90% Incumplit.

6 Comments:

  1. Anònim said...
    Si de cinc punts se n'incumpleixen cuatre, vol dir que no s'ha cumplit un 80%. Meam si encara haurem d'anar a repàs de mates¡¡¡¡¡¡
    Anònim said...
    perdonau, pero si de 5 coses nomes en fas 1, és el 80% que no has cumplit.
    al manco ja que no teniu ideas, podeu saber contar i no inflar.
    Anònim said...
    Personalment a mi, tant sem fà si si es el 80 o el 90, el que han de saber els ciutadans del nostre municipi es que el programa electoral no s'ha pogut complir per falta de liquidesa a les caixes de la sala. Per culpa de la crisi econòmica no hi ha liquidesa al nostre Ajuntament? NO, no hi ha doblers per invertit al nostre municipi per culpa dels mals gastos i dels sous desorbitats que cobran els polítics i els seus assessors, no hi ha doblers perquè s'ha creat una empresa privada que absorbeix el 30 per cent dels presuposts municipals. Però, aquesta empresa deu servir per alguna cosa, o no? Si serveix per enxufar futurs votants del PP (o em votas o al carrer) i també per tenir las viejas glorias i familiars i amics i simpatitzants cobrant un bon sou per no fer res.
    Anònim said...
    Bueno si es conta, que a l'empresa municipal si han donat moltes places de feina.. el percentatge baixaria.. perque han dat molt de llocs de feina.
    Ara tambe, en teoria l'empressa es privada..
    Anònim said...
    No em facis riure, "han dat molts de llocs de feina". Han donat llocs de feina a gent que ja en tenia, no han donat llocs de feina a gent necessitada, no hem de ser hipòcrites!!! Lo que està ben clar es que així no podem seguir, no pot ser que tinguém les zones turístiques abandonades, perque l'Ajuntament de Santanyí s'està carregant el motor de la nostra economía que es el turísme, deixant de costat les inversions a les zones turístiques com Cala D'Or o Cala Figuera per pagarse uns sous que ni els presidents del govern i per mantenir la familia i els amics contents donantlis feina a l'empresa privada.
    Anònim said...
    Sincerament, d'aquets 5 punts 4 eren totalment prescindibles (així que millor que no s'hagin fet mai). Des de quan un ajuntament ha de ser una sala de festes o una acadèmia de ball?

    En quant a l'impost de construcció. L'ajuntament ha demostrat el mateix comportament esquizofrènic de la resta d'administracions. Quan les coses anaven bé varen promoure la construcció de pisos amb ajudes fiscals (inflant més la bombolla), ara que va malament lleven les ajudes (fent més profunda la depressió). Si és que "des de luego" ser polític és fenomenal, no fa falta fer res a "son centro", ni tenir sa menor idea de res.

    Lo important en l'acció polítca ès que hi hagi festes i que hi hagi coca... amb verdura. La resta pot anar fot qui fot, per que tantmateix, ningú s'entera del que li costa o del que paga. Cosa que és una pena per que, si ho anèssim a mirar, ben cert que la coca amb verdura de l'ajuntament pareixeria comprada a Son Banya.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites