...
    Aquest pare,encara no ha canviat el seu fill d aquest centre que tant malament ho fa????jo si fos vostè m ho plantejaria!!!!!!
    Anònim said...
    Els que s'ho han de plantejar son els mestres, funcionaris, treballadors de l'educacio publica que pagam tots els pares
    Anònim said...
    Es ben hora que tots aquests profesors, funcionaris que cobran de noltros facin un poc més de feina i no xerrin tant que en ses butxaques plenes fa bon xerrar.
    Anònim said...
    El que no s'entén molt bé és que aquest pare indignat ja fa uns mesos va escriure criticant que els mestres d'aquest centre havien enviat un escrit informant de la situació del moment i ara perquè està indignat? Perquè els mestres hi participen? O bé perquè no hi participen tots? Jo pens que aquest senyor no es que estigui indignat sinó que té ganes de moure guerra! Au senyor, cap a ca seva a ajudar a fer feina al seu fill!!! I UN POC DE SUPORT A L'ESCOLA PÚBLICA QUE ÉS DE TOTS!!!!I ja ho sap, com li han dit a qualque comentari anterior, si no li agrada l'escola en pot triar d'altres! O al final serà que no s'està tan malament on està? No critiqui tant els mestres i valori la seva tasca amb el seu fill igual que la valoram els altres pares. Que avui en dia falta que tots els pares valorem l'escola i li sabem transmetre als nostres fills la importància d'aquesta!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites