Com sempre deim, tot el que publicam intentam que sigui verídic i si pot ser, poder provar ho, per això en aquesta entrada que té relació amb una entrada anterior que xerravem de les declaracions fetes per el president de l'associació hotelera de Cala D'or a una radio, intentarem donar compte de la veritat.

En aquestes declaracions fetes a la radio, el president de l'associació hotelera de Cala D'or es queixava de la puja de la tasa de suministrament d'aigua de la zona de Cala D'or, aprovada per l'Ajuntament i de la imposibilitat de no poder reutilitzar l' aigua depurada de la EDAR de Cala D'or, ja que es varen fer unes instal.lacions de canalització, per a la reutilització d’aquesta aigua pel rec de les zones verdes del hotels, i d’aquesta forma estalviar el cost de l’aigua.

En data 17 d’Agost de 2006 es va signar un conveni entre l’Agencia Balear de l’Aigua i de la Qualitat Ambiental i l’ajuntament de Santanyí i l'Associació Hotelera de Cala D'or, relatiu a l’execució i explotació d’instal.lacions de canalització per a la reutilització pel rec d’aigua depurada de l’EDAR de Cala D’or.

L’ objecte d’aquest conveni segons l’estipulació primera es establir de comú acord els mecanismes de col.laboració adequats per a la promoció i construcció d’unes instal.lacions de reutilització pel rec de l’aigua depurada de l’EDAR de Cala D’or, amb un pressupost d’inversió de 600.000 Euros.

Vista l’estipulació setena d’aquest conveni , l’Agencia Balear de l’Aigua serà l’encarregada d’efectuar la licitació de les obres d’execució de les instal.lacions de canalització i l’aportació econòmica per part de l’ajuntament de Santanyí és de 200.000 euros que abonarà a l’Agencia Balear de l’Aigua, mitjançant transferencia bancària, en el moment que aquesta aprovi el correspont expedient de contractació i inicií la licitació de les obres.

Com podem veure a l'imatge d'aquesta entrada les obres ja estan finalitzades en data 15 d'octubre de 2007 amb la qual cosa es signa la recpció de les obres i l’ajuntament encara no ha abonat a l’Agència Balear de l’Aigua l’aportació de 200.000 euros quan ho havia de fer, de fet a la sessió plenaria de dia 15 d'abri, el regidor del PSM ho va consultar i així ho va dir el batle, no estàn pagades, però el més greu és que el motiu que exposa és perquè no estàn acabades.

Com podeu veure i és veritat, les obres si que estan acabades, de fet el president de l'Associació a les seves declaracions ho va deixar ben clar, va dir que només feia falta obrir l' aixeta, i també és evident que el motiu de no funcionar és per la manca de pagament de l'ajuntament de Santanyí que segons el conveni havia de pagar quan va licitar l'obra i no quan ja estar acabada.

¿ Quin és el vertader motiu de no haver pagat l'obra i haver incumplit el conveni signat ? Per ventura senyors regidors del programa de Participació Ciutadana podrieu aclarir aquesta qüestió ja que efecte a molts de doblers mal gestionats dels ciutadans del Municipi de Santanyí i segur que ho volen saber.

1 Comment:

  1. Anònim said...
    I apologise, but, in my opinion, you commit an error. Let's discuss it. Write to me in PM, we will communicate.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites