PP SI PERO CON MATICES



Un altre seguidor del blog ens ha fet arribar el següent escrit.


PP SI PERO CON MATICES


Estos ultimos dias se ha hablado mucho de lo que va o no a pasar en el seno del Partido Popular de Santanyí, en mi opinión son todo especulaciones infundadas, descripcion que coincide plenamente con la palabra rumor. No es un secreto para los ciudadanos de Santanyí que hay discrepancias internas entre los integrantes de dicho grupo político y aunque haya gente que lo vea como un problema yo lo veo más como una oportunidad, una gran oportunidad para reagrupar las filas y llevar la mejor artilleria al frente. En mi opinión personal, quiero matizar que me ha parecido una buena legislatura política por parte de los populares, en eso mucha gente coincidimos, aunque es lógico que la oposición critique las iniciativas llevadas a cabo por el equipo conservador, viva la diversidad política que enriquece nuestra democracia.


Dicho esto, voy a entrar al tema que da título a este artículo, los matices del semi eslógan electoral que he puesto como título, se atribuyen a la restitución parcial del grupo de trabajo popular y no así a la ejecución de sus obligaciones políticas que como ya he dicho creo poder decir que han aprobado con creces. Desde mi humilde saber político creo que se ha llegado a un punto de inflexión, la máquina ha dado lo máximo de si y hay que renovar las piezas desgastadas, piezas viejas que hacen chirriar a las nuevas, pero no nos precipitemos, no caigamos en la tentación de empezar la casa por el tejado por miedo a las tormentas, hay que ir despacio, conservando los pilares firmes para construir sobre ellos. Provablemente, muy provablemente, aunque no se hagan cambios significativos el Partido Popular de Santanyí volverá a repetir los buenos reslutados electorales, pero se deben plantear la siguiente pregunta: ¿Hasta cuando aguantará la máquina?.


Creo que en la legislatura popular debe primar la renovación como pieza indispensable para el buen funcionamiento de las instituciones municipales siempre pensado en la repercusión positiva hacia el ciudadano.


No quiero desaprovechar esta oportunidad para felicitar a la gente de Unió Mallorquina y a Biel Vidal por su renovación como lider del grupo regionalista, tambien quiero animar a la gente del PSIB-PSOE a que presenten de forma inmediata ya que el tiempo apremia y la gente puede pensar que no hay interés por realizar una buena candidatura, a un candidato para las próximas elecciones municipales al igual que tambien insto al PSM a que haga lo mismo, como ya he dicho la diversidad política enriquece los pilares de la democracia.


J.B.V. Santanyi 09.02.2011


Sempre s'ha dit que un blog creix amb la participació i els comentaris de la gent, per aquest motiu sempre convidam a escriure.


Aprofitam per contestar a una consulta que ha deixat un seguidor com a comentari, voldría saber com es pot fer per enviar fotos i artículs per publicar al blog, i també si es publican tots els que s'envian, gracies per respondre.


Podeu enviar fotos i artículs per publicar al blog al següent email: mailto:municipidesantanyi@gmail.com i es publicaran tots sempre que siguin verídics i demostrables i no menyspein a ningú.

12 Comments:

  1. Anònim said...
    Una bona veritat que s'han de renovar les peces, aquest batles pedaeos, viejas glorias del PP, tots jubilats i en dotze anys han tengut un sou de 300 euros mensuals, 43.000 euros en dotze anys cada un.
    Anònim said...
    Canvi a sa cala please.....
    Anònim said...
    N'hi que ha diuen que no hi ha temps que no torn, sembal que aquestes eleccions seràn com les de 1999, una lluita entre dos partits PP i Convergencia del Municipi.

    Esperem que no hi hagi transfugues.
    Anònim said...
    De moliner barataràs, però de lladre no t'escaparàs.
    El que s'ha de fer és reduir la despesa innecessària, i això passa per eliminar pagues a persones anomenades a dit, enxufats, gent sense ofici ni benefici que enlloc cobrarien tant per fer tant poca feina.
    Si el presentar-se a unes llistes electorals (o inclús la afiliació al partit) ja porta implícita la adjudicació d'una paga en el cas de formar govern, malament anam, la qüestió està corrompuda abans de començar.
    A ningú no se li posa un ganivet al coll perquè es presenti. En teoria, ho fan voluntàriament i sense ànim de lucre personal, ho fan únicament per servir al poble. (Els qui ara han pensat que això és una ingenuïtat no haurien d'estar dins la política activa)
    No me fareu creure que amb dues pedanies, una per Cala d'Or i una per la resta, no n'hi hauria prou. Son Moja, Cap d'Es Moro, Cala Llombards, La Costa, etc etc. Això no té nom.
    I m'estim més na Maria Monserrat que qualsevol dels altres lelets, però es veu que qui no s'agenolla davant des jefes es defenestrat de seguida, i ara els del PP mateix ja li han fet es llit. No volen gent amb iniciativa, volen xotets de cordeta, i no diré noms. Només feis una ullada a ses NNGG.
    Anònim said...
    Avui dia la política ha canviat molt, hem d'oblidar tot el que coneixiem com a política i fer un pas al davant, ens hem d'adaptar a lo que hi ha, perque no es només a Santanyí, es a tota Espanya. Crec que no hi ha cap polític, a no ser que li compensi amb una altra feina o empresa que no cobri per dedicars-hi, per tant això de que volem polítics de vocació que no cobrin res es fer demagogia.

    En referència a les pedanies, si que trob que no es necessita una pedanía a nes cap des moro, a la costa, a son moger..... Però si que pens que es necessaria una pedania a Cala Figuera, a Cala Santanyí, a S'Alquería Blanca, a Calonge, a nes Llombards i a Porto Petro. Aquestes pedaníes son bones pels ciutadans sempre que es gestionin corrèctament pels seus pedaneos i no que símplement siguin per anar a cercar la paga a final de més. Es molt bò que els ciutadans tenguin una persona que es preocupi per ells i vetli pels seus interessos, una persona que pugui parlar amb ells i fer-los d'intermediari amb l'Ajuntament.

    Na Maria Monserrat s'ha fet el llit ella totasola, el PP sap el que el poble li transmet, anau a fer una volta per Cala Figuera i demanau a mem que troban de na Tiu, no la volen veure ni en pintura i això s'ho ha guanyat a pols, i si tu no ho saps es que no ets de la vila o que ets familia seva.
    Anònim said...
    Jo visc a sa Cala i s'ho ha guanyat na Maria totasola, crec que mal assesorada per altres Marias i Marietas...que li han fet canviar els foguerons de lloc per possar un exemple...mentres els problemes grossos, sa mala imatge que donar sa cala les soluciona en LLorenç, aquest si que val.
    Anònim said...
    Jo també visc a sa cala i trob que na María no ha tengut es mes minim interés per escoltar la gent de Cala Figuera, no ha intentat saber que necessitam o que volem per poder fer una passa endavant en lloc de fer-ne 10 cap arrera, es trist que una persona condicioni l'opinió sobre tot un equip humà com es el del consistori, però la veritat es que les coses per aqui no poden seguir així, a mi també em varen dir que anàs a parlar amb en Galmés si necessitava alguna cosa i tot i que em pareix aberrant haver-ho de fer així tenguent una batlesa pedànea, va ser l'unica manera d'arreglar el meu problema, ara lo que falta es algú que com a minim intenti arreglar els problemas de tots.
    Per cert, en Llorenç Galmés em va antendre de maravella i tot i que es notava que frissava perque l'esperanven a una reunió, no em va tallar cap paraula i men vaig anar més content que un pasco. Tots els polítics hauríen d'aprendre moltes coses den Llorenç i sobretot na Maria Tiu!!!!
    Anònim said...
    LLorenç for Cala Figuera...we want
    Anònim said...
    Ni tanto ni tan calvo, si en Llorenç fos es batle de Cala Figuera estariem amb ses mateixes, massa feines com a segon batle o qui sap si com a batle, perque es va dir que en Miki dimitira al cap de 2 mesos o 3 o fins i tot que dimitiria es dia de sa presa de posesio des carrec i faria batle a nen Llorenç, com per cuidarsen de lo pasa per alla, jo domes hi vax en sestiu a sa cala pero trop que n'aurien de fer un altre que hi estigui tot l'any, no com na tiu.
    Anònim said...
    Tomeu bossa for batle de sa cala
    Anònim said...
    Aquesta si que mes bona.....
    Anònim said...
    I la nova reforma que fa el trànsfuga, deu ser legal aquesta vegada....?

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites