Els comentaris que es varem escoltar, tant el dia de la fira com els que es segueixen escoltant són que la fira 2010 de Santanyí va ser un desgavell amb l'organització i la distribució de la fira, hi havia llocs de venedors fora dels recorreguts més transitats, això va provocar que molts d'aquest llocs no fossin visitats pel públic.


Les queixes dels venedors eran constants, la seva expressió més escoltada era: " si hagués sabut que m'havien de posar aquí no hagués vengut".

Els regidors del consistori no volen saber res, diuen que el responsable d'aquest desgavell ha estat l'empresa municipal, i entre uns i els altres la culpa sembla no ser de ningú.

La fira de Santanyí fa molts d’anys que es celebra, no és una cosa nova, hi ha hagut molta de gent que s’ha preocupat que durant molts d’anys resultàs ser un èxit però desafortunadament sembla que de cada any i sobretot aquest darrer any la fira de Santanyí va a pitjor.

No pot ser que un venedor que ve al mercat o en aquest cas a la fira per guanyar se el seu sou es trobi amb aquest descontrol, de no saber amb qui ha de parlar per poder aclarir quin és el seu lloc al mercat.

Els que tant presumixen de que far molts d'anys que governen els seus i que no hi ha res a fer, s'han de donar que els temps canvien i que el que necessita el municipi de Santanyí és créixer i fer se fort i ric, no pot ser que per poder mantenir molts de càrrecs innecessaris, d' assessors, cap de servei de manteniment, caps de serveis del mercat.., hagin de delegar les feines, per que tots aquest càrrecs innecessaris puguin justificar d'una manera o l'altre el seu sou.

Els que ens governen a Santanyí, ens governen perquè la gent els ha votat però també es una real.litat que els han votat per fer una tasca, gestionar de la millor manera possible el municipi, per això no pot ser el que fan, delegar totes les seves feines als seus assessors i llevar se les responsabilitat de sobre.

Això torna a demostrar una vegada més que el Municipi de Santanyí és necessari un CANVI amb la manera de governar, no pot ser que el dia de la nostra fira tota la gent que ve de fora en lloc de gaudir d'una bona fira es trobi amb un desgavell.

15 Comments:

  1. Anònim said...
    VA ESSER UN DESASTRE, EL MEU FILL
    I JO M´HOS VAREM CANSAR DE DONAR
    VOLTES , UN CARRER FIRA I L´ALTRE NO.
    ES HORA D´ARREGLAR AQUEST DESASTRE
    QUE HI HA A L´AJUNTAMENT.
    TOTES LES FIRES DELS ALTTRES POBLES
    UNA MONADA I AQUI NO HI HA RES QUE VAGUI BE.
    PERQUE????????
    SR. BATLE O MARIA TIU, QUE PASSA?
    NO SERVIU PER RES, ES HORA DE RETRIRAR.VOS I DEIXAR PAS A ALTRA GENT.
    Anònim said...
    ET DON LA RAO, ES HORA DE UN CANVI.
    MOLT MALA ORGANITZACIÓ.
    Admin said...
    Ana Belen ha escrito:
    hola a todo@, jo també penso que aquest any estava molt malament col·locada la fira, hi havia parades que eren molt lluny. o perquè no sàvies que estiguessin allà col·locades.., fins i tot alguns venedors ens comentaven que si arribar-los ha dir abans on els posaven no l'haguessin vingut, ja que en comptes de beneficis van tenir perdudes, per no passar ningú. Esperem que per a l'anys pròxim això se solucioni com en anteriors anys que estava col·locat millor i podies veure des del primer parada fins al ultimo,Un salutació
    Anònim said...
    Senyors d'UM de Santanyí, em dirigeixo així perquè si no m'equivoc sou vosaltres que estau darrera aquest blog si fos el PP o el PSOE també començaria el meu comentari de la mateixa manera. (Anem a dins les coses per el seu nom)
    Després de llegir aquesta publicació, notícia.. jo diria opinió!! La meva percepció cap aquest blog ha canviat bastant.. Quant vulguis criticar ho has de fer amb consciencia i informació... quant un no sap el que fa molt bé es sol pegar un esclat...Bueno idò en aquest cas te l'has pegada però bé... Critiques de que els venedors es queixaven.. des-de quant els venedors són els qui manen a les fires i diuen si ha anat bé? perquè dic jo... si es queixaven tant perquè no s'en varen anar... aiii barret... no en va partir ni un... lo que passa i es totalment cert.. és que per una vegada algú els va intentar controlar i això amic.. en aquest món quant estam parlant de gent amb poca educació es converteix amb això.. un desgavell...
    En canvi les critiques de la gent Santanyí que va anar a fira no eren tant dolentes per el que tenc entes.. no esmentau res aquí...no vos preocupeu la fira l'any que ve la vos deixarem a voltros...
    Aaaah... i me pareix que tot això ve perquè uns dels venedors o varis són bastant amics vostres.. no diré noms!! tranquils!!! no me rebaixaré a fer el que voltros miserablement i per darrera feis!
    Següent motiu per el qual te l'has pegada... has criticat sense saber a qui critiques.. i l'organització de la fira va esser de l'empresa municipal... no importa vagis a cercar carregs polítics per dins la sala... que per lo vist es l'unic que voleu i preteneu amb aquestes opinions particulars...
    Així no! el meu vot! senyors d'UM a ses pròximes eleccions no el tendreu i segurament el de molta més gent...
    Feis el favor en tornar a pegar saber on pegau...que avegades et pots ferir a tu mateix..
    AHH!! I QUEDA MOLT LLEIG ACABAR SEMPRE AIXÍ... una vegada més que el Municipi de Santanyí és necessari un CANVI amb la manera de governar VOTA UM! i després un parell de comentaris vostres dien el mateix..
    SORT AMB SES ELECCIONS! ara si.. la meva opinió personal és que no estau tant lluny dels ideals del PP però per això serveix el vostre partit per donar pes cul i despres donar sa maneta totduna en poder.. clarament inventat per governar i punt....
    Anònim said...
    Basta sortir un poc pel carrer i sentir el que diu la gent, la fira no va anar bé, per cert uns del venedors que més enfadat està és de Santanyí, tenc entès que va estar a punt de no participar a la mostra de cuina, que també de cada any hi ha menys restaurants que hi participen, aquesta any només dos.
    Anònim said...
    A l'anònim que xerra de pegarse la, el qui sembla que la s'ha pegada és ell.

    L'entrada del Blog precisament xerra de que l'organització de la fira hauria d'anar a càrrec dels que governen a l'ajuntament, no els assessors ni l'empresa municipal o sigui que la crítica ve perque els polítics no en volen saber res.

    Quan dius "des-de quant els venedors són els qui manen a les fires i diuen si ha anat bé? perquè dic jo... si es queixaven tant perquè no s'en varen anar... aiii barret... no en va partir ni un... lo que passa i es totalment cert.. és que per una vegada algú els va intentar controlar i això amic.. en aquest món quant estam parlant de gent amb poca educació es converteix amb això.. un desgavell..." tornes a pegarte la i ben forta, clar que són els venedors que dirán si la fira ha anat bé o no, si han venut molt haurà estat un èxit i segurament l¡any pròxim tornanran.

    Per una altre part está molt mal fet per part teva clasificar els venedors com a gent amb poca educació, no entenc el que vols dir, pens que no hi ha comentaris a fer amb aquesta clasificació que fas del venedors.

    I per altre lloc per ventura no s'en va anar cap perquè ja hi eran, però per ventura l'any pròxim no tornaràn.
    Anònim said...
    Veig que aqueta persona que ha defensat que la fira hagues anat bé no en té ni idea de fires.(Segurament deu asser de la empresa organitzadora o un assesor,ja que crec que són els únics que no s´enteren mai de res)
    I per cert qui millor per dir si una fira ha anat bé que els venedors,que són els professionals del tema!!!!!
    Anònim said...
    NO SUELO COMENTAR ESTE BLOG PERO SI LO SIGO UN POQUITO Y ME PARECE QUE ESTA VEZ OS HAN DADO DONDE DUELE...
    Anònim said...
    Més d'interés en fer les coses,és el que manca, però la nómina és segura cada mes.

    Jo també penso que hi ha d'haver un CANVI
    Anònim said...
    Doncs malgrat no vaig tenir un dia dolent de vendes, com a comerciant del poble, he de dir que ja és el segon any que la Fira no és que el que era.
    Canviar per millorar és un encert, però canviar quelcom que funciona, és un doi.
    Posar a la Plaça Canal la mostra de cuina, la fruita al carrer Llaneres, deixar sense placers un carrer ample com la costa d' en Verger, dividir els firaires per zones sense nexes de continuïtat,..., tot això va fer que la gent, despistada i sense trobar res de res, acabés marxant.

    No entraré a fer valoracions polítiques però sí he de dir que és cert que la gent, tant els comerciants com els compradors, varem estar descontents amb l'organització.

    L'exhibició de Karate va coincidir amb la demostració de Ball de Bot en horaris i no només això, durant l'exhibició de karate, s'estava muntant l'escenari de l'espectacle previst al vespre, amb el conseqüent perill de que un altaveu caigués damunt d'un dels nins que estaven contemplant la demostració.

    I quan alguns pares van demanar que s'aturessin cinc minuts de muntar, varen contestar: NO.

    No només van ser els firaires els perjudicats per l'organització. Els que votem, també ho varem ser. I si tot lo altre no els importa, això darrer sí que ho haurien de tenir en consideració.
    Anònim said...
    Es veritat que hi va haver una mica de caos, i sí la gent( tant els venedors com el public) es la que ha de jutjar.
    La fira s'ha convertit en un mercat de dissabte ampliat.
    Ens la venen com una fira AGRICOLA-RAMADERA a la prensa i que voleu que vos digui si no es pel placers lo d'agricola...i ramadera una fira que tan sols te un porc per exposar....tenim molts assesor que cabilen pos o que els seus "esforsos" no tenen resultat.
    Idees s'en podrien extreure simplement escoltant un poc al poble, pero aqui no en tenim costum!!

    Un altra badada, fer coincidir les activitats a la mateixa hora :karate-ball de bot i casi aplega sa mostra de cuina. No seria millor informar-se de quant duraran les coses i fer-les una darrera l'altra i fer durar una mica mes la fira?? es podria incentivar als de la vila que tenguessin els stands oberts el temps d'aquestes activitats?
    Tornam a lo mateix: les coses s'han de cabilar una mica pel be del poble.
    Anònim said...
    La única novetat "lo" dels cans al costat del Bar Sa Creu que segons vaig veure va atreure molta gent.
    Anònim said...
    Al senyor que la s'ha pegada i que va dir " Després de llegir aquesta publicació, notícia.. jo diria opinió!" sembla que les opinions o crítiques de la fira que s'han fet a l'entrada del blog són poques comparades amb les que fan els veinats del poble.
    Anònim said...
    La meva opinió personal és que no estau tant lluny dels ideals del PP, segons diu un comentari, ja ho pot dir entre tant de regionalisme que ara té el PP i tant de nacionalisme UM no hi ha qui s'aclari.

    Quina diferencia hi ha entre regionalisme i nacionalisme??
    Julià Vila said...
    El regionalisme es basa en el folklore i tradicions renegant de llengua pròpia i impedint la possibilitat d'aconsseguir més quotes d'autogovern. El regionalisme et deixa ben clar que només ets espanyol i que dins Espanya hi ha regions, i que tu vius dins d'una d'elles.
    El nacionalisme defensa una identitat pròpia dins un model de govern d'estat federal més modern que l'actual. El nacionalisme defensa que els balears poguem decidir lo que es faci a Balears, que els imposts que es recapten aquí no s'inverteixin quasi tots a la península. El nacionalisme no cerca la independència, com volen fer creure els des PP.
    A Santanyí, el regionalisme es representat pel PP i PSOE i la opció nacionalista la representen UM i PSM.
    PP i PSOE tenen unes máquines de propaganda a través de diaris i televisions amb les quals els nacionalistes no tenen res a fer.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites