Abans de la darrera sessió del ple celebrada els mes de Decembre, des de el Blog del Municipi de Santanyí, varem fer una crida al PSM perquè presentàs al ple la mocío de defensa de la Llei de Normalització Lingüística del català, aquesta ha estat presentada pel PSM a nou municipis de Mallorca: Inca, Pollença, Sa Pobla, Lloseta, Búger, Mancor de la Vall, Porreres, Alaró, Marratxí i Llubí. Dels sis primers, tots els regidors, inclosos els dels grups municipals del PP, han votat a favor, i per tant s’han aprovat per unanimitat. En el cas de Porreres la moció també ha sortit endavant però amb l’abstenció dels regidors populars, mentre a Alaró s’ha produït una votació peculiar, ja que quatre regidors del PP han votat a favor, mentre un s’ha mantingut en l’abstenció. En qualsevol cas, tan sols en dos municipis, Llubí i Marratxí, els regidors populars han votat en contra.

El motiu de presentar aquesta moció és perquè d' aquesta manera es demostra la perillosa contradicció que es produeix entre les decisions dels grups municipals del Partit Popular i les directrius que intenta marcar el líder del partit a les illes, José Ramon Bauzá, unes directius que condueixen a la deriva ultradretana del president conservador i les incongruències que obliga a materialitzar als seus regidors, que al cap i a la fi mostren un major coneixement de la realitat lingüística i un major sentit de la responsabilitat que el propi líder polític, amb aquesta moció els ciutadans del Municipi de Santanyí podrem saber si el grup municipal del Partit Popular de Santanyí segueix les directrius que intenta marcar el seu lider, Jose Ramon Bauzà, unes directius dirigides a una deriva ultradretana.

En aquesta sessió plenaria el PSM de Santanyí va presentar la moció de forma urgent, i curiosament no va ser admesa la seva urgencia degut a la votació en contra del Partit Popular, el batle digué que pel motiu d'aquesta moció podia ser debatuda a la propera comissió informativa i no calia l'aprovació de la seva urgencia, o sigui no era lo suficient important per se admesa amb urgencia al ple.

Amb aquesta desició del Partit Popular de no voler aprovar la urgencia de la moció, per la gent que pensen que realment el PP de Santanyí esta dividit, i que hi ha gent dins el grup que no pense el mateix i que no segueixen les directrius que condueixen a la deriva ultradretana del president conservador, sembla que les va donar la raò.

Ara ja ha tornat arribar l’hora de debatre aquesta moció al ple, la propera setmana hi ha sessió de ple i aquesta moció esta a l’ordre del dia. No es pot oblidar que molta gent votant del PP a Santanyí no té un problema amb la llengua catalana com la té el president del PP, José Ramón Bauza, tampoc s’ha d’oblidar que si el PP de Santanyí vota a favor d'aquesta moció, votaran en contra de les directrius del seu president, ja que en Bauza va votar en contra a Marratxí, i pel mateix fet en Llorenç Galmés, president de les Noves Generacions, votarà a Santanyí en contra del seu president del PP.

Si aquest moció és un problema pel PP de Santanyí per no votar en contra del seu president ara el problema pot ser major, tampoc es pot oblidar que alguns dels que han de votar aquesta moció son seguidors del Jaume Font i no del seu actual president, per ventura aquesta votació serà l’arribada de La Lliga Regionalista Balear a Santanyí.


Ara ha arribat l'hora dels que deien que estaven descontents amb les directrius que marca l'actual president del Partit Popular i que condueixen a una deriva ultradretana, de demostrar que realment pensen diferent i el que volen és el bé per Mallorca i pel Muncipi de Santanyí i no una cadira calenta.

39 Comments:

  1. Anònim said...
    Lo den Font es una qüestió púrament econòmica, el PP li ha oferit diners i la presidència del consell a canvi que es crei aquest partit PP-independent, amb l'objectiu de que governi l'ultra dreta a Balears d'una vegada per totes i així fer desapareixer la corrupta UM, o com a minim que es fusionin i torni a ser com un tot, però per separat. Es una llastima que aquesta maquiavelica situació il.lusioni als administradors del Blog, que no fan sinó demostrar que no tenen ni idea de política, ni insular ni municipal, ja que quan parlam de eleccions municipals, no parlam de sigles, no parlam den Font, Antich, Matas, Munar, parlam d'unes persones del poble, que si que es vera que es prsenten baix unes sigles polítiques però que lo que vertaderament importa es el programa que presenten, de les persones que presenten, i en cap cas parlam de dretas o esquerras o centre-dreta-ultraconservadora.

    Per cert, algú sap res del PSOE de Santanyi?? i del PSM?? Es ben hora de que el PSM de Santanyí faci un grup de gent com cal, aferrant-se als seus principis però mes modernitzats a la realitat actual, amb persones de la vila que estimen la vila.

    Personalment crec que serían 100 cavalls de força pel PP de Santanyí que es fes un partit de la lliga aquesta, podría ser la majoría absoluta mes important de l'estat espanyol.
    Anònim said...
    Mismos perros con distintos collares, esta es la verdadera esecncia de la corrupcion en mallorca.
    Anònim said...
    Jo crec que el que volen dir els administradors d'aquest blog es que ara hi ha un motiu per tots aquests del PP que no veien bé com anava la cosa, ara podran triar entre en Font i en Bauza, el PP sempre anava tot sol i ara hi haura una alternativa.
    Un altre tema és si UM desapareix o no, suposament els de UM ho hauran de decidir.

    Per cert algú sap si son certs els rumors de que el PP ha promés el numero dos a una posible candidata d'un altre partit, envers de que es presenti amb aquest.
    Anònim said...
    Candidata d'un altre partit?? De quin?? Qui es??? info info info, jajajaja, s'acostan ses eleccions i m'encanta tot aquest trullet!!!
    Anònim said...
    Tu ets de Santanyí????? ja fa un temps que es diu que hi ha una doctora que ha de ser la candidata del PSOE. Ho has sentit a dir????

    En Miquel Vidal té la fama de que a tost els possibles candidats d'altres partits els ofereix anar de segón a la seva llista.

    Diuen que en aquesta candidata l'hi ha oferit, mentrestant el PSOE no té candidat i qui sap si en Galmés no serà el segón del PP.
    Anònim said...
    Jo som de la vila i se ben cert que na Maria sa metjesa no se presentarà ni amb el PP ni amb el PSOE. Lo que si que diuen que el PSOE no troba candidat i ja no saben on han de cercar-lo.
    Si el comentari d'aquesta senyora anava per na Maria m'ha decepcionat perque demostra que qui no pareix de la vila ets tu.
    Anònim said...
    L'hi has demanat????? estas ben segur?????
    Ningú tampoc pensava que en Font arribaria a fer un partit!!!!!!!!!!!

    Bé ja veuem que pasa en el proper ple.
    Anònim said...
    Aqui no s'ha de demostrar res, a dintre del PP de Santanyí hi ha divisió, es una cosa que sap tothom, ben igual que tothom sap que a rel d'aquesta divisió es reconstruirà el nou PP de Santanyí, amb molts de canvis a dintre de les seves files, canvis que tornaràn a il.lusionar a la gent i faran que el PP aconsegueixi la major majoria absoluta que mai hagi tengut a Santanyí. Es veritat que ja sobran unes quantes persones que per dir-ho d'alguna manera, ja fan pudor, jo faig una aposta, i puc dir que no se res en cert, que canviaran de 4 a 6 regidors dels qui hi ha acutalment. Però tot al seu temps.
    Anònim said...
    I un metge anomenat Julio?????????
    O domes viu na Maria a sa Cala?
    Anònim said...
    Comencen les quinieles, quin son aquests 4 o 6 regidors?????

    1.- Tofol
    2.- Cartalina Rigo
    3.- Maria Tiu????.
    4.- Miquel Contesti????

    Si els d'UM eran els desfanastrats del PP ara si sumaran tots aquests altres, hi haura més gent fora del PP que dins el PP.
    Anònim said...
    No t'equivoquis, com vosaltres deis la gent reclama un canvi, però no un canvi en el color polític sinó un canvi en la manera de fer les coses, un canvi de la gent que ja fa pudor dintre del partit, que esta apoltronada com vosaltres també deis a les seves cadires, per això el Partit Popular de Santanyí donarà aquest aire fresc que fa falta i canviarà aquestes persones que ja no fan gens de bé pels santanyiners.

    Després, al igual que en Font, que poc abans d'abandonar el Partit Popular havia demanat per ser adjunt de presidencia i li varen dir que no, hi haurà aquesta gent que ja ha fet la seva carrera política dintre del PP i ara, que ja estan acabats, volen fer un partit independent, amb l'unica finalitat d'enriquirse un poc més a costa dels ciutadans. Ben igual que UM a Santanyí, no tenen recursos polítics per fer front a governar un municipi com Santanyí però saben que si aconsegueixen algun diputat per ciutat els colocaran com ja varen fer la legislatura passada, abans que el govern del seu AMIC??? Antich els fes fora per lo que tots ja sabem.....
    Anònim said...
    per això el Partit Popular de Santanyí donarà aquest aire fresc que fa falta i canviarà
    Per ventura no fa falta el canvi de color polític com tu dius però vols dir que aquest aire fresc suposarà treure fora:

    Batles pedaneos que cobren 300 euros mensuals i no fan res, i axiò multiplicat per 12 mesos durant 12 anys:

    Bernat Covetes
    Joan Simonet
    Miquel Vidal d'es LLombards.
    Mateu Carbonell.
    Maria Tiu aquesta ja és segur segons comenten.
    Bernat Bover ja no vol saber res de tots aquest del PP.

    Assesors de cultura, ni més ni manco dos.

    Assessor o secretari del segón batle, que diuen fa la feina que hauria de fer un cap de servei de manteniment, que apart de contestar el telefon va a visitar els embosso del clavegueram.

    Regidor de turisme, l'únic turisme que ha fet aquesta legislatura ha estat visitar els locals nocturns de Cala D'or.

    Catalina Rigo tots ja ho sabem, abans criticada per l'oposició ara criticada pels seus mateixos.

    Bé i podriem seguir però ara no tenc temps, una altre moment

    Realment és necessari un canvi i aire fresc, però no ho se tots aquest que faran si no poden xupar més de les arques municipals.
    Anònim said...
    Ah 300 x 12 mesos x 12 anys és igual a 43,200 euros cada batle pedaneo.
    Anònim said...
    Na Maria tiu ja sembla ser la protejida de UM, va entrar a fer feina al Consell amb UM, i aquest tal Miquel Munar amb la seva dimissió per anarsen a Um la fa diputada del Parlament i el batle Miquel Vidal la vol fer fora.

    Qui és qui?????????
    Anònim said...
    Tot això son suposicions, jo crec que cada nucli de població ha de tenir els seus representatns o batles pedaneos, que òbviament han de cobrar, la seva responsabilitat així ho diu, i si fan mes o fan menys pel seu nucli ho han de dir els ciutadans d'aquests nuclis.

    Pel que fa al tema dels assessors, es un vell problema, possiblement l'unica cosa que es pot retreure com a mal feta per l'actual equip de govern, però, si aquesta gent hagués d'estar en nòmina fixa a l'Ajuntament, a la llarga ens costaríen més, ja que ara mateix, i sense donar cap explicació, si algun d'ells no es necessari o no fa la feina que li tocaría fer, el poden fer fora, facil i rapid.

    En quant als pedàneos que anomenas:

    Bernat Covetas, viejas glórias, però es preocupa del que passa a Son Moja, el poden canviar en voler.
    Joan Simonet, mes vieja glória si cap, aquest es ben canviador.
    Miquel Vidal, no tenc el gust de coneixerlo.
    Mateu Carbonell, un fenómeno en tots els aspèctes, demanau a la gent de Cala Llombards, es el millor.
    Maria Monserrat, m'estim mes no parlar-ne, un desastre com a pedànea de Cala Figuera i un tràcte un poc "rotweiler" cap als ciutadans. Com a regidora de festes li don s'aprovat.
    Bernat Bover, un simple tràmit per sortir del pas, canvi de pedàneo a s'Alqueria segurissim.

    En Joan Martínez juntament amb na Marga Obrador, son els que es guanyan el sou i encara podríen guanyar un poc més comparats amb els altres assessors.
    En Damià Rigo, gran treball com a assessor de Cultúra, si be n'Andreu Server es prescindible.
    El regidor de Turisme, ni en vull parlar, un desastre.
    Catalina Rigo, aquesta dona te un problema personal que no tenim perquè pagar els ciutadans de Santanyí, estarà bé enfora de l'Ajuntament.

    Els qui no poden xupar més de les arques municipals, perque no serveixen per estar al lloc que havien tengut fins a día d'avui, lo que han de fer es estar a casa seva, o en tot cas, fer un partit independent, al més pur estil Font o UM i intentar rapinyar alguna cosa en benefici personal seu, en contra dels interessos dels ciutadans.
    Anònim said...
    aquest si que el te clar...chapeau, se pot dir mes alt, pero no mes clar
    Anònim said...
    Ja veig que pel PP primer és el partit, i després ses persones. Ara en Font és un judes, i na Maria Monserrat una inútil. El que se mueve no sale en la foto. L'ideari ultraespañolista den José Ramón (Per ordre de n'Aznar via Carlos Delgado)és dogma de fe, i va a missa.
    Vaja una guarda de dictadorets que estau fets.
    Me sent molt més proper, però molt, a Jaume Font que a n'en José Ramón Bauzá, i si decideix presentar una candidatura pròpia veurem qui són els qui essent de dretes aprecien Mallorca, els mallorquins i la seva cultura, i qui són els mercenaris polítics comandats des de Madrid.
    Anònim said...
    jo crec que cada nucli de població ha de tenir els seus representatns o batles pedaneos

    No penses que aquests batles pedaneos haurien de ser gent activa que viu a cada nucli i vol fer feina per aquest nucli, i no els quatre viejas glorias amics del batle que les han posat en aquest lloc durant dotze anys i han cobrat 43.000.

    Ara no val dir per part dels que governen ens hem equivocat amb els assessors i amb aquest batles pedaneos i el que no ha servit que s'en vagi, no val ara menysprear los com a pedaços veis i bruts, era durant la legislatura quan es veia que la gestió no anave bé que havien de reaccionar i corregir la situació.

    No val ara dir ho arreglarem passades les eleccions si tornam guanyar, ja basta de enganar a la gent.
    Anònim said...
    Aquest darrer comentari està totalment fora de contexte, sempre i quant sigui una rèplica al meu comentari anterior de com veig jo la política actual dintre del PP de Santanyí.

    No te pareix que un que avui demana per ser adjunt de presidència i perque li diuen que no demà monta un partit nou es un judes sense ideals pròpis i mogut unica i exclusivament pels seus propis interessos? Jo crec que si.

    I t'equivocas amb lo de que al PP primer es el partit i després les persones. En aques cas lo més facil es presentar els mateixos i apoltronar-se 4 anys mes a la cadira. Però la veritat es que amb la renovació que volen fer es per posar al poble al cap davant i despres el partit i les persones, això no es una ONG, això es un partit polític que ha de donar al poble les persones que considera son millors per gestionar els interessos dels ciutadans i com ja he dit, al qui no li agradi que estigui a casa seva o monti un partit independent per intentar rapinyar alguna cosa en benefici pròpi i sense pensar en el benestar i en els interessos del poble.
    Anònim said...
    Ara amb la moderació de comentaris no es veuen els comentaris a temps real i s'ha intercalat un altre comentari que ara replicaré:

    Aqui no s'ha enganat a ningú, la gent quan va anar a les urnes sabía qui havia de ser els seus representants, per tant, fins que acabi la legislatura estara tot molt bé. La feina es disenyar el nou projècte, on ja he dit que alguns d'aquests hauríen d'anar fora, però en cap moment he criticat la situació actual, ja que va ser mitjançant sufragi que es varen triar aquestes persones, per tant no s'ha enganat a ningú.
    Anònim said...
    Però jo no entenc una cosa, si fins ara hi havia superavit, es feia tot molt bé, aquest any no pujen els impostos.... ara els del PP de Santanyí sembla un altre vegada que son un partit de l'oposicio quan diuen:

    la veritat es que amb la renovació que volen fer es per posar al poble al cap davant i despres el partit i les persones, això no es una ONG, això es un partit polític que ha de donar al poble les persones que considera son millors per gestionar els interessos dels ciutadans i com ja he dit

    Això vol dir que heu de regenerar el partit perque les coses no les heu fetes tant bé com es deia, perque quan una cosa va bé no hi ha per que canviarle.

    Tot ha estat un engany, tot han estat mentides, vols dir que el PP despres de tants d'anys ara resulta que ha de regenerar se,em estat governats durant quatre anys per gent que no servia? on és la gent del PP de Santanyí, fallen els dirigents del PP de Santanyí???
    Anònim said...
    Si has de quedar content te puc dir que el teu partit, que no se quin es, "es el millor" que guanyaraà les eleccions i menjarem peridus pels segles dels segles.....

    Però ja tornes a parlar amb malícia, perque aquí ningú ha dit que el PP d'aquests 4 anys no hagi funcionat. Però arriba un moment, quan el nostre cotxe te 200.000 o 300.000 kmts, que s'ha de canviar o sinó estam exposats a que algun dia ens deixi pel camí. Ara resultarà que tots vosaltres que heu estat demanant un canvi tantes vegades, ara com que el qui l'ofereix es el PP i no vos ho esperavau, ara no el voleu, ara ja no està ben fet. Es patètic haver d'escoltar excuses tan pòbres!!!!
    Anònim said...
    Perquè realment hi hagi un canvi no només s'ha de canviar a la gent de darrera, el canvi quan es nota és quan canvia la gent de davant, o vols dir que no va canviar quan es va traicionar a don Cosme i el llevaren del mitg, altres de darrera continuaren i encara hi son.

    No val llevar els que no diuen res per colocar altres que tampoc diran res.
    Anònim said...
    De davant només hi ha en Miquel Vidal, perquè en Llorenç només fa 4 anys que hi es, per tant no entenc molt bé el que vols dir.
    Anònim said...
    Respecte del teu comentari:
    "No te pareix que un que avui demana per ser adjunt de presidència i perque li diuen que no demà monta un partit nou es un judes sense ideals pròpis i mogut unica i exclusivament pels seus propis interessos? Jo crec que si."
    Et diria que el Sr Font volia ser adjunt a la Presidència precisament perquè els seus "ideals propis" que segons tu no té tiguessin representació i pes a ses institucions, i precisament perquè aquest ideals es varen veure menyspreats per part de la facció més ultradretana del PP, submisa amb ses imposicions españolistes de Madrid, va decidir plegar i defensar els "ideals propis" que segons tu no té, des de un projecte nou i arriscat. Si com dius tu, fos un judes mogut pels seus propis interessos, hagués estat més fàcil callar i seguir dins el PP, com li haguéssiu recomanat des del PP de Santanyí, però gràcies a Deu encara hi ha gent amb una mica de dignitat i principis. Ara aquest home -com li va passar al president Cristòfol Soler- veurà qui són els companys de veritat i qui són els mercenaris, titereros i llepetes.

    Pel que fa a la pre-campanya electoral del PP santanyiner, resulta surrealista que es basin els arguments electoralistes en actuacions futures, després de més de 30 anys de governar.
    Si sou incapaços de convèncer l'electorat amb l'argument de la feina feta, si heu de recórrer a futurs canvis per demostrar la vostra aptitud vol dir que no serviu ni per tap d'escopeta, no heu fet res, a fer passar els dies, i a final de mes: amb la suor dels santanyiners heu anat a cobrar sense empegueir-vos lo més mínim.
    Si vos queda un poc de dignitat, en lloc de voler guanyar ses eleccions (que no dubto que les guanyareu)desjectant els adversaris, provau de guanyar-les defensant la feina feta, és lo mínim que aquest poble se mereix. Per dignitat.
    Anònim said...
    Molt bon discurs electoralista a favor den Font, però no t'has de pensar que la gent es beneita, pòbres si pero no beneits, en Font se n'ha anat perque no l'hi han donat cap càrrec interessant al Partit Popular, perque una persona que està dintre d'un partit polític es perquè comparteix els mateixos ideals i si en vol defensar uns altres s'en va com ha fet ell i crea un nou partit, la diferència ve quan una persona abandona el partit després de que aquest li hagi donat la negativa a ascendirlo de diputat a alguna cosa més, aqui està el punt d'inflexió que diferencía una persona amb ideals d'una persona amb interessos. Vull remarcar que no volia ser adjunt de presidència per defensar els seus ideals que segons pareix son distints als del PP, perque per varietat d'ideals estan els partits polítics i si un no està a gust dintre d'un partit perque no coincideixen els ideals, el que ha de fer es anar-sen el segon día i no despres de 8 o 12 anys i molt manco després d'haver demanat ser adjunt de presidència perque aqui com es sol dir se li vou "el plumero", i això ho he vist jo i ho han vist tots els ciutadans de Balears. Tant es així que ell mateix encara no ha donat una posició clara del que vol fer, només diu que ha enregistrat el partit i que la cosa po o no anar cap a bon port.

    Pel que fa a la gestió i futur del PP de Santanyí i gracies al lo que tu exposas al teu comentari es veu clarament la posició del PP, partit que ha governat aquests darrers 30 anys i que a diferència de l'oposició, mira cap al futur. El PP no ha de convençer a ningú de la gestio i seguiment del programa electoral que ara fa 4 anys varen proposar als ciutadans de Santanyí, son els ciutadans que han de valorar aquesta gestió i han de dir si ho han fet be o no. Estic parlant d'aquests mateixos ciutadans que l'oposició tant si es que si com si es que nó vol interposar-se per fer-los creure que la gestió no ha estat bona, i tanmanteix son ells els qui saben com han viscut aquesta legislatura i la resposta que els han donat els dirigents polítics de la sala a cada un dels problemes individuals que els hi han plantetjat. Per tant, i permet que agafi el teu comentari com a exémple, l'oposició només vou un pam i mig davant el seu nas i no es capaç de veure el futur, en canvi el PP una vegada feta la legislatura i posada a disposició dels ciutadans, está en el seu dret de proposar als ciutadans un canvi intern de cara al futur dels propers 4 anys, separant la feina feta aquesta legislatura i la feina per fer a la següent.
    Anònim said...
    Finalment tot el que ha predicat aquest blog serà veritat, el Municipii vol un CANVI, el PP que ara governa també vol un CANVI, l'oposició vol un CANVI, així és que ja tots el partits poden agafar exemple per fer el seu programa electoral.

    Un CANVI¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
    Anònim said...
    A tots els partits, exceptuant el PP, (perquè serà???)hi ha diferents corrents i sensibilitats, hi ha debats, discussions i confrontaments d'idees i projectes, amb un mateix objectiu polític d'acord amb ses directrius del partit. Els partits polítics són vius i dinàmics.
    El PP no. Al PP se fa lo que diuen els capitostes de Madrid, no hi lloc per a la discussió ni per a la mínima dissidència, i ara des de Madrid s'ha ordenat un gir cap a la extrema dreta més rància, si llegiu El Mundo o l'ABC veureu quines són ses conssignes: La indissoluble unitat d'Espanya, la prevalença del castellà davant ses demés llengües de l'estat, o la intensificació de la política radial desde Madrid cap a la resta d'Espanya entre d'altres linies de regressió encoberta.
    El Sr. Jaume Font no ha canviat els seus ideals, ha estat el PP qui ha canviat d'estratègia; han decidit posar persones manejables i submisses al front de les juntes, per poder portar a terme els seus objectius hegemonistes.
    N'hi ha molts dins el PP que comparteixen la visió de Jaume Font, però són com xotets de cordeta, tot per no perdre la seva quota de poder. Patètic.
    Anònim said...
    He llegit i rellegit tots els comentaris i només puc arribar a una conclussió raonable. .-"Sí tenc un cotxe que va molt bé amb un pneumàtic vell...em sortirà molt més econòmic canviar només el pneumàtic deteriorat, que no comprar-me un cotxe nou i que a més em vulguin "regalar" la roda vella"
    Anònim said...
    Han dit que un constructor important de Santanyí l'hi han adjudicat en cinc fases la restauració del nou casal que ha comprat l'ajuntament per fer un museu.

    Cada fase és un contracte de 50.000 euros per cinc són 250.000 euros.

    Algú sap com funciona la contratació administrativa d'obres, fins a 50.000 euros és pot dir que és a dit.

    A un altre constructor important també l'hi han donat la cuberta de la casa de cultura que té goteres.

    Així va bé fer precampanya donant feina al empresaris grossos perque facin votar al seus treballadors.

    Mentrestant els petits empresaris no tenen feina.
    Anònim said...
    Has omès un detall molt important a la teva conclusió raonable: no has concretat si el cotxe que va tan bé és nou, vell, o molt vell.
    Si és molt vell, després de ses rodes vendrà sa carrosseria, el motor... i te costarà més sa corda que es bou.
    Si es cotxo és nou, i du ses rodes velles, és que només ho pareix, nou, i per dins està ben podrit.
    Així és que... te convé canviar de cotxo.
    Anònim said...
    Jo ja no se com ho han de fer els qui mos comandan per fer-ho be. Si donan la feina a nen Roca malament perque no la donan a empresaris de Santanyí. Si la donan a empresaris de Santanyi també esta malament. Hauríeu d'especificar a quins empresaris de Santanyí sels pot donar feina i a quins no, així per ventura es farà bé en tornar-hi.
    Anònim said...
    Xerrant de cotxes... i tallers...
    Anònim said...
    No s'han de penjar medalles que si ara no donen feina a nen Roca ja molta de gent sap que és perque les relaciosn entre en Roca i el batle no son massa bones no s'ha de confondre.

    Perque a un constructor tot sol l'hi donen cinc fases de 50.000 euros cada una, en lloc de donar ho a cinc constructors diferents, que n'hi ha molts que estarien ben agraits.

    Ho veus ara com s'han de fer les coses???
    Anònim said...
    Aviat poques amistats tendrà aquest batle¡
    Anònim said...
    Si el Batle no es gaire amic amb en Roca es perque les darreres feines que ha fet no han estat gaire satisfactòries i en lloc de llepar-li el cul com molts d'aqui han dit, ha pensat en els interessos dels Santanyiners i li ha cantat ses coranta, o ho fas be o no ho fas.

    Si, a 5 constructors diferents, un posara una retjola i s'altre dira que esta mal posada, un clavarà un marco d'una porta i s'altre el desclavarà perque trobarà que no esta ben clavat. Tu quan fas obra ho dones a 4 o 5 empresas de picapedrers?? Lo que hauríem de mirar es a voure quins son els empresaris petits de la construcció que no tenen feina..... T'agraïria que diguesis quins son aquests constructor i per ventura la gent que llegeix el blog i ha de fer obra els hi donarà afer a ells.
    J.B.V said...
    Esto es lo lógico de una legislatura política, el gobernante actua y la oposición critica, sin esto no habría democracia. Por cierto, como se puede publicar un artículo en este blog, he mandado un artículo sendas veces pero no sale publicado. Les agradecería que me informaran del procedimiento a seguir una vez mandando por e-mail.
    Anònim said...
    Aqui el procedimiento es es que volen els administradors, si les agrada lo que dius ho publicaran però si vas ajuda anes des pp pots contar que no, per aqui van aixi ses coses.
    Anònim said...
    A aquests del PP de Santanyí no sels pot fer la contraria, sempre es pensan que tenen la rao.
    Per cert, jo també voldría saber com es pot fer per enviar fotos i artículs per publicar al blog, i també si es publican tots els que s'envian, gracies per respondre.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites