Educació un 65% incumplit.

4 Comments:

  1. Anònim said...
    i vist aquest anàlisi, algú sap res dels partits de l'oposició, PSOE, varen presentar el candidat i la gent encara no sap qui és, ExUM desaperescuts, ara CMS?, i el PSM.

    Això és una vergonya, el que passa a Santanyí no passa en lloc. Tothom té queixes, tothom veu que no s pot governar així com governen, però ningú vol fer res per canviar el que no tohom sap qe no va bé.

    Al Municipi de Santanyí no val la política el que manda és l'interes econòmic.
    Anònim said...
    Que anau en pla fascicles Wikileaks?
    Publicau l'analisi amb una vegada, i deixau-vos de comèdies.
    Quí és que decideix es vot en base al programa electoral?
    Quina novetat hi ha en el fet de que s'incompleixi un 65% del programa electoral? Tothom sap que els politics no compleixen lo que prometen, i el PP encara menos. Que hi ha de nou amb tot aquest "Anàlisis" que feis des des Blog? Res.
    Perquè no intentam forçar a tots els partits a que es comprometin públicament a reduir despeses de personal de "assessors", pagues de plenos, dietes i viatgets, per poder invertir més en polítiques educativas i socials o per poder reduir cualque impost?
    Als santanyiners cada vegada mos costa més arribar a final de mes, i ells segueixen igual, sense fer ni un gest ni una passa, ni tan sols una declaració d'intencions per solidaritzar-se amb la pèssima situació econòmica de molts de santanyiners, això és lo que trob vergonyós !!! I no si s'ha cumplit el 34 o el 51 per cent des programa electoral.
    Anònim said...
    I el batle por sortir a un extra d'un diari, pagant com es de suposar amb els doblers dels ciutadans, fent propaganda de que ha cumplit el 95% sense ser veritat.
    Anònim said...
    Jo també soc dels qui pensan que això de seguir o no el programa electoral no te gaire importància a les eleccions Santanyineres i de fet crec que aquesta valoració del que han o no complit es un poc pòbre, no val dir això si i això no sense donar cap explicació del perquè si i del perquè no.

    Per altre banda vull dir que a santanyí vivim sota una dictadura ultradretana d'apoltronament i interessos ocults que no s'ha viscut mai a cap altre municipi. Abans es feia votar a base d'oli de resino però ara com que la constitució no ho permet (llastima per alguns) es fa votar a base de talonari i de favors, molt selectes i amb una distribució estratègia pròpia de les tropas del tercer Reich, a diferència que en lloc d'assasinar i sembrar el terror, ara es fan solars de gent particular nets, asfaltan camins particulars, es compran i llogan casas i terrenys d'un determinat tipus de gent, es donan plaçes d'assesors a unes determinades i ben seleccionades persones. Però també s'intenta desintegrar l'enemic a base de desprestigis a la premsa, de negar-li llicències d'obres, de eliminar subvencions..... Tot plegat una trama de corrupció electoral que ni tans sols arriba a la sola de les sabates a la d'UM, però en el cas de Santanyí no es pot denunciar perquè no es pot demostrar davant un Jutje.
    La prova irrefutable d'aquesta situació de pasotisme i apoltronament que vivim a Santanyí es el capo Vidal, després de 12 anys al cap davant del consistori encara en vol 4 més i 400.000 Euros més, sense oblidar la colla de sangoneres que el segueixen de ben aprop que estan disposats a aferrarse amb cola de contacte si fa falta a les seves cadires, i que hi podem fer els Santanyiners que no tenim cap interés partidista més enllà del benestar i el bon funcionament del pòble? idò rès, no hi podem fer res de res, mirar com mos roban els diners per pagarse els sous i fer cuatre obres atropellades a dos mesos per les eleccions. Els Santanyiners, com a municipi ric que som, ens mereixem alguna cosa més que la que ens ha oferit durant 12 anys el Partido Popular.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites