Un seguidor del blog ens ha enviat el següent escrit referent a un altre promesa electoral que no s'ha cumplida.

Para general cumplimiento e interes se informa de que Cala Figuera se ha quedado sin oficina de correos, con la consiguiente molestia para los alli desgraciados contribuyentes y pateados turistas, y mi pregunta es:

Que ha hecho nuestro excelentissimo ayuntamiento con su superexcelentissima alcaldesa pedanea al frente para evitar tal desgracia?

Con un poco de interes se podria haber hubicado en el centro civico, ay perdon, que no tenemos centro civico, pero.....se hara pronto verdad? estaba en sus promesas electorales....

Tomemos como ejemplo Cala D'or o LLombards donde correos ya esta en el centro civico.

4 Comments:

  1. Anònim said...
    Hubicado?
    Anònim said...
    Cala Figuera no necesita una oficina de Correos. Así de claro, tampoco hay bancos, ni gestorías. con un par de buzones va que chuta. Quien más quien menos va a Santanyí 2 o 3 veces cada día. Lo que Cala Figuera necesita es NO DAR ASCO. Que se haga cumplir la ley, y que la obra ilegal del Hostal neptuno esté vallada según dicta la ley. Lo que necesita cala Figuera es que alguien se preocupe de que las leyes se cumplan, y eso no cuesta dinero. Es cuestión de voluntad. El vergonzoso aspecto dantesco de Cala Figuera está en boca de todos los turistas. No sé como al alcalde no se le cae la cara de vergüenza al enviarnos el recibo del IBI, y lo digo sin acritud: no entiendo como no se avergüenza. Qué asco me da !!!!
    Anònim said...
    A mem, tant de Santanyí, tant de Santanyí, pot ser comença a ser hora de reconvertir sa Cala i intentar per una banda tenir turisme mínimament de qualitat que no venguin amb cotxos i se'n tornin i per altre, vist sa quantitat de pisos nous que s'han construit (cosa que no feia gens de falta, però que hi és), començar a posar més serveis, ja que si no record malament, tenim més població empadronada que a n'Es Llombards (si m'equivoc, tampoc m'equivoc de gaire) i ell tenen escola, correus i esglèsia oberta tot l'any. Cala Figuera ara se queda sense correus, tot i que crec que això no és competència de s'Ajuntament, perquè actualment Correus té bastanta part privada. No té ni escola, ni escoleta (i segons com, hi ha més o menos la quantitat de nins i nines per igual als 2 llocs) i l'esglèsia ara ja no sé si tan sols l'obrin els diumenges d'estiu, exceptuant el dia de la Verge del Carme. Ara, aquesta esglèsia es pot obrir en qualsevol moment per fer obres de teatre, però que ni te passi pel cap demanar per fer una boda/bateig/comunió, que encara que tu duguis el capellà, ho facis tot net, etc, la resposta és un NO, només es poden fer coses d'aquestes el dia que hi ha missa, altres dies res de res.
    Anònim said...
    Se veu que els que habitam sa cala només som bons per pagar els imposts d´aquest punyetero ajuntament.
    Menys mal que sa batlessa, regidora,diputada...és de sa cala.
    !!!!JA ESTÀ BÉ!!!!!!!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites