SÍ,ENS PRESENTAM !!!!


Des de la primera candidatura del PSM a Santanyí, ara fa 20 anys, sempre ha estat difícil aconseguir gent per conformar la llista. Així i tot sempre hem tengut regidors dins l'Ajuntament.


Creim poder afirmar que aquests problemes són comuns a tots els partits que se presenten al municipi de Santanyí. Només hi ha un partit (que ja sabeu quin és) que li "sobren" candidats.


Com en alguna altra convocatòria electoral, enguany vàrem anunciar que no ens presentàvem perquè no teníem gent suficient per fer llista. A partir d’aquest anunci, molts de simpatitzants ens varen insistir en que tornàssim a fer un esforç per conformar una llista, oferint-se ells mateixos per anar-hi o bé per treballar pel projecte des de fora. Això ens va animar a tots plegats per tornar a demanar-vos la confiança per estar a l’Ajuntament.


Hi ha molta gent que ens dóna el seu suport, però no a tothom li interessa entrar dins una llista.


Això ho entenem i sempre ho hem entès, per aquesta raó tots els simpatitzants, formin part o no de la llista, adquireixen el compromís que ells mateixos creuen adequat, així cadascú fa el que bonament pot pel nostre projecte polític.


Per primera vegada al municipi de Santanyí, es presenta ERC. Cal dir que els vàrem informar tot d'una de les nostres intencions i vàrem intentat arribar a un acord per presentar una coalició, que sembla que seria el més lògic en un municipi com el nostre. Això no va fructificar, segurament degut a les presses d’última hora i, perquè no dir-ho, degut a alguns recels.


Tammateix ens congratulam de l’arribada al nostre municipi d’aquesta formació i de que entri en política tanta gent jove. Esperam en un futur poder ajuntar esforços, però ara hem de seguir cadascú el camí triat. Els calendaris electorals no donen més marge. Com sempre hem fet, des del PSM seguirem treballant pel nostre municipi, tenint ben clar quin és el nostre adversari polític. Començam una nova etapa amb energies renovades gràcies al suport que molts ens heu donat i ens seguiu donant. Per tant vos animam a seguir treballant amb nosaltres per les persones, la cultura i el medi ambient del nostre municipi.



Del Blog del Municipi de Santanyí, volem informar a tots ls partits polítics que estem oberts a publicar qualsevol escrit o informació que ens facin arribar així com ho està fent l PSM, el blog és un mitja que el consulta molta gent del municipi diariament, per això com més informació tenguem més informació tendra el ciutadà per les properes eleccions municipals.




51 Comments:

  1. Anònim said...
    Enhorabona, teniu el meu vot!! i ja sabeu que diuen i això ho dic per esquerra "qui amb al.lots es colga.... compixat s'aixeca". Vaja putada ens han fet aquest jovent!!!
    maties said...
    T'agraesc el teu suport.
    Emperò, hem de tenir clar que el nostre adversari no es Esquerra. Per molt que enguany això faci el joc des PP, es lògic que Esquerra se presenti per separat si no vol anar amb es PSM. Noltros confiam que qualque dia puguem ajuntar forces. I me qued amb lo positiu, que és que tant en es PSM com a Esquerra, han donat una passa endavant molts joves.
    Anònim said...
    Molts de joves al PSM? molta gent de palma hi ha! quina vergonya!!
    Anònim said...
    Etic d'acord amb tu, però crec poder dir que els votants del PP no seràn els nostres futurs votants, seria contradictori pensar això, el que si que es molt possible es que amb aquesta especificació d'una ideologia política presentada per esquerra, faci dividir els vots que abans eran tots del PSM i que conjuntament donavan mes força política que per separat.
    Anònim said...
    com pot ser que Esquerra Republicana faci una llista de gent d'aquí i el PSM que du 20 anys no en sigui capaç??
    Me sap greu pel PSM, però han callat molt aquesta legislatura i el meu vot anirà cap a la nova fornada de polítics del poble.
    Anònim said...
    No me pareix raro que per començar no vulguin anar amb un partit que per si alguna cosa s'ha distingit aquests anys és per no fer res. A més amb aquests caps de llista desconeguts encara per la majoria de gent del poble, no té pintes de ser atractiu per ningú jove. Votaré Esquerra. Tots són del municipi!
    Anònim said...
    Veiès, això heu de fer, a voure si aconseguim fer 50 per cent per cada partit minoritari en contra del seu equivalent (Esquerra-PSM i CxI-Lliga Regionalista) i axí l'acabarem d'esgarrar i el PP treurà 15 regidors.
    Anònim said...
    A mem, pessemeros, no anàveu amb es PSOE s'altra vegada? I ja vàreu fer rialles...
    Deixau aquests joves tranquils i per favor que no s'ajuntin amb vosaltres, que tant vos és dir blanc com negre.
    Esstaria empagueït de treure comunicats oficials que al final resulten ser falsos.
    Força Esquerra!!
    Anònim said...
    No tenia claro a quien votar este año, pero viendo que los partidos nuevos se sacan los ojos con sus hermanos políticos puedo afirmar que votare al PP.
    Anònim said...
    Si al final esquerra guanya les eleccions, els santanyiners podrem bravetjar i cantar allò de "porque yo! tengo una banda de rock'n Roll..... uouoo!!!
    maties said...
    Per problemes tècnics de darrer moment dues joves des Llombards que havien de venir a la llista no se varen poder presentar i les varem haver de substituir amb companys de Palma. I molt de greu que ens ha sabut. No ens en amaguem.

    Per lo altre tenim molt clar que no entrarem a cap enfrontament amb Esquerra i encara menys a cap polèmica respecte a Esquerra amb terceres persones.
    Anònim said...
    Deixals fer Maties, no vous que aquest jovent lo que intenta es provocar.
    Anònim said...
    Un partit que té més de 20 anys d'experiència no ha d'estar pendent del darrer minut, si no mira es PP o es PSOE...
    Pareix q heu fet es vago durant 4 anys i si no arriba a ser per Esquerra ni feis llista.
    Sempre vos havia votat, inclús quan vàreu fer sa barbaritat de fa 4 anys, però no heu fet res...
    Anònim said...
    Vadeu que n'hi ha d'arròs per la vila. Els esquerrans mallorcatalans que se pegan tocs amb ses guiterras i els bastons de les estelades, sa lliga i convergència que segons he sentit a dir pes poble n'hi haurà cualcun que li encalentiran ses orelles, el PSOE que no les votarà ni en Nico, al final serà veritat que el partit que menys reno fà, el que no entra en polèmicas amb els altres i va a lo seu serà la millor opció per Santanyí??? Vota PP???? no foteu faves!!!!
    Anònim said...
    Això es el que hi ha, valorant la situació política Santanyinera i siguent realistes no hi ha alternativa política al Partit Popular.
    Anònim said...
    n'hi ha tantes com 5!
    I qui diu PP, diu Lliga (almanco estan un poc per sa nostra llengua) i diu Convergència. Sa dreta també dividirà vots perquè sa gent està cansada des ROBATORI que s'ha produïtdins la sala aquests 4 anys, entre assessors, empreses municipals... Quin desastre
    Anònim said...
    No et facis il.lusións!!! sa lliga no te cap possibilitat de treure representació, ni a Santanyí ni a cap altre institució autonòmica. Llegeix un poc els darrers sondejos i veuràs la mala valoració que te la gent de la lliga, ja que la veuen com una linea paralel.la traçada al costat del PP, per interés i res pus.
    Anònim said...
    I perque no deixau de discutir, hi ha una opotunidat dia 22 de maig de acabar amb la majoria absoluta del PP a Santanyí, el municipi esta fet una merda, Cala Figuera plena de rates pel carrer i moixos morts, Cala D'or va en el mateix camí, tothom es queixa, tothom diu que es necessari un Canvi, assesors a punta pala, treballadors de l'ajuntament descontrolats, superavit i dieuen que no hi doblers, deixau de discutir i lluitau perque dia 22 poguem viure un canvi a Santanyí.
    Anònim said...
    Tu estas segur que la gent vol un canvi?? jo no ho tenc tan clar. Per sort encara no he trobat cap moix mort per Cala Figuera ni m'ha sortit cap rata pel mig de les cames. No trobas que la teva exageració demostra les teves carèncias?
    De fet ens podem remetre a la pregunta que es fa a aquest blog amb format d'enquesta, on es veu clarament que la gent no vol cap canvi, i s'ha de tenir en conte que aquesta pregunta està feta a un espai on el 80% de la gent que hi entra es per criticar el PP.

    Et torn a repetir i ho se de molt bona tinta, que els darrer sondejos deixan fora a la Lliga de totes les institucions i Satanyí no en serà una excepció, ja que com t'he dit la Lliga Regionalista Balear es vista com una linea paralel.la traçada a la part obscura del PP, moguda pel seu pròpi interès.
    Anònim said...
    Aquesta versió de presentar-se el psm per la insistència del seu electorat, com si haguessin de tornar a sortir a l'escenari a fer el bis per l'aclamació, és difícil d'entendre. O tenen un electorat que tant els és que no hagin fet res, o bé la insistència no ha estat tan forta. Jo diria que diuen que sí ens presentam quan fa uns vint dies deien no ens presentam, perquè els és mal d'empassar que esquerra hagi fet una llista de desset persones del poble i ara deuen tenir gelosos uns votants que durant quatre anys han oblidat completament, i en quatre dies han volgut enllestir una llista i no se n'han sortit, per això els han hagut de posar més gent externa. Per tant, menys parlar d'insistència dels votants i un poc més de realisme.
    Anònim said...
    Has mirat que hi ha a la poscina del mar i cel o del siesta??? Cagondena no m'he diguis que tu vndries de vacaciosna Cala Figuera?

    I de la LLiga a mi que si no treu el representació el ft és que hi ha 6 partits que es presenten i supós que tots tenen una il.lusió i unes ganes de fer feina per participar d'aquestes eleccions, ja s'ha veurà dia 22 que pasa.

    A i a Cala Gran damunt la platja també hi ha rates. Jo si les he vistes corre.
    Anònim said...
    Il.lusió per fer cosas o interés personal?? les dues opcions son possibles....
    Anònim said...
    Interés personal basta veura com esta el municipi.
    Anònim said...
    Rotundament interés personal basta veure la partida presupostaria que ha aprovat el PP en inversions al municipi i la dels asesors.
    Anònim said...
    La partida presupostaria està aprovada SENSE PUJAR NI 1 EURO ELS IMPOSTS, EL PP NO HA PUJAT CAP IMPOST!!!!
    Anònim said...
    A mem, pessemeros, no anàveu amb es PSOE s'altra vegada? I ja vàreu fer rialles...
    Deixau aquests joves tranquils i per favor que no s'ajuntin amb vosaltres, que tant vos és dir blanc com negre.
    Esstaria empagueït de treure comunicats oficials que al final resulten ser falsos.
    Força Esquerra!!

    Un partit que té més de 20 anys d'experiència no ha d'estar pendent del darrer minut, si no mira es PP o es PSOE...
    Pareix q heu fet es vago durant 4 anys i si no arriba a ser per Esquerra ni feis llista.
    Sempre vos havia votat, inclús quan vàreu fer sa barbaritat de fa 4 anys, però no heu fet res...

    (He copiat aquests 2 comentaris, perquè reflecteixen lo que jo també penso, i no som cap jovenet. Vos havia votat tota la vida però la vostra imatge actual és patètica)
    Anònim said...
    respecto al comentario ,sobre las plataformas de salas, esas plataformas igual que los autobuses de burguera, pagan sus inpuestos ,como todo vehiculo, y tienen derecho de aparcar en la via publica,
    Anònim said...
    Algú em podria dir que és això d'Entesa Nacionalista?? Me mirava es logo del PSM i he trobat això per allà enmig. Vol dir que ja han trobat algú per fer la coalició? No n'he vist cap comentari per part del PSM.
    Anònim said...
    los vehiculos de los mercaderes ,aunque sean furgonetas grandes ,se consideran vehiculos igual que un coche, por que no pasa de 3500kg, osea que puede aparcar dentro del casco urbano
    ,seguro que tu no has ido a la autoescuela,
    Anònim said...
    Hola Bloggeros.

    He estat fent numeros sobre lo que pot passar es dia de ses eleccions. Aquest és es meu reusultat.

    PP (43.3%): 8

    PSOE (18.0%): 3

    Lliga (14.9%): 3

    CxI (7.7%): 1

    PSM (7.0%): 1

    ERC (7.0%): 1

    Ses premises des càlcul han estat ses següents.

    Sa participació és una mitja sritmetica de ses dues darreres eleccions.

    Ets vots en blanc també.

    S'abstenció també.

    ERC i PSM es reparteixen es vots al 50% de ses pasades eleccions.

    Lliga i CxI també es reparteixen es vots al 50%

    Per obtenir un regidor s'han d'haver obtingut un 5% des vots (em pareix que es un 5%).

    Si es produeix un trasvassament de 400 vots des PP a sa lliga o a CxI es igual (per que a l'esquerra no votaran) i es PSOE aconsegueix mantenir es seu vot... 30 anys de govern pepero hauran arribat a sa seva fi.

    Ara podeu entendre perfectament es per que de ses corregudes de cintes que fa na maria pons i en mateu padreres demanant es vot a gent impedida. Es joc brut, molt brut, ha començat abans de sa carrera. I pot ser que ja tenguin aquets 400 vots que tanta falta els i fan.

    Així que ja hon sabeu mirau de conservar lo que teniu i a fotre es pp.
    Anònim said...
    Si es batle vol anar a Palma lo millor es enviarli amb un bon paquetet.
    Anònim said...
    PP (43.3%): 8

    PSOE (18.0%): 3

    CxI (14.9%): 3

    ERC (8.8%): 1

    Lliga (7.7%): 1

    PSM (5.2%): 1

    Lo important es no fotre es PSOE, que voso han de dir toooot.
    Anònim said...
    Així que si sou d'esquerres Kpullos, feis una campanya d'esquerres i eviteu que es produesqui un trasvasament de vots PSOE-PP per cupa d'en ZP.

    I es de dretes que mirin de pispar lo que puguin al PP i deixin de treurerse ets uis.

    Que sempre perdeu per que sou torpes!
    Anònim said...
    durant sa campanya vos dire lo k heu de fe per gonyar i feime cas si voleu gonyar, per que x xupar banquillo tota sa vostra puta vida ja vos bastau tot sols.
    Anònim said...
    Es PSOE no en treura tres i es PSM un, pots refer es calculs.
    Anònim said...
    Es des PSM son un cracks, amb amics aixi, qui vol enemics£
    Anònim said...
    Vaja calculs, ni somiant te sortiran així, es peperos per be o malament...guanyaran "de calle".
    Anònim said...
    No me vull ni imaginar qui ha fet aquests càlculs tan extravagants!!!! Això no t'he creus ni tu, mirat un poc millor la llei d'homs i després tornas a parlar....
    maties said...
    PSM-EN (Entesa Nacionalista) es el nom "oficial" des PSM a ses illes des de 1998. El PSM-EN es una federació des Partit Socialista de Mallorca, des Partit Socialista de Menorca, i de l'Entesa Nacionalista Ecologista de Eivissa.

    A nivell electoral tenim una coalició a llarg plaç amb els Verds i amb Inciativa d'Esquerres que es la part Esquerra Unida d'Izquierda Unida (mem si m'entenem...) que se varen separar l'any passat. A Inciativa d'Esquerres hi son na Fina Santiago, en Miquel Rosselló, en David Abril mentres que en Eberhard Grosske es quedà amb Izquierda Unida. També ens hem retrobat enguany i estem en coalició amb Entesa que se va escindir des PSM al 2006.

    O sigui que algú que voti PSM-EN a les autonòmiques votaria per
    - es Partit Socialista de Mallorca
    - es Partit Socialista de Menorca
    - Entesa Nacionalista Ecologista de Eivissa
    - els Verds
    - Inciativa d'Esquerres
    - Entesa

    Només faltaría un acord amb Esquerra Illes (la versió balear d'Esquerra Republicana de Catalunya) per que totes les forces d'esquerra ecologista i nacionalista vagin juntes. El punt principal de desacord es que el PSM vol que anem tots junts i que Esquerra exigeix que se deixin fora als Verds i Iniciativa d'Esquerres per ser forces "estatals".

    Personalment estic a favor d'anar tots plegats perqué les diferències entre noltros son mínimes. Esper t'ho hagi aclarit més aviat que complicat.
    Anònim said...
    PP 11 - 12

    PSOE 2

    CxI 1-2

    ERC 0 - 1

    Lliga 1

    PSM 0


    Em diuen pitonisus klei, o sigui que això es lo que he vist amb el ulls tancats. I aixó será el resultat final. No ho dubteu ningú.
    Anònim said...
    Jo et vull corregir un poquet, no gaire:

    PP: 11-12
    PSOE: 2
    CxI: 1-2
    ERC: 0
    Lliga: 0-1
    PSM: 1
    pitonisus klei said...
    Dons pot ser si, pot ser una lluita entre psm - esquerra per 1 regidor i per no haver-se juntat....haurá tocs...
    Anònim said...
    Mmm per votar a partits que no tenen ganes de canvi I només es presenten per enveja, preferesc votar al PSOE de Santanyí que si está format per gent del poble, que te un bon projecte per lo que escoltat I ganes de realitzar un gran canvi al municipi, un canvi necessari, molt necessari.
    Anònim said...
    Jo també trob que te convé votar es PSOE, com a minim tendran 1 vot!!
    Anònim said...
    He votat altres vegades psoe, però ara tenc clar que no el votaré. El candidat és un desconegut pel 99% de la població. M'estim més votar qualcú del poble.
    stopgeneta said...
    el canvi és possible enguany. Canviam que envers de sa geneta vella, ara ens comandarà un descendent seu.
    stopgeneta said...
    el canvi és votar Esquerra
    stopgeneta said...
    ja, ja, ja ...resulta molt curiós que la culpa de que el PSM hagués de completar la llista amb gent de fora del municipi la doneu a Esquerra. No sería molt més seriós, fer una mica d'autocrítica i intentar esbrinar el perqué no heu sabut engrescar a la gent més jove d'ideologia d'esquerres del terme?.
    cati said...
    Jo penso que guanyara el pp sense dubte, pero podem pensar per un moment, la llista actual del pp actual a l'oposicio...hi hauria una bona escampadissa.
    I vejent un poc aquestes llistes a l'unica que no son "tots amics" es a la que guanyara pero on tots tenen clar que calles i creus o t'en vas.
    Pere said...
    Me fan molta gràcia aquests comentaris sobre el fet que "el candidat del PSOE és un desconegut...". Jo mai he tingut l'oportunitat de parlar amb el Dr. Fuster, però pel que veig, el partit a qui representa (perquè no és ell totsol) tenen un programa ben atractiu, que vol millorar la situació del nostre municipi. El batle Miquel Vidal sí que el conec, i he parlat amb ell i, sincerament, no veig que hagi fet gaire coses bones pel municipi, només per a uns quants (diguem-lis assesors, empleats de l'empresa municipal comprats, i un llarg etcètera).
    A mi, si el batle del poble vol ser desconegut, de fora poble o de la Lluna si m'apures, tant m'és, mentre faci la feina que li toca fer, hi sigui quan hi toca ser i ajudi el municipi.
    Jo sé bé a qui votaré. Que cadascú faci el que vulgui, només faltaria, per això estem en democràcia, però només deman que, per favor, pensem una mica abans de regalar, potser, una de les llibertats més preuades que tenim. Pensem-hi.
    stopgeneta said...
    Pere, qué vol dir tenen un programa ben atractiu, que vol millorar la situació del nostre municipi???
    Que ja l'han presentat???.
    idò ho podem denunciar, perqué de moment està prohibit qualsevol tipus de propaganda electoral!!!
    Comencen malament, idò.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites