Sentiment de CANVI


Avui a la premsa tornam a veure una noticia de Santanyí. Tot fa foc, no hi ha cap partit del Municipi de Santanyí que encara a dia d’avui tengui les seves llistes electorals clares.

La veritat és una i és que Santanyí necessita un CANVI, és un sentiment que hi ha entre els votants, però també és una veritat que aquest CANVI només es pot fer amb un projecte de futur i amb il.lusió i vist el panorama actual, desafortunadament tot apunta a que aquest CANVI encara no arribarà amb aquestes eleccions.

30 Comments:

  1. Anònim said...
    Per ventura el canvi no arribará aquestes eleccions, però sí que és hora ara de posar-hi les bases per aconsseguir-lo al 2015 i, per què no, puntuar el 22 de maig.

    Ànims!
    Anònim said...
    Coincidesc en què a Santanyí fa falta un canvi, i el primer que s'ha de fer per canviar en pensar amb el què vol el poble i no amb el què necessiten alguns/es pocs ciutadans/es. Es necessari pensar en conjunt i per això ja hi ha un grup polític que ho està intentant: Convergència per les Illes. Ara només fa falta que els deixin fer feina, sense coaccions ni informacions desvirtuades. El ciutadà es prou intel·ligent per saber el què més li convé, per això ha de tenir l'oportunitat de dia 22 poder-ho triar amb total llibertat (agrairia a l'administrador que publiques aquest comentari. Moltes Gràcies)
    Anònim said...
    Com se nota que el darrer comentari no l'ha escrit cap veinat del municipi de Santanyí. Per les filosofades estantisses de pijo d'esquerres pareix que viu per devers Selva. No serà na Marga Sampol???
    Anònim said...
    S'ha de recordar que l'unic que te les coses clares es el PP, que ha prensentat al seu mateix candidat i se suposa que també el mateix equip, a diferència de tots els altres grups que o bé han canviat de candidat o bé han canviat les seves sigles, per tant l'unic que a dia d'avui te les coses clares es el PP, a falta de que es confirmin els rumors, que de moment, només son rumors.
    Damià said...
    D'acord, però estaria bé que el PP no guanyés am tant de marge, i que la oposició no estigués menyspreada sistematicament com fins ara. Una cura d'humilitat li aniria molt bé a aquest PP tan prepotent i arrogant.
    Anònim said...
    Este comentario es una crítica que salio pblicada en Mallorcadiario.


    Convergència per les Illes será el nombre del nuevo partido que sustituye a Unió Mallorquina, pero el proyecto nace herido de muerte y con pocas posibilidades de sobrevivir tras las elecciones del 22 de mayo.

    Dudo mucho que este nuevo partido pueda obtener representación parlamentaria y, por lo tanto, su muerte está prácticamente asegurada.

    La marcha de dirigentes como Cati Julve, Miquel Angel Grimalt o Marc González demuestra que se trata de un proyecto que no convence ni a los suyos, que prefieren marcharse a casa en lugar de iniciar la nueva aventura política.

    El registro de la sede de UM fue un golpe mortal para los uemitas, pero aún peor es la fianza de 1,6 millones solicitada por la Fiscalía, que supone el bloqueo de las cuentas corrientes. UM, el partido que decidía gobiernos, que ponía y quitaba presidentes por fobias personales y colectivas, es ahora mismo una especie de ente maldito del que nadie quiere hacerse responsable. Es curioso, por ejemplo, que hasta el propio Melià corriese a darse de baja como militante de UM, aunque me imagino que el asunto de la fianza no hace gracia a nadie.

    UM ha muerto, pero en el futuro habrá que analizar qué responsabilidad han tenido el resto de partidos políticos en la creación de este monstruo político que, como se ha visto, funcionaba como un grupo de intereses sin ningún escrúpulo.

    Fuente: Por: Eugènia Moyà el 03 marzo 2011. Mallorcadiario.com
    Anònim said...
    És veritat que ja fa molts d´anys que tenim el PP instal.lat a l´ajuntament i que l´alternància al govern és un dels puntals de la democràcia . També pens que durant anys , al nostre poble , la gent s´ha vist abocada a votar el que podriem considerar el " mal menor ",ja que les propostes dels altres partits sovint feien pell de gallina .Crec que en les properes eleccions passarà el mateix . Entre els votants fidels al PP ( o a Miquel Vidal ) i els que el votaran perque , en realitat , no hi ha rés més , la cosa està ben clara .
    Anònim said...
    Esper que el PP no presenti el mateix equip, al menys per sa cala necesitam un canvi...i grosssssss
    Anònim said...
    Esper que el PP no presenti el mateix equip, al menys per sa cala necesitam un canvi...i grosssssss
    Anònim said...
    Ja hi tornam a ser amb Na Maria.
    Jo no sé com vos ho han de dir: Sa culpa de que sa Cala estigui com està NO ÉS DE NA MARIA MONSERRAT !!!
    A nivell nacional, bé que donau sa culpa de totes ses mesures gubernamentals a n'en Zapatero, idò aquí igual.
    El Sr. Batle té l'obligació de supervisar i estar al corrent del que passa al municipi, del que es fa, i del que no es fa. Si hi ha una bombilla fusa, està clar que no sen pot donar conte, però tenir tot un poble abandonat, saber-ho, i no fer res, ni encarregar-li mesures a la batlessa pedània, no me fareu creure que no sigui deixadesa i desgana per part del Sr. Miquel Vidal.
    I lo que és surrealista, és que hi hagi gent, com la del comentari anterior, que demanen un canvi per sa Cala i a la vegada demanen el vot pel PP.
    Si no hi ha cap opció política que trobeu convincent, es pot aconssellar el vot en blanc, tan democràtic com tots els altres. Però no, amb s'excusa de que "els altres" són inútils, demanen el vot pel PP, això sí: Sense na Maria Tiu.
    No nineta, això no va així, o burro o barro.
    Quina guarda de fariseus hipòcrites.
    Anònim said...
    Aqui hi ha una estona per contestar:

    En primer lloc, l'alternància al govern NO es en cap cas un dels puntals de la democràcia, només faltaría que ens haguessin d'imposar per llei un partit nou cada 4 o 8 anys. En aquest cas, un dels pilars de la democràcia es la llibertat per poder triar quin partit volem que ens governi, en el cas contrari ja no podríam parlar de democracia, ni de soberania nacional.

    El darrer comentari, es veu que ets molt amic o amiga de na Maria Tiu, perque no hi ha cap paraula que es pugui pronunciar dins els limits territorials de Cala Figuera que serveixi per alabarla, i si sen troba alguna i s'intenta pronunciar davant la gent de Cala Figuera, pots estar segur que no quedarà exènta de la corresponent rèplica, que de segur seria poc agradable per tu, ja que veig que la defensas a mort; però una cosa està clara, la gent de Cala Figuera no recurrirà a l'insult com tu has fet, englobant-nos a tots a dins un mateix vaixell i qualificant-nos de fariseus i hipòcrites. Per tant o tu no ets de Cala Figuera ni de Santanyí o ets familia seva o molt amic o amiga, i en aquest cas no pots parlar objectivament i perds tota la credibilitat.
    Anònim said...
    No conec na Maria de res, hola i dios. I no te confonguis, jo no alab sa seva gestió, o millor dit la seva no gestió, perquè de fet no ha fet res. Lo que dic és que la culpa (responsabilitat) de que no s'hagi fet res no és seva, és dels seus superiors,en primer lloc del Batle Don Miquel Vidal i en segón lloc del regidor de turisme (de Cala D'Or) Don Álvaro Solana, i si aquests veien -que ho veia tot el mon- que no feia res, substituir-la per algú altre.
    Ara els qui demanau el vot pel PP mos voleu fer creure que na Maria tenia poder per fer i desfer, i que de motu pròpi no va voler fer res, que una vegada la substitueixin per algú altre, sa Cala començarà a resucitar.
    Qui no sembla de sa Cala ets tu.
    I, sí, me pareix molt barroer voler carregar tota sa culpa a una persona, quan sabeu ben cert que és el mateix batle qui no en fot ni brot, ve a s'Ajuntament quan li dona la gana, i no mou ni ha mogut mai un dit per sa Cala.
    Ets tu qui sembles d'un altre poble, però sé que ets be d'aquí, pel fanatisme amb el qual defenses el PP.
    Anònim said...
    Me pareix molt bé que aquesta sigui la teva opinió, una altra cosa que enriqueix la democràcia es la llibertat per poder expressar el que pensam, però m'has de permetre que no compartesqui aquesta opinió.

    Perquè na Maria no s'ha reunit cap pic en 8 anys amb l'associació hotelera de Cala Figuera?? Culpa del Batle??
    Perque els batles pedàneos d'altres nuclis de població com Porto Petro o Cala Santanyí entre d'altres s'han preocupat que durant la temporada estival els serveis de llimpiesa no passasin a les 7:30 del matí i a Cala Figuera hi venen tots els dissabtes de temporada estival??? Culpa del Batle??
    Perque la picadora de Villa sirena no ha estat retirada encara??? Culpa del batle??
    Perque hi ha contenidors repartits sense to ni sò per tota cala figuera??? Culpa del batle??
    Perquè no tenim bon contacte amb el nostre representant ja que no ve mai per sa cala ni tantsols quan hi viu els mesos de l'estiu???
    Culpa del Batle???

    Així podria continuar fins acabar l'espai d'allotjament web d'aquest blog, pero crec que amb això ja ens podem fer una petita idea de per on van els tirs.
    Anònim said...
    Tu li dius culpa (de na Maria), i potser tens raó.
    Però jo li dic responsabilitat (de'n Miqui)i també en tenc.
    Estam tractant un tema en plànols diferents.
    Dins el mon de la política no basta llevar una persona per rescabalar tot el que ha fet malament, per ventura dins una empresa privada ses coses funcionen així, pero dins ses institucions, -i més encara dins una de tan petita com un ajuntament- no es pot alegar ignorància, com fa el batle nostro. En Miquel Vidal tenia la OBLIGACIÓ de estar al corrent de ton el que NO feia na Maria, i els resultats (tan obvis a sa Cala) de no complir amb aquesta obligació tenen un preu politic, que dins una societat democràtica normal es pagaria amb una baixada de vots. Aquí no, aquí mos voleu fer creure que "morta na linda, ja no hi ha quissons". I justament, voler-nos fer creure aixó, sabent que no és cert, és lo que trob hipòcrita, no reconèixer que recolzau (o recolzes) un partit polític, que les teves afinitats ideològiques prevalen damunt l'estat general de Cala Figuera.
    Crec, sincerament, que no vos adoneu del vostre grau de fanatisme envers el PP. Tant vos costaria reconeixer que per ventura en Miqui no ha estat tot lo feiner que exigeix un ajuntament com el de Santanyí?. A mi no em costa reconeixer, que si enlloc de presentar de Nr 1 aquest senyor de Palma que ve 3 pics per setmana a fer es paripé, es presentés al Sr. Galmés, sa credibilitat del PP santanyiner augmentaria bastant. Al manco aquest, sabem que es molt feiner i té paraula.
    Però.... a Palma, el PP de Palma, ha dit que no. El PP de Palma decideix el que s'ha de fer a Santanyí, i tenen altres plans pel Sr. Galmés, el partit el necessita, i es veu que Santayí no.
    Anònim said...
    Sembla que ja és segur que la LLiga Regionalista i en Jaume Font han arribat a la vila.

    Un projecte nou que neix, l'objectiu tenir veu i fer que es senti als ajuntaments de Mallorca, per ventura una bona opció per començar a planejar un canvi pel Municipi de Santanyí, un partit nou amb gent il.lusionada, un partit que comença de baix de tot, però en força.

    Sembla que hi ha gent que ja començar a lligar i cerquen altre gent gent que també vulgui fer feina pel bé del Municipi, el seu objectiu poder arribar a un regidor i tenir veu al Municipi.
    Anònim said...
    Si, l'altre vespre en Font va sopar al Maritimo de Porto Petro amb un parell de persones de la vila, entre ells vull destacar en Tomeu Bonet (opel) i en Toni Ginard ( es jardiner) tots dos son de la vila i tothom els coneix, començarà amb ells la lliga regionalista??? haurem d'esperar un parell de dies encara...
    Anònim said...
    El que espera desespera¡¡¡¡¡¡¡¡¡
    Anònim said...
    Jo el que he sabut és que amb la LLiga al Municipi de Santanyí,hi ha gent que vol iniciar un nou projecte de partit, amb gent nova, gent que tengui il.lusió i ganes de arribar a conseguir aquest CANVI tant necessari pel Municipi.

    És un projecte que comença, si a 52 dies per les eleccions, es pot fer una llista, en faran i l'objectiu, poder tenir un regidor, i d'aquesta manera tenir veu dins l'ajuntament i fer feina pel 2015, aquest és l'objectiu.

    I tot això amb el recolçament i l'experiencia d'en Jaume Font.
    Anònim said...
    Esper que Santanyí lligui ben aviat amb la Lliga. Ara es l'hora de donar una passa endavant! Força!
    Anònim said...
    M´extranya molt que una persona com en Jaume Font se fii de s´opelero, sincerament ho dubt molt, però coses més rares s´han vist.
    Anònim said...
    Estic realment encantat amb la noticia de la irrupció de la Lliga al panorama polític santanyiner.

    El motiu principal és què un partit nou, de ideologia més o manco moderada, podrà aglutinar a una serie de figures públiques indispensables dins aquesta salseta política santanyinera; Dr. Núñez, Tomeu de s'Opel, Pilar Obrador, etc. I a més, tendran el gran aventatge de que és podran llevar de damunt una sèrie de "sanchos panzas" que no feien més que deslluir les llistes fins al punt... (deixe-m'ho estar ara abans de que no s'enfadi algú).
    En fi, no tenc cap dubte de que la Lliga serà l'únic partit -a part del PP evidentment- que treurà bona representació.

    Estic tant inspirat que puc fer una "porra" i tot.

    Al PSOE el s'ha menjat la lluita interna i la presentació d'un candidat totalment desconegut.(1/2 escons,més fàcil 1). La majoria de vots els se "treballava" una persona que ja no hi és.

    El PSM... algú sap res del PSM (1 escó pels seus incondicionals)

    A CxI, Un ocellet m'ha dit que només queda es cap de llista, el president del consell d'ancians i un grapat de paparretes, per tant: (0 escons fins que es nins no cumpleixin la majoria d'edat...)

    Lliga. (3/4 i no em ve en gana explicar el motiu perqué no acabaria avui) Això sí, han de saber moure ses peces i fer una bona llista!!! I tendran més de un i des dos vots de càstic perduts pel PP.

    PP. (10/11). Que no pujaran per mèrits propis, si no per desfeta dels altres.

    Per tant, sa majoria des PP pot ser d'escandol, i el més graciós és que no serà per merit propi. ACOLLONANT!!!

    Evidentment he tengut en compte un transvàs de vots de certs ex-uemites cap al PP, del PP cap a la Lliga a Sa Cala i del PSOE cap a la Lliga a Cala D'Or... és secret. ;-)

    Au, em donau es Nobel i em vaig cap a Ca Nostra.

    Adeu

    He passat tant de gust escrivint dois que si no ho publicau estaré frustrat quinze dies.

    PS. Tiu tranquila, hi ha vida després de ses eleccions, de Sa Cala i des doiuts.
    Anònim said...
    Hay muuuuuuuuuchos nervios en las filas del P.P.; ésta vez el enemigo en las próximas elecciones no va a ser una desaparecida UM ni una endeble Convergencia.

    Esta vez el enemigo es Joven, con proyecto nuevo, gente ilusionada y sobretodo con muchas ganas de trabajar y de ayudar a la gente del municipio; y eso, es lo que necesita el municipio (porque el municipio somos todos, Santanyí,LLombars,S'Alquería,Cala d'or, Cala Figuera, Cala Santanyí, Cala LLombars,Calonge, etc...); Y al fin juntos podremos derribar a los "Tiranos" que nos han estado gobernando.
    La LLIGA DE JAUME FONT llegará a Santanyí, de eso no me cabe duda.
    Anònim said...
    La persona que escriu el comentari de que le Batlessa de sa Cala no sa reunit cap vagueda amb l`Asociacio Hotelera, te porc clar las ideas, perque si als Nuclis Urbans tenen Representant Oficial del Batle, el president de l`Asociacio, al mens, per cortesia la tendria que convida a les reunios y entre tots, troba solucions " Safet mai" NO .Se sap de veritat que na Tiu no sa cuidat de Sa Cala o es que desde mes amunt no li han donar ni un duro.
    Sabeu perque la piquedora esta davant Villa Sirena, perque als superiors de la Batlessa, no han velgut firma l`orde de retirada, pertant totes les gestions de la Batlessa nulas, per tant veinats de Sa Cala un poc de serietat y en de sabre realment qui es el que te las las culpas de falta d`obres i instalacionmunicipals, perque el solars del hotels venuts que le tanqui el que te el doblers Un Veinat de Sa Cala
    Anònim said...
    El comentari de que "hay muchos nervios en las filas del PP" hem fa molta gràcia, quin nirvis han de tenir si no tenen cap punyetero rival que el hi pugui fer plomes.
    Senyors un poquet més de serietat, la Lliga l´unic bò que té és el fundador però desgraciadament no se presenta a la vila.
    Anònim said...
    Un poc d'objectivitat, tothom sap que hi ha molts de nirvis, i si la LLiga es presentara
    Anònim said...
    I sera ver que en política tot és possible, ara ja diuen que na Tiu va a les llistes de convergència, ja que l'altre dia es va discutir amb enls del PP, no és que sigui una cosa rara, però és lo que hi ha.

    Auuuuu
    Anònim said...
    S'ha discutit amb tanta gent que ja no ve res de nou.
    Anònim said...
    Estic d'acord amb "Un veinat de Sa Cala".
    Els membres de s'associació han tocat amb ses mans que ses coses no són tan facils com pareixen.
    De vegades sa bona voluntat no basta, unes vegades per problemes de pressupost, d'altres per impediments legals i d'altres per traves burocràtiques, no es poden dur a terme actuacions de sentit comú en benefici de tots.
    Qui talla es bacallà no és na Maria Tiu, ella transmet els seus sugeriments a la Batlia, i al Batle li entra per una orella i li surt per s'altre, s'en riuen d'ella, no els hi convé algú voluntariós i honest.
    Ara n'hi ha que volen donar sa volta a sa tortilla per fer-mos creure que na Maria no ha fet res perquè no li ha donat la gana, i que es Batle, pobret, no te culpa de res, i l'hem de tornar a votar, perquè així treurà na Maria defora i tot se compondrà.
    Puja aquí, i voràs Portopí !!!!
    Anònim said...
    Crec que na Maria en te prou de politica per ambarcarse amb altres...
    Anònim said...
    Papa, nem a veurer-lo, no ploris filleta meva.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites