Un altre emissió del programa de Participació Ciutadana i com sempre a mancat la participació ciutadana, un programa segons el batle ha de servir per contestar les qüestions que té la gent del Municipi, dues han estat les contestacions del programa d'avui, una que volia aclarir la contestació del altre programa il'altre, que és d'agrair haver la contestada, ja que feia dues setmanes que estava dins el calaix. Aquesta qüestió de don Gori Suau demanava si els assesors, carrecs polítics, de l'ajuntament de Santanyí les havien pujat els sou o els ho havien baixat, el regidor que participa al programa el senyor Tofol Vidal, ho ha contestat, tirant pilotes fora,ha dit, que els funcionaris de tot l'estat les havien pujat un o,3%, però als alts carrerc i assesors de l'Ajuntament de Santanyí els havien congelat els sous, ni cobren més ni manco.

Senyor regidor la qüestió era si els assesors del nostre ajuntament cobren el mateix que els altres anys, no si els funcionaris cobren més o manco, perquè el que preocupa a la gent del Municipi de Santanyí és tenir assesors a l'ajuntament, que cobren sous de 30.000 euros,i pagam tots els Santanyiners, i la seva única feina es contestar el telèfon, senyor regidor ja n'hi ha, només fa falta que amb la crisi qe hi ha i amb la manca de llocs de feina, que els assesors per contestar el telèfon els pujasin el sou.

Per altre part a la sessió plenaria d'avui, el regidor del PSM també ha fent referencia al programa de Participació Ciutadana, demanant el perquè si aquest programa era de participació ciutadana no hi participaven els regidors de altres partits polítics com ara el PSM, PSOE o UM i no només els dos del PP, amb la contestació del batle a quedat clar la poca transparencia que té aquest programa.

2 Comments:

  1. Julià said...
    Ara ja feis rialles. Estic cansat de dir-vos que Santanyí Ràdio, i aquest programa encara més, és una eina de propaganda electoral al servei del PP de Santanyí. És tan mal d'entendre? És a partir d'aquí que s'han de fer ses protestes o reivindicacions, i no ser tan ingenus de creure en la pluralitat d'aquesta emissora. Bon Jesús!!!
    La Sra. Laura, que sembla que hagi après el mallorquí per correspondència se'n du 2.200 € cada mes, per no fer absolutament res, i el Sr. Pons 3.300 € cada mes (mig quilo !!) per quatre horetes de llegir ses notícies, posar música, i contar-nos historietes del Viquipèdia.
    I és clar que tenim dret a demanar pluralitat !!! amb el que mos costen aquests dos "professionals", però a partir de la premissa que constitueix l'evidència de que es tracta d'una eina al servei del partit i no del poble. És a La Sala on hem d'exigir les explicacions (que mai ens donaran) i no a l'emissora.
    Seria com demanar-li a El Mundo que promocionés el Correllengua.
    Anònim said...
    1000 persones de la tercera edat 1000 vots..

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites