Avui a la sessió plenària ha quedat demostrat que el batle no sap de qui és el camí del puig de Consolació, ara després de tres anys de posar traves a la restauració de la carretera va i diu que estaría molt content de que l'ajuntament no sigui el propietari del camí.

Com pot dir això després de fer un projecte que hem pagat tots els ciutadans del municipi, si el camí és privat, el cami és del Bisbat, l'única cosa que ha de fer l'ajuntament és aprovar el projecte que presentaran els que han de restaurar el camí, així com ho far qualsevol ciutadà que ha de fer una obra.

Hem de recordar que si tot el puig és del Bisbat (privat) no té cap tipus de lògica que el camí no sigui privat, el puig de Consolació no és un puig públic,és del Bisbat, per aquest motiu el camí també és seu, no és públic.

L'unica prova documental presentada per part del batle ha estat un inventari de camins i la titularitat del cadastre, però cal dir que tant l'inventari com el cadastre només són un simples registres administratius que per si, no proven, ni crean, ni constitueixen cap dret a favor de la corporació, el que val són les inscripcions registrals.

Per altre part l'oposició ha presentat les inscripcions registrals on diu que la propietat del camí és del Bisbat, també han presentat una certificacio del Bisbat que diu que no han cedit el camí.

Així i tot, davant la veritat certificada amb documents, és ridícul veure com encara l'equip de govern vol justificar que totes aquestes traves no són per un interés polític en contra del Biel Vidal d'UM.

En definitiva l'Ajuntament no sap si el cami és seu o no.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites