Llistes electorals a Santanyí.



Sembla que segons la situació actual, i segons els rumors de carrer , sobre el PP de Santanyí, al situan a un punt de renovació màxima, amb grans canvis, però a dia d’avui a 59 dies de les eleccions, encara no han esclarit al poble i als seus com ho pensa fer i si es o no veritat tot lo que es diu.

Amb tot això s'està creant un ambient poc adient dintre dels actuals regidors, ja que no saben si formaràn part d'aquest canvi o no, i això dificulta molt la seva tasca i a la vegada perjudica al ciutadà.

Però el motiu d’aquesta incógnita del PP santanyiner sembla ser que tenen por que alguns d’aquest descontents es sumin a la Lliga Regionalista d’en Jaume Font, que sembla presiona molt per entrar al Municipi de Santanyí.

També és veritat que els altres partits de l’oposició tampoc tenen molt clar les seves llistes electorals, dintre del PSOE sabem qui és el candidat, ja ha fet la seva presentació, però de la resta, de la llista no sabem res, sense deixar també un ambient poc adient dintre dels actuals.

Per part de l’antiga UM, Convergència per les Illes o Convergencia del Municipi de Santanyí, més del mateix , per no xerrar del PSM-Esquerra.

La diferencia que hi ha entre el PP de Santanyí i els altres partits, és que un no sap que ha de fer en tota la gent que sobra, i els altres no sabem com ho han de fer per fer llista, però no s’han d’oblidar que el realment important ha de ser el seu projecte pel Municipi de Santanyí, no el seu lloc a la llista.

10 Comments:

  1. Anònim said...
    Se olvidan ustedes de CDS Santanyí que hoy mismo en su perfil de facebook anunciaban que preparan las listas para Santanyí y buscan gente.
    Anònim said...
    Per a mi que en Biel Batle se menjarà ses llonganisses de ses darreres matances ell tot solet.
    Anònim said...
    Si el CDS: Jaume Font: aunque ha admitido que ya ha mantenido conversaciones con el representante del Centro Democrático Social (CDS), dado que hay dirigentes de este partido que desean integrarse en la Lliga.
    Anònim said...
    Ara se veuran els qui són de dretes i els qui són integristes d'extrema dreta, ara es peperos de tota sa vida podran triar entre una dreta nostra, mallorquina, o una dreta forastera, que menysprea lo nostro.
    I no me vengueu amb es coverbo de "ses persones", és un argument que només feis servir quan vos convé. Mostrau es llautó seguit seguit.
    Anònim said...
    Si el CDS tiene que preparar las listas y buscar gente a falta de dos meses para las elecciones habiendo tenido 4 años para hacerlo, apaga y vamonos. "basta voure el sant per voure els miracles"
    Anònim said...
    No em digueu que es presentarà en Xesc Artigues.... aquest ha anat per tots els partits demanant llimosna fins que al final ha aconseguit tenir càrrec i cadira a CDS, recordem que en questió de 4 anys ha passat per noves generacions del PP, despres per UPYD i finalment a acabat a CDS, quins ideals son aquests????
    Anònim said...
    Tant si tagrada com si no tagrada jo vot ses persones, trob que avui dia ja no hi ha partits extremistes com volstros voleu fe voura i vos dire mes, a santanyi no hem de mester 5 o 6 partits que se presentan per fe cualque cosa i son cuatre ximbomberos noltros hem de mester gent com en Llorens de cas cox o en miquel vidal.
    Anònim said...
    Si tu te penses que en es pobles votam dretes, esquerres o entrevessades vas malament, se vota sa persona i es conjunt, i si no son conegudes o son presuntes (o no)corruptes heu tenen dificil a Santanyí, donen massa ventaja a s'actual equip de govern, i mes ventatja sera si en aquest equip fan butir cualque batlessa pedanea
    Anònim said...
    Sembla mentida que a un poble on a les eleccions europeas hi ha gairebé un empat tècnic entre PP i PSOE i a les municipals hi hagi una majoria tan sobrada del PP. Tot això confirma el que no vol reconeixer el comentari escrit un poc mes amunt que diu que no votam a les persones, a Santanyí votam a les persones i si be es veritat que l’actual equip de govern ha de fer un poc de neteja a les seves files es amb molta diferencia la millor opció política a Santanyí, ho reconegueu o no, però es així.
    Anònim said...
    Votau ses persones??? Quina barra !!!
    Votau es PP, es presenti qui es presenti !!! Votaveu Don Cosme (sa persona)i quan els traidors falsos i hipòcrites companys de partit del PP li varen pegar sa guinevetada per darrera, SA PERSONA, ja no vos va anar bé. Voltros votau es PP maldament presentés un imbècil integral de Nr 1.
    Estic cansada de que vos en volgueu riure de sa gent sempre seguit. Sou una punyetera secta !!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites