Aquest darrers dies s'ha comentat molt de que a dintre del PP de Santanyí hi ha divisió, i que ha de tenir una regeneració, algun comentari ha arribat a dir que hi ha gent dintre del PP de santanyí que ja fa pudor, entenguen-te per pudor el temps que fa que estan dins el partit.

S'ha comentat el que cobren mensualment els batles pedani i el que han cobrat durant els dotze anys que fa, algun que ho és.

S'ha discutit la necessitat de mantenir aquests càrrecs de batles pedani que suposadament sempre en lloc de ser gent que viu al nucli en concret, són gent afín al partit i les anomenen per aquest càrrec com si fos un mèrit obtingut pel seu servei al partit. Conseqüencia que moltes vegades no es veu el resultat de la feina feta per aquests càrrecs.

A la fotografia denuncia que ens ha enviat un seguidor del blog podem veure la platja de Cala Santanyí, una platja turística al 100%, una platja que així com va prometre el PP al seu programa electoral seguiria mantenint la bandera blava , promesa cumplida, això si, han mantingut la bandera, el que no han aconseguit és allargar la temporada turística , que també varen prometre,i si observam la fotografia de prop sembla que ni allargarem la temporada ni seguirem amb la bandera blava.

És realment tris i totalment denunciable veure com una batlessa pedania de Cala Santanyí, un regidor de Medi ambient i un regidor de turisme que han de fer feina pel Municipi de Santanyí, des de les pluges del mes d'Octubre no han estat capaços de fer la seva feina i de veure la mala imatge que donam als turistes amb la brutícia de la platja de Cala Santanyí.

Durant tot l'hivern la platja de Cala Santanyí no ha estat netejada, ni una sola vegada.

Com podem donar una imatge bona i de qualitat si el primer que veu un turista quan arriba a la platja de Cala Santanyí son els fems del clavagueram, com podem allargar la temporada turística si de tot l'hivern no es fa neteja a la platja.

Aquest tres càrrecs, sense xerrar del batle que és el principal, responsables de la neteja de la platja de Cala Santanyí costen a l'Ajuntament uns 80.000 euros anuals, i la seva feina queda ben demostrada amb l'imatge de la fotografia, la seva feina és nu-la.

És ben cert sense cap tipus de dubte que el PP de Santanyí necessita una gran renovació amb la seva manera de gestionar el Municipi, i el que més falta fa és gent en ganes de fer feina i amb iniciatives per fer que el Municipi de Santanyí torni a ser un Municipi turístic, enveja de molts d'altres municipis de Mallorca.


2 Comments:

  1. Anònim said...
    Saps que n´hi ha de coses que fan pudor!!!! i estan lluny de cala santanyí.
    Anònim said...
    I a on es la Batlesa de Cala Santanyi? O només li interessa protestar i fer coses quan tenen l'hotel obert! quina guarda d'interesats. Ja ho diuen, por el dinero baila el perro.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites