El proper dissabte el senyor Nuñez serà relevat segons varem poder veure a la premsa.

Desafortunamdament les relacions entre el senyor Núñez i el que ha estat els seu partit durant varies legislatures i també el partit que ell ha representat, no han quedat molt bé.

Ahir a la tarde un microbús amb unes trenta persones afins al senyor Núñez va anar a la seu del PSIB-PSOE per rebre explicacions del perquè volien relevar al senyor Núñez, el resultat fou que aquestes persones afiliades al partit, varen tirar el seu carnet d’afiliat en l’aire com a senyal de la seva disconformitat i presentaren la seva baixa d’afiliats.

Desde que varem obrir aquest blog sempre hem dit i repetit que el Municipi de Santanyí necesita un CANVI, que és necessari acabar després de trenta anys amb la majoria absoluta del PP a Santanyí, s’ha arribat a un punt en que el Municipi de Santanyí necessita de noves iniciatives i de nova gent que participi amb la gestió del Municipi, amb noves idees, necesita de gent del Municipi que conegui les necessitats dels ciutadans del Municipi i que vulgui fer feina pel Municipi.

El que és preocupant , és una de les respostes que donaren gent del PSOE a tots aquest d’afiliats que varen anar a Palma a cercar expliccacions del perquè aquest relleu del señor Núñez i sobretot per un senyor desconegut al Municipi.

Si vostes vos sentiu socialistes malgrat posem de candidat a Santanyí una granera, votareu aquesta granera¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

És molt preocupant perquè amb aquesta contesta es veu ben clar que l’interés del PSOE a Santanyí, no és cercar i proposar un bon projecte per millorar el Municipi, l’interés era acabar amb el senyor Núñez per qüestions que no se saben i presentar candidatura sigui de la manera que sigui per no perdre el vots de la gent socialista del Municipi, però cap interés amb el Municipi, tot l’interés esta centrat amb els vots del Parlament i del Consell de Mallorca.

Una vegada més els interessos del partit i sobretot de Palma van per davant els interessos d e la gent del Municipi de Santanyí.


Font: Diario de Mallorca, 23/02/2001 Sa Bassa.

8 Comments:

  1. Anònim said...
    Però si en tota la legislatura no han estat capaços de fer res per Santanyí i ara ho volen arreglar tot.
    Pere said...
    Precisament perquè necessitem un CANVI hem de triar un candidat nou. Si el senyor Núñez no ha sigut capaç, durant tots aquests anys, de fer front al PP i guanyar unes eleccions, el més lògic és canviar i proposar un nou candidat que sí pugui fer front als nous reptes. Només el temps dirà si aquest nou candidat ha fet o no la feina encomanada. El temps mateix ha dit que el Sr. Núñez no ha sigut capaç d'ocupar l'alcaldia del municipi.

    Esperem que venguin temps millors.
    Anònim said...
    He pasado por lo que era el tpmarinar y no esta vallado, si como yo teneis hijos...cuidado por la calle del baleares...hay un foso
    Pere said...
    Encara que aquest últim comentari no ve molt a compte, gràcies per l'advertència ;-) . Imagin que quan dius el Tomarinar del carrer del Baleares et refereixes a un hostal de Cala Figuera que va ser enderrocat fa uns pocs anys.

    Estaria molt bé que la situació política canviés, sobretot referent a Cala Figuera i que aquest poble encantador tornés a ser el que era i no el conjunt d'edificis buits i desolat que és actualment.
    Anònim said...
    Jo crec que la solució és que voltros els de UM incorporeu a files al Dr. Nuñez o no???????
    Anònim said...
    Realment no seria mala idea que el Dr.Núñez anàs a la llista de UM, de fet molt de vots de Cala d'Or són a la persona i no al partit i en Jesús té molta "estirada".


    Al que ha fet el segon comentari vull dir-li que d'aquí un parell de legislatures li tocara partir a ell (que ben segur va a la llista) i que no val la pena barallar-se amb ningú. ;-) (A no ser que vulguis llevar-te noses d'enmig per anar de cap de llista d'aquí cuatre o vuit anys.
    Déu meu com se vos vou es "plumero").
    Anònim said...
    Poques gent del Municipi avui vespre haurà conegut en Juli Fuster, si llevan la gent de Pama que hi havia, de santanyiners n'hi havia tans com els que varen anar amb el minibus a Palma a donar suport al senyor Nuñez.

    Malament començam.
    Anònim said...
    Jo crec que fins ara ja la tenieu a la granera...

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites