L’obertura del recinte firal de Santanyí es va celebrar amb la tradicional amollada de coloms a la Porta Murada. Després, les autoritats locals acompanyades de la Banda Municipal de Música de Santanyí inauguraren les distintes exposicions, mostres i actes.

Com bé diu la noticia publicada a la web de l’Ajuntament de Santanyí només, les autoritats locals inaguraren les distintes exposicions, tot un poble com Santanyí on es congreguen més de 10.000 visitants i 300 expositors.

Aquest dies els mitjans de comunicació només fan comentar els diferents actes i fires que hi ha per tot Mallorca, els polítics i carrecs de les administracions autonòmiques tenen les seves agendes plenes, no hi ha temps per descansar han d’anar a totes les fires.

Ja varem comentar els seu dia que a Cala Figuera varem poder veure que a un acte l’ ordre protocol.làri no es va respectar, a la cerimònia en honor a la Verge del Carme, el president del PP de Balears es va col.locar en el segon lloc després del batle , en lloc de seguir l’ordre corresponent es va considerar una falta de respecte i un altre vegada més un intent de polititzar les festes en aquest cas les de Cala Figuera, per part del PP, sabiguent que hi ha molta de gent que viu la cerimònia i la processó amb molta de passió.

Ara curiosament ha resultat que a la fira de Santanyí quan és temps de promocionar el Municipi i la feina del nostres comerciants, només és reuniexen algunes autoritats locals, deim algunes perquè a la fotografia no es veu el regidor de comerç e industria del Municipi de Santanyí, que també com ja hem dit poca gent sap qui és.

Podem entendre que le PP no governa al Govern ni el Consell però si que a altres fires es cansen de veure càrrecs de la cúpula del partit i a Santanyí no en va venir cap.

Per altre part també crida l’atenció que el PSOE, governant al Govern i al Consell de Mallorca, i sense oblidar que la Presidenta del Parlament és nascuda a Santanyí, no hi va asistir ningú.

Això torna a demostrar una vegada més que el Municipi de Santanyí necesita un CANVI amb la manera de governar, no pot ser que el día de la nostra fira tant el Govern com el Consell de Mallorca ens tenguin oblidats.

8 Comments:

  1. Anònim said...
    I poca gent...magre, magre
    Anònim said...
    De cada any pitjor.
    Anònim said...
    La plaça es plena de cadires i taules dels bars com hi pot hacer comerciants?, oh mercat o bars una de dues.
    Maria said...
    El tema dels bars es un tema apart, es una vergonya que el vespre al firot hi hagues un xiringuito davora un bar a la plaça i aquest estas tancat sense poder utilitzar els w.c, va be comprar beure alla i haver d'anar al bany del veinat o pels carrers...menys mal que entrada ja be la nit es varen obrir els wc de l'ajuntament.

    Crec que som la gent mes beneita del mon pq quan va acabar la musica al carrer, haver estat (bevent) a la fresca i sense poder orinar fins les tres de la matinada, el bar va obrir i va quedar ple en un minut. Personalment aquest vespre no hi vaig anar pq hem va pareixer vergonyos!!!!
    Anònim said...
    Aquest Bar és família de la regidora-diputada (ya lo puedes ver...)
    Anònim said...
    Es que tenim un regidor de comerç que no sa entera,a Cala dór per afavorir un amic seu que te un bar a montat un mercat de "argentinos" i sa carregat les petites tendes, pero ja mos vorem a ses urnes.
    Anònim said...
    Resss, tot seguirá igual, politics coruptes, i el poble deixat a banda.
    El poble no te la suficient força, com per canviar.
    Es conformen amb lo que mos donen que provar coses noves.
    I aixo es el que passara... que a la hora de la veritat tots aquests queixaires, votaran el mateix...

    Ja hem tornerem parlar si no...
    Maria said...
    Efectivament!! com el que va passar a plaça tothom remugant pq el bar esta tancant i quan varen orbrir va esser ple en dos minuts. A les urnes el mateix queixes i queixes i l'urna plena de vots de lo mateix.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites