Operació Santanyí.


Ja ho varen dir en aquest blog , que veuriem moltes de coses abans de les eleccions, qui ho haguès dit que al Municipi de Santanyí arribaria la Lliga Regionnalista, que ara els del PSOE demanin disculpes a la gent de Cala D'or per haver fet el que varen fer al Senyor Nuñez, ja que no troben gent a Cala D'or per anar a les llistes, que Esquerra Republicana es presentara a les eleccions municipals del Municipi, i que a dia d'avui el PP de Santanyí encara no sap com fer la llista.


Font: Ultima Hora, 25/03/2011

13 Comments:

  1. Anònim said...
    Això estava cantant, es ben normal que en Biel i companyia s'estimin més anar amb un partit que si juga be les seves cartes tendrà la clau de les balears i de ben segur que es farà carrec del consell de mallorca deixant el govern al PP. Després en Biel i companyia podràn tornar a tenir el seu carrec d'assesor a alguna conselleria, cosa poc probàble que passés si es presenta amb convergència ja que aquest partit juntament amb Melià, està condemnat a desapareixer. Saps que son de viiiiiius. A més a més no s'ha d'oblidar que la Lliga Regionalista està creada amb l´unic objectiu de deixàr a la ex-UM fora de joc.
    De tots es sabut que en Font volia anar de numero 1 pel Consell, i el molt astut Bauzà li va dir que si que aniria de numero 1 però amb unes altres sigles per poder així destrossar UM i fer-se amb el control de tot. Qui dubta que la Lliga regionalista pactarà amb el PP en el cas de tenir la clau de la governabilitat????

    També s'ha de recordar que en el cas que finalment la ex-UM de Santanyí es presenti baix les sigles de la Lliga Regionalista den Font, seguiran siguent els mismos perros con distintos collares, per tant no val la pena parlar d'ells.
    Anònim said...
    No i esperau que ara torna UM i també Convergencia per les illes.
    Anònim said...
    Lo triste de todo esto es que en Santanyí no hay ninguna alternativa política, o votas al PP o nos la jugamos a los chinos. Sabido es de todos que en Santanyí se vota a las personas y no a los partidos ni ideologias, y es por esto que yo me pregunto, de verdad se creen los ex-uemitas que manteniendo el 95% de sus integrantes y a pesar de presentarse bajo unas siglas nuevas y totalmente desmarcadas de la antigua UM van a cambiar lo que opina la gente de ellos como PERSONAS, que es lo que aqui se valora??
    Alguien cree que ERC Santanyi tiene alguna minima capacidad de gestión o de gobierno de un municipio??
    Quien no cuestiona la motivación e interés por trabajar por el pueblo del PSM despues tanto tiempo sin dar señales de vida??
    No voy a hablar del PSOE porque de eso ya se ocupan sus própios militantes y la verdad es que muy bien no hablan....
    Anònim said...
    95% ex-uemitas más 95% mas de gente de centro derecha contaria a la ultraderecha de Bauza, con la Liga regionalista de Jaume Font, puede ir bien.
    Anònim said...
    Jo no se que fara en Bauza ni m'importa, jo també vot a ses persones i m'es igual un color que s'altre i trob que a n'aquets partidets que se fan domes ei va sa gent que no te res pus que fe o que no tenen un altre surtida a nes seus problmes que provar de entrar a la sala i gonyar dobes sense fe res. ja me direu mem en biel crestai i es cuatre benignos que van amb ell que poren fe i mes igual si es um o si es sa lliga den font.
    Anònim said...
    Ja ho vaig dir a l'altre comentari que la lliga no arribaria a Santanyí, i la veritat es que si arriba de mans dels d'UM es com si no arribés perque no canviarà més que el nom i res pus, i per cert aquest antic Director General que es diu que va a la llista de la Lliga no ha estat expulsat del PP, ja fa més de dos anys que ha dit a tots els seus amics i coneguts que al acabar la legislatura se n'aniria del PP perque no el varen deixar ser el president de la junta local ni el possible batle en cas de que en Miquel Vidal deixàs el seu carrec. Tot això es el mateix que ja vaig dir a un altre comentari, que la gent que sen va a parits independents, no tots, però si el 80 per cent, son gent que no ha pogut tenir rellevància als partits forts com PP o PSOE, i sempre interposan la venjança contra els seus antics companys de partit i els seus interessos econòmics als dels ciutadans del municipi o comunitat autònoma que han de representar. El mateix que en Font, que a dos dies de rebre la negativa a ocupar un carrec superior al que tenia, "por mis cojones" sen va anar a la notaría i va crear un partit independent, que de regionalista no té res, no hi ha gent nova, no hi ha aire fresc, només viejas glorias peperas i uemitas. Visca el PP de Santanyí, sou els millors amics, segur que aquest any aconseguireu un regidor més i veureu com el poble de Santanyí està amb vosaltres i condemna tot aquest afany de protagonisme que cega a ex uemes i ....... ejem ejem.
    Anònim said...
    PP MAJORIA MÉS QUE ABSOLUTA NO HI HA CAP RIVAL.
    Julia Vila said...
    No entiendo este comentario de los 95%
    Anònim said...
    MMMM, Ha estat ben bo, el sopar de anit.... per daves Alqueria Blanca!!!

    Bones fetxes, per fer-lo!!!
    Anònim said...
    Ses persones ???
    I sa punyalada trapera a Don Cosme no vos va afectar gens??
    Sou fanàtics radicals des PP, talment uns secta religiosa integrista. I lo trist és que realment no vos en donau compte.
    Ses pesones no vos importen, votau es PP, es presenti qui se presenti, vos han rentat es cervell.
    Llevat d'en Llorenç Galmés, no n'hi ha cap que serveixi per res.
    Anònim said...
    No me crec que en Biel Vidal vagi a sa lliga den font!!! Ell té molta més classe i cintura política! A més, el que vol en Biel és el millor per Santanyí! Ni carrecs, ni coverbos!!!
    Anònim said...
    Si JA JA JA JA, ni carrecs ni coverbos, pero que punyetes dius si el primer que li varen donar la passada legislatura per presentar-se a les llistes d'UM al darrer moment va ser un carrec d'assessor a la conselleria de turisme amb un sou de 55.000 euros anuals i si demanaves per ell a les oficines de turisme ningú el coneixia. Au venga, basta de mentides!!!!!!
    Anònim said...
    La opción de la LLiga de Jaume Font no tiene porque ser una mala idea. Es un proyecto nuevo que tiene el hombre y que de empezar bien puede captar muchos seguidores, simpatizantes y votantes.

    Ahora bien, en un pueblo como Santanyí, que se vota a las personas (cosa mal hecha),y que se requieren aires nuevos o un cambio, en mi opinión la opción como candidato del Señor Biel, no es acertado, precisamente porque esos aires nuevos estarían contaminados.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites