Sembla que aquesta vegada serà veritat a les properes eleccions hi tornarem trobar Convergència del Municipi de Santanyi, així ho va dir en Biel Vidal fins ara lider d'UM a Santanyí.

En 1999 el PP va obtenir cinc regidors, CMS quatre, PSOE dos i PSM altres dos. Unes xifres que de no haver estat pel «pacte» PP-CMS podria haver desencadenat en una possible unió d'esquerres que hauria desbancat als 'populars'.


Font: Diario de Mallorca 4/03/2011, Miquel Adrover.

29 Comments:

  1. Anònim said...
    Teniu es meu suport i es de sa meva familia.
    Anònim said...
    Quina llastima,ni ha hagut, que han fet un gran alé, per davers l'Ajuntament, amb lo que ha passat a UM. Perque es ben cert que ni havia que estaven ben nirviosos. Ara es que no en faran seran tots aquets que van imputant, per desgraci de uns, tot s'aboleix.
    Anònim said...
    M´agrada sa idea de que es torni a presentar aquest partit in dependent,si aconseguien fer una llista digna,podrien tenir algo a dir...
    Anònim said...
    Algú seria tan amable de traduir es comentari anterior, please? (Es segon comentari)
    Anònim said...
    Somos una familia de Cala Egos que siempre hemos votado, unos al PSOE y otros al PP. Ni unos ni otros han solucionado nunca nada. Votaríamos todos juntos a Gabriel Vidal ahora que está fuera de UM y siempre y cuando no pida el voto para el nuevo partido que han montado los ex dirigentes de UM.
    Anònim said...
    Mismos perros con distintos collares, ahun asi tendremos que saber de donde se compró el motetchando y de donde se pagó a Soraya, no vaya a ser que los ex-uemitas esten imputados en algun caso de corrupcion (antigua UM) y ahora se quieran lavar la cara con un nuevo partido. Quiero recordar que no cambia la gente, cambian las siglas.
    Anònim said...
    Ahun asi, no pensabais lo mismo cuando le pegasteis la puñalada trapera a traicion con alevosia y nocturnidad a Don Cosme Adrover.
    Somos muchos los que admirabamos a Don Cosme que no olvidamos ni perdonamos a los transfugas traidores.
    Y si os pica lo del motetchando, ajo y agua, y os rascais.
    Anònim said...
    Personalmente no tengo ningún inconveniente en dar un voto de confianza al recién re-creado partido Convergencia del Municipi de Santanyí.
    I el Sr. Núñez que hi troba a tot això?.
    Anònim said...
    Es increïble con una mateixa persona pugui escriure dos comentaris seguits, un criticant a la difunta UM i l'altre defensant a UM i a Don Cosme i criticant els dos transfugues.
    Per què lo de s' "AHUN" a ambdós comentaris no deu ser casualitat, o no??
    Crec què ara es des pSoE se n'adonen de sa gran errada que han comès llevant al seu cap de llista i estan desesperats. No vos enfadeu alots, i si haguesiu de "pactar" al cap i a la fi?
    Anònim said...
    Aquest possible nou partit no tendrà ni es mereixerà la mes minima credibilitat ja que ha sortit per culpa de la desaparició d'un altre i en cap cas per voluntat pròpia dels seus integrants. Com diu un comentari anterior "mismos perros con distintos collares". Ara el que no es pot fer perquè encara seria riures de la gent a cara mes alta, es desvincularse de tot i aqui estoy yo porque he venido. Hem de recordar que les llonganisses que torraran a la campanya electoral es varen fer baix les sigles de la corrupta i desapareguda UM. Hem de recordar que el seu líder es el mateix lider de l'antiga UM Santanyí i també es el mateix propietari de la gravera de Consolació. Tampoc es pot crear aquest partit a Santanyí i donar suport a nen Melià i a la seva Convergencia de les Illes Balears, perque si es fà així, s'hauría de dur a nes tribunals i denunciar "injurias i calumnias a los ciudadanos de Santanyi".

    Per altre part, me pareix una broma comparar els resultats electorals obtinguts fà dotze anys de Convergència del Municipi de Santanyí amb en Cosme Adrover al cap davant, que duia una mala fi d'anys a la batlia i tot i així va perdre les eleccions, amb aquesta nova, ridicula i obligada Convergencia Santanyinera. De veritat pensau que poden arribar a treure els 3 escons que tenia a Santayí l'antiga UM? Això només seria possible si hi anas a les llistes el senyor Nuñez, malgrat jo, siguent optimista no els donaria mes de 2 escons.
    Anònim said...
    Lo que es increïble, és CON una persona no vegui que es segón comentari de s'AHUN i es MOTETCHANDO fa befa des primer.
    Aaaaaai, aquests peperos...
    Anònim said...
    Ja és una bona veritat qe val més fer enveja que llastima¡¡¡¡¡

    La darrera campanya varen fer enveja perquè varen convidar a beure Moet, i ara aquesta vegada fan matances i llonganises, i venga criticar les llongonises.

    Aquestes llonganises segur que no estan pagades amb doblers públics com les de la torrada de dissabte després de la rua, que precisament per torrar has de haver anat a cercar el teu ticket, en tota la legislatura no han estat capaços de fer una rua així com toca i fer un poc de festa i ara que hi ha eleccions van hi fan una torrada.

    Aquesta gent de la ex Unió Mallorquina i ara Convergents, molt de merit han tingut en totes les bofetades que han rebut encara aguanten i fan comptes de presentar se a unes eleccions, jo ja voldria veure molts d'aquest assessors i gent que cobra de l'ajuntament que aguantasin tant.
    Anònim said...
    L'enveja la fan els del PP que guanyen les eleccions cada quatre anys i la llastima la fan els ex uemitas que només poden comprar el vot de la gent fent festa i malgastant els diners en bauxes en lloc de presentar oposició al partit que comanda.

    Això de que les llonganisses no han estat pagades amb doblers públics encara està per veure igual que esta per veure amb quins doblers es va pagar el moetchando i la Soraya.

    Aquesta gent de la ex unió mallorquina el que els falta es dignitat per anarsen a casa seva, el que passa es que amb totes les bofetades que han rebut encara es volen presentar a unes eleccions, es perque no els queda altre sortida als seus problemas personals i econòmics que intentar arrebassar algun dobler de les arques municipals. Mes clar no es pot dir.
    Anònim said...
    UM la ha cagado pero bien, y aunque se cambien de siglas 100 veces seguiran siendo los mismos lastres de siempre.
    Anònim said...
    ja ja quines rabietes¡¡¡¡¡¡¡
    Anònim said...
    Hijos míos, allí donde están vuestros hermanos los hombres, allí donde están vuestras aspiraciones, vuestro trabajo, vuestros amores, allí está el sitio de vuestro encuentro cotidiano con Cristo. Es, en medio de las cosas más materiales de la tierra, donde debemos santificarnos, sirviendo a Dios y a todos los hombres.
    Anònim said...
    Enveja?? Del PP ?? Perquè guanyen ses eleccions ??
    Gens ni mica. En Berlusconi o en Zapatero també guanyen eleccions, i no vol dir que siguin es millors governants. Han sabut enganar be sa gent per guanyar, pero aixó no les fa millors. En Zapatero va guanyar per mor de ses mentides des PP sobre l'11-M i sa guerra que va provocar n'Aznar a Irak, amb mils de civils morts.
    I et record que es qui ha malgastat més dobers publics aquí ha estat en JAUME MATAS, ho escric en majuscules, perque pareix que domés vos ne recordau de lo que vos convé.
    I també et record que es delincuent Matas va guanyar de calle, amb so vostro partit, es PP.
    Enveja, m'has dit ?? Gens ni mica !!
    Anònim said...
    Ojalá fuera tal tu compostura y tu conversación que todos pudieran decir al verte o al oírte hablar: éste lee la vida de Jesucristo.
    Anònim said...
    Pareix mentida, cuant una cosa cou lo molt que graten.
    Anònim said...
    No entiendo el porque de tanto revuelo si no hay ninguna novedad, que ha cambiado a parte del nombre de UM?
    Anònim said...
    Jo propòs que amb els diners que ha de costar fer aquest partit amb la campanya electoral inclòsa mes la venta de la sobrassada feta baix les sigles uemitas es començi a arreglar la carretera de consolació.
    Anònim said...
    Vaya notición no? ahora que se lleven a Nuñez, los socialistas se dividen y se lo dejamos mas en bandeja si cabe al PP. Parece mentira, por una vez que se les podia dar un susto a los peperos.
    Anònim said...
    Si que es vera que vos cou això de UM-CMS-Lliga Regionalista. Gratau gratau !!!
    Anònim said...
    Saaaaaaaaaps quina picorada que teniiiiim!!!! me feis unes rillalles, si jo escric aqui es perque em diverteix i per veure fins a quin punt arribau a ser cabotas!!!! uffffffffff quina picor que tenc!!!!
    Per cer UM-CMS-Lliga Regionalista????

    Però Um havia desaparegut o no? i LLiga regionalista es el partit den Font, o no? i CMS es la continuació uemita que dona suport a nen Melià o no? perque fins a on jo se en Font no vol saber res de vosaltres i si UM ja no existeix tot es queda amb el ridicul de la "nova" CMS.... quina picoraaaaada que tenc!!!! Ja veuras si en tendreu de picor vosaltres, s'altre dia no en tenia cap de rillalla es lider uemita o cmsmita, tenia una picorada de na Soraya i es Moet!!
    Anònim said...
    He trobat un pern...que li ha caigut a cualcu de per aqui?
    Anònim said...
    Si no te picas, no escriuries..., directament passaries. O seras tu es cabota que pert es temps per aqui.
    Anònim said...
    Aquests putes Uemites
    mos han ben barrinat
    ara que anaven posant fites
    tots ells s'han retirat.

    Era bona oportunitat
    per fer botir es de s'ajuntament
    i l'han ben desaprofitat
    no tenen gens d'enteniment

    Refredar sa cadira fa falta
    i amotllar-les a nous culs
    perquè es pensen ser molt cults
    tots aquests que hi seuen ara.

    Es hora de fer un canvi,
    tant de uns com els altres
    cercar gent que faci arri
    i es preocupi per tots nosaltres

    Netejar totes ses sobres
    de enxufats i caminers
    els assessors els que mes
    i encare men dec deixar altres

    Baixar es sou al senyor batle
    i també als regidors
    fer fe feina als treballadors
    que ni ha que tenen el sou molt ample

    Fer política no saben
    aquests que ens volen governar
    domes mos volen barrinar
    i s'estudien mem com poren


    Ara dos mesos falten
    per ses pròximes el.lecions
    i vos pos unes messions
    que si queden es que mos roben
    podem començar a fer oracions.
    Catil said...
    Estic mes que desencantada i vejent aixo encara mes, a la fi tot quedara per l'etil, nosaltres els ciutadans "corrents" a seguir pagant, i pagant sigui qui sugui el qui governi, aqui a madrid i a europa, una bona banda de lladres...
    Lo unic que voldria es que es tornin els doblers robats, pero aixo es impossible!!! una vergonya.
    Anònim said...
    Vuelve Convergencia, vuelve el hombre. Xampanya i dones!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites