Desgraciadament ahir es va produir un accident a la sortida del col.legi Blai Bonet, un infant de quatre anys va ser atropellat per un cotxe, per sorpresa de tots no hi havia cap policia local a la sortida del col.legi , no hi havia cap policia municipal en tot el poble de Santanyí, tots estaven a Cala D’or.

A la sessió del ple celebrat el dia 13 d'agost de 2009 el Partit Popular degut a que havia rebut una carta per part de l' Associació Hotelera de Cala D'or sol.licitant a l'ajuntament el finançament d'una ambulància per Cala d'or, els mesos d'estiu que la població flotant arriba a 30.000 persones, l’equip de govern (PP) va tirar la pilota fora i presentar una moció per demanar una ambulància a la Conselleria de Salut denegada per part de la Conselleria altres vegades, tant amb l’antic Govern del Partit Popular com amb l’actual Govern.

A dia d’avui encara no hi ha ambulància a Santanyí, però si que l’ambulància va venir a socórrer a l’ infant, encara que no va ser necessària la seva ajuda, també hi va assistir el personal del Centre de Salut, amb el PAC Mòbil.

Seria convenient que l’equip de govern en lloc de preocupar se i sol.licitar recursos a altres administracions per fer mèrits polítics, posi ordre amb el que són les seves competències i es preocupi de que sempre hi hagi un policia a l’entrada i sortida dels col.legis i així evitar aquests desagradables accidents.

6 Comments:

  1. Anònim said...
    ¿i us estranya? ni hi ha cap policia al Blai Bonet ni hi ha cap policia al Bisbe Verger. Però això no és el pitjor. El pitjor és, que apart de tenir unes aceres estretes a més no poder per on és impossible circular ( i no diguem, dur un cotxet d'infant o una cadira de rodes), es permet que els comerços puguin posar accessoris invasius que fan que, per les poques voreres que hi podem anar, haguem de baixar a la carretera per obligació.

    Un parell de cedes més i de stops, i unes multes per excés de velocitat a la vil.la pentura millorarien la seguretat dels peatons.
    I és més, es permet la circulació en doble sentit a carrers que són massa estrets, amb el conseqüent problema de cues i invasió d'aceres.

    Ah! i al PAC de Santanyí no tenim ambulància, i si l'equip mèdic d'urgències surt a un domicili i arribes amb un infart, et pots morir a les escales, doncs no queda ningú que et pugui atendre en el PAC.
    Anònim said...
    Malgrta tot aixo...un nin de quatre anys ha de estar ben vetlat cuan surt al carrer
    Anònim said...
    Els horabaixes és impossible que 3 municipals (2 patrullant i 1 a la Base) puguin guardar tot el terme, Sr. Batle és ben hora de fer alguna cosa més.......
    Anònim said...
    I qualque dia n'hi a sa base que n'hi ha, i duen es desvio a n'es mòbil.
    Anònim said...
    i que voleu???
    Anònim said...
    No n'hi ha per anar a l'entrada i sortida dels col.legis, i després van tres policies plegats a fer controls a les rotondes per comprovar que la documentació dels vehicles és correcta. És que no tenen messura!!!!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites