A la web de l'Ajuntament de Santanyí trobam la següent noticia:

Representants de Foment del Turisme a Mallorca, de l’Associació Hotelera de Cala d’Or i de l’Ajuntament de Santanyí, feren un recorregut per tota la zona turística del municipi de Santanyí, el passat dimecres, 28 d’abril. El principal motiu, era el de conèixer de primera mà, per part de Foment del Turisme, l’oferta turística a nivell d’oci, cultura i serveis de la zona. Totes les dades foren recollides per presentar-les davant el Centre Internacional de Premsa. Aquest, a la vegada ho envia al mercat britànic i alemany, principalment, amb l’objecte de captar turistes i promocionar la zona.

El recorregut es va fer per tota la zona turística de Cala d’Or, també es visitaren alguns espais municipals com l’escola de Música i la piscina climatitzada de Cala d’Or. Es va fer una volta per les instal•lacions del Port esportiu, acabant al Centre d’Informació del Parc Natural de Mondragó. La jornada va acabar amb un dinar on hi acudiren el president de Foment del Turisme a Mallorca, Pedro Iriondo; el batle de Santanyí, Miquel Vidal; el regidor de Turisme, Álvaro Solana i el president de l’Associació Hotelera de Cala d’Or, Maties Barceló, entre d’altres membres de les esmentades entitats. El conjunt de persones que realitzaren aquesta trobada varen considerar que l’intercanvi d’informacions i impressions sobre Cala d’Or com a destí turístic fou “molt positiu”.


El més curió és : El recorregut es va fer per tota la zona turística de Cala d’Or, també es visitaren alguns espais municipals com l’escola de Música i la piscina climatitzada de Cala d’Or. Es va fer una volta per les instal•lacions del Port esportiu, acabant al Centre d’Informació del Parc Natural de Mondragó. La jornada va acabar amb un dinar

Això deu ser un acudit, perquè segons la noticia no hi ha res més a veure en tot el Municipi de Santanyí que la piscina climatitzada i l'escola de Musica i no xerrem del dinar que segurament el pagam tots els veïns del Municipi de Santanyí, ara falta saber on varen anar a dinar.

Font: Ajuntament de Santanyí

2 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    L'acudit és el que vosaltres feis, o millor dit, vosaltres mateixos sou l'acudit i feis riure a tothom. Primer de tot apreneu a entendre el que llegiu i despres podreu opinar de manera raonable.
    Perquè jo no veig per cap lloc que digui que l'escola de música i la piscina climatitzada siguin el més interessant del nucli turístic de Cala D'Or sino que son dos dels llocs (entre d'altres) que es varen visitar de les "INSTALACIONS MUNUCIPALS".
    Anònim said...
    Miquel Amengual tu que saps tant, on varen dinar? Jo ho vull saber, si varen pagar amb els meus doblers.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites