Links a la web de l'Ajuntament.


El Blog del Municipi de Santanyí ja fa quatre anys que va editar, la primera entrada que va publicar va ser el 25 d'Abril de 2007.


Des de aquest dia el blog ha tengut moltes de visites, té centenars d'entrades publicades i centenars de comentaris per part dels seus seguidors, que cada dia són més.

El Blog del Municipi de Santanyí ja és un referent diari del que succeieix al Municipi de Santanyí.

Per aquest motiu el seu dia ja veram enviar un escrit a l' Ajuntament de Santanyí, sol.licitant la inserció d’ un link del Blog del Municipi de Santanyí a la web de l'Ajuntament, per facilitar als seus visitants l'accés al blog, així com ja ho feren , insertant el logo amb un link d´una publicació privada, i no és gratuita, a la plana principal de la web de l' ajuntament de Santanyí, i en dia d’avui encara hi seguéix estant.

Avui a la premsa i a a la web de l’Ajuntament de Santanyí, que pagam tots, hem pogut veure que un altre iniciativa privada d’un jove santanyiner ( i no és per criticar la iniciativa d’aquest jove), ha instalat una estació meteorològica connectada les 24 hores del dia a internet, segons l’ajuntament està previst, en un futur no molt llunyà, crear un enllaç des de la pàgina web de l’Ajuntament de Santanyí a la web de meteoclimàtic.

Atés aquests fets el ciutadà es pot demanar ¿ Quins són els requisits que ha de tenir una web per poder tenir un link a la web de l' Ajuntament de Santanyí ?. ¿ És gratuita la publicitat que pot ocasionar tenir un link a la web de l'Ajuntament de Santanyí?.

Per aquest motiu volem fer una proposta a tots els partits polítics del Municipi per incloure una moció a l’ordre del dia del proper ple ordinari per ser debatuda i votada.

Aquesta moció és la següent:

EXPOSICIÓ DE MOTIUS

Atès que l'article 20 de la Constitució Espanyola reconeix el dret a expressar i difondre lliurement els pensaments, les idees i les opinions mitjançant la paraula, l'escriptura o qualsevol altre mitjà de reproducció.

Atès que a l'article 25 del reglament de participació ciutadana assenyala que les entitats associaciatives i grups de veïns que així ho demanin podran accedir a l'ús de mitjans públics, especialment els locals i els mitjans de comunicació..."

Atès la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears diu al que a l'article 77.2; cada corporació local, de conformitat amb el seu reglament i en la mesura de les seves possibilitats, ha de posar a disposició de cada grup els mitjans econòmics i materials adequats per a l'exercici de les seves funcions...."

Article 116; " Les corporacions locals facilitaran la més àmplia informació sobre la seva activitat i promouran la participació de tota la ciutadania en la vida local.

Atès que a la secció d'enllaços de la pàgina de l'Ajuntament manquen pàgines web d'informació d'associacions, partits i particulars relacionades amb nostre municipi.

Per tot això, presentam al ple de l'Ajuntament, amb la intenció de veure-la enriquida amb les aportacions de la resta de grups polítics i per a la seva aprovació si procedeix, la següent proposta

PROPOSTA

1 Incloure les pàgines web d'informació d'associacions, partits i particulars que estan relacionades amb el nostre municipi, que així el sol·liciten, diferenciant aquelles que tinguin caràcter comercial de les de caràcter merament informatiu, a la secció d'enllaços de la pàgina de l'Ajuntament.

15 Comments:

  1. Anònim said...
    Desde el meu desconeixement total de la matèria, crec que el primer que hauríeu de fer si voleu incluir el link del Blog a la web de l'Ajuntament, es presentarvos com a persones físisques i responsables del que es publicarà al Blog i no com a blog anònim que sou a l'actualitat.
    En segon lloc, eliminar la selecció subjectiva en l'administració dels comentaris que es fan, com molt bé deis i feis referència a la llibertat d'expressió, aquesta hauría de ser requisit fonamental del blog, ja que si es fa propagànda pública del Blog aquest també ha de ser públic per tothom i on tothom pugi escriure els comentaris que els venguin en gana, es parli de qui es parli.
    Anònim said...
    Como quereis que pongan un link a este blog si les estais criticando todo el dia
    Anònim said...
    Tot i que sa proposta es bona, no crec que els peperos que son es que tallen es bacallà a s'ajuntament vos hi posin cap link.
    Anònim said...
    Penso que el motiu d'aquesta entrada no és que es posi un link o no del Blog del Municipi de Santanyí a la web de l'ajuntament, que pagam tots.

    El motiu és saber quins són els requisit que ha de tenir una web per poder tenir un link dintre la web de l'ajuntament.

    Al Municipi de Santanyí hi ha associacions, partits polítics, clubs de futbol.... que tenen web i no estàn a la web de l'ajuntament.

    Com diuen els del blog, en cap cas jo tampoc vull criticar la iniciativa d'aquest jove, però la web de meteoclimatic no deixa de ser una web a nivell nacional de gent aficionada a la metereologia, i no oblidem que al Municipi de Santanyí hi ha molta de gent i de ja fa anys que també tenen aquesta afició.

    Ah i un altre cosa també penso que la llibertat d'expresió no vol dir insultar i menysprear a persones.
    Anònim said...
    Crec que ja ho vaig dir una vegada, i ara ho tornaré a repetir.
    La web de s'Ajuntament, igual que s'emissora de ràdio local no són més que eines d'autocomplaença que tenen els qui comanden, els del PP, per fer-se bona propaganda de la seva gestió. Són com un Intereconomia a nivell local. Son instruments electoralistes que pagam entre tots els santanyiners però que només serveixen al PP.
    No voldreu que vos pengin un link del blog, amb la canya que els hi donau !!! No heu de fer rialles !!!
    Per cert; mirau qui manteniment fan de la plana web, que als establiments hotelers de Cala Figuera encara hi surten 7 hotels que ja no existeixen des de fa molts d'anys !!! Aquesta gent passa olímpicament de tot: Si, si, si, i que et bombin !!!
    Anònim said...
    Ostres!!!!!!!! Vols dir que Cala Figuera encara existeix????????
    Si pareix el final del "planeta de los simios"...
    Anònim said...
    Cala Figuera existeix al manco té una batlessa, per cert sabeu si ha de repetir com a batlessa per Cala Figuera?????
    Anònim said...
    Pel que fa per sa cala val més que no repeteixi i es dediqui al parlament i a l´ajuntament i a sa cala com diuen, que la bombin...
    Anònim said...
    Però si al Parlamet tampoc serveix, en lloc de defensar els propietaris del Parc de Mondrago els va enfonsar.

    Que s'ho apuntin els del PP, a Cala Figuera no volen que repeteixi la batlessa en volen un altre.
    Un sonat de sa cala said...
    Actualment Cala Figuera passa per una difícil situació, però tot i això encara hi ha gent com jo que creim que encara es possible recuperar part de l'essència turística combinada amb la residencial. El Tomarinar es un clar exemple que la culpa de l'imatge de "Stalingrado" que té Cala Figuera pel que fa a propietats privades no es de l'Ajuntament sino dels pròpis hotelers que tants d'anys han explotat Cala Figuera; el Tomarinar en particular crida l'atenció ja que era un Hotel que estava mes o manco en condicions,amb bones instal.lacions i amb els propietaris joves, però quan hi va haver la baixada turística a sa cala, en lloc d'intentar cercar sol.lucions conjuntament amb els altres hotelers, van fer el mes facil i el mes lucratiu a curt terimini, VENDRE! això es només un exemple, n'hi ha d'altres. Per cert, diuen que un dels antics propietaris del Tomarinar, concretament en Pere Munar, es presenta pel PSOE de Santanyí.....VIUS!!!!
    Pel que fa a la Batlesa de Cala Figuera, la veritat es que ha fet més mal que bé, ha estat un dels principals problemes de Cala Figuera durant tots aquests anys, no ha fet res per sa cala, i lo que més me molesta es que pareix que es culpa del Batle o del segon Batle, i la cosa no es així, ells estan disposats a fer el que faci falta per Cala Figuera,però no poden ser per tot, per això tenen els seus representants a cada nucli de població, per transmetre al nucli lo que diu l'Ajuntament i per transmetre a l'Ajuntament lo que diu el nucli. Però en el cas de sa cala, tenim un problema de comunicació. EL batle transmet i la batlesa absorbeix i no deixa caure, el poble tansmet i la batlesa absorbeix i no deixa caure, el problema es que tot s'atura allà mateix, i es normal que la gent estigui emprenyada. Jo vos recoman que fins en saber si hi haurà o no canvis a la pedanía de Cala Figuera, si teniu algun problema aneu dirèctament a parlar amb en Llorenç Galmés, ell vos ho solucionarà tot de molt bon gust, i ho dic per experiència pròpia i perque se que molta gent ja hi han anat dirèctament i han sortit encantats del tracte que han rebut i del curt espai de temps que han hagut d'esperar perquè la solució al seu problema fos una realitat.
    Anònim said...
    No es fácil contestar al sonat de sa cala sin acordarme de su desaparecida familia.
    Quan atrevida es la ignorancia !! Pero, no se porqué, creo que no eres un ignorante, sinó que hablas con mala fe.
    VIUS!! ??? De què?? Acaso no cambiaréis nunca ?? Franco ha muerto, a ver si os enteráis !!!
    No tienes ni idea de turismo ni del funcionamiento de las instituciones, y no voy a perder el tiempo contigo, porque veo que estás metido en el ajo pepero, y lo único que pretendes es insultar gratuitamente y desde el anonimato, en eso si que sois especialistas, los nostálgicos del regimen !!!
    Tu consejo de acudir directamente al teniente para solucionar los problemas me recuerda a otros tiempos, que felizmente han pasado a la historia, sois patéticos.
    Anònim said...
    Cuanta ravor te aquest darrer missatge, jo tambe he hagut d'acudir a n'en LLorenç per tenir una solució, sa de dir clar, na Maria no serveix per ser regbidora a sa cala, esper com tots en sos que he xerrat que no la tornin possar a sa cala, si es aixi...me sabra greu pen Miquel i en LLorenç, pero tindran 7 vots menys a sa cala.
    Anònim said...
    Pareix mentida, una persona tan poc sociable com na Maria Montserrat, la tenguin de regidora de festes, que ses festes lo que conta es fer poble, no separar-lo!

    Aixi, que també opín, que si torna guanyar el PP, que per favor, no la posin de regidora de festes.

    Gracies.
    Anònim said...
    No entenc que tenen que veure les els verderols amb les cabres de muntanya, ben igual que no entenc l'anònim que ha contestat en castellà, i no perque no entengui l'idioma sinó perque no entenc com pot fer una rèplica tan vulgar d'un comentati tan extèns i tan acertat com el que ha fet el "sonat de sa cala". "No tienes ni idea de turismo" A cas s'ha parlat de turimes com un tot?? només s'ha recordat una realitat que tots els qui som veïns de Cala Figuera coneixem. Però per lo poc que es deixa entreveure la paraula turísme al seu comentari sap bé el que diu, jo també pens que sa cala l'han enfosada els pròpis hotelers i també dic que el Tomarinar ha estat el més clar exémple del que es diu.
    Anònim said...
    Cuanta ravor te aquest darrer missatge...me referia al del "sonat de sa cala", no se com es temp que escrivie es missatge sa ficat l'altre enmix...

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites