Ja ho varem dir que abans de les eleccions podien pasar moltes de coses, i esperau que a noranta dies de les eleccions encara pasaran més coses.

Segons diuen aquests dies hi ha molts de moviments pel poble i diuen que aviat hi haurà novetats.

Per ventura sortirà un partit en gent que els seus interessos reals seràn treballar pel Municipi i no pels interessos del seu partit de Palma i lluny de qualsevol disputa interna de partit.

16 Comments:

  1. Anònim said...
    I aquest partit serà UM?
    Anònim said...
    A aquestes altures cualsevol partit que surti per dir lo que sigui no tendrà la més minima credibilitat, com pot ser que ara sorgeixi un partit de davall una pedra?? això es una cosa que es té més que estudiada i si encara no havía sortit ha estat per por, per indecissions.... i això no es lo que necessitam a Santanyí, no em de mester cap indecissió ni cap partit que tengui por ni li tremoli la mà.

    De totes maneras no crec que surti cap partit independent aquesta legislatura.
    Anònim said...
    No heu de passar pena de res, els del PP. No vos heu de posar nerviosos.
    Tot en gros, se trata d'un escó de regidor lo que balla, i el guanyarà el qui millor convenci a la gent per NO votar a l'altre.
    Hi ha moltissims motius que es poden exposar per convencer a un elector indecís per NO votar el PP, però ja voreu que ni tan sols això sabran fer els altres candidats.
    S'únic seria en Cosme Adrover, amb la perspectiva que li han donat aquests anys d'inactivitat, desmuntaria sense despentinar-se qualsevol discurs del PP en un plis plas.
    Anònim said...
    Si Don Cosme, inclus ara ja els del PSOE el posan d'exemple per justificar el seur error, de haver llevat en Nuñez i haver posat un desconegut.

    Diuen que Don Cosme no era de Santanyí i va ser batle 20 anys, però tothom el coneixia¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡.
    i encara ara.
    Anònim said...
    És una gran noticia que la figura del Dr. Eloy Núñez no desapareixi del panorama polític santanyiner.

    Peró per acabar de fer justicia del tot, crec sincerament que UM l'hi hauria d'oferir anar de cap de llista, que és on realment toca anar; tant per coneixements, saber estar i sobretot pel seu talant.

    Ànim Jesús!!! Et volem veure a dalt!!!
    Anònim said...
    Gran notícia pel PP, Nuñez a UM!!!!!!
    Anònim said...
    Com més hi pens més clar tenc que el psoe de Santanyí ha ficat la pota fins abaix sacrificant en Sr. Nuñez per un desconegut Sr. Fuster, ha estat un suïcidi polític en tota regla.

    Més que anar amb UM crec què en Núñez hauria de pensar seriosament la possibilitat de formar un partit polític nou, que de ben segur arrosegaria un gran número de vots, tant de gent descontenta amb la resta de partits com de incondicionals "caladoreros".

    Possats a ser optimistes inclús podria tenir la clau de la governabilitat del municipi a la seva butxaca. La decissió seria ben clara: o cap de llista de UM o cap de llista d'un partit independent.
    Venga home, que tú pots.
    Anònim said...
    No crec que en Nuñez es vulgui unir amb aquest partit amb la que esta caigent per Ciutat, i esperau un poc que la cosa no acabarà aqui, les darreres informacions que tenc es que aviat es sabrà qui, com i d'on es varen treure els doblers per pagar na Soraya i es Moetchandó que varen donar a Santanyí...... com molt bé diu l'administrador del Blog hi haurà més novetats i en Munar tendra feina de buidar clots negres perque ses caguetes aniran a l'ordre del dia.
    Anònim said...
    "És una gran noticia que la figura del Dr. Eloy Núñez no desapareixi del panorama polític santanyiner"
    Aixó el dius de conya, no?, casi no puv dinar de les rialles...molt bo es chiste..jajjaaaaaa
    Anònim said...
    ‘Operación Picnic’, que investiga una captación presuntamente irregular de afiliados de UM con dinero público, de forma que, entre otros delitos, se indaga la comisión de malversación de caudales públicos.

    I jo em pregunto, i tots aquest que fan feina o n'han feta, a l'empresa municipal de Santanyí temporalment,( 6 mesos), que no hagut de pasar cap tipus de prova per accedir al lloc de feina, i quan acaban les diuen que si votan el PP les tornaran a donar feina.

    NO SEMBLA LA MATEIXA TRAMA DE CAPTACIÓ IRREGULAR DE VOTS????
    Pere said...
    Ara que comentes això de l'empresa municipal em ve un dubte al cap.
    Jo d'aquestes coses no hi entenc gaire, així que em puc equivocar, però si aquesta empresa municipal és, com el seu nom indica, una empresa privada, qui l'ha triat com a empresa municipal? Aquestes coses han d'anar per via de subhasta pública, o concurs o algun procediment semblant. Algú ho sap això?

    I si, re ferent a "NO SEMBLA LA MATEIXA TRAMA DE CAPTACIÓ IRREGULAR DE VOTS????" em fa olor a això.
    Tal com ha dit algú, en Munar tendria molta feina si fiqués sa manguera per dins es nostre Ajuntament!
    Anònim said...
    Para hacer un partido hace falta pasta.........ojala se haga uno pero???????
    otra cosa cualquier cosa para ganar votos eso es lo que hace cualquier partido y aqui el psoe creo que ya ha perdido .......
    buena jugada dirigentes de palma
    si no fuera por los años de trabajo de muchos ( equipo del psoe anterior ) no nos enteraariamos de nada en este pueblo de santany
    GRACIAS
    Anònim said...
    Sou uns experts en desviar l'atenció, pero la realitat es que l'empresa municipal es una empresa privada creada per l'Ajuntament i sense anim de lucre. Aquesta empresa no esta investigada per la justicia a diferència de Unió Mallorquina, ja ho vorem com acabarà na Soraya y es Moetchandó.... el temps ho dirà.
    Anònim said...
    Pot no estar investigada, per`què ningú encara ho ha denunciat, però no es pot negar que es una veritat que es demana el vot al que fan feina a l'empresa municipal.
    Anònim said...
    I que voleu denunciar criaturetes si tot es públic i legal??? no trobau que si pensasen que `hi pot haver alguna irregularitat ja no ho hauríen denunciat?? Mirau els diaris a voure qui hi surt i deixau fer els qui fan les coses be i legals, SORAYA i MOETCHANDO.....hay hay hay que aviat arrbaran esquitxos per la vila....
    Anònim said...
    uep

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites