Ja fa un any que en aquest blog varen dir que l PSOE estava dividit en dos grups, una part els seguidors del històric Nuñez a Cala D'or, que només pense amb les comilonas dels que governen, i l' altre grup a Santanyí que no volien que el Nuñez no fos el pròxim candidat, entre uns i els altres han passat la legislatura i el PSOE, tenguent tot el poder que té, Govern, Consell i ajuntament de Palma i no oblidem el Govern Central, no han fet res pel Municipi de Santanyí, només baralles entre ells mateixos.

Però sembla que aquesta divisió ja esta solventada, ara ja tornen anar tots a una, això si el Nuñez fora.

El proper dia 25 de febrer es presentarà el nou candidat en Juli Fuster, per molts de santanyiners un gran desconegut, però diuen que té clar el que ha de ser un batle pel Municipi de Santanyí, "El Batle tendrà dedicació exclusiva, ha de reduir tot lo possible el nombre de càrrecs de confiança i es cuidarà de que tota sa gent que cobra de s'Ajuntament faci tota sa feina que li correspon". A la fi el coneixerem.

36 Comments:

  1. Anònim said...
    A aquest home no el votarà ningú de Cala d'Or, el poble d'on l'esquerra treu més vots sempre
    !!!!!
    Anònim said...
    AL MANCO PODRIEN POSSAR UNA FOTO I SABRIEM QUI ÉS???
    ENCARA QUE, A LO MILLOR NO LA POSSEN, PERQUE NO S'ASSEMBLI A UNA ESQUELA!!!
    Anònim said...
    Però en NICO sap el que fa´és ell el que reperteix les invitacions, NICO tinent batle de Santanyi¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    Això és un cachondeo.
    Miquel Amengual said...
    Aquest bon home no ha tengut mes remei que presentar-se a una mort anunciada, la mort del PSOE de Santayí, segons es diu els dirigents de ciutat li varen dir que o se presentava o se li acabava es xollo.
    Tot un desconegut que es presenta per obligació, que no estima la vila, que se pensan que som beneits?
    Ara ja esta tot clar, UM condemnada a desapareixer, no hem d'oblidar que a les matances del passat dissabte hi va haver la nota que anunciava que estan més acabats que en Maxin, varen preparar per 700 i no varen arribar a 300, els seus mateixos els feian glosses de Consolació, l'arròs que no va ser menjador.... una catàstrofe!! Ara el PSOE després de cercar candidats per davall ses pedres presenta un total desconegut, en Nico, es Pelirrojo, en Pedro Munar, en fi, tot un desastre que atempta contra la democràcia, coses com aquestes fan que no hi hagi alternativa possible.

    Miquel Amengual
    Anònim said...
    Si però els d'UM tenen la perxa plena, no pasaran fam¡¡¡¡¡¡
    Anònim said...
    Dos candidats palmesanos a la batlia de Santanyí, un del PP i un del PSOE.

    I els santanyiners a prendre per alla¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ però això fa mudat.
    Anònim said...
    pero ese quien es que haga una conferencia en cala dor para sus simpatizantes.......¿quien ha puesto a ese hombre ahi?
    pero no estamos en DEMOCRACIA Y ELEGIMOS A NUESTROS REPRESENTANTES ?????????
    VAYA , VAYA , CON EL PODER DEL PSOE EN PALMA
    Anònim said...
    Jo vot per en Pere Munar i en Nico una simbiosi que no pot fallar mai.
    Anònim said...
    El panorama polític santanyiner és tan esperpèntic que un pot arribar a pensar que el “blog del municipi de santanyí” només pot ser una eina al servei del PP local.

    Anem per parts (o per partits).

    Del PSM no en tenim noticies, ni bones ni dolentes, el podem considerar desaparescut en combat. Això del pacte l'ha rematat del tot. EPD.

    El PSOE, per molt que s'ho proposi, es totalment impossible que ho faci més malament, eliminant d'un cop la majoria de vots de Cala D'Or per un cap de llista “desconegut” (i no molt competent) Juli Fuster. Segur que tendran temps d'enyorar en Jesús.

    De UM que hem de dir que no sapiguem. No servirà ni allo de “Ladran Sancho, luego cabalgamos”.

    I ara només queda es PP. EXACTE, NOMÉS QUEDA ES PP!!!.

    Per tant, lo del CANVI que ens vol vendre aquest Blog no sé com agafar-ho. Serà veritat que necessitam urgentment un partit polític nou amb gent nova.

    He deixat pel final a Na Tiu, i que m'algrat em faci mal al cor, SÍ NECESSITA UN CANVI.
    Anònim said...
    De cada dia vos complicau més, que vol dir la frase “Ladran Sancho, luego cabalgamos”.
    Anònim said...
    Que no home..., t'he dit que en Sanxo no va a cap llista.!! Qué només és una frase feta.
    Miquel, posa un altre ronda!.
    Anònim said...
    Aquest senyor encara no s´ha presentat i ja li plouen crítiques de per tot, així som els santanyiners, ens agrada més criticar que fer feina.
    Que és de dolenta sa puta enveja!!!!!!!
    Anònim said...
    "Ladran, luego cabalgamos". Es diu que és una frase del Quitxot (encara que m'acabo d'assabentar que no hi surt al Quitxot), el seu significat és semblant amb " si critiquen, és perqùe hi som ".

    Doncs aquí tenim una prova més del mal que els fa als del PP que "cavalquem" tan bé.

    Abans de voler fer de viu amb segons quines dites, val més informar se del que volen dir¡¡¡.
    Anònim said...
    Enveja de que?? o millor dit, enveja de qui?????

    La veritat es que els partits de l'oposició l'hi posan massa facil al PP, no hi ha competència, per tant, dic que es vera que necessitam un canvi, però un cavi a les files del PP. Ja hi ha massa gent que fa pudor, que estan apotronats a la seva cadira calenta i a veurer-les venir. Tot i que sabem que el PP guanyarà les eleccions per majoría encara mes sobrada que la passada legislatura es ben hora d'entonar el meaculpa i començar a fer net de sangoneres, es hora de començar a posar gent que vulgui fer feina, no basta guanyar les eleccions i no fer res més fins al cap de 4 anys. Pèrò clar, aquestes víbores saben que el PP tornarà a guanyar i no sen volen anar ni a trets d'escopeta, idò que han de fer? els han de treura a fora a tots, que no necessitam gent que ens miri per damunt l'espalda, necessitam gent humil i amb ganes de fer coses noves. Per que el necessitam al sheriff Solana a Cala D'Or, per res mes que per donar mala imatge de la gent del PP, perquè hem d'aguantar en Tofol de cultura si volia ser batle i ara que no li deixan ser s'en vol anar? I na Catalina de s'Alqueria, que va dimitir de batlesa però no de regidora, ja ho crec jo que son bons es 15.000 euros anunals, que n'hem de fer del matrimoni de Calonge? un cobra de batle i s'altre de regidora, i que en feim de sa que ja es famosa per aquest blog i no precisament per ses coses bones que ha fet, que en feim de na Tiu, ha de cobrar de diputada, concejala i batlesa de sa cala? au venga! ara ja me encalentit de mala manera, jo dic que no anem a votar i que les donin pes sac a tots, que aixo ja fa tres pams d'oi.
    Anònim said...
    Quan dius " jo dic que no anem a votar i que les donin pes sac a tots, que aixo ja fa tres pams d'oi." ets el clar exemple del Santanyiner i del perquè tenim el que tenim, si es veritat que penses tot le que dius el teu comentari el que has de fer es anar a votar e inclus formar part d' alguna llista electoral per poder donar un CANVI, el que no has de fer és el que fa molta de gent criticar però no fer res, inclús no anar a vota.
    Anònim said...
    ¿juli fuster es de santanyi? alguien sabe quien es? pregunto sin mala intención es que nunca he escuchado nada de el y como votante socialista me puede la curiosidad
    Anònim said...
    Si sense anar a votar es quedassin buides les cadires de la part proporcional de la gent que no ha votat o votat en blanc, un altra gall cantaria al nostre poble....i arreu arreu.
    Anònim said...
    "Tot un desconegut que es presenta per obligació, que no estima la vila, que se pensan que som beneits?" (Perfectament aplicable a Miquel Vidal)
    Això és lo que ha dit més amunt un maleducat, amb la típica xuleria prepotent dels peperos provincians. Maleducat perquè "es Pelirrojo" té nom i llinatges. T'agradaria que al teu fill li diguèssin "sa sarassa grassa"? No. Idò xerra bé que poc costa.

    En Julio Fuster és molt més intel·ligent, apte i competent que es batle que tenim ara. Això ho saben tant els del PP com els del PSIB-PSOE. Qui no ho sap i no convencereu són els qui han d'anar a votar.
    A més, la màquina propagandística del PP és molt més potent que la del PSOE.
    Anònim said...
    pero es de santanyi? alguien me puede contestar por favor
    Anònim said...
    Encara no l'han fet fora al Nuñez, avui a la tarde Manifestació de santanyiners socialistes a Palma, davant la seu del PSIB-PSOE.

    Visca el Nuñez
    Anònim said...
    alucino ,con los socialistas soy socialista del municipio de santanyi y la verdad me parece alucinante , se presenta a la alcaldía un hombre que no lo conoce nadie , se supone que al nuñez no lo han echado pero lo han echado alguien me puede explicar que esta pasando por que si esto es de esta manera ¿no pretenderán que les votemos? esto no es nada serio
    Anònim said...
    L'autocar sortira de la Porta Murada a les 16 hores, a cercar explicacions de Palma del perquè els socialistes fan això al Municipi de Santanyí.

    Ja basta tenir un batle del PP que viu a Palma per ara haver de tenir un candidat a la batlia del PSOE que tambés és de Palma.
    Anònim said...
    I aquest autocar (crec que bastaria un minibus, per què no surt de Cala d'Or i va recollint la gent dels diferents nuclis poblacionals?. Perqué si no, ja hi tornam a ser a fer discriminacions!!.

    VISCA EN NUÑEZ!!!!!!

    A més si ho pensau en fred, realment algú pot creure que un desconegut total (a Santanyí) pot treure més vots que en Jesús (Amén)???????

    VISCA EN NUÑEZ!!!!!!
    Anònim said...
    que quiten al nuñez lo puedo llegar a entender ,pero que pongan a una persona que ni siquiera es del municipio la llevan clara si piensan que van a ganar a mi esto me huele mal yo desde luego, será la primera vez, que no vote a los socialistas.Nos quejamos del que está no mira por el pueblo y que nunca está por que es de Palma y vamos nosotros y hacemos lo mismo, esto es que no quieren ganar los socialista , yo no es que tenga muchos estudios y sea una persona muy culta pero no me hace falta para ver que esto no es nada serio y se están riendo de todos los votantes
    Anònim said...
    Socialistes......això va de metges.
    Anònim said...
    Governants externs però en Manxa d´on és? no és santanyiner i va governar molts d´anys o no?.

    Juli força!
    Anònim said...
    I en Niko on l'heu posat. O anirà a les llistes del PP.

    Quin bollit!!!
    Aquest blog me fa plorera.
    Anònim said...
    Nico al poder yaaaaaa!!!!!!!!!
    Anònim said...
    Enhorabona per endavant al PP de Santanyí. Guanyarà ses eleccions sense despentinar-se,i ho farà amb una majoria més ampla que sa que té ara, no farà falta ni que prometi res durant sa campanya, no farà falta dur ningú de Palma a fer mitins. Els altres partits li han deixat "a huevo". Sa política a nivell nacional d'en Zapatero i es frit i bullit que hi ha dins UM a Palma anulen qualsevol probabilitat de que a s'Ajuntament de Santanyí hi hagi la més mínima oposició. Apart d'això hem de tenir en compte que la gran majoria dels vots socialistes els aconsseguia en Núñez a Cala d'Or.
    En Juli no sap on s'ha ficat. Haurà passat de ser un home respectat que gaudia de sa tranquilitat de Cala figuera, a ser un "tal i un cual" sense importar-hi.
    No sé si a Palma els pàries del PP fan el mateix que a Santanyí, però aquí, davant sa impossibilitat -per ignorància- d'argumentar, ni tan sols d'exposar, una idea, s'ataca directament a sa persona, i si es pot, a sa seva dignitat.
    Anònim said...
    No importa que prometi el PP, perque tanmateix no o compleix.
    Anònim said...
    Nicooo ya has chupa prou, fora, foraaa.
    Pere said...
    Jo crec que, abans de criticar a qui, com molts heu dit, no coneixeu, hauríem de donar la oportunitat d'explicar les seves idees, propostes, crítiques... en definitiva, el seu programa polític, al nou candidat el PSOE de Santanyí, el Dr. Fuster.
    Jo no el conec personalment, però sé de qui el coneix bé, que és una persona molt competent, que creu i defensa en el que treballa. Esperem a veure què ens proposa i després ja criticarem.

    El problema aquí no és si el candidat és o no del poble, perquè això, al final, no té la més mínima importància. El que compta és que qui es posi al capdavant d'un ajuntament, sàpiga el que es fa, treballi amb el poble a qui governa i pel poble a qui governa. Lamentablement, al nostre municipi, això no s'ha acomplert des de fa molt de temps.
    Si, tal com m'agradaria a mi, a les pròximes eleccions guanyés el PSOE i ens governés el Dr. Fuster i ho fes així com toca, fent el necessari per recuperar el que el nostre municipi ha perdut per tota la seva geografia, estaria ben content de tenir un batle de fora poble, de fora del país o d'un altre món, si es donés el cas.

    El que demanaria a la gent que és contrària al Partit Socialista, és que no insultin ni ataquin a les persones. El mateix demano als que som contraris als simpatitzants del PP i els seus membres, ja que últimament veig que aquest blog s'està convertint en un constant intercanvi d'insults i males paraules per part de tots.
    Una mica de respecte els uns pels altres no ens aniria malament, sobretot al nostre poble, on sembla que tothom sap com arreglar els problemes de ca els altres.
    Siguem educats que ja som grandets.

    Fins aviat.
    Anònim said...
    Sr Pere los socialistas de santany no critican al Sr Fuster , lo que no estamos de acuerdo es que desde Palma impongan a un candidato a la alcaldia sin consultar con los militantes del partido socialista y desvalorar el trabajo de treinta años atras en este pueblo puesto que no se nos ha tomado en cuenta. ¿ve usted normal que nos enteremos por cuartillitas repartidas por el pueblo??
    Suerte señor Fuster pero aqui los votos hay que ganarlos dia a dia y conociendo al pueblo y lo que sienten..
    aqui hay que sudar cada voto sino el tiempo pone a cada uno en su sitio
    le recuerdo nadie tiene nada en contra del Sr Fuster
    un santanyier
    Pere said...
    No tenia noticia de que nadie hubiera tenido que enterarse por medio de ninguna cuartilla.
    Hasta donde sé, la candidatura del Sr. Fuster ha sido elegida dentro del partido por medio de votaciones.

    Si no es así, pido disculpas pues no sabía nada.
    Anònim said...
    Sr Pere no se quien le informo pero yo estuve en la sede el otro dia con varios compañeros para una simple explicacion y no nos dijeron nada mire usted este en lace del facebookde santany y veras....
    http://www.facebook.com/notes/municipi-de-santanyi-balears/votarem-a-una-granera-si-som-del-partit/10150089884504599
    yo conozco a unos 28 militantes de santany y creo que ninguno voto .......no se quien votaria????
    repito todos mis comentarios sin tener nada en contra del Sr Fuster
    Solo por la indignacion de como el partido nos la ha jugado a los militantes de Cala dor
    Anònim said...
    per els que no el coneixen aquest home, es a dir en juli Fuster viu a Cala Figuera fa un bon grapats d'anys i a més si ha criat des de petit, pot ser que vosaltres no haviau nascut.

    I als integrants del PSOE dir-lis que podríen vigilar les tasques a que se dediquen els del PP que més bé son guerres brutes, contra aquells que un dia foren dels seus i els deixaren, per motius ben fonamentats. ja es clar que el PP no obrirá boca.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites