L'altre dia varem poder veure publicada a la premsa la noticia de l'imatge, sembla que els que governen a l'Ajuntament de Santanyí, tampoc ho fan tot bé.

Ara l'ajutament té dos mesos per restituir el que no ha fet bé, en el cas de no fer ho en aquest termini, serà el Consell qui actuarà, poguent interposar multes coercitives fins que l'ajuntament canvii les barrarets o bé ho farà el Consell subsidiàriament i el Consistori haurà de pagar ne la factura.


Font: Diari de Balears, 20/04/10

6 Comments:

  1. Anònim said...
    Es sa Torre Nova i no sa torre de sa roca fesa.

    Feis-li aribar a n'es ciutadà que ha escrit això!
    Miquel Amengual said...
    Almanco d'aquesta manera els turístes poden visitar aquests "monuments" de forma segura i controlada i sense fer mal a ningú. Però per ventura lo millor seria esbucar-los per allò de la memoria històrica i la negativa del govern actual de recordar res (res del que els convengui) del nostre passat històric.
    Anònim said...
    Es qui ha escrit aix� no se d'on es i t� tampoc perque es sa roca fesa, no sa d'en Beu, mirau be
    Anònim said...
    El qui ha escrit això per ventura ho ha copiat del la web de l'Ajuntament de Santanyi que diu:
    Las torres más importantes del municipio son: la de En Beu, en Cala Figuera; la de Torre Nova de sa Roca Fesa, en Cala Santanyí; y la Torre d'en Bassa, en Portopetro. Las dos últimas datan del siglo XVII, mientras que la primera de comenzó a construir en 1569.
    I es pot comprovar a la següent aderça: http://www.santanyi.cat/municipi/rodalies/index.es.html

    o mira aquesta altre: http://www.naturayeducacion.com/castillos/espana/baleares/mallorca/santanyi/torre_nova_sa_roca_fesa/torre_nova_sa_roca_fesa.asp

    Pero pens que no és aquesta la problematica qüestionada, el problema és que han sancionat a l'ajuntament.

    I Miquel Amengual aquest monuments només es poden veure desde fora no hi poden entrar, això o suposa cap risc al turistes.

    M'agrada veure la facilitat que té la gent de criticar les coses sense abans informar se.
    Miquel Amengual said...
    Si, es veritat, la facilitat del blog es abrumadora. A la Torre de Cala Santanyí SI repetesc pels qui no ho entenguin SI que s'hi pot entrar i de fet s'hi fan excursions per visitar-la, i té facil accés tant al primer pis com al terrat. INFORMAUVOS ABANS DE PARLAR!!!!!!!!
    Anònim said...
    Bé però no cumpleix la normativa

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites