A Santanyí no hi ha oposició.



Sembla mentida però és així les sessions plenàries de l'ajuntament de Santanyí semblen la representació d'una obra còmica de monòlegs, entre el batle i el regidor del PSOE, i amb poc públic, hem de recordar que l'hora de la sessió és l'hora del dinar del ciutadans que treballen.

El regidor del PSOE no deixa de criticar " las comilonas" dels que ens governen a Santanyí, i del assessors que hem de pagar amb els nostres imposts, per alttre part el batle , expert en la matèria de manipular la realitat i expert en voler fer creure a tothom el que ell pensa que esta bé, no deixa xerrar els altres regidors de l'equip de govern i només fa penjar se medalles amb les seves paraules.

La resta de regidors de l'oposició callen i escolten i fan alguna intervenció, el manco es comporten educada-ment, no com altres regidores de l'equip de govern que els han de cridar l'atenció, no per les seves intervencions sinó per les ninades o rialleres que fan algunes.

Altres aburrits perquè ja no les deixen jugar amb el mòbil fan dibuixets a l'ordre del dia i altres sembla que passen de tot o que no entenen massa les coses.

Tot això és degut a la majoria sobrada del PP de Santanyí, no hi ha posibilitat de dialogar ni de debatre, només es pot fer el que diu el batle, per aquest motiu és que el ciutadans han de veure que ha arribat l'hora de dir prou, en el Municipi de Santanyí es necesari el dialeg i la comunicació, s'ha de acabar amb aquesta majoria que només deixa fer el que volen algunes persones.

Font:SA FOGANYA
15/Octubre/2010 / ULTIMA HORA MALLORCA

1 Comment:

  1. Anònim said...
    ni comentaris...

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites