Una vegada més el batle de Santanyí ha interposat els seus interessos polítics per davant els dels ciutadans del Municipi de Santanyí, en aquest cas els interessos dels propietaris de les finques privades que estan dins el parc natural de Mondragó.

L’abstenció del PP va fer impossible que la proposta d’UM prosperés al Parlament i que tenia com a principal objectiu establir un vincle d’ajut i suport econòmic entre el govern i l’Associació de Propietaris del Parc de Montdragó sense haver de passar per l’ajuntament de Santanyí. Aquesta iniciativa sempre ha cercat evitar més intermediaris, dotar de més autogestió a l’associació al marge dels colors polítics i donar compliments als acords arribats entre UM i aquesta associació de propietaris.

El PP no va veure bé que les ajudes de col.laboració siguin entre el Govern i l’associació de propietaris, el PP vol que la col.laboració sigui entre el Govern i l’ajuntament.

Una contradicció al que va dir el Sr. Jaume Font, exconseller de Medi Ambient del PP, en el seu moment va dir que hi havia d’haver col.laboracions entre el Govern i l’associació.

Segons els rumors el PP veia bé votar a favor d’aquesta proposta, però les pressions fetes pel batle de Santanyí varen provocar l’abstenció d’una proposta que defensa els interessos dels propietaris, una proposta que és de justícia ja que les seves propietats representen el 90% del territori del parc.




Font: COMISSIO D'ASSUMPTES INSTITUCIONALS I GENERALS DEL PARLAMENT

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites