Avui a la web de l’Ajuntament de Santanyí, que com és ben sabut la pagam tots, han publicat la següent noticia fent referencia al Puig de Consolació:

L’Ajuntament de Santanyí interposa un contenciós administratiu contra la direcció general d’Indústria.

Per incomplir les seves obligacions legals respecte la Gravera Sa Creu.

L’Ajuntament de Santanyí interposa un contenciós administratiu davant el Tribunal de Justícia de les Illes Balears contra la resolució de la Direcció General d’Indústria de dia 6 d’agost de 2009, per la qual se va aprovar el Pla d’abandonament i restauració de la pedrera Sa Creu.

El consistori santanyiner considera que la direcció general d’Indústria ha incomplert les seves obligacions legals de resoldre les peticions presentades per l’Ajuntament el 17 de setembre de 2009, que demanaven la retirada d’aquest pla, acompanyat per tres informes desfavorables, segons dictàmens tècnics, redactats per l’enginyer de camins, canals i ports, Ricardo Collado i que encara no han estat contestades.

L’Ajuntament argumenta que la Direcció General d’Indústria no ha analitzat en cap moment les al•legacions tècniques esmentades, per la qual cosa la resolució del director general esdevé en una palesa il•legalitat.

Segons l’Ajuntament, el Pla proposat per Indústria, és inacceptable constructivament, amb conseqüències de perillossitat que pot suposar si es du a terme aquesta actuació ja que no pot garantir la seguretat dels treballadors ni dels bens.

El Consistori considera rebutjable que les motivades i fonamentades al•legacions de l’Ajuntament rebin un menyspreatiu silenci per part de la Direcció General d’Indústria quan encara s’està a temps d’evitar situacions que poden ocasionar perill per a les persones i per els béns.


Tant a la sessió del ple com als medis de comunicació es va dir que l’interposició d’aquest contenciós administratiu contra la Direcció General d’Indústria, com totes les altres traves e impediments que ha plantejat l’equip de govern de l’ ajuntament de Santanyí, davant els projectes aprovats per les Conselleries corresponent per inicar la restauració de la pedrera i de la carretera, era per un AJUSTE DE CUENTAS i per una persecució política.

La interposició d’aquests contenciós administratiu va ser aprovada a la darrera sessió plenària, amb els únics vots del Partit Popular i els vots de tota l’oposició en contra.

Un altre moció presentada conjuntament per tota l’oposició en la qual es demanava al batle que inicií l’expedient que ha de permetre esbucar el xalet il.legal que té en propietat qui ostentà el càrrec de tinent de batle del Partit popular davant el mandat 1999-2003, va ser aprovada per unanimitat per tots els regidors del ple, PP, PSOE, PSM i UM.

Ara ve la grán qüetió per contestar a la propera emissió del Porgrama de Participació Ciutadana de Santanyí Radio, si no hi ha una persecució política o interessos polítics darrera tot aquesta problemàtica per arreglar la carretera i restaurar el Puig de Consolació, ¿ Per que es publica a la web de l’Ajuntament de Santanyí que pagam tots, la noticia de l’interposició del Contenciós Administratiu contra la Direcció General D’Indústria en el precediment de la Gravera Sa Creu, quan aquesta interposició, només va ser aprovada al ple pels vots del Partit Popular, i no es publica una moció aprovada per unanimitat per tots els partits polítics, per fer cumplir la legalitat d’una infracció comesa per un exregidor del Partit Popular?

Ha de quedar clar que la qüetió no és si hi ha un interés polític amb aquets temes,que ja es ho varen contestar diguent que no, la qüestió es saber perquè es publica una noticia i l'altre no.

Font:Diari de Balears
FontAjuntament de Santanyí

4 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    No fa falta ser gaire vius per contestar a la pregunta que pantetjau, es més, la puc contestar amb una altra pregunta dirigida als administradors del Blog: "Perquè vosaltres també publicau unes notícies i les altres no?" (exemple: Vareu criticar l'execució del trispol del pati interior de l'Escola Blai Bonet, alegant que el pati exterior era més necessari, ara s'ha asfaltat el pati exterior i no heu publicat l'execució d'aquesta obra. Crec que no fa falta dir res més....
    Admin said...
    El Blog del Municipi de Santanyi no va criticar l'execució del trispol del pati interior, alegant que l'exterior era més important, ELS DOS EREN IMPORTANTS, el que var crtiticar el blog era la indignació de veure la manca de professionalitat amb la tasca del operaris empleats per l'ajuntament i la falta de control per part de l’ajuntament, hi ha d’haver unes persones responsables que han de controlar la tasca d’aquests treballadors i fer los mantenir una serietat, corregint los els possibles errors i al manco explicar los les normes bàsiques, sobretot que dins un patí d’un Col.legi Públic estar prohibit fumar i més quan hi ha els pares que són els que ho veuen i és quant aquest treballadors haurien de fer més feina.
    anonimo said...
    ¿ Quien tiene mas competencia en este caso un ingeniero de Minas ya que la cantera se considera una mina o un ingeniero de caminos?
    Jesus Martinez Vallejo said...
    Jesus Martinez
    Señores y Señoras, El municipio de Santanyi, se vá a hacer "famoso" en Mallorca y el territorio Nacional por la corrupción que estamos todos consintiendo.
    Sé que habrá gente afín a mi situación y gente en contra, pido disculpas a todos,porque a todos nos vá a afectar esta "fama".
    PERO ESTO NÓ PUEDE SEGUIR ASÍ POR MAS TIEMPO!!!
    Escuchando las palabras del alcalde en contestación a mi denuncia, me dá INDIGNACIÓN, esta falta de armonia con sú trabajo siendo el primer regidor, con ésta contestación está mostrando "abiertamente" defender a una persona que há tenido serios problemas con la ley, habiendole intervenido, pistola y chalecos antibalas aparte de otras muchas cosas.
    Miquel Vidal és el cabeza de partido y municipio y no puede "NUNCA" responder que esto és cosa entre arrendatario y arrendador y que él no puede opinar en esto.
    Sé hán "estendido" propiedades en la Plaza Costa(centro de Cala D´or) á más del doble de la costrucción original.
    ¿Y EL SEÑOR ALCALDE NO TIENE NADA QUE DECIR?
    ¿ENTONCES QUIEN ES EL QUE TIENE QUE CONTROLAR LAS ILEGALIDADES DEL MUNICIPIO?
    ¿QUE HACEN LOS INGENIEROS, ARQUITECTOS, TECNICOS Y DEMAS PERSONAS QUE TIENEN CARRERA, PARA QUE EL MUNICIPIO SIGA UNAS NORMAS DE LEGALIDAD URBANISTICA, ETICA Y SOCIÁL?
    ¿SOLAMENTE ESTAN ALLÍ PARA EXPONER SUS CARGOS ANTE LAS LISTAS ELECTORALES?
    ¿QUE TRABAJO DEBEN DE REALIZAR ESTA GENTE ENTONCES?
    ¿SI EN ESTA SITUACIÓN NO TIENEN NADA QUE DECIR?
    Esta nó és una situación entre arrendatario y arrendador, esta és una situación que el ayuntamiento há dejado hacer á "segun quien", lo que há querido, POR ALGUNA RAZON, que há tenido que ser una razon IMPORTANTE , porque están pillandose las manos y hasta los codos para que ésta razon no salga a la opinión publica.
    Y EL ALCALDE NO TIENE NADA QUE OPINAR!!!
    Que "simpatico" és nuestro alcalde, por no decir un insulto en este blog social.
    Esto, señores y señoras, me há llevado a la situación de mandar información completa a:
    -fiscalia anticorrupción
    -fiscal general del estado
    -delegación del gobierno
    -defensor del pueblo
    -presidente del gobierno
    -president del gobern balear
    -policia nacional
    -guardia civil
    Por ahora,pues tengo todo preparado para que salga a Europa.
    El que tendrá que pedir disculpas a todo el municipio és Miquel Vidal, que és todavia nuestro alcalde y lleva suficientes años como para tener que aclarar todo lo que há pasado en estos 12 años de primer regidor.
    Porque si escucha a la gente del municipio(que creo que hasta ahora ni la escuchaba, porque él llabava su rumbo con mucha filosofia y astucia) hay muchisima gente descontenta y muy enfadada por su actuación en el mismo en todos estos años, Alqueria,Cala Figuera, Cala D´or, Santanyi, Calonge, Llombars, Ses Salines Porto Petro, Consolación y el resto.
    Esto nó és amar a su municipio, esto és chupar y llenarse los bolsillos a costa de él.
    Porque lo primero que hizo al empezar de alcalde fué subirse el sueldo.
    Si mal no recuerdo este señor "vino de Palma"(aunque sea de Santanyi) elegido por su partido, especialmente preparado para presentarse como alcalde en el municipio de su nacimiento.
    Y algo tambiem muy importante: el señor alcalde Miquel Vidal Vidal y el "abogado" Vicente Ortega Taberner, hicieron la carrera de abogacia juntos......
    Del abogado éste prefiero ni hablar, porque para mí y para mucha gente en sú pueblo(cala d´or), no se merece ni el aire que está respirando...
    Su propia madre vá divulgando con sus amistades, que la há declarado por loca, para quedarse con la herencia familiar antes de tiempo!!!
    Que empiece a hablar la gente, que hay mucha que tiene mucho que decir.
    Y si nos seguimos callando, lo dicho "ovejitas consentidas y manipuladas" ó interesadas....
    Un saludo a todo el municipio, incluido al ayuntamiento que me está escuchando.
    Jesus Martinez

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites