Quedan 62 dies per les eleccions i com ja varem dir , ara fa un any el futur polític d'aquest any que faltave era molt incert, no sabiem que podia passar.

I així ha estat, han passat moltes de coses aquest any, però encara sembla que a 62 dies el futur polític encara és molt incert, no es pot fer cap pronòstic.

El PP de Santanyí no es cansa de repetir que aquestes eleccions les guanyarà amb una majoría més que sobrada com mai ho havia fet, 11 regidors, però segons diuen la famosa renovació que havien de fer no serà encara ara.

Per part del PSOE s’han posat a fer feina i a presentar el seu candidat, ja que molta de gent no el coneix, això si tothom diu que aquest home esta sobradament preparat i al manco a Cala D’or ja ha presentat uns projectes que han agradat a la gent.

Del PSM que no sabiem res sembla que tornarà a jugar juntament amb Esquerra Republicana.

I de la desaperescuda UM, de la nova Convergènvia per les Illes, i de la Convergència del Municipi de Santanyí, ara si que no es sap res, incognita.

Però el que és una incognita és saber que feia en Jaume Font per Santanyí. Segons uns comentaris que s’han pogut escoltar la Lliga Regionalista vol presentar candidatura a Santanyí i sembla que no estarà molt de dies.

El que si és segur és que la gent del Municipi de Santanyí pense que és necessari un CANVI per això és necessari que els polítics reflexionin, pensin i treballin per donar aquest CANVI al Municipi de Santanyí que és més que necessari.

24 Comments:

  1. Anònim said...
    Després d'investigar i fer unes cridades telefòniques a gent de la cúpula de la Lliga Regionalista, tot i que no compartesc les seves ideas en Jaume es molt bon amic meu, puc dir que a Santanyí no hi haurà Lliga regionalista de cara a aquestes properes eleccions municipals, tot es una cortina de fum creada per algú que pensa que en pot treure algun profit.
    Anònim said...
    fen un parell més de cridades.
    Anònim said...
    Vista la intranscendència de les darreres entrades, propòs que el cap del servei de manteniment prengui nota de la brutícia que porten els miralls (de tot el terme però especialment els de Santanyí) que hi ha als caps de cantons i que hi enviïn algú a fer-los un poc nets, encara que sigui amb un respall de dents. Argumentaran que hi ha coses més importants per fer però crec què evitar un accident ja és prou important.
    També convendria posar un mirall el doble de gran al cap de cantó del carrer den Llaneres i Felanitx perqué a s'altura que està no és veu ni un camió a deu metres.


    Perdonau però a falta de que és concreti un poc més el panorama electoral santanyiner, entrades con aquesta darrera no fan més que un pam d'oi.
    Anònim said...
    Hola, com se que aquesta entrada heu de permetre vosaltres qe es publiqui, vull dir que publicau lo que voleu, he realitzat un parell de comentaris a favor del PSOE a Santanyí i no els heu publicat, si no ens deixau publicar per aquí ho publicaré a altre puestgo pero que quedi patent a les vostres conscièncias que estau coartant la llibertat d'un seguidor del blog que estima el poble i vol un canvi !!!!
    Admin said...
    Des de el blog volem aclarir que des de que varen posar la moderació dels comentaris no hem deixat de publicar ne cap, tots han estat publicats, per això cal dir que aquest senyor del PSOE no els ha enviat en aquesta blog.
    Anònim said...
    Me estic donant compte que si que diuen mentides vostés, he comentat moltes vegades a aquest blog i fa un parel de dies vaig deixar un comentari diguent que hauriem de donar un vot de confiança a Juli Fuster, i vostés diuen que no he escrit. Tornen a mentir senyors del blog !!!
    Anònim said...
    I la Lliga s'acosta a Santanyi¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
    Anònim said...
    Efectivament, jo ahir també vaig deixar un comentari asegurant de primera ma que la lliga no arribarà a Santanyí i altres coses sobre el PP i la Lliga i tampoc va ser publicat. Per tant ja som dos que deim que es publica lo que vol.
    Admin said...
    Tots aquests comentaris que diuen que no s'han publicats, estan fets des de la mateixa IP, o sigui que és la mateixa persona o ordinador ( que fa comentaris del PSOE,PP i la Lliga) per ventura hi ha un problema amb aquesta IP, en tot cas tornau enviar els comentaris.
    Anònim said...
    A mi em pareix que el PP, arribats a la situació actual, on els rumors de carrer els situan a un punt de renovació màxima, amb grans canvis, ha de esclarir al poble i als seus com ho pensa fer i si es o no veritat tot lo que es diu. Crec que s'està creant un ambient poc adient dintre dels actuals regidors, ja que no saben si formaràn part d'aquest canvi o no, i això dificulta molt la seva tasca i a la vegada perjudica al ciutadà.
    Jordan Thomas said...
    Un altre pic tornen a mentir, sent molt treure la veritat peró jo sempre he pensat i encara pentura ho pens que aquest era un blog plural i tenian cabuda tots els comentaris sense ofendre a ningú, es impossible que sigui la mateixa IP perqué he deixat 4 comentaris en aquest blog desde la seva creació, 3 aquesta setmana i no s'ha publicat un, i també he deixat un des d'un ordinador d'iinfraestructures públiques, i demán per favor que el que ha dit que també se l'ha censurat ho torni a repetir i que publiquin les IP, me sap greu pero els administrados del blog em decepcionen. Santanyí necessita un canvi i estic segur que aquest canvi el pot donar el PSOE.
    Anònim said...
    Si putes, d'altre mos ne faltaria, que es partit que mos ha duit a sa ruina a nivell nacional i autonòmic mos hagues de comandar a Santanyí.
    Anònim said...
    Si i a més a Santanyí un candidat de fora pobla.
    Anònim said...
    uep les Noves Generacions hauran de fer una volta per l'institut....
    Anònim said...
    Mes tard explicaré la secta que es l'institut, i quina classe de gent son alguns professors respecte a la política.
    Anònim said...
    I ho diré emprant la llengua de l'Estat Espanyol, que prevaleix damunt les altres llengues reconegudes de les diferents comunitats autònomas.

    Hay algunos profesores, no todos y no en todos los centros docentes que intoxican a nuestros hijos con calumnias e injurias hacia el Estado Español, llegando en ocasiones al insulto a la monarquia y centrandose sobre todo en el Partido Popular, vinculandolo directamente al sistema dictatorial y presentandolo como el partido opresor. Como predicadores de antaño, puntuan positivamente a aquellos alumnos que se posicionan a favor de la ideología independentista y totalitaria que ellos quieren inculcar. Todavia recuerdo cuando yo cursaba mis estudios en el instituto de Felanix, a un profesor que le hizo la siguiente pregunta a un alumno: "Però, tu realment et sents espanyol? a lo que el alumno respondió que "SI" y a lo que él reprochó "no et preocupis que això avui dia es pot curar", como si se tratara de una enfermedad, y el señor profesor se quedó tan ancho.

    PD: Segun los alumnos del instituto de Santanyí, se colocaron unos carteles de propaganda ilegal en los contenedores de los alrededores del instituto, que decian "Espanya es Crisi", "Espanya es corrupció", Espanya es atur" firmado por E.R.C (Esquerra Republicana de Catalunya), pues bien, se dice que fueron colocados por algunos de los profesores que en aquel momento se encargaban de la educación y formación de nuestros hijos.
    Anònim said...
    Aún no ha empezado oficialmente la campaña electoral y más de uno ya echa de menos la caballerosidad, el saber estar, la educación, y sobretodo el talante del inigualable Eloy Jesús Núñez.

    Si las salidas de tono por parte de los socialistas empiezan ya por unos comentarios supuestamente "censurados" por el Admin. de este blog (que lo dudo) apaga y vamonos.

    Aparte de eso me parece una barbaridad verter opiniones personales amparándose detrás del nombre de una organización cómo pueda ser una asociación de alumnos de un instituto, que a buén seguro que muchos no comparten.

    Lamento también que el PSOE de Santanyi se vea irremediablemente condenado a la aniquilación, ya sea por las luchas internas o por la inutilidad de sus actuales dirigentes.
    Anònim said...
    Encara què no compart sa visió catastrofista de s'anònim que escriu en llengua castellana per un motiu que no he acabat d'entendre...

    He de dir que l'hi don gran part de raó i que si seguim així condemnam als nostres fills a ser uns intolerants i a portar unes cabessades de per vida i a convertir-m'hos en una espècia de "reserva india" enmig de la mediterrània.

    Ja no és un tema lingüístic, ja ha passat a ser un conreu continu d'odi cap a tot el que vengui de l'estat espanyol.

    jo també vull possar un PS que queda molt bé. jeje...
    PS. Delgado, queda a ca teva que estàs més guapo i fas més bonda calladet.
    Julià Vila said...
    Gràcies senyor castellanoparlant. Al manco n'hi ha algún com vosté, que amb valentia i sense por s'atreveix a dir el que pensa. Soc conscient de que n'hi ha mlots que pensen lo mateix que vostè, i no s'atreveixen a dir-ho, de fet crec que dins Santanyí (uns per incultura i d'altres per pura nostàlgia de la dictadura feixista) n'hi ha una gran quantitat, i el PP se sent molt cómode amb vostés, ja que, aquesta coalició o pacte de regressió encobert, que ell critica en altres sectors polítics, és lo que li dóna aquesta gran quantitat de suport electoral. El PP aglutina des de un lliberalisme de centre, com representava el Sr. Jaume Font, fins a la ultra dreta més recalcitrant, que representa el Sr. Carlos Delgado, i a la qual vostè no està gens avergonyit de pertànyer.
    Estaria molt bé que més gent fes com vostè, i sortís de l'armari, i amb claretat proclamés que:
    "Som catòlic, de dretes, nacionalista espanyol, anticatalà, seguidor incondicional del Partido Popular, i amb Franco hi havia moltes coses que funcionaven millor".
    No tengueu por, els "altres", els dolents, rojos, catalanistes, no vindrem de nit a casa vostra amb barrals, nosaltres no sóm així.
    Anònim said...
    Res, l'única conclussió que en trec d'això és que els Peperos com jo -centre lliberals- estam condemnats a desapareixer, en part perquè es partit s'està escorant a l'ultradreta i en part perquè no hi ha alternativa decent i digna. I no em vengueu en sa història de Sa Lliga Regionalista o des CDMS que ja sabem de quin peu és calçen.
    Anònim said...
    Julià, ja tornas a fer el mateix de sempre, jo he exposat un tema molt clar i molt especific i tu et limitas a fer el discurs que tots ja coneixem, el discurs dels oprimits i antifeixistes, crec per una vegada hauríes de deixar de banda els teus ideals i contestar que hi pensas de tot això que he exposat i com t’ho agafaries si fos a la ínversa.
    Anònim said...
    Jo, que em consider una persona bastant moderada, no puc donar sa raó a nen Julià perquè el seu discurs és més propi dels anys vuitanta que d'ara. I amb això no vull dir que no fos encertat a n'aquell moment.
    Tampoc vull donar sa raó a una persona que troba que es castellà ha de prevaleixer per damunt de la resta de llengües de l'estat -no en faltaria d'altre-.
    Però encarà pens que es saber no ocupa lloc, que un fill nostre ha de saber tant de català com de castellà com d'anglès o alemany...i tot això PER NO AUTOEXCLOURER-SE enfront de la resta d'europeus i poder optar a llocs de feina arreu de tot el mon.
    Sí Julià, hi ha gent que amb el seu afany nacionalista-illenc somnia en convertir-m'hos en una espècia d'aldea gala com la d'Àsteri i Óbelix i no em diguis que no.
    Pareix mentida que sempre, en política, hagi de ser tot blau o vermell, blanc o negre. No sé com no estau empegueits¡¡¡

    PS. Ja s'han turat de fumar a la sala, o no?
    Julià Vila said...
    Als anys vuitanta ses esperances dels qui som demòcrates de veritat, i condemnam tots els terrorismes i feixismes, (incluït el règim de un general colpista espanyol), d'arribar a aconseguir una democràcia plena eren majors que a l'actualitat.
    Els vuit anys d'aznarisme suposaren una notable regressió encara no superada.
    Estic content i orgullós de que me diguis que el meu discurs és el dels oprimits i antifeixistes, és sa veritat. Oprimit m'hi sento ,perquè consider que no és un fet normal que es qüestioni quina és, i quan de important la cultura i la llengua pròpia d'aquestes illes, i considero una opressió ses actuacions coercitives que sempre seguit duen a terme els dos grans partits centralistes de l'estat espanyol.
    El perquè em sento antifeixista no cal explicar-ho, el fet de que ho posis de manifest és una prova clara de la precària salut democràtica del nostre poble.
    El que he dit sobre el gran ventall de ideologies que el PP aglutina dins ses seves files no me pareix una teoria demagògica:
    El PP critica i ha criticat els pactes de l'esquerra, obviant que ell mateix aglutina des de un nostàlgic d'en Franco fins a liberal-centrista, no és un pacte aixó? Voltros li deis un partit cohesionat i jo li dic un partit dictatorial amb una estructura centralista obscura i una disciplina interna antidemocràtica.
    A nivell individual i personal, res tenc a dir dels membres de la junta local del PP de Santanyí. Lo que trob penós com a col·lectiu és la seva poca independència ideològica respecte de les directrius que des de Madrid els hi van imposant, amb una clara tendència un perillós hegemonisme espanyolista sense manies.
    Del tema del castellà i el català, ja m'estim més no parlar-ne. Informau-vos, demanau-ho als lingüistes o filòlegs. Després de 35 anys d'una suposada democràcia, haver d'explicar perquè el català ha de ser la llengua vehicular a ses escoles, i no s'han fer polítiques involucionistes al respecte ja resulta esquizofrènic
    Anònim said...
    Suena el timbre, todo preparado, la función va a comenzar
    en el ambiente se puede respirar la campaña electoral
    Más carteles, televisión y radio contaminan mi ciudad
    con sonrisas de cordialidad nos pretenden embaucar, ¡Chacal!

    Más debates y aburridos mítines sin credibilidad
    tras esa careta angelical se refugia la mezquindad
    Ya he votado y todo ha terminado, te he "dejao" de interesar
    tu mirada ha dejado de brillar, hasta la próxima ¡chaval!

    Cada cuatro años te dan la oportunidad
    de votar a blanco o negro, no puedes optar a más
    sumiso como un pavo, esperando la navidad estoy
    aguardando el milagro

    Ninguno de vosotros me puede representar
    Dame democracia en la que pueda participar
    nos engañan con un cebo, la quimera de la libertad
    todo es patraña, ¡oi!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites