Candidatura PSM Santanyí


Bon dia a tots,


Us voliem tenir una mica al corrent de les nostres noticies.


En dues paraules, no hi haurà candidatura del PSM a Santanyí enguany. Hem intentat arrreplegar gent per a la llista peró no arribam als 17. Com que no ha prosperat la nostra proposta d'anar en coalició amb l'agrupació d'Esquerra Republicana de Catalunya a Santanyí, ja no ens queda més remei que tirar sa tovallola per aquesta vegada. Ho hem intentat pero no hem pogut. Hi ha moltes altres maneres, més o manco lligades al joc polític, d'estar actius al nostre poble i continuarem a fer feina desde fora del consell municipal i a fiscalitzar així com poguem el que farà l'equip de govern.


Matías i Txell

15 Comments:

  1. Anònim said...
    Uns van i els altres venen, sembla que la Lliga den Jaume Font esta lligant pel municipi de Santanyí i si presentara llista a les eleccions.
    Anònim said...
    -Si gonyam, estaras cuatre anys mes, pero perfavor no digis res....
    Anònim said...
    Aquest de sa Lliga es mouen,fa uns dies que no turen.

    Ja es comença a sentir la lliga a Santanyí.
    Anònim said...
    Idoi jo encara no se ni qui son!!!! Vaja propaganda barata!!!
    Anònim said...
    Ido segur que a tu no han vengut a cercar te, però bé els altres partits estan de la mateixa manera, el PSOE només saben el candidat i en Nico fa fum perquè no sap si tendrà lloc a la llista, una cosa és segura dintre el set primes no hi està.

    El PP de moment només diuen que l'única que plora és na Tiu, però tampoc saben res.

    CxI, el candidat, don Cosme, i quatre peparres.

    PSM ho ha deixat clar.

    ERC, diuen Joan Viudes
    Anònim said...
    El que no sap res del pp ets tú ell si ho saben i el que tenen clarissim i no ho diuen és que guanyaran i si no, dia 22 de maig en tornam a parlar...
    Anònim said...
    No va ser na Rosa Estaras que ve dir que no posaria la ma al foc per cap dels seus¡¡¡¡

    Encara poden pasar moltes coses.
    Anònim said...
    Na tiu plora? Per com ha deixat sa Cala?
    Anònim said...
    Be, però qui es el candidat a la Lliga Regionalista de Santanyi???

    No me crec que na Tiu no es torni a presentar amb el PP a Santanyí.
    Anònim said...
    Potser fumava en pipa i du ulleres? Haurem de jugar al quien es quien? I a tot aixo, on anira el vot del psm ara q no es presenten?
    Anònim said...
    Jo estic entre votar es partit que mes m'agrada o votar es partit que faci més rabi a nes peperos.
    Anònim said...
    Jo vos dic bé la veritat, vejent com funciona el PP en general, no només a Santanyí, i estic parlant de que son uns comandats de Palma i a la vegada de Madrid que interposan els interessos partidistas als dels pròpis ciutadans del municipi, em faría moltes ganes presentar candidatura amb en Jaume Font i la seva exitosa Lliga Regionalista, però vejent el panorama de la gent que diuen que s'hi presenta em fa tornar la ma endarrera. No pot ser que els qui s'hi presenten siguin exuemitas de santanyí i amb una reputació mes que qüestionable, crec que no es pot presentar una candidatura perque sí, i si no es podia fer aquest any, valdria més haver esperat a la propera legislatura i no embrutar el nom de la Lliga a Santanyí.
    Sigui com sigui estic pensant, totduna en haver passat les eleccions, organitzar un grup de gent disposada a fer feina per Santanyí, baix unes sigles independents o en tot cas, segons els resultats obtinguts per la Lliga a Santanyí, tornar a començar la Lliga com cal, des d'abaix, amb gent nova i jove i que no necessiti la política per poder viure sino mes bé viure la política amb il.lusió i amb ganes de tornar a fer de Santanyí un municipi de referència al turisme de qualitat i familiar i un lloc on tothom hi pugui viure amb tranquil.litat i sense presions per part dels qui governin. Tot això no es pot fer a cualsevol preu, s'ha de fer bé, ha de ser gent compromesa amb el poble, hi ha d'haver representants de tots els nuclis de població, ben seleccionats i amb diversitat de coneixements, des d'agricultura fins a llicenciatura. Ha de ser gent del poble, coneguda i que doni confiança als votants i començar a fer feina desde el primer dia de la nova legislatura en vistas a la següent, no es pot fer feina d'amagat i sortir a falta de dos mesos per les eleccions, la gent ha de coneixer el grup i el grup ha d'intentar la màxima implicació dintre del dia a dia del municipi.
    Amics i amigues, aquest es el secret per poder donar el canvi que reclama el municipi de Santanyí, però que a dia d'avui no es possible perque no li donan cap alternativa als governants actuals, la unica novetat que hi ha son les sigles de la Lliga, però els integrants tant de la lliga com de convergència, ja fa massa temps que redolan per la política local santanyinera i no ofereixen res nou sino mes be tot el contrari.

    Sigui quin sigui el resultat de les properes eleccions municipals, el canvi es posible!!!!!
    Anònim said...
    I qui és aquesta gent que se presenta ? Ho saps? per que no ho dius, perquè jo penso que hi ha molta de gent que encara no sap qui és presenta, tampoc no saben qui es presenta al PP, això si Aina Rado no és la dos del PSOE, és na Joana Suau.
    Anònim said...
    Per sa lliga diuen que es en Banyeta.
    Anònim said...
    Els d'esquerra no sé que faran perque crec que encara no tenen cap de llista, però segur que no serà ni en Viudes ni n'Amengual.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites