Un aljub que fa pudor

















Ja fa un dies es va comentar que les relacions entre batle i una empresa que es dedica a fer obra pública i que durant tots aquest anys ha fet molta de feina pel Municipi de Santanyí , no eren molt bones.

Degut en això es va fer el següent comentari: “ Si el Batle no es gaire amic amb en .............es perque les darreres feines que ha fet no han estat gaire satisfactòries i en lloc de llepar-li el cul com molts d'aqui han dit, ha pensat en els interessos dels Santanyiners i li ha cantat ses coranta, o ho fas be o no ho fas.

No sabem si és cert que les relacions no són molt bones, però vista unes de les darreres feines fetes per aquesta empresa podem deduir que realment no és de lo més satisfactori.

Aquesta darrera feina va ser una de les obres que va fer l’ajuntament al Municipi de Santanyí amb els doblers del Plan E del Govern Central, aquesta feina va consistir amb la construcció d’ un aljub per recollir les aigües pluvials del carrer Llombards de Santanyí amb la finalitat de utilitzar l’aigua emmagatzemada com a regadiu de les zones verdes públiques del poble.

Aquest aljub va tenir un cost de 76.884 euros, a dia d’avui després de dos anys l’aspecta d’aquesta construcció és horrible i espentosa, apart de no funcionar l’aigua que hi ha és de color negre i fa pudor.

Si l’ajuntament adjudica una feina a una empresa i els resultats d’aquesta no son satisfactoris, l’ajuntament té el deure d’obligar en aquesta empresa a reparar el que no esta ben fet, tant responsable és l’ajuntament com l’empresa i el que si és ben necessari és que algún membre de l’equip de govern doni explicacions del perquè s’han gastats aquest 76.884 euros amb aquesta xapuça d’aljub que no funciona i contamina l’entorn.

Un altre exemple del perquè el Municipi de Santanyí necessita un CANVI, no pot ser tirar els doblers d'aquesta manera, fent obres que una vegada acabades en lloc de donar un benefici donen un perjudici.

8 Comments:

  1. Anònim said...
    No seria mala idea enviar-hi en pep es Saig amb un poal i una fregona a fer-ho un poc net...

    Ara en serio, si és vera que va valer aquesta fortuna i és troba en aquest estat convé fer-s'ho mirar.
    Anònim said...
    Amb ses feines i dobbers que s'han donat al Roca de S'horta es santanyners no esteriem sense feina...era hora que li das "barco", tenc entes que ja no dona propina als clubs de futbol, i per cert ses novas instalacions fetas al camp de Santanyí tambe m'han comentat que son "una chapuza"
    Anònim said...
    La Chapuza del camp de futbol ja estar arreglada, ho ha fet un altre empresa amb una, aquesta fena entre fer la malament i arraglar la ha costat el doble.

    Però amb aquesta feina del camp de furbol hi ha unes qüestions un poc males d'entendre:

    1.- Si una empresa fa una feina ha de donar una garantia, on és la garantia d'aquestes instalacions que despres d'estar fetes han tengut goteres.

    2.- Perquè no s'ha fet responsable l'empresa que ho va fer malament.

    3.- Perquè l'ajuntament no l'hi ha fet arreglar sense haver de pagar i ho ha donat a fer a un altre empresa pagant.

    4.- Hi ha una persona encarragada de vetlar per les obres de l'ajuntament (aparejadora), perquè no es va preocupar de veure si les obres es feien dé.

    Ah i per cert la propina del club de futbol, perqè donave propina???

    Això vol dir que hi ha hagut una gestió no molt correcte, en lloc de subvencions, propines, com és pot fer això? Inflant factures??
    Anònim said...
    Jo se de un un lloc, que posaren unes faroles de 2ªma.. no funcionen.. i les cobraren noves..
    Anònim said...
    I tot això ho fan ambel els doblers dels ciutadans, no son seus¡¡¡

    El que va dir en Bauza a n'Antich de que si fes feina a una empresa privada ja l'haurien fet fora, també ho poden dir als que governen a Santanyí.

    Saps si totes les chapuces fetes les haguesin de pagar dels seus doblers.
    Anònim said...
    Jo se d'un lloc on va caure una carretera!!Voleu dir que s'arreglo de sa carretera de Consolació l'haurem d'arribar a pagar amb els doblers dels imposts? Quina vergonya!!!!
    Be, o pentura si fan moltes matances l'empraran d'ossera i poc a poc s'anirà omplint!!!
    Anònim said...
    En sap de greu quan es diuen les veritats, ara que té que veure la carretera amb les chapuces que ha fet en aquesta legislatura l'ajuntament, perquè no sols ha fet aqueste de l'imatge, n'ha fetes moltes més.

    Bé per ventura hi té que veure amb els doblers de tots els ciutadans que ja hi duen gastats els que governen l'ajuntament, en advocats, y projectes en contra dels propietaris de la gravera.

    Per altre part amb els impostos no s'ha de pagar la reparació de la carretera, no ha quedat ben clar que la carretera és del bisbat, totalmet privat, l'ajuntament no hi ha de gastar cap dobler.
    Anònim said...
    Idoi si està tan clar perque es que encara no han començat? De fet, si s'hagués començat a fer amb el projècte real que presentava l'Ajuntament i no abaratat que presentava la propietat ja faria molta estona que estaria arreglat i s'hauríen hagut de gastar tants doblers.Hem de pensar amb tot.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites