Es necessària Santanyiradio.



Ens ha arribat aquest escrit d'un seguidor del blog. Aquest seguidor ens envia una consulta sobre SantanyíRàdio.


Ja sabeu que si voleu escriure només ho heu d'enviar a:municipidesantanyi@gmail.com


Aquest bloc és de tots, així que ja ho sabeu: tots a escriure!


Qualcú sap que costa sa radio? Creïs que es necessària? Hi ha qualcú que l’escolti? Sincerament no crec que l’escoltin ni es que hi fan feina. Que segur s’enduen un bon sou. No crec que sigui necessari una radio professional. Sa meva opinió que no mos ha de costar res amb sous.Esta bé que s’Ajuntament tingui i mantingui unes instal•lacions per poder fer radio, però qui hi vagi que vulgui a fer radio sense cobrar un cèntim . Segur que no n’hi anirà cap des que hi van. Es una opinió, no sé que pensau. Salut.
Es ferreret.

6 Comments:

  1. Anònim said...
    Teòricament Santanyí Radio 107.3 m'imagin que es una creació de l'àrea de cultura. M'imagin que si que deuen cobrar lo que no se quant. Jo personalment alguna vegada l'he possat pero sa música que posen no es del meu estil i quasi sempre la canvii d'entre altres coses perque fora de Santanyí no s'escolta gaire bé. Em sembla que llevat d'algunes entrevistes la resta del día deu ser un programa informatic el que hi posa la música. Pens que si no costa gaire diners, aquesta ràdio es un luxe perque els altres ajuntaments en puguin envejar, pero si costa diners, trob que en quant a interacció amb usuaris i estils musicals moderns es un poc pobre. Si algu sap que costa tenir aquesta emisora estaria be sabrer-ho per curiositat. Tot hi que pens,i tenc l'esperança de que aquesta ràdio s'hagui fet perque es necessària i s'ha meditat abans de fer-la.
    Anònim said...
    El director de la ràdio el Pedro Pons Rigo té un sou de 39.972 euros i la tècnic de ràdio, Laura M Aguiló Rendon té un sou de 25.504 euros.

    Només amb retribucions del dos que hi fan feina ens costa 65.500 euros.
    Cristian Montoro said...
    O sigui que el director al mes guanya al voltant de 3.300 €. Aixo si que es una feina i el director ha de ser una persona molt inteligent per trobar un negoci tan ben fet. Tot hi que no me crec que l'ajuntament li pagui tant, supòs que aquest senyor deu fer altres feines per a l'ajuntament, sino trob que es un sou desproporcionat. A veure si en comptes d'una radio posen un gimnàs municipal d'una vegada i aixi els santanyiners no hem d'anar a sa colonia o a campos. Si algun dia es fa un gimnàs a Santanyi m'agradaria formar part de la seva gestió i diseny.
    Anònim said...
    Ay Montoro, pedregas en es regim i vols col-labora amb el disseny i gestio? Fet un resset i torna comença...
    Cristian Montoro said...
    Jo no he pedregat a ningú, de fet estic content de ses coses que se fan a Santanyí. Lo que crec es que en contes de criticar tant, si tota aquesta gent que critica dones suggeriments i ajudes es municipi aniria millor. Anau a nes batle si teniu collons i proposauli coses. Que les faci o no es una altra cosa. Pero si esta on està es perque tots l'hem triat i si no agrada hi ha dues opcions o dialogar personalment, callar, o anarsen a viure a un altre poble.

    No vull ofendre a ningú, pero sabeu què, som s'unic que te collons de posar es seu nom, pq els altres teniu por de dir qui sou i perdre sa feina, es ben trist criticar es que te dona de menjar.
    Anònim said...
    Tens tota la raó quan dius " Pero si esta on està es perque tots l'hem triat" si i per aquest motiu tota la gent com tu que fa feina per l'empresa municpal a canvi del vot és que resultarà dificil que s'hen vaigi.

    Quan dius " els altres teniu por de dir qui sou i perdre sa feina " tornes a tenir tota la ráo si aquesta gent hagués aconseguit el lloc de feina pel seus propis mèrits, mitjançant una oposició pública, ara serien funcionaris i no tendrien por de xerrar, però com tu tots sabem de quina manera es donen el llocs de feina a Santanyí.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites