Al programa electoral del Partit Popular de Santanyí de l'any 2003, es presentava la piscina de Santanyí com un exemple immillorable i a més gratuïta per tots els habitants de Santanyí.


A dia d'avui no sols no és gratuïta sino que a més ja no és cap exemple immillorable, sino tot el contrari.


Una seguidora del blog ens ha fet arribar el següent escrit el qual ens dona una visió actual de l'estat de la piscina.


Hola, us escric per la piscina "municipal" de Santanyí poble. La situació d'aquesta instal-lació, és patètica. Hi ha humitats per tot, els vestuaris cauen a trossos literalment, l'altre dia, un banc del vestuari masculí, es va rompre pell mig, amb un nin damunt. Les dutxes pràcticament no funcionen, i quan poses a un nin, o el congeles o l'escaldes. Només funciona un aparell d'eixugar ses mans. Els miralls, picats. L'aixeta d'un dels lavabos, sembla una mànega a pressió. Apart, està el tema dels aïllaments. Si hi ha turmenta elèctrica, els nins i els grans han de sortir de l'aigua per no quedar fregits si hi cau un llamp.Per altre banda, la piscina no reuneix les condicions de fer classes de matronatació, classes per nadons petits, etc.

Sincerament, per molt bones que siguin les monitores (que ho són), per molt agradable que sigui el personal (que ho és); no poden lluitar contra la impressió que deu tenir una persona que ha estat a la piscina de Campos (estupenda) o la de Cala d' Or, quan veu la nostre ¿Hi ha prevista la remodelació de la piscina o, inclús, la creació d'una nova infraestructura polivalent d'aigua?


Gràcies.


Aquest és un altre motiu que demostra que el Municipi de Santanyí necessita un CANVI, deprés de tots aquest anys de governar en lloc d'anar a millor hem anat a pitjor.

2 Comments:

  1. Anònim said...
    Si no hi ha doblers, per molt de canvi que hi hagi, no treuran doblers de davall ses pedres.
    Per que hi hagi doblers per coses necessàries s'han de retallar despeses supèrflues, en cas de haver-n'hi.
    Sa questió és: Reconeix l'actual equip de govern l'existència de despeses supèrflues?
    Reconeix que sobren un 30% de càrrecs de confiança (Enxufats)?
    La resposta és òbvia: NO. Perquè si fos "Sí" ja hauria retallat ses despeses supèrflues.
    Segona qüestió: Si els que se volen presentar com a alternativa a l'actual equip de govern fan comptes seguir la mateixa política de tornar favors a base de llocs de feina a s'Ajuntament no arreglarem res.
    Veurem algún programa electoral on es proposi austeritat, pulcritut i transparència pel que fa a la contractació tota la gent que es lucra econòmicament amb els doblers des poble ??
    Si la resposta es NO: "Virgenssita que me quede como estoy"
    Anònim said...
    la de cala d'or esta mejor ,es por que es mas nueva ,pero te puedo asegurar que casi siempre tienen las calderas rota y te mueres de frío y en cala d'or solo tuvimos el primer año el precio asequible a mi me encantaba ir a nadar junto con mis hijos ,pero el precio es abusivo y tampoco entiendo la forma de pago que tiene ,si en febrero te quieres apuntar te hacen pagar desde enero hasta marzo , si es trimestral tu pago

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites